-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 289 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Athlons
- INTRASERVERNET
-
Biedru statistika
28306
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
The bird
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Es smagi nopushos. Man partnere pasutis iPhone Duo 1Tb Star White 16/10. -
Neko jau nevar nopirkt, vairāk kā mēnesi jāgaida, ja pamaina kaut mazāko konfigurāciju. Lokālo AI lietotāji visu uzreiz izpērk. -
Apple gadījumā tas keynote ir kaķim zem astes. Pārdošanas rādītāji no tā nemainīsies. Kad jaunumi parādās veikalu plauktos, tad arī sākas haips. -
Un cik bija nobraukums ja nav noslepums un kas par masinu un kura gada? CarVertical perkot x3 nemaz tik traki nemaksa. EUR44.97 pret anglijas GBP62.97. -
Paldies visiem par iesaisti. CarVertical un ProVin tiks likti lietā tad kad izkristalizēsies kādi potenciālie varianti. Caur rupjo sietu "jāizberzē" pašam, citādi ja uz katru acīs iekritušo sludekli izmantot šos servisus, tad auto iegādes izmaksas dubultosies. 😄 SS sludekļos ārvalstu reģistrācijas numuri nav pieejami, tā kā atliek tikai VINs. Šajā gadījumā palīdzēja @INTRASERVERNET ieteiktais vinreport.co.uk caur kuru arī ieguvu interesējošo info (nobraukuma vēsturi).
-
Paprasīju ChartGPT tikai izklaidei, nenopietni Rank all 14 Latvian 2026 party programmes by apparent AI fingerprint . Use only party official documents. Exclude secondary sites like TautaAI.lv and similar. -
Jā, pašreizējā Latvija ir vēzis. 😟 Miza, kura bija mēsls ARNP RS padomē, tagad kā ARNP ielikta Stradiņa slimnīcas padomē. (Vai valdē, kas tās siles var atšķirt). Gan jau visi esiet lietas kursā, ka vēzis attīstās brīnišķīgi, kamēr nesējs nav nosprādzis. -
Organisma nosaukums ir "vēzis", un nedomāju, ka kāds vēlas to saķert.
-
Drausmas. Ja kads vel skatas Apple keynote, tad jasaka - sudigaka kada ir redzeta pedejos gados. Nu paris gadus atpakalj bija tikpat drausmiga, ka sogad. Tadu uudeni noleja pagaidam un turpina liet. -
Man šķiet ka man jau standartā bija 5mm ar 2.25.. Ar 2.35 mazāk...tādu mālu dubļu,kad viss saķep ..mums ir maz,,,tad jsu arī pārslēdzēju var apraut. ...tur vel mazākas spraugas Parastie dubļi po, tik cik rāmi nomatēs krāsu Ikdienas lietotājam ja ir pāris mm. Ir ok. Nu pēc manas pieredzes Vismaz man nekad nav bijis tā ka negriežas rats dēļ dubļiem ,domāju tas varvtikai mālos notikt -
Riskēšu apgalvot, ka ne Tu ne mēs pārējie neko nezinam, kas īstenībā notiek. Piemēram parādās ziņas, ka ASV pēdējo četru mēnešu laikā lielā slepenībā izmantojot zemūdens/virsūdens dronus, kā arī speciālo operāciju spēkus esot atmīnējuši lielāko daļu no šauruma. Piemēram, mans radinieks ir kapteiņa palīgs uz tankkuģa. Neatceros, kāda kompānija, bet visi viņu lielie tankkuģi nofraktēti vadāt Venecuēlas naftu. Pļa, vellos, jābalso par režisoru . -
Lasot šlesera un gobzema partiju programmas - nu kur nu vel perfektākas programmas? Viss priekš “augoša organisma”. -
paga, tev to izdevās pašam uzģenerēt, vai kautkur izkopēji? vēl vajag paprasīt MI uzģenerēt perfektu partijas programmu -
Bet to var pazaudēt, kamēr netur rokā! Varbūt ir tādas ar find my klausule fīču? -
Lielisks plāns, kas gan varētu noiet greizi: ✅ Ielikt 26” karbona rāmī 27.5” ratus ar 5mm klīrensu; … Izbraukt kādu kārtīgu smilšaini-dubļainu sacīksti (ieteicams), bet derēs arī pa pludmales smiltiņām pabraukāties. -
Nevis nevar, bet nav vajadzības. Tur aprēķins nav ar augstāk, tālāk un Tā vajag!. Bet aprēķina rezultāts tiek vērtēts skaidrā naudā, ja spēj pārstrādāt lētu, sūdīgu izejvielu tad pārstrādā to un savu labo dārgo pārdod. Kā piemērs bilde, uz papīra ir eksports/imports ar Kanādu kur pa faktu ASV eksporta nav. Ir, bet nav. Pa sarkano trubu ASV nafta vai tās produkts dodas uz Kanādu, galapunktā tiek sajaukta ar Kanādas naftu un tajā pašā dienā pa zaļo trubu dodas atpakaļ uz ASV. Jo tā nafta netek, ir jāšķaida ar citu kas tek. Vai jāuzvāra. Tas pats būs ar Venecuēlu, paralēli notiks ASV eksports uz to. To ko līdz šim darīja Krievija un Ķīna. Ja kādam dārzā uzrodas Boržomi atradne bet dārzu ar to nelaista tas nozīmē ka šo ūdeni var pārdot dārgāk, tā vietā nopērkot 2x vairāk parastu krāna ūdeni. Nevis nevar laistīt ar Boržomi, bet ir tam ekonomiskais pamatojums.
-
-
Uzliku kaut kādu lv-nra-unthinking-3.2 -
Nez Lielbritanija maksa letak automasinas. Es uzmetu tikko aci uz popularako interneta auto portalu (gemini ieteikums) mobile.de un salidzinajuma pret autotrader.co.uk, man sanak Lielbritanija letak un ari ar attiecigi mazaku nobraukumu pret Vacija piedavato. Es nerunaju par sistam masinam. Ja perc Lielbritanija caur BCA (auto dealer konts), tad var dabut par lori suligam cenam. Var teikt ka no turienes ja ne pat 99% dealer perk masinas, uzfrishina un tad pardod talak sava placi, online. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-