-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 1 Anonīmi, 262 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Racer
- Jurkins
- aoma
- dkk
- jacobs
- ggg97
- raiviic
- martinno
- oxygen
- xxaxx
- base7
- Zin...
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ja tā padomā tad kaut kādu bojātu gaļu tajos suņu/kaķu nemaz nesanāks likt. Lopiņi vienkārši neēdīs. Nu tie saož ko ne tādu.Cilvēka... nomazgā ar etiķi, saber pa krietnam garšvielas un konservos iekšā. Kaut kad biju nopircis veikala- blin kā var tādus uztaisīt? Atceros padumjo laiku, armijas... Nu mācēja ja vajadzēja. Tad ja kāds izdomāja priekš armijas ne to, varēja nokļūt ekskursijā pie baltajiem lāčiem. Protams mirstīgajiem cilvēkiem (ne armijas) tad nu bija atlikuma princips. -
Zacenei ne vainas, ja vēl drusku etiķītis un sinepītes -
E.. ikviens normāls vecis reizi dzīvē ir pagaršojis kaķu konservus -
Tas ir ok, es arī 90to sākumā ar dejošanas kolektīvu biju Zviedrijā, nopirku sunim un kaķim konservus, nogaršojām mājās - normāla tušonka bez garšvielām... -
Eži ir forši, manējais pat atsaucās uz vārdu Fuk-fuk, bet pa dienu parasti gulēja -
Ok, piedomāšu, jo man vasaras mītnē tie kailgliemeži savairojušies i mūsu, i spāņu. Pēdējo 3 gadu laikā aizgāja citos medību laukos kaķe un sune, tuvākajā laikā neplānojam mājdzīvniekus ņemt (viņi jau bij lielākā riska grupa), tad nu riski ka viņiem būtu sūdi nav un pārdomāšu savu skatījumu uz ežiem. -
Stāsts iz dzīves: radi Rīgā brauc uz ārzemēm, atved no D-pils tanti, kura pieskatīs kaķus. Ledusskapis pilns. Izrādījās, tantuks bij apēdis visus kaķiem domātos konservus, tikai sūdzējies, ka tādi pliekani, bez garšvielām -
Lauciniekiem ir imunitāte pret trakumsērgu, encefalītu vai Laima slimību? @Racer citāts varbūt sabiezina krāsas, bet nu risks ir. -
Tavs personīgais viedoklis, man toreiz zemes nebija daudz, viss tika nopļauts, nekad neesmu dedzinājis. To ieviesa krievi, īstiem letiņiem tā nebija pieņemts. -
Viss ir bizness, bet ir speciālā barība un “””speciālā barība”””. Pārtikt no lielveikala piecdesmit centu bundžiņām vai divītis kilogramā sausajām suņam kaķam ežam būs sliktāk nekā no kotletēm un piena, bet normālā zooveikala barībā ir gaļa, tādu tušonu liec kaut sev pie makaroniem. -
Laukos arī domā ka kūlu dedzināt ir labi. -
Pilsētniekam viss laukos ir kaitīgs, pieskaries kaut kam un zaraza garantēta. Suņi, kad man vel tādi bija, ēda visu to pašu ko es, ar rozīnēm un šokolādi barot gan toreiz nevarēju atļauties, bet lētās končas - kāpēc ne? Nodzīvoja normālus suņu mūžus. Tagad, kad ir speciālā pārtika, gan dzirdēts daudz kas, bet tas ir bizness... -
Nu skaidrs ka viņi dzer. Tik atceries ka dari vairāk sliktu, nekā labu. Reku tev latviešu zinātnieki. https://nra.lv/izklaide/183322-ieskaties-uzzini-kapec-ezus-nedrikst-barot-ar-pienu.htm Vat jau arī suņus ar rozīnēm barot un tad brinīties ka atstiepj kājas 🤷♂️ -
Tu kaut vienu ezi esi pieradinājis? Katru dienu dzēra īstu! pienu no govs, nevis veikala mēslu, bira tās cietās spiras no pakaļas, man, puikam, nebija grūti ar slotu un šaufeli pastrādāt. Peles ķēra labāk, nekā kaķi. Vairāk tici tiem britu zinātniekiem. -
Nu neesmu nofiksējis jo tā draza man īsti nebija. Nu kaut kādi sīki bija/ir bet ne spāņu. Bet , parastie... varēja agri pieceļotie, salasīt pa litra burkai. Ja nelasīju tad šo to nograuza pa tīro. Šovasar- pa kadam jau var atrast bet ne tādos kvantumos. Nu dzīvo divi brangi eži. Kadu reizi piebaroju ar kaķu barību lai nepārvācas pie kaimiņiem. Vel esmu ievērojis ka , ja ir tā kaķu barība , tad tie sāk savstarpēji kašķeties. Lai gan , cik krēslā esmu ievērojis, tad atrikšo abi katrs no cita kaimiņa (pretējo) dārza teritorijas. Laikam tur guļ pa dienu. Nu otrs gliemežu ienaidnieks ir vārnas. Tik tās jau šiverē pa dienu bet gliemeži izlien pa lielam kad rasa. Ja nu kādu reiz pēc lietus, agrāk. -
-
Kā to ņem. Ja eži nav slinki, tad lasa gliemežus. Man , kopš uzradās eži, nav vairs jāvāc gliemeži. Agrāk bija baisā kvantumā. Par slimībām utt.-nav grābstīties ap ne dzīvokļa dzīvniekiem. Pa lielam arī sētas kāķi ir miteklis visādiem parazītiem un blusām. Ja kas arī mājas mīlulis , kaķis , var aplipināt ar kaut kādu tur baktēriju vai parazītu kas esot sevišķi bīstama grūtniecēm (toksoplazmozi ) . Man vispār fascinē tie suņu saimnieki kas ļauj savam mīlulim laizīt seju. Vai esat ievērojuši kā sunis sev mazgā pakaļu? Vel trakākais ka bieži tiem ir niķis pastaigās ēst visādas kakas kas uz zemes vai paviļaties vietā kur pirms tam ir gulējusi maita. -
Sākuši te vecmāmiņas un vectētiņus pārdoet - nesteidzieties, viņiem ir sava vērtība! https://filmas.oho.lv/Legenda-par-Narajamu/7159 -
Tev tak nav ar viņiem jābučojas. -
Āpši šo apstrīdētu Piebarojot, ne barojot, var tikt vaļā no kaitēkļiem, līdzīgi kā uzlikt putnu būri. Pie kam patrenkās peles, kas ir vēl infekciozākas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-