-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 269 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- binary
- rooyar
- e = d
- StaRkiJs
- casatrick
-
Biedru statistika
28206
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Apiet tur neko nevar, plika tukšmuldēšana no kaut kādiem žurkālistiem. Tehniski paši īpašnieki vai vadība, var organizēt minimālo uzturēšanu, kaut kādu preču atgriešanu utml. Bet tur ir zvēriski birokrātiskas procedūras un viņiem tas viss nah nav vajadzīgs. Vienkāršāk ir visu pamest. Un te vietējiem sankciju ieviesējiem to vajadzēja labi zināt un brīdināt piegādātājus jau iepriekš. Viņi to neizdarīja un faktiski uzmeta ne jau krievus ar šo, bet vietējos uzņēmumus. -
Ko tur var apiet ja visi aktīvi ir iesaldēti? Ja visi nozīmē visi, kustamais, nekustamais un pat ieraksti reģistros? Nevar ne pārdot, ne uzdāvināt, ne ko, kaut kādai mistiskai Olai vai "viņiem".
-
-
Vienīgais, kurš te kaut ko iedomājas, esi tu. Man dziļi violeti, kas ir režisori un producenti un cik viņi pelna... filma iznāk, paskatos, ja patīk, tā arī saku, ja nepatīk, tad tā arī saku. Bet nē, man jāizplūst spriedelējumos, ka ... nu jā, īsti jau tur nekā laba nav, bet tā kā reitingi ir un ieņēmumi lielāki par izdevumiem, tad jau nav nemaz tik slikti... -
138, kādu biznesa jomu pārstāvi? Lombardu un ss čekošana neskaitās -
Nevis čuvaku, bet valstī legāliem SIA un UAB. Dod vai pērk pakalpojumus? https://ltrk.lv/pakalpojumi/ https://ltrk.lv/par-mums/ltrk-petijumi/
-
Nav gan tāda grēka man. Ja nu vienīgi tele2 dzen caur indusiem plūsmu. Tikko nomainīju operatoru. -
ja bija grupā, tad jau vajadzēja būt vadītājam/gidam...dīvaini, ka nepiefiksēja laicīgi , ka jams atdalījies...to jau tagad nepierādīs iekrita vai kā... RIP -
-
-
-
To es ieraudzīju arī vēlāk, to locale. Tik nesaprotu, kādā sakarā. Vismaz neko speciļu nedarīju. fb pats to izdomājis. -
Nu es nezinu, vai viena Braže ar savu pirkstu to paketi baigi varēja paspaidīt 🤷🏻♂️ Protams, neforši, ka pūst vietējā gaļa un maize uz pusotru ļamu. Bet vai tie, arī nav mazliet l0hi piektajā kara gadā dīlot ar čuvaku, kurš tirgo gaļu un maizi arī Krimā un Donbasā? Kas gan varētu noiet greizi?! Kad 22. gadā ķimaķī šmotku veikalu alfā aizklapēja un mūziku ar politiku nejaukt gribošā prāta vētra tomēr atcēla savu krievijas tūri, tad tu arī raudāji kādi veikala darbinieki un alfa, un pv ir nabadziņi? Vai visvisādi 101 aplauzušies uz krieviju eksportētāji? -
Novērojums - tejātera biļetes tiek izķertas kā karstie pīrādziņi. Interesanti, jo KM joprojām atbalsta to pasākumu. Bet arī MAFs balsta komercmēdijus, Nacionālā kino centra atbalstīta filmas (tie paši Svingeri ir dabujuši piešprici). Kā sacīt jāsaka, tā arī dzīvojam... -
Bet tas nav tik vienkārši, arī piezīsties ir jāmāk. Daudzi gribētu piezīsties, bet nemāk. Un tad nu lamā valdību un visus pārējos blēžus. -
Mere saimnieku ielikšana sarakstos bija Bražes pirksts? pagaidām izskatās, ka lielākie cietēji ir vietējie piegādātāji - https://jauns.lv/raksts/zinas/723050-mere-krize-versas-plasuma-iesaldeti-jau-152-miljoni-eiro-veikalos-bojajas-partika Kurus pirms tam neviens nebrīdināja par sekām. -
Neviens tak nespiež skatīties tās filmu vai seriālu versijas, kuras nepatīk? Kaut kā daļa skatītāju iedomājas, ka filma un tās ideja pieder viņiem un producenti un režisori ir šiem kaut ko parādā. Kino, tāpat kā tā mazbudžeta versija nabadzīgākiem cilvēkiem (teātris), ir mūsdienās tāds pats bizness kā visi citi. Ienākumiem ir jāpārsniedz izdevumi, lai varētu uztaisīt nākamo. Nu izņemot gadījumus, kad piezižas pie valsts pupa, kā bēdīgi slavenais Hermanis un citi blēži. -
Tas ir amerikāņu stilā, tapēc ka tas ir garantēts ienākums, bez faktiski nekādiem ieguldījumiem. Bezmazvai grēks nefilmēt, pat ja sen vairs nmav ideju turpinājumam. Vieglāk naudu atrast filmēšanai. Komēdij seriālos tas ir krietni izteiktāk, cik ilgi Big Bang Theory turēja pie dzīvības, kaut pārvērtās no komēdijas par ziepju operu, vai Two and a Half Man, kad galvenais aktieris nodzerās un tiek aizvietots ar citu. -
Tie turpinājumi parasti ir kā seriāliem, gremo un gremo to bezgaršīgo kožļeni. Viens pats mājā 1,2 kults, pārējie garām. Stulbajam es liktu tikai pirmo, ko varētu kaut kad pārskatīt. Šādu stāstu ir bezgala daudz, gan jau pameklēsiet. Šķiet, tikai Terminators 2 pārsita pirmo. Oo jā šo vārdu, drošības pēc, ir jāiemācās FLŰGGÅƏNK∂€ČHIŒβØL∫ÊN. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-