-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 502 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Jassa
- 138
- Cornerz
- TOoMoOT
- spameris
-
Biedru statistika
27348
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Šis ir no tiem retajiem gadījumiem, kad pārdevējs ar vecumu ir kļūdījies uz otru pusi. Nedaudz, bet tas velo nav 2001, M760 ir 2003-2006. Tad lūk, vizuāli līdzīga nobraukuma (neviens no abiem nav nodzīts, bet nav arī nebraukts) 20kautko gadus vecs velo ar XT man šķiet krietni saldāks dīls nekā 3-4 gadus vecs ar Alivio par 2x lielāku cenu. Rāmis, jā, gaumes lieta, un nav draudzīgs pret dalbaj0boski izvilktām stutēm (tavā bildē tam dirt nabagam blakus arī stute izvilkta tik, ka uzprasās uz salauztu rāmi), un varbūt arī kādreiz lūzt ar adekvāti lietotām stutēm. Bet šoreiz savukārt es varu sist pie krūts un teikt "tas un tas noteikti ir tās naudas vērts, pat ja ignorējam pārējo" - šajā gadījumā grupa un rati, lai nu kāds būtu tas rāmis un dakša. -
Man nav tāda pieredze -
Minimāli...praktiski rāmja tiesu...bet ūdens iekšā netek 🤪 -
Cik Tev tas vēdlodziņš virs planējuma?
-
Kā jau minēju pilnā apbūves laukumā...80m2 un vēl pilns pagrabs zem saimn.ēkas /garāžas 40m2 🤪 Katlene +-10m2 -
Katrai mājai vajag tās uzturēsanas telpu, ne mazumam arī darbnīcu, kur vismaz dēlus strādāt pamācīt.😉 Tāpat, kur retāk vajadzīgās lietas glabāt, telpas nepieciešamas. Arī komunikācijām visērtāk sākties no pagrabtelpām. Tā kā māja, bez pagrabstāva, tāda nepilnīga sanāk. Dārzeņi, ievārijuma burkas utml. gan šodien vairumam ir sekundārais jautājums pagraba esamībai. -
jop..... , cik tad m2 tas liels tev ?
-
Man katlene pagraba+ viena kambarī dēļu atgriezumi ko kurināt kad esi mājās+ granulas otram katlam ..+ Nebaltām dienām, + pirts un priekštelpa tai + 2 kambari mantu glabāšanai. Katrā ziņā forši ka ir vēl pspildus vieta, ko ja kas var apdzīvot . Kaut kā tā..+ ja būs auksta ziema velo no garžas uz pagrabu parstiepšu. Autors izskatās, ka pazudis....ja normālas savstarpējās attiecības..neredzu problēmas tādam modelim...cilvēki tā dzīvo.. -
Bet vispār bēdīgi, ka te tāds "mazliet" offtopiks aizgājis. Grūti saprast, vai topika autoram tas palīdzēs tikt skaidrībā, vai tomēr nē. -
Vajadzēja dzert toreiz to lēnām ar garšu, tad atcerētos.😀 Tad jau sen gan. Savus dakterus es nereti apgādāju.🙂 -
Lauziens tur pamatīgs sanāk..es arī arļonakam tērauda sēdēkļa stuti pamanījos nolauzt 😜 -
Cik nav redzēti šādi lūzuši šis neveiksmīgais Coratec dizains. Pie tam tas Coratec ir 25 gadi vecs, pret tā Hyde 4 gadu vecumu.
-
tas spirts, ko covid laikā dezinfekcijai tirgoja balzāmenes veikals bija kāds ?
-
Diezgan nepatiesi - stereotips. Esmu pēdējo padsmit gadu laikā bijis pāris reizes Tadžikistānā un vairākas reizes Uzbekistānā. Jā, ir tur ciematos nostāk visādas tradīcijas, bet kopumā ir samērā civilizēti un radikāliais islams tiek žmiegts valsts pārvaldes līmenī. Ir tadžiki kā nabadziņi, salīdzinot ar uzbekiem, bet iet uz civilizāciju un nesit masveidā sievas. Par attieksmi pret seksuālajām minoritātēm cits stāsts, bet tur savas utis. P.S. Mazliet sliktāk gan kļuva kad jeņķi aizvācās no Afganistānas un talibi pārņēma varu - sāka aktivizēties radikālais spārns ar visām tradīcijām, bet šobrīd tā nav aktuāla problēma, šos piežmiedza, jo tomēr arī Vidusāzijas izglītotie cilvēki mainās. -
a ko jūs glabājat tajos pagrabos? neticu ka tagad kāds zaptes un marinējuma kalnus gatavo Vīna rezerves tāpat pirmajā vakara jau izlakat
-
vīzdegunīgi pavīpsnāja lombardu oligarhs un aizgāja tālāk meklēt TV pa 50 eiro. -
Labu laiku iepriekš nopirku pa 5 lati 10 litru kannu ar medicīnisko spirtu. Ar visiem Austrumu slimnīcas zīmogiem. Dzert to neviens nedzer, visādiem tīrīšanas darbiem pat trešā daļa nav iztērēta. -
Nu nez..mani šāds dizains neuzrunā pat par velti, arļonaks to labāk izdkatījās ar zaļām riepām🤪 -
Nu ja slikti noenkuro..tā var gadīties..man sanāk pagrabs +- 1.8m zem virsmas, betvesmu biku kalniņā, un gruntsūdens nav tik augsts kā citur -
Hm, piemērotos apstākļos jā, bet vai ņemties ar pagraba izbūvi purvā toč ir jēga? Nē nu protams kas vispār jēga utt, bēt līst zem gruntsūdens līmeņa ir nejēdzīgi.. zinu stāstu kā zem pagaraba grīdas iegremdētais septiķis atnāca sasveicināties ar saimniekiem. Es gribēju teikt - sajmniekiem.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-