-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 88 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- kava
- jacobs
- kroky
- zmeyok
-
Biedru statistika
28062
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Patv
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Konkrēti ar šlesera izbīdītiem Satversmes grozījumiem. Laulībām funkcionāli līdzvērtīgu partnerību Satversme neliedz, bet esošais regulējums tādu nenodrošina. Un homo sapienam tikuntā nesanāk vairoties spējīgi iegūtā dzimuma indivīdi. -
-
bez problēmām.. es viņu netraucēšu un viņš mani . Esmu Android/Google TV OS kastīšu piekritējs. Konkrētajam modelim( kā arī citiem Philips augstākā gala modeļiem) ir Calman kalibrācijas iespēja, man ir svarīgas pareizas (manai acij pieņemamas) krāsas. -
-
-
doma iepirkt jaunu TV .. patreiz skatos uz Philips 55MLED920 . Varbūt kādam personīgi ir pozitīva/negatīva pieredze ar konkrēto modeli vai citiem Philips MiniLED TV? -
Saprātīga (🙄hmmmm...) dzīvība uz Zemes jau neizbeigsies. Pederasti savairosies, tad atnāks barbari un pederastus apkaus, tad paši lēnām paliks par pederastiem un atnāks citi barbari... -
Atsevišķa cīņa ir zaudēta , taču ne karš. Vēl ir tik daudz netaisnības un nekārtības pasaulē.. . Noslaukām klavieri no drupačām, monitorus no siekalām un uz priekšu!!! -
Aicinājums nepievērst uzmanību parādēm tieši to arī nozīmē-samierināšanās ar neizbēgamo un zaudētu cīņu. Tā nav padošanās, bet izstāšanās no cīņas un situācijas pieņemšana.
-
Ir kaut kādas zifteles, kas maina dzimumu dēļ pretējā dzimuma trūkuma, Homo Sapiens to dara par naudu. -
tu par visiem mazākumiem jeb tikai kādiem atsevišķiem? Ja par rudajiem, tad es tikai par.. tie ir velna radījumi un pie teikšanas tos nevar laist. -
Man liekas, ka viņš jau ir pamodies biedra @Mielestapaveidolā. -
Ja Tu domāji atšķirību starp boļševikiem un meņševikiem, tad starpība starp parastajiem un dīvainīšiem ir daudz lielāka. -
-
Varbūt beidzot jāsāk saprast, ka mazākums nedrīkst uzspiest savu viedokli vairākumam? Sākam slepkavot senatorus kā senajā Romā? -
Bļin, kam vajag tam ir arī kaut vai 3x100A, bet kam neko nevajag, tam pietiek arī ar 10A. Tāpat kā citam ūdens ievads 2'', bet citam viens spainis dienā.😀 -
Nevis apniktu, bet nebūtu vairs tam vajadzības, jo parādes mērķis ir sasniegts un var ķerties klāt nākamajam. Viendzimuma laulības Latvijā ir aizliegtas ar likumu, to nevar tā pēkšņi, hop, un nomainīt. Ja vairākumu nevar uzvarēt tiešā veidā, tad jāizmanto psiholoģija, pamazām piespiežot samierināties ar neizbēgamo kur spēcīgākais pretinieks pārslēgsies uz citām problēmām, enerģijas ir tik cik ir un visam nepietiks nekad, pateiks nu i her sņim, lai jau būtu tās laulības, ir taču tik daudz citu problēmu.
-
Klau, tiek kuri lieto Bambu Lab A1 vai A1 Mini - vai un kādu jūs lietojat Poop Bucket (filamenta atkritumu konteineri)? -
Šodien Feisbukā redzēju to jampampiņu Dombravu. Izrādās migranti ar 3 metrīgiem zobeniem staigājot apkārt un Muceniekos katram vēl pa 3 zem gultas. -
Šo tak nekādi nevarēji nepieminēt, ne?🤣 Gan jau cer, ka pēc 4 gadiem būs šariats 🤣.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-