-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 16 biedri, 0 Anonīmi, 448 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Stepselis
- bedrens
- AndrisBB
- Athlons
- e = d
- jacobs
- ggg97
- INTRASERVERNET
- pauls
- 138
- Jurkins
- maize
- dkk
- Dils
- Arnis2002
- spameris
-
Biedru statistika
27432
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Neliec. Neliec vispār. Savādāk tas pamuļķis pateiks, ka pat nolikt nemāki -
-
-
Smuki jau, bet viņam taču pakaļā pasīvais radiators. Kad tu viņu ieliec tādā kastes veida plauktā, neskan pēc mucas? Un ir jēga divus likt blakus, ja gribējās stereo? Iepriekš sapratu, ka plānoji likt uz galda katru savā galā. -
-
Drusku paklausījos patinot. Nu nav jau arī tā, ka neviens nekad nekur un necik birokrātiju nesamazina. Tevis nīstie Progresīvie, piemēram, Rīgā ir likvidējuši izpilddirekcijas un apvienojuši visus pašvaldībai piederošo nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un celtniecības uzņēmumus Rīgas Namus, Rīgas Pilsētbūvnieku, Rīgas Servisu un Centrāltirgu. -
Starp hi endu un iesācēju pašdarbnieku ir plašs spektrs. -
Lieliski, esam gandrīz sasnieguši singularitāti - audi ar gāzi vēl nē, bet behu ar eļļas noplūdi, tas pats vien ir. -
Lieliska intervija. https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/krustpunkta-liela-intervija-profesors-slims cilvēks-auers.a208627/ -
Uz Astra (28.2E) esošais nekodētais filmu kanāls no Lielbritānijas "Great Romance" (īru versija) pametusi šo satelītu. Pēdējo nedēļu laikā programma gan strādāja zem nosaukuma "Great Xmas". P.s. Laikam beigušās romantiskās filmas. -
Sveiki! Man interesē varbūt kādam ir kontakti no tirgoņa iekš ss.com, tur kādu laiciņu atpakaļ tirgojās RX 9070/XT kartes?
-
Nopirkt lietotu var tikai tad ja kāds pārdod, un ja kāds pārdod(kāpēc tad pārdod?) tad taču skaidrs ka iekārta šobrīd nav nekāds Hi-end nozarē un pircējs var būt tikai pašdarbnieks iesācējs.
-
man, protams, glaimo, ka anoniimi personaazhi skata ecsdd datus manam transportam. Un atkal - es neko nezinu par juuseejo, un man tas neinteresee. Par elljas nopluudi: a. nedeelju pirms TA miskaste bija Wess, vechi nopluudi veel nekonstateeja [ir reports/video, viss sataisiits]. b. nedeelju veelaak, TA konstateeja, ka bliivsleegs ir saacis mazliet punkjoties, paldies vinjiem par aso redzi; c. veel nedeelju veelaak auto jau bija Wess uz paceelaaja [aatraak nesanaaca, vinjiem rinda], bliivsleegs nomainiits. taapat arii jauns BMW CO kats uzstaadiits, veel lietas sadariitas. Piem., termostata modulis [kas ap stuku maksaa, kopaa ar prichindaaljiem] nomainiits profilaktiski, jo bliivelements saaka teceet. Auto tiek uzturets labaa kartiibaa. Par paareejo - es negribu ielaisties bezgaliigaas diskusijaas ar anoniimiem varonjiem. Man nav interesanti. Ja tev taas drosmiites pietiktu, sen buutu atklaajis, kas esi [esmu pat jautaajis]. Ja iekshas nav, pis taisni. Piedod par tieshumu.
