-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 228 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kukkuru
-
Biedru statistika
28300
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
The bird
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
"Biļete uz Tranaju". Shis tas par velti(R.Sheklijs).fb2 -
kads ir masinas numurs, es domaju anglijas numurzime. Anglija lai redzetu par auto info pietiek ar numurzimi. vari meginat so: https://www.vinreport.co.uk/ -
Tas nebij' Šeklija stāstos “Šis tas par velti"? Liekas, vēl tejāteris pie mums bija par to stāstu uzvests -
Pukinens · Ierakstīts
Skatos te vienu autiņu... CSDD saka, ka savulaik ievests ievests no GB. Sasēņoju ka esot valsts reģistrs kur kaut kādu vēsturi varot redzēt https://www.gov.uk/check-mot-history Bet kad mēģinu sākt procesu izsviezž šādu paziņojumu. Pieņemu, ka varbūt bloķē pēc IP adreses kā ārzemnieku. Var kāds kas uz salas paskatīties vai ar VINu pietiek un kādu info tur rāda? -
Vecs paliec jau, tas nebija Lemam. -
Labvakar! Vajadzētu apkopt un nedaudz salabot Sony tc-s7 kasešu atskaņotāju. Varat ieteikt labu meistaru? Liekas ka kaut kas ne tā ar kādu siksnu... -
Staņislavam Lemam bija labs fantastikas stāsts kā reiz par šo tēmu. Cik atceros, apkopoti krājumā "Ijona Klusā zvaigžņu ceļojumi". Vecbiedri varbūt ir lasījuši - kādam pilsonim nepatīk tas, ko šis dara, tas nospiež pogu - bah! prezidents uzsprāgst, nākamais -
Nekādi nesaprotu kāpēc viņus vajadzētu īpaši sargāt. Vienu novāktu,cits nāktu vietā un no tā nemainītos pilnīgi nekas 😀. Es pat teiktu, ka politiskā vide kļūtu dinamiskāka. -
Rožudārzs iet pensijā Ja nopietni, reāls cilvēka uzvārds, ir apsargājis vairākus prezidentus, Freibergu ieskaitot. Esam kopā iekapājuši, labākais bijis Bērziņš, citēju: dārza tusiņā pasaucis - ko jūs tur stāvat tai saulē, nāciet paņemiet steiku un aliņu -
Es dienvidos pārslēdzos uz citu frekvenci, neciešu to siekalzaķi ar uzpumpētām krūtīm, kas dziesmas un izpildītājus vērtē dolāru latiņā... -
Maijai Rozītei tagad parādījusies konkurence. Tagad no rītiem Radio Tev, bet pusdienlaikