Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 391 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Alex30
    • e = d
    • AndrisBB
    • 138
    • sounDDesign
    • Mielestapa
    • Phoner
    • Igors83
    • osscar
    • inteens
    • M@R$$
    • jacobs
    • dainis61
    • StaRkiJs
    • Insekc
    • artursp
    • raiviic
  • Biedru statistika

27388
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Tad jau tu Republikāņus sauc par deģenerātiem, jo parasti tie shut-downi bij viņu jājamzirdziņš. Vai pat pašu Trampu, jo iepriekšējā viņa termiņā ar bij shutdowns, tikai viņa paša izraisītais. Un viss sen jau strādā.  
    • 138
      Man likās "ne pa lēto, bet kaut kā tā viņš varētu maksāt", tev taisnība bd ir kaut kas salīdzināms tādās cenās kā tu saki, tieši radonu gan nav. Gan trekking sadaļā (kas tas Radons ir) https://www.bike-discount.de/de/bike/fahrradteile/trekkingrad-teile/rahmen/herren   gan mtb sadaļā https://www.bike-discount.de/de/bike/fahrradteile/mtb-teile/rahmen/hardtail-29   Vispār wow, man galīgi nelikās, ka šajā gadā var nopirkt jaunu, brendīgu alu rāmi normālā veikalā par simtu ar asti.   @ju, varbūt tas ir tas ko tev vajag? Priekš kam tev to nasing spešal specialized, ja tev viss pārējais jau ir un gribas palikt pie QR?  
    • Jurkins
      Es nevienu neaizstāvu. Nepārzinu ASV politisko sistēmu, neinteresē arī īpaši. Tikai dzirdu ziņās, ka valsts iestādes nestrādā pilnvērtīgi vairāk kā mēnesi - arī laikam visilgāk vēsturē. Pateicoties deģenerātiem.   Un dzirdu, ka narkolaivas tiek anihilētas. Un te es pilnīgi atbalstu Trampu.   Ja ASV pilsoņiem vajag transus, antifu, blm un citus mēslus, viņi pēc 3 gadiem ievēlēs deģenerātu par prezidentu. @138. pirms vispār pievērst uzmanību tavai klātbūtnei, tu jau zini jautājumu, uz kuru tev atbildes nav🤣. 
    • 138
      Protams nē, arī Ziemeļkoreja, Baltkrievija, Krievija (varbūt pat mazāk?) 💁🏻‍♂️
    • 138
      1. par lielu manām preferencēm, man vajag "var ielikt mugursomā" izmēru 2. esmu dzirdējis garāmejot un man nepatika kā viņš skan, tāds uzbāzīgs un no visa atdalīts bass likās 3. gribas kaut ko kas nav HK/JBL kā 90% aitām Latvijā   Kādi lol cilvēki, bt tumbiņu lieto priekš sevis un maksimums pasēdēšanai ar pāris draugiem, nevis džeza koncertu apskaņošanai, un kāda lol pirdoša skaņa, UE nav havit utml. Nu redzēs, nav steidzami (topika sākums bija cita vajadzība, tā tika atrisināta), bet varbūt beigu beigās nošikošu uz Beosound Explore vai A1 gen2. Varbūt ir idejas, kur viņus varētu atrast uz vietas un paklausīties veikalā kas nav lombards (atlikt ierēkšanu, lombardos mēdz būt, A1 ir vienā tepat Rīgā, Explore ir, bet Valmierā)?
    • AndrisBB
      Tur baigajam Šerlokam jābūt, lai saprastu, kas notiek 😂 Birojs publicēja datus, tie Trampam nepatika, redz sasolītie darbavietu skaitļi iet uz leju. Vadību atlaida, jo zin negribēja 'piekoriģēt'. Jaunu datu nav, jo tie nav īpaši labāki. Jau jau skaitļi būtu daudzmaz pozitīvi, tad stāvētu ar milzīgu plakātu Baltā Nama priekšā un visiem rādītu cik lieliski.   Nevienam citam jau tur nav vajadzības īpaši kautko slēpt.   Droši vien 'sapņu' darbavieta tagad ierēdņiem, jo ja 'nepiefantazēsi' faktus, kas patīk Trampam, tad pa lielam garantēts ka atlaidīs. Ar inflāciju tak tas pats esot, visi saka ka tā augot, vadonis saka ka tas viss esot izdomāts un lieta slēgta.
    • Zin...
      Nu ja, deģenerāti atcēla reportus nevis tramps 🙃 paliec tu izmisīgi smieklīgs aizstāvot to dabas kļūdu. 
    • Jainit
      Budžeta ierobežojums līdz 15 Eur vai prece var atrast lombardā/pie atkritumu tvertnēm. 
    • Jainit
    • Kitai
      Sveiciens. Ir redzēta vietējos veikalos vai ali meteostacija, caur ar aplikāciju būtu iespējams paskatīties ko rāda sensori (temperatūra ect.)?
    • Jurkins
      Jā, ir izcili šausmīgi. Un viss tikai Trampam pateicoties.
    • jacobs
      Jā, kā varēja būt, to tikai Dievs vien zin, bet kā ir, to mēs paši redzam.😀
    • Jurkins
      Tak, protams, ka Tramps dara visu ko muļķīgu. Viņš nav ne tuvu viedais valdnieks. Bet mana pārliecība pagaidām ir nelokāma - dievs pasargi pasauli no Kamalas. Varēja būt daudz sūdīgāk. A par statistiku. Vai tad viņš viens kaut ko slēpj?
    • AndrisBB
      Tas stāsts tak jau ir senāks. Jau no septembra augusta https://www.theguardian.com/us-news/2025/aug/01/trump-fires-erika-mcentarfer-labor-statistics
    • Jurkins
      Nezinu. Tak paprasi kādam čatiņam.    Laikam jau tāpēc, ka (cik tur dienas?) valsts iestādes nestrādāja, nezinu, cik lielā apjomā. Pateicoties deģenerātiem.  Tramps SUKA, protams.🤣    
    • raiviic
      Varēji jau vismaz uzrakstīt kādi USB porti tai kastei ir. Pirkt superātru SSD un spraust pie USB2 - vienalga dabūsi "klibu gliemezi". Bet citādi - neredzu nekādu problēmu ar ārējo HDD - pietiekami ātrs, lētāks par SSD un arī lielākas cerības atgūt info, ja kas nobrūk. Pašam ir arī pāris šādi, nekādu problēmu dzenāt palielus RAW foto failus un arī video, kuri sver pārssimts GB. 
    • AndrisBB
      Viņš jau ne tikai 'paslēpa' reportus, bet atlaida arī iestādes vadītāju. Rādītāji esot pārāk labi, tapēc.
    • AndrisBB
      Aliexpressā jau var nopirkt pa 100e kādā krāsā vien vēlies. Kautko jēdzīgāku varbūt ap 200.  
    • INTRASERVERNET
      Ko nemies ar Ultimate Ears Boom? Labak panem Harman/Kardon Onyx Studio 8. Skan loti patikami un cilveki nesudzesies par pirdosu skanu.
    • osscar
      Kosmoss par to radonu...radonu bd..90-140eur rāmis..
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...