Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 2 Anonīmi, 256 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Koala
    • spameris
    • Gestapo
    • AndrisBB
    • jacobs
    • osscar
    • base7
    • TOoMoOT
    • DeKrumba
    • ggg97
    • M@R$$
    • ju
    • zeds
    • dkk
    • 138
    • Racer
  • Biedru statistika

28204
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      VPN? Skaties krievu kanālus? 😂
    • ju
      To es ieraudzīju arī vēlāk, to locale. Tik nesaprotu, kādā sakarā. Vismaz neko speciļu nedarīju. fb pats to izdomājis.
    • 138
      Nu es nezinu, vai viena Braže ar savu pirkstu to paketi baigi varēja paspaidīt 🤷🏻‍♂️ Protams, neforši, ka pūst vietējā gaļa un maize uz pusotru ļamu. Bet vai tie,  arī nav mazliet l0hi piektajā kara gadā dīlot ar čuvaku, kurš tirgo gaļu un maizi arī Krimā un Donbasā? Kas gan varētu noiet greizi?! Kad 22. gadā ķimaķī šmotku veikalu alfā aizklapēja un mūziku ar politiku nejaukt gribošā prāta vētra tomēr atcēla savu krievijas tūri, tad tu arī raudāji kādi veikala darbinieki un alfa, un pv ir nabadziņi? Vai visvisādi 101 aplauzušies uz krieviju eksportētāji?
    • M@R$$
      Novērojums - tejātera biļetes tiek izķertas kā karstie pīrādziņi. Interesanti, jo KM joprojām atbalsta to pasākumu. Bet arī MAFs balsta komercmēdijus,  Nacionālā kino centra atbalstīta filmas (tie paši Svingeri ir dabujuši piešprici). Kā sacīt jāsaka, tā arī dzīvojam...
    • base7
      Bet tas nav tik vienkārši, arī piezīsties ir jāmāk. Daudzi gribētu piezīsties, bet nemāk. Un tad nu lamā valdību un visus pārējos blēžus.
    • e = d
      Mere saimnieku ielikšana sarakstos bija Bražes pirksts?  pagaidām izskatās, ka lielākie cietēji ir vietējie piegādātāji - https://jauns.lv/raksts/zinas/723050-mere-krize-versas-plasuma-iesaldeti-jau-152-miljoni-eiro-veikalos-bojajas-partika Kurus pirms tam neviens nebrīdināja par sekām. 
    • e = d
      Neviens tak nespiež skatīties tās filmu vai seriālu versijas, kuras nepatīk? Kaut kā daļa skatītāju iedomājas, ka filma un tās ideja pieder viņiem un producenti un režisori ir šiem kaut ko parādā. Kino, tāpat kā tā mazbudžeta versija nabadzīgākiem cilvēkiem (teātris), ir mūsdienās tāds pats bizness kā visi citi. Ienākumiem ir jāpārsniedz izdevumi, lai varētu uztaisīt nākamo. Nu izņemot gadījumus, kad piezižas pie valsts pupa, kā bēdīgi slavenais Hermanis un citi blēži. 
    • AndrisBB
      Tas ir amerikāņu stilā, tapēc ka tas ir garantēts ienākums, bez faktiski nekādiem ieguldījumiem. Bezmazvai grēks nefilmēt, pat ja sen vairs nmav ideju turpinājumam. Vieglāk naudu atrast filmēšanai. Komēdij seriālos tas ir krietni izteiktāk, cik ilgi Big Bang Theory turēja pie dzīvības, kaut pārvērtās no komēdijas par ziepju operu, vai Two and a Half Man, kad galvenais aktieris nodzerās un tiek aizvietots ar citu. 
    • M@R$$
      Tie turpinājumi parasti ir kā seriāliem, gremo un gremo to bezgaršīgo kožļeni. Viens pats mājā 1,2 kults, pārējie garām. Stulbajam es liktu tikai pirmo, ko varētu kaut kad pārskatīt. Šādu stāstu ir bezgala daudz, gan jau pameklēsiet. Šķiet, tikai Terminators 2 pārsita pirmo. Oo jā šo vārdu, drošības pēc, ir jāiemācās FLŰGGÅƏNK∂€ČHIŒβØL∫ÊN.
    • AndrisBB
      Kidulthood (2006) būs interesantāka
    • AndrisBB
      Tas tapēc ka lieto indiešu Feisbuku
    • rooyar
      Viņš vienmēr vēro..
    • lexxx
      Ir vēl Eurotrip (2004). Tā man patika vairāk par pīrāgiem.
    • base7
      Es "Viens pats mājās" skatos tikai pirmās divas daļas ar Kalkinu galvenajā lomā. 
    • 138
      Nenoliedzami, bet man šķiet ka ir tāda lieta, kas “latviešu partijām” nav novērota. Derētu uzzīmēt scatterplot ar x asi “partijas reitings pēdējā aptaujā pirms vēlēšanām” un y asi “partijas rezultāts vēlēšanās” ar dažu pēdējo vēlēšanu datiem, būtu uzskatāmi, bet man slinkums meklēt visus tos datus un zīmēt. Kam nav slinkums - uzzīmējiet!   Tas nav par basīti, jebkuriem vatņikiem var būt bērni vatņiki un var būt lojāli pilsoņi, un var arī lojāliem vecākiem būt bērni vatņiki.
    • optimuss
      Kāds sakars te ar kkādu krievu duru?
    • Racer
      Iespējams, bet tā ir viena no versijām, kuras ir daudz. Ar mammām uzmanīgi basītī. Kurucu mamma baigi palīdzēja dēliem. https://www.1188.lv/zinas/latvija-labi-zinamo-basketbolistu-kurucu-mamma-krieviski-nirgajas-par-latviesu-valodu/50544
    • Racer
      Jā, ir redzēta, bet nu tā...   Piekrītu. Tāpat kā ar Bēthovenu, Viens pats mājās, Stulbs un vēl stulbāks utt. Divas, vai max 3 daļas ir skatāmas un pēc tam aiziet atražošana ar nez no kurienes izvilktiem aktieriem un tizlu sižetu.
    • optimuss
      Koks ar diviem galiem. Vienā pusē ir spēlētājs, kuram mamma ir latviete, māk latviešu valodu un jau jauniešu gados piekritis pārstāvēt Latviju. Ciprusa komentārs 100% ir par to. Tajā pašā laikā pati LBS izskatīja iespējas piesaistīt kkādus random ārzemniekus, jo "tā dara visi". Pēdējais gadījums dažus gadus atpakaļ - Mike James, kuram ir 0 sakara ar LV, bet tomēr bija doma to piesaistīt izlasei. Paši spēlētāji laikam noprotestēja. Nav brīnums, ka tāds sviests rada pretreakciju.
    • Jurkins
      Nez vai visas. Tās pēdējās, manuprāt, bija nevis smieklīgas bet pastulbas. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...