Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• osscar
      man par janvāri palete granulām ( pa 240 bija pirktas vēl pa veco cenu) - tas apkurei un ūdenim ...februāri neizskatās ka būs diži vairāk - 186 m2
    • Gestapo
      Kopumā nav tik traki, decembrī apkure pastāvīgā + mainīgā = 84.54, janvārī P + M = 137.25 pie ~55 kvadrāmteriem. Tātad starpība 52.71 eiro jebšu ~62.4% Un izvelkot datus no tuvākās meteostacijas, decembrī vidējā temperatūra bija -0.8, bet janvārī jau -10.1  Vēl elektrības rēķins jāsagaida, aizdomas, ka neko jauks nebūs. 
    • Maris Barlo
      kādu microsoft helpu ir jēga meklēt?vai jāsamierinās ar to kas ir?  
    • xp
      Nu velo tiks izmantots izbraucieniem - pa meža celiņiem gruntenēm un arī pa pilsētu - tāds plašs spektrs. Tas nebūs priekš braucieniem uz darbu
    • osscar
      nu nez , ja sievišķīgais mtb ar zemo rāmi, kāpēc kaut kādas spec drēbes vajag ?  un piekrītu, tādu ne mtb  būs grūti pardot - gan deļ brenda, gan izskata cilvēki zina tikai scott, merida, cube, giant un trek pamatā  kaut kad tirgoju to KONA kundzes - neviena zvana pat par cenu 240, kaut gan tas velo ir ļoti labā stāvoklī, beigās atstāju saimniecībā rezervei jo pa velti negribas atdot, cerības to sarkano pa 300+ pārdot - es teiktu nulle
    • ju
      Priekš MTB jau tev visas veloklozītes būs jāsapērk. Ar tādu sarkano viņa gandrīz vai svārkos var braukt. Lai gan mēs jau neko nezinām par tavu sievu, lai te vispār palīdzētu.
    • Racer
      Gāzes apkure kopā ar karsto ūdeni uz 150m2 janvārī 314 eiro. Temperatūra iekštelpās ap21-22 grādi ar automātiku. Nav ņemtnes ar kurināšanu, pelniem utt. Ir ok.
    • hehe
      Var. Dīzeļdegviela https://www.delfi.lv/bizness/37264250/biznesa_vide/54667874/indriksone-viena-no-latvenergo-tec-stradas-ar-degvielu
    • osscar
      nez man planetārās nepatīk + vēl dinamo rumba priekšā - nezinu cik ar tādu esmu braucis- tie velo vispār neripo...ok gan jau plsētai der, bet garākiem gabaliem un tā - es tādu neņemtu ...
    • xp
      Nu šis tāds specifisks variants. Man ir jānodrošinās arī pret to, ja nu nepatiks braukt. Šādu sarkanu, sieviešu es varēšu ilgi tirgot
    • Prodigy
      Lenovo (un citiem brandiem) vai tad precīzu speceni nevar suporta lapā pēc seriāļa atrast? Tas parasti ir apakšā uz uzlīmes atrodams
    • raiviic
      It kā tam laptopam der gan NVME gan SSD, bet atsevišķiem modeļiem var būt tikai viens no variantiem . Key Information for SSD Upgrade: M.2 NVMe Slot: The LNVNB161216 motherboard typically features an M.2 2280 PCIe NVMe slot, which is ideal for replacing a smaller SSD or a hard drive. 2.5-inch SATA Bay: If the M.2 slot is occupied, a 2.5-inch SATA SSD can be added to the bay. Compatibility: Standard M.2 2280 NVMe SSDs (like Samsung, WD, Kingston) are compatible. Vai ir jēga uzlabot? Nu ja maks spiež kabatu, tad var, bet jāizdomā varbūt pietiek ar 256 vai 500Gb.  Bet vienalga, kā saki, ja šādas lietas ir ezītis miglā un nav īsti skaidrs vai vajag SSD vai NVME, stiep vien uz servisu vai kādam zinošam. (Par betonu aizmirsti, vecbiedriem patīk pajokot ).
    • 138
      Reditā, kur brīžam netrūkst naci klaunu, par šo tēmu man par pārsteigumu vairāki prātīgi cilvēki saka to pašu ko es te.     Kā tur ir ar slāpētājiem? Vai tiešām tos, kā viens reditors pieļauj, var ņemt un būvēt LVRTC, tam nevajag likumprojektu un Saeimu?  
    • 138
      Tas 3000 papagaiļu N6000 vispār adekvāti gremo W11? 
    • 138
      Ap 20, arī ap 30 gadus vecus es neesmu saticis tādus kas nesaprot; tādus kas runā ar grūtībām - jā, varbūt kādreiz. Varbūt kādā skolā ir ilgi likts liels mīkstais uz prasībām mācību saturam latviešu valodā. IKVD, kur jūs bijāt? Kādas olas jums traucēja to novērst? NA/TBLNNK un jūsu vēlētāji, kur jūs bijāt trīsdesmit gadus ar izstiepto skolu reformu un apkalpošanu krieviski valsts un pašvaldību iestādēs?   Mīnusiņš par "rašisteļiem". Ja tā vietā būtu "šovinisti", "imperiālisti", utml., ok, objektīvs raksturojums, bet saucot viņus par rašisteļiem vai orkiem tu sevi noliec tajā pašā līmenī kur tie kas saka "gansi", "labusi", "ukrnacisti" utt.
    • 138
      Tā. Es. Neteicu. Es teicu: Tie, kas to LR4 klausījās.  Atgādināt reitingus?   Tā, kādā vecāki ar bērnu runā ģimenē. Skat, Anglijā netrūkst tur dzimušu etnisku latviešu, Anglijas pilsoņu, kuri latviski nerunā. Tā tev šķiet labi un pareizi, un identiski Latvijas krieviem arī piedzimstot vajadzētu teikt mamma tēte latviski un krieviski neiemācīties, vai eto drugoje? Savas valodas saglabāšana ģimenē nenozīmē nelojalitāti mītnes valstij un tās valodas nemācīšanos, lai kā visādiem šitādiem kā jums gribētos apgalvot pretējo.
    • maize
      @138 kāda var "dzimtā" valoda var būt Latvijas pilsoņiem ? Ir satikti rašisteļi ap 20 gadu veci, kuri ir Latvijas pilsoņi, mācījušies "latviešu" valodā, bet p*dari neko nesaprot! Nē nu tā ka tiešām nesaprot, nevis izliekas par debīliem. Sūda rašistu bābas savu sīko perdeli tā sagatavojušas dzīvei ar savu imperialistisko domāšu, ka vemt gribās. Tepat vecie perdeļi smako no prieka, ka kārtējais rašistu sat kanāls būs uztverams, jo neko citu nespēj sagremot.
    • Dils
      138 vai šuvajeva bildi jau nobučoji? tu tišām esi TIK atsaldēts ka domā  ka kāds krievs kurš pēc 30 gadiem nesaprot neko latviski klausīsies šodien radio LR4 nevis maskavas vai minskas radio?
    • AndrisBB
      Nu tā jau arī ir ka pielodēts 128GB eMMC 5.1 on systemboard ja nav šis 128GB SSD M.2 2242 PCIe 3.0 NVMe
    • INTRASERVERNET
      Es noteikti neiegulditu, sada datora. Vins ir vecaks neka tevis pirktais gads, ja nekludos tad 2021 gada un nikulis.  Seit specifikacija: https://psref.lenovo.com/WDProduct/IdeaPad/IdeaPad_1_15IJL7?tab=spec
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...