Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 2 Anonīmi, 367 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • kukkuru
    • INTRASERVERNET
    • M@R$$
    • kaut_kaads
    • versatile
    • kurtka
    • sounDDesign
    • Aigus
    • Long John
    • Gestapo
    • CosmosDC
    • gustavs_v
    • Alex30
    • @rmands
    • mickys
    • osis2
  • Biedru statistika

27591
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Juris.160687
    Newest Member
    Juris.160687
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Es uz ausi arī varētu iekrist, bet vizualizācijas man radītu jautājumus. 🥸 
    • versatile
      Jā, manā miestā arī vairs nav Bolt zonas. Tuvākā bija 2km attālumā, nav traki. Bet nekad nevarēja zināt, būs vai nebūs auto. Tā nu mums ģimenē 2 auto un neizskatās, ka tuvākajā laikā varētu iztikt ar vienu. Bet man arī besī visas tās auto nomas, skrāpējumu meklēšanas netīram/sniegotam auto, utt. Savs ir savs.
    • kaads
      gravelim man vsmaz likās 58 cm rāmis kas liekas atbilst XL , varbūt maldos, neesmu pētījis attiecības pagaidām, likās ērtāks nekā 56cm.  uz augumu 1,92
    • binary
      Agrāk arī biju pasācis lietot Bolt Drive. Manā gadījumā gan Bolt bija vienīgais pieejamais variants, citu manā pusē nebija. Kopš rudens gan arī Bolt aizgājis, tuvākā zona ir 20km attālumā  Toreiz gan arī bija 5km, kurus vajadzēja veikt ar privāto auto, tāpēc būtu feini, ja viņi prastu paši atbraukt līdz durvīm.
    • AndrisBB
      Tur taču ir L? Cik tad tev lielu vajag? Man uz 1.90cm XL sanāk pa lielu.
    • Racer
      Man čoms izdomāja eksperimentu - tā kā gada tikai 8-10 k km nobrauc, tad pārdeva mašīnu un braukā tikai ar Bolt drive, Carguru utt. Arī uz Liepāju pie radiem un citviet Latvijā. Gandrīz gads jau apkārt un ekonomija ir vairāk kā 40%, ja ņem vērā apdrošināšanu, riepas, TA, stāvvietas utt.
    • kaads
      labs, rāmis būtu lielāks, varētu paķert. Jāpačeko, varbūt kaut kas atrodas jums jau tur tās bremzes  vietām sajauktas priekšas ar pakaļas
    • AndrisBB
      Tā jau viņi parasti arī nak. Pagriez stūri pareizā virzienā, ieliec ratus un viss. Nu ātrumi reizēm nav perfekti saregulēti. Hmm, reku interesants dīls - 39% nost. Ja atskaita pa virsu vēl C2W, tad Topstones zem 1k sanāk. Varbūt jānopērk. Tik atkal tas 2x.   https://www.wheelbase.co.uk/product/gravel-road-bikes/cannondale-topstone-carbon-4-2023-olive  
    • kaads
      tieši šogad šoms pirka graveli no B24, atnāca pilnībā salikts, saregulēts, ne rati noņemti ne kas cits, izpakoji, kāp virsū un brauc
    • AndrisBB
      Cik ir sūtīti velo, tad parasti viņi nāk tādā kastē ka ar tanku neizjauksi.  Bet nu viss jau atkarīgs no cenas. Ja cena +/- tāda pati tad jau var pirkt uz vietas. Ja būtu kāda 100 - 200 eiriku atšķirība, tad par to garantiju īpaši neiespringtu.
    • Racer
      Sasapņojies! Nē, izsakām attieksmi par to ko tu te postē. 😛
    • AlCohol
      nedomāju, ka esi īstajā vietā, kur meklēt ar šādiem filtriem. ir te bomži un alkāni, bet ne jau tādi, kuriem plauktā mētājas lieks rams un būs gatavi, izmisuma pēc, atdot zem tirgus cenas.
    • xp
      Nu mazums kas - Tak no ārzemēm sūtīs lielā kastē pusizjauktu. Rāmja defekts var būt, kaut kas saliekts transportējot. Arī LV jau ir veikalā salikts, kur var kaut vai uzsēdi notestēt untml. Baigi negribētos čakarēties ar sarakstēm un sūtīšanām atpakaļ. Es savu MTB pirku ZZK. Nu salikts un ieeļļots bija viss tīri sakarīgi    
    • ju
      Šķiet, vēl nesen pa 2k jau bija plastmasas rāmji. Bet, ko padarīsi. Līdz šim vienīgā reize, kad būtu derējusi garantija, to pamanīju nedēļu pēc tam, kad biju pamanījis plaisu rāmī. Un arī jau nevar zināt, vai būtu apstiprinājuši. Man gan arī grūti iedomāties, kur velosipēda gadījumā īsti varētu piemērot garantiju, visu var norakstīt uz nodilumu un kādu iespējamu triecienu vai tml.
    • ju
      kovids arī man te visu smagi iespaidojis  ir īpašumā 9 gadīgs auto ar 95k nobraukumu. Jā, apnicis jau, skatos, ka varbūt kas jauns jāņem, bet līdz šim, sanācis ir prātīgi apdomāties. Nezinu gan, cik ilgi vēl būšu prātīgs.
    • _dunduks_
      Tos netirgo pēc 10 gadiem, bet gan pēc 20 gadiem.
    • AndrisBB
      Kur kur, tie nojātie eksemplāri, kuri nevienam Vācijā nav vajadzīgi.  Nenojātos uz vietas var pārdot. Turpat Vācijā? Man ir 10 gadīgs ar 120k nobraukumu. Kas ir visai viduvējs nobraukums tam vecumam.
    • Dils
      Nu tad iznāk tuvāk 200€ mēnesī, bet kur tad paliek tie 10 gadīgie auto ar 150000 nobraukumu?
    • e = d
      Vācijā vidējais gada nobraukums vieglajam auto ir ap 14K km gadā. Tie oficiāli tehniskās apskates dati. Latvijā bija mazāks. 
    • Jurkins
      Nezinu par tavu Eiropu, bet starp man zināmajiem elektroauto īpašniekiem praktiski visiem argumentācija tāda, kā noskaitīja @Artanis.    Tāds smieklīgs notikums. Te viens uzņēmējs sievai nopirka kaut kādu EV (nezinu kādu, bet ne no lētā gala). Šoziem šī sadusmojusies (ar to huiņu tak nevar normāli Rīgu izbraukāt), aizgājusi pie vietējā dīlera un nopirkusi benzīna korollu.🤣
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...