-
Redz, par tiem daudzajiem nikiem - labi pieminēji, jā. Tā dzīvē iegājies, ka man pēdējos gados etaki 20 ar astīti ir bijis precīzi viens niks, kuru izmantoju forumos, utt. Citur esmu vispār ar vārdu un uzvārdu. No problemo. Jo redz, neesmu ašpadsmit reizes pa riņķi nobanots visos iespējamajos forumos/šmorumos un nav bijis jāizdomā atkal jauna pagaņala. Bet atceras tos tavus nikus tāpēc, ka ieraugot katru jaunu reinkarnāciju pirmā reakcija ir - kas tas par no purva izlīdušo pamuļķi ar kaktusu pakaļā?! Un tikai pēc laiciņa, saliekot punktiņus kopā - ā, tas nav no purva izlīdis pamuļķis ar kaktusu pakaļā, tas tak kaspičs, kurš nav nekāds no purva izlīdis pamuļķis ar kaktusu pakaļā, bet vienkārši reizēm, nezinošam cilvēkam, var atstāt tādu iespaidu, kā no purva izlīdis pamuļķis ar kaktusu pakaļā. Bet tas nu tā. Otrais. Kas, pie velna, ir TV/foto joma, un kā dajebkāda kompetence vienā ir saistīta ar otru? Un trešais. Kamēr te un citos forumos bļausties par to, kurš kuram logu slotiņas nav uzlicis vai nav par to samaksājis - piedod, detaļas neatceros, moš līdz nākamajai apskatei vismaz to eļļas noplūdi salabo, lai neizskaties pēc no purva izlīduša pamuļķa ar kaktusu pakaļā, kas vēl manu Tēvuzemi piesārņo - tas būtu stulbi, jo mēs tak zinām, ka neesi nekāds no purva izlīdis pamuļķis ar kaktusu pakaļā. Bučas. -
redz, es cereeju, ka tev ir kaut kaads/kaut mazliet virs 0 sajeegas liimenis tajaa TV/foto jomaa. Izraadiijaas - nav. Pat nesaprati, par ko runaaju. Attieciigi - ko te mutiiti virini?
-
Paklau, a uz manu jautājumu - ko lieto audio testiem - nevari atbildēt? Tādus palagus sadrukājis... Cerēju, ka kaut ko tikpat ekZotisku kā TV testiem. Mācāmies no labākajiem, tā sacīt. -
saakshu ar otro. es sehit esmu proveejis arii anoniimos variantus - pat visus uz juus uzrunaat. Tas nav attureejis nevienu no nesmuku vaardu lietoshanas. Mans noveerojums - juus/mees/katrs esam mega jutuugi, kad ko pasaka mums, bet pashi palaist mutes - nekaadu probleemu. Jautaajums tikai vecais - vai rupjaas mutes vai antipaatiju afftaram ir tiesiibas daliit pizdjuljei Par ieteikshanu - ja jautaataajs visu zina tik labi/preciizi, nah tad prasa sheit? Ja es neiesaku neko, kas vinjam izraisiitu sajuusmu, var nesmuki uzvesties? Kur taa probleema? Elektriiba vadaa? Tieshaam? Savukaart, ja vienkārši smurgulis kaut ko ienaaca pavemt un uzvesties neprot, nu, tas vienkārši ir vinja liimenis. vienkārši turpmaak nevienam neieteikshu neko [liidz shim arii pieredze raada, ka jeegas no taa nulle]. Tad atkal idioti varees vaideet - neviens neko praatiigu neiesaka. Nu, bet, varbuut, tieshi preteeji - visiem viss dikti patiks. Par teemu idioti/nejeedz... nu, aciimredzot, tev ir saappiite par teemu. Shoreiz gan - pilniigi pamatoti.
-
Ir nācies remontēt vecas iekārtas ko lieliem starptautiskiem uzņēmumiem no ārzemju filiālēm sūta uz Latviju. Pēdējā laikā par laimi aizvieto ar robotiem, jo liela laime ar šrotu nodarboties nav. -
Es esmu no tā visa stipri tālu un mans priekšstats ir stipri aptuvens, bet šķiet, ka kokapstrādē nelieli un varbūt pat vidēji uzņēmumi pērk lietotas iekārtas biežāk nekā pārtikas vai ķīmiskajā rūpniecībā, nav tā? -
Jā, bet tas, ko tu ieteici, nav bubļiks. Šī ir tēma par bubļikiem. Andrim vajadzēja bubļiku ar konkrētām prasībām. Tu esi veltījis 0 minūšu, lai ieteiktu labāku viņa prasībām atbilstošu bubļiku, toties vismaz 50 minūtes, lai kārtējoreiz pļūtītu, kādi visi citi l0hi un bomži un kāds tu visgudrākais. Jā, šeit tev taisnība, biedrs tevi nosauca nesmukos vārdos. Bet tagad paskaiti, cik reizes un cik biedriem tu pats tā esi darījis? Pat šajā topikā, kur konstruktīvs pienesums no tevis nulle - nu kādas reizes piecas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-