-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 334 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- hackey
- jacobs
- strawberry8
- Pukinens
- psaiho
-
Biedru statistika
28186
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Uztaisi topiku par alumīniju: sāc tā- alumīnijs ir izplatītākais metāls zemes garozā, bet dabā nepastāv brīvā veidā, mēs pievienosimies -
Ahā, skaidrs, tātad plānots aprēķināt, cik izturīgām jābūt alumīnija kopnēm, lai tajās pakārtu "dvieļus", "kreisos tolerastus" un citus dalbajobus! -
Kā tehniskā forumā, mēs te varētu padiskutēt par alumīnija kopņu izturību pret lieci, nogurumu un tā, bet kur nu, svarīgāk taču gānīties par “dvieļiem”, “kreisajiem tolerastiem” un citiem dalbajobiem. -
Šis safiksots hls stream dziesmu nosaukumi un eq skaits un nodots google play uz review, kautkā diezgan ilgi pēta šoreiz, jau svētdien nodevu. Cerams tuvākās dienas apstiprinās. Ok, kaukad tas strādāja 😃, tā staciju kārtošana, salabošu nākamajā relīzē. Saistībā ar meklēšanu jā piekrītu tur ir vietas uzlabojumiem, vismaz to valstu kārtošanu sataisīšu.
-
Un par piķi runājot... Dīvāna eksperts Jurkins ne reizi ir kautrīgi ieminējies "a vai piķis jums ir?". Nu tagad premjers saka to pašu... pļa, nu dolbajobs... tāds pats kā Jurkins... https://x.com/AndrisKulbergs/status/2082426053499269625 -
Divi veci āži nefano par kaut kādu suņa sugu, jauniešiem pasaules gals!!!111 -
-
Man arī tikai alus, bet mājupceļā vari iebraukt Abavas rumbā, Kurzemes Šveice ir skaista -
Nu jā, svētki paliek svētki. Vīns neiet pie dūšas, bet gan jau alu atradīšu.😉 Ja pareizi saprotu tad (parazītiskā humanitārā progresīvā) pilsoniskā sabiedrība zem paļistīnas karogiem šodien ūdensgalvā konkrēti izgāzās, ja? -
Aha, tie skaidu un pagaļu inženiera kursabiedri, kuriem pirms 40 gadiem cepīja Westbam, kurš skaidu un pagaļu inženierim necepīja, tie bija normāli čaļi, bet tie “jaunieši”, kuriem pirms 20 gadiem cepīja Pitbull, tie ir debiloīdi UN VIŅI TAK DZĪVO TEPAT BLAKUS PIZĎEC MĒS VISI MIRSIM 🤯 -
Uz vīna svētkiem, gribēji teikt, jau 10 gadus taisos un nesanāk Bet ir vērts tāpat aizbraukt, vietējais kontingents kolorīts, draudzīgs, mēģinās kaut ko iesmērēt, bet skaisti skati un interesants vietējais vīns garantēts -
Jēziņ! Lai dievs nogrābstās... Bet labāk beidz! Nu tas ir... strīdēties beidz... nevis beidz. 🤣 Mani Tu nekādi neaizvainosi 😉. -
Laikam jābeidz strīdēties ar vecuma marazma pārņemtiem dalbāniem. Bučas. -
WoW. Man ārkārtīgi sāp Tavs dzēliens! ĀĀĀĀ, nopietni? Tu arī onanē no visiem šitiem dolbajobiem. Ja iegūtu īpašumā pitbula biksītes ar brūnumiņu, karoti noliktu no pārdzīvojumiem? 🤣 Pļa, kretīns! Par ļoti daudzām lietām es apzināti pārspīlēju. Bet jā, nešaubos, ka daudzi par daudzām lietām domā savādāk. Bet būtībā viss ir vienkārši. Itin visu var noreducēt līdz banālam piķim. Nē! Nevis var, bet VISS reducējas līdz banālam piķim. Un tad aiziet nebūtībā visas empātiski tolerastiskās siekalas. -
Eu bet riktīgi pacēli savu niecīgo ego šeit.... -
Par daudzām lietām Tev nepiekrītu, bet šie ir atslēgvārdi. Kreisie ideālisti nesaprot, ka lai pārdalītu naudu, ir jābūt kādam kurš to naudu rada. -
Nākošgad noteikti braukšu uz Sabiles pilsētas svētkiem. -
-
Starp citu, šodien pirmo reizi izdzirdēju vārdu Pitbull.🤣 Atpalicis bezbožna. 🤣 Pēc tam lasu, ka fani vienalga pulcēšoties Mežaparkā... Pļa... šie debiloīdi tak dzīvo tepat blakus... Nu, ok, līd kādu 12 gadu vecumam... bet... ai, labi, katrs jūk prātā pa savam. -
ne Tu, ne es, ne @Racer,pat ne lombardu bomzis nesēdētu pie klaviatūras. 🤣 Un zini, es Tev arī atklāšu noslēpumu - vajag ārkārtīgi maz, lai pēkšņi sāktu dzīvot pēc viduslaiku likumiem. Skatīt bijušo Dienvidslāvijas teritoriju, piemēram. Vai pietiktu globāli atrubīt elektrību. Un pēc neilga laika aizmirstos empātija, tolerance, cilvēktiesības un visas citas tamlīdzības. Starp citu tā toleranti, empātiski un iekļaujoši tā pasaules daļa, ko mēs dēvējam par rietumu pasauli, dzīvo tādās empātisma noskaņās labi, ja dažus desmitus gadu pretstatā, nu ņemsim kādus 5000 gadus, par kuriem ir kaut kādi nebūt dati. Un jau pēc dažiem desmitiem gadu parādās nenovēršamas pretrunas. Jeb vienkārši, lauku valodā - piķa nepietiek. Nav kur ņemt piķi, lai visa parazītiskā humanitārā pilsoniskā sabiedrība varētu dalīt katram pēc vajadzibām. To pirmo pusi no komunisma definīcijas es pat izmetu, jo spēju viņiem nav nekādu. Dolbajobs pat UK paliek dolbajobs. Ko no viņa paņemsi. Kāpēc viņš diez domā, ka visi grib dzīvot Eiropā blakus dvieļgalvu netīreļiem? Man daudz labāk patika Eiropa līdz ~2000. gadam.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-