Nu vismuļķīgākais ko var darīt ir mēģināt 'apčakarēt' apdrošinātājus.
Pie kādiem lielākiem izdevumiem, kad sāk skatīties uz punktiem iekš 'sīkās drukas', tad var izrādīties - netika dots precizs info, apdrošiāšanas izmaksa atteikta.
Man jau dažus gadus griežas rpi4 ar ubuntu server os, kur griežas daži servisi + qnap nas ar 2 HDD. pēc kādu 3-4 gadu kalpošanas rpi aizgāja samsunga krutā sdkarte. tagad sandiska extreme kaut kāda + restore no bekapa. Ir svarīgi regulāri bekapot os, ja uz sdkartes griežas viss.
Vienīgā lieta, kas pietrūkst ir HEVC video transkodēšana plexā. Tur rpi aizrijas, jo nav hw. AVC griežas viss skaisti.
Un man nācās uz sevis iegūt pieredzi par atšķirību starp CMR un SMD diskiem, diemžēl 😥
Tik visdrīzāk atver to kalkulātoru - tur saka 500 eiriki gadā. Nodomā nav nemaz tik slikti un sāc pildīt formu.
Bet tad tur visādi jautājumi.
Pipē vai biji pīpētājs? Ja jā +200 eiriki
Dzer? Vairāk par 2 aliņiem mēnesī? Ja jā + 200 eiriki.
Ir bijušas kādas operācijas? Ja jā + 700 eiriki
Pirmstam bij apdrošināšana? Nē? + 600 eiriki
utt
😂
Šoziem nav sanācis uzkāpt uz velo kaut kā. Varbūt šodien jāpamēģina, it kā salīdzinoši silts. Varbūt, pašpēšu vēl pa sniegu izbraukt.
Kaut kas ar kājām tik nostaigāts.
Zaļajam gan paņēmu šo to uzlabojumiem, kaut kāds bzdings uznāca aizvakar.
Jāgaida siltāks laiks, un jāsāk būs skrūvēt.
Kultūras ministrijā pirms pāris dienām uz sanāksmi sanāca īpaša darba grupa, kur tika nolemts līdz 30.septembrim izfunktierēt, kā palielināt radiostacijās Latvijā radītas mūzikas īpatsvaru un pie reizes sagatavot šajā jautājumā informatīvo ziņojumu valdībai.
uzcepu ar chatgpt palidzibu Raspbery PI 4B nasu un USB 2x 8TB hdd NAS strada apmierinoši , zems energija pateriņs un dukšanu varu pieciest . izmaksas nekādas
ir visadi parts sapikti dronam bet nekad nav laika salikt , un pilts cena žmiedzas kam ir TBS crosfire risinājums . ir čupiņa ar TBS crosfire diversity nano rx bet otrai pusei sirds sap pirkt
Šobrīd on sale :
6 x jaunas Insta 360 X5 baterijas iznemtas no jaunam kamerām , projekta ietvaros baterijas nav vajadzīgas .
cena : 20 eur / gab vai 100 eur par visām 6 gab
RAM : 1x8GB samsung sodimm DDR4 3200mhz ( iznemts pec upgrade )
cena: 45 eur
preces atrodas Rīga , netalu no Dominas
draudzējos ar pakomātu ja pircējs apmaksā preci un sutīšanu
Čips uztver 5G, ir arī blusu siksniņa, sterilizēts neesmu. Priekšniece neļauj iet pusdienās, lai es ātrāk zaudētu svaru, un, attiecīgi, varētu lētāk mani "iemidzināt" (nošpricēt), jo izmaksas par nošpricēšanu ir atkarīgas no iemidzināmā objekta ķermeņa svara.
Aha. Droši vien puse no pretendentiem piedāvās latviešu mūzikas formātu.
Un tuvākajā laikā būs konkurss arī uz Liepāju un Ventspili.
P.s. It kā Skonto un Radio Tev nāks ar lv mūzikas formātiem. Tāpat kā Star FM.
Nu vismaz atkal būs gaisā un nebūs bļāvienu ka baltkrievi palielinājuši jaudu. Kā izslēdza, daudzi izštukoja, ka baltkrievi pacēluši jaudu, jo sāka tos dzirdēt. Loģiski - ja frekvencē ir vairāki raidītāji, dzirdēsi stiprāko, ja stiprāko izslēdz - dzirdi citus.
P.S. Daugavpilī jau vairākus gadus ikdienā tiek fiksēti BLR raidītāju līmeņi - nekāda jauda nav pacelta.
Vai tad 3x10 neparādījās 2010.? Tās XT un SLX paaudzes iznāca attiecīgi 2007. un 2008. iirc kā 3x9, un 3x10 apdeits bija drīz pēc tam, 2009. vai 2010., un ja nekļūdos uz ričukiem grupa var parādīties tikai nākamajā gadā (jo n-tā modeļu gada ričuki ir reāli ražoti n-1ajā gadā). Tā ka man sanāk, ka viņš nevar būt vecāks par 2010. modeļu gadu, kamēr tu man neiemet ar katalogu, kurš pierāda pretējo.
Nu tas jau pat labi, Giantiem mazāks cipars vienas "ģimenes" ietvaros ir krutāk. Kam tur bija otrādāk, Scott?
Lai nu kā, bet pieklājīgs velo taču.