Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 319 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Jurkins
    • Ghost_az
    • 138
    • Prodigy
    • Racer
    • AndrisBB
    • pikox
    • jacobs
    • e = d
    • rooyar
    • uldise
    • jozhix
    • base7
    • aoma
    • dainis61
  • Biedru statistika

28187
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    Alabamahate
    Newest Member
    Alabamahate
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Par mani gluži nē, bet par Ēķi taisnība - viņš ir izkodis kurā minūtē un kam jābūt, lai piķis nāktu. Es neesmu ne par, ne pret, bet viņu saprotu.
    • aoma
      Es saprotu gan Tevi, gan Ēķi, Jurkins teiktu piķis pāri visam Es nesaprotu ļautiņus, kas skatās jaunās Holivudas filmas  
    • Racer
      Man pagājušgad bij viens projekts ar Ēķi, papļāpājaām Cinevillā. Nēparmet viņam - viņš vienkārši ir paņēmis klasiku kā taisīt kino un naudu pēc Holivudas standartiem. Māksla tur klusi uzpīpē stūrī...
    • aoma
      Tagad, kad drīkst filmēt ko grib, latviešu kino ar tādiem tirliņrežisoriem kā Ēķis ir aizgājis pilnīgā pakaļā. Labi, attaisnojums ir kases ienākumi, bet par tādām "komēdijām" var smieties tikai tādi, kas neko labu nav redzējuši - pilnīgi pusanalfabēti, kas dzīvi vada caur interneta prizmu. Man, par piemēru, topā ir Dienvidāfrikas "Dievi sajukuši prātā", tur nevar patiesāk  
    • maize
      Nupat, vai tie paši sapņi, kas pirms vairākiem gadiem? Šitie jaunie bateriju tehnologi netrūkst, tik pagaidām neviens līdz rezultātam nav nonācis. Pēdējais ko zinu bija viens soms, kurš lielijās un tagad jau vajadzēja būt pārdošanā, tik izrādījās pilnīgs bs.
    • biomass979
      Dzirdējat pat to ukrainas karu- ka izgāzies-viss veltīgi ! Kur ukrainā tas litījs -to tagat varot iebāzt  tur kur saule neiespīd-kā nu kuram!      Vācietis uzcepis jaunu baču kura  neaizdegās,tur augstas un zemas temperatūras,litija tur ne smakas !  Turot  12000 + uzlādes,kvalitāte krītot ļoti minimāli! 
    • Racer
      16 kHz apraidē toč ir, dažiem vairāk. Mainījušies ir studiju verķi ar kompresoriem utt. Šobrīd var dabūt augstāku frekvenci ar ierobežotāju studijā. Zinu, jo  apstākļu sakritības pēc mēru fm stacijām deviāciju un MPX. Bitreits tikai teorētiski ierobežo zemfrekvences augšējo slieksni. Ja paskatāmies tos pašus mp3 kodekus, tad Lame un Fraunhofer, tad pie 128 kbit/s varēja definēt arī frekvenci. AAC ir pielaidīgāks pie zemākiem bitreitiem un frekvences sliekšņiem. Anyway - es neko negribu pierādīt, vnk gribu teikt, ka tipiski FM apraidē noteikti nav sliktāka skaņa kā interneta radio.
    • biomass979
      Jā -Knīpas un kanauķi,Dzeguzīte,Lienītes banda!😁
    • Athlons
      Pa pa pa pa pa... Kopš kura ta laika FM nav apgriezts virs 15k? Pilotka ta 19k...  Savulaik internāta stacijas bija drastiski ierobežotas savā bitreitā, pārsvarā, ar 128 kbps, citreiz tik 96... Un bieži vien ar nepareizu kodeku bez AF nogriešanas... Rezultātā "ļoti baudāms skanējums" ar spektru pārklāšanos un "zvanīšanu"... Nezinu, varbūt tagad kaut kas mainījies, sen neesmu interneta radio mēģinājis klausīties... 
    • rooyar
      Varbūt arī labi, ka tā Tā gan ir, un tagad jau arī to ļoti labi var redzēt, ka visur bāž iekšā, un nekas patiesībā nav mainījies.
    • Racer
      Es jau toreiz ierakstīju - vētra bļodas ūdenī.
    • Racer
      Nepiekrītu, ka tās ir bez vērtības - tur tika piesmieta krievu dvēsele. Attiecībā uz vecākām filmām, jā scenāristi apčakarēja cenzorus, bet tik un tā krievu dvaciņa kā pasaules gudrākajiem ar sociālismu un gaišo nākotni - komunismu visur vīdēja cauri.  
    • base7
      Pāris mēnešus atpakaļ pie mums bija rezonanse saistībā ar Baltkrievijas Radio uztveršanu pierobežā un tālāk iekšzemē. Izrādās, lietuviešiem tas pats. Un arī tā pati stacija.  Viņu Sakaru regulēšanas dienestam nācās skaidroties, viss esot normas robežās, vienkārši pie labiem izplatīšanās apstākļiem iespējams uztvert kaimiņvalstu radiopārraides. Turklāt tie,kuri dzīvo pierobežā var visu laiku klausīties "kaimiņus". P.s. Viss šis troksnis sācies, jo kāds Viļņas pensionārs, kurš atpūtās pie Paiļģa ezera Švenčoņu rajonā netālu no Baltkrievijas robežas, bija paņēmis līdzi radioaparātu, lai klausītos krievu valodā raidošo “Radio R”, taču vairāku dienu garumā uztvēra tikai Baltkrievijas valsts radio. P.p.s. Latvijas pierobežā šo Lietuvas staciju "Radio R" (bijusī rus radio LT) iespējams uztvert no Šauļu frekvences FM105.8.
    • inteens
      Tik vien tā bēda, ka reti kurš virtuves radio var pavilkt 20 kHz.
    • aoma
      Tās tieši ir bez kādas vērtības, bet tieši krievu laikos uzņemtajās tikai labi režisori un scenāristi mācēja izsmiet iekārtu, stulbeņiem Maskavā neko nesaprotot.
    • Racer
      Gribi saderēt, ka Tev nav taisnība? Deviācija pieļauj pilnu zemfrekfences spektru līdz pat ~20 kHz. Interneta radio ar mp3 vai AAC tipiski apgriež ap 15 kHz. Ja esi gatavs derībām uz 1 Prosecco, tad varu uztaisīt ierakstus no kāda SWH, Skonto no FM apraides un interneta radio ar zemfrekvences spektrogrammām, piemēram, Adobe Audition. Vari pats ierakstīt un salīdzināt. 😎
    • AndrisBB
      Vaitad 'budžeta' Teslās ir pat FM radio? Nemaz nerunājot par AM, pat parastā Golfā tāda vairs nav.  
    • ju
      Nav nekāda vaina FM. Ja kaut kas, var esošajiem/palikušajiem raidītājiem pacelt jaudu. Ja neķļūdos, tagad pat tiem vienkārši jauda ir piegriezta, nav tā ka tiek, kas uzlikti, ka strādā uz pilnu jaudu, kas tiem ir iespējama.
    • AndrisBB
      Jādzīvo mūžīgajā tehnoloģiskajā atpalicībā tapēc ka karš Ukrainā?
    • base7
      Ņemot vērā situāciju pasaulē, sevišķi Eiropā, īpaši Ukrainā, laiks Latvijai pāriet uz AM apraidi. Tas ir visdrošākais variants. Turklāt AM ir daudz brīvas vietas.  Turklāt Latvijā ierzivotāji pārsvarā pārvietojas ar automašīnām, kurām jau iekšā ir magnetolas ar AM uztveršanas iespējas. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...