-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 96 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
27828
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Edgars_AK
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Vispār jau autors nav norādījis vai un uz kāda diska ir cita OS, ja ir kad tika instalēta, vai tas M2 tad jau bija, jo @tu16 minētais variants arī varētu būt un tad to noformatējot būs nākošais posts - Windows nestartējas . -
Settings -> Recovery -> Advanced startup -> Restart now mēģināji? -
-
-
-
Es pat nezinu, ko šeit komentēt... "Valsts ieņēmumu dienestam (VID) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem pārdalīs summu, kas nepārsniedz 1 438 785 eiro, lai nodrošinātu valsts atbalsta saistībā ar Covid-19 izmaksu nodokļu maksātājiem atbilstoši tiesas nolēmumiem, otrdien nolēma valdība." -
-
nu tad beidzot uztaisīta arī njoy radio mājaslapa...tikai neredzu kur solītais klausītāju skaits online (kad var redzēt cik reāli klausās tiešraidē) bet nu ok, gan jau pie tā vēl strādā
-
Politika sākas katrā sādžā. Un pat katrā indivīdā. Ne jau tos politiķus Tramps ar parašutiem no C-17 te izmet. Viņi izaug no mums pašiem. -
Precīzi par 1000%. Es arī nezinu, ko rudenī būs darīt. Cerība, ka pa vasaru kaut kas mainīsies ir nekāda. Atšķirībā no iepriekšējām vēlēšanām šoreiz pat nevaru atrast mazāko ļaunumu, kam atdot balsi. Šī nav opcija. 🤣 -
Kur problēma startējot paspaidīt F11, F8 vai kurš nu tavam biosam dod būtošanās izvēli, un tad norādi no kura diska startēties ? -
-
Ja vajag kaut ko formatēt, vai atgūt, es windowsiem neuzticos, tam man ir fleška ar būtojamiem linukšiem, katram gadījumam savs. -
Anreel · Ierakstīts
Man ir viens m.2 ko es gribu noformatēt, bet uz tā ir windows un dators būtojas no tā, kaut arī biosā boot order ir cits. Es viņu vispār izņēmu no boot order saraksta, bet dators vienalga būtojas no viņa, besī ārā. Google neko jēdzīgu neatradu. -
-
-
Izsoļu topikus liek foruma pārdošanas sadaļā, kur tirgus ir dzīvāks par dzīvu. -
-
Politika nav tikai 100 deputāt un cik tur tei ministri. Politika ir arī augsta kalibra ierēdņu blice ar viedokli.
-
Jādodas vien, vīri, jums pašiem politikā un jāmēģina lauciņu sakārtot? Tā kā mani vienaudži visu spēj tikai sad-irst, kā rāda pasaules pieredze, tad es pats pastāvēšu malā.😀
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-