-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 647 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- rooyar
- AndrisBB
- jacobs
- kaads
- kava
- 138
- Mielestapa
-
Biedru statistika
28184
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nē nē, es labāk palikšu pie ruļļiem, bet tāpēc jau prasu, ka nezinu, pastāsti, kāda tur tā (ne-)varka! -
-
paņem noorganizē kādu braucienu un tad izstāsti mums, kāda varka, nebūs ar rulli jāšeptē un domāt cik no klienta nokāst piķi
-
Vienmēr esmu brīnījies, kādi izdevumi šādos braucienos veido tāmi? Un dalības maksa nav centi, cik tur bija, 70€? Pieticīgi pieņemot 100 braucēji, tas ir 7000 - un ar to nesanāk kontrolpunktu un pārējo darbinieku algām, numuriem, cepurēm, zupai un arbūziem? -
ir jau viegli un atgādina gadījumu, kad kāds pagrūda un nokrita, atsita galvu pret asfalta malu un nomira.
-
desmitais gads būs, apaļš cipars lai beigtu. Gan jau ko citu izdomās varbūt, izdevumi pieaug, dalībnieka numurs šogad arī tāds so so. banāni , arbūzi arī vairs nav, cola bija tikai 3k.punktā Ja gribas garos gabalus mīt, ir taču arī citu organizētu braucieni šogad Parīze -Dakāra , bija , Ēģipte -Malta, nākošgad citi gan jau būs.
-
Sasodīts. Te jau vakar biedrs bija ielicis linku uz gājiena video tviterī, un es gānījos, ka neklājas tik nekritiski izplatīt dusmēsmas MI drazu. A še tev, video ir īsts! 😂 Tad jau varēja iet līdz galam un uzlikt Los Amigos versiju! 🥲 -
-
Bez čeka,bet ar piebildi,ja kas nāci! Neit runa par RDelektronoks vai citiem līdzīgiem! Vis tiek noveidots uz kādu jurdisku firmu....ir garantijas! -
Jā, fonā esot skanējusi Tranzīta dziesma : Es nevaru būt balts un tas nav iespējams. -
Baisi precīzi ar vienu precīzu sitienu aizsūtīt viņsaulē...Cerams ka sēdēs. Un ilgi... Bet nedaudz atslodzei Sabiles svētki. Vēl viena tēma par ko tīkls vārās. Mīlīgi. -
Tas tiešām traki, nu jā. Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 3.daļas par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Lietas materiāli pēc piekritības tiks nodoti Iekšējās drošības birojam izmeklēšanas veikšanai.
-
Mīlas vienstūris ir tolerantajiem dolbajobiem, kuri mīl gan vienus gan otrus gan vēl paši nezin ko, lai tikai empātiju nezaudētu. 🤣 Galvenais, ka tiem dolbajobiem visur rādās, ka kāds priecājas par šo gadījumu. Nē, dolbajobi, ne priecājas ne bēdājas konkrēti par šo. Vienkārši žēl, ka Eiropa kā ar galvu betona sienā aizvien vēl mēģina pašlikvidēties un pārvērsties par Eiropu dolbajobiem. Iksā izlīduši progresīvie, šiem kā medusmaize - urrāā, latvietis nosita latvieti, ne pie visa ir vainojami pakiji un indiešī, mēs tak teicām... -
Ar divām + promilēm? Es tikai tad pie galda sēžos, lai nebūtu garlaicīgi ar sievišķiem un svētdienas iedzērājiem. -
Šis apraksts man lika atcerēties pašu pirmo Velorealitāti. Viens no kontrolpunktiem bija Gaiziņš. Līdz tam biju galīgi izpumpējies un saulē pārkarsis. Nez kāpēc biju iedomājies, ka no Gaiziņa taču sekos "tikai uz leju" un būs vieglāk Psc, aplauzos.. Pirmkārt, tikai tad sākās visi augšā/lejā pauguri un, otrkārt, viss vienā trepē - pat, lejup braucot, nevarēja ieskrieties. Rokas lupatās. NU jau vairākus gadus nav braukta VR. Nākamgad, teorētiski, pēdējā VR ever. Varbūt jāpiedalas!? Paredzu, ka būs rekordliels dalībnieku skaits. -
Pa TV kāds liecinieks stāstīja, ka jau iepriekš uzvedies agresīvi un kādam roku salauzis. Pāķu bidla pa policistu iekārtojies. p.s. Priekulē aizturētais policists apgalvo, ka neatceras notikušo /Delfi/ Tātad, ne viņš...
-
Kā ta neviens tolerasts vēl nav pacēlis tēmu par piedzērušos mentu, kas ar vienu sitienu nositis cilvēku? Nūja ar diviem galiem - cilvēku nosist nav nemaz tik grūti, ja trāpa pa deniņiem, no otras, tas jādara skaidrā galvā un kā brīvprātīgajam Ukrainas frontē. Esot pat bijis speciāli apmācīts, interesanti, ko nolems. -
Nu tas tāpat kā ar elektriķi. Gribi ar čeku - 300 eiriki, bez čeka - 200 eiriki. Pirmajā gadījumā 100 eiriku aizies uz nodokļu kasi. Izvēlies kas labāk patīk. Kāds tur sakars ar atgrieztu preci? Nezinu 🤷♂️ Tur arī izmantojas tā pieminētā skaidrā nauda. -
Kaut kad senos laikos bija iespēja tikt pie virtuves iekārtām, skaidrā naudā, stipri lētāk. Paņēmu divas, jo liela virtuve, loģiski, kaut kas trūka, kaut kas salauzts, pārpalikušos skapīšus uzstādīju dārza mājā, sieva bij pārlaimīga. Tagad sen jau jauna virtuve, bet dārzā tie skapīši joprojām savu funkciju pilda -
Nē, vienkārši sākt pirkt ar 'atlaidi' un visticamāk nopirkt jau kāda bez 'atlaides' pirktu un atgrieztu preci
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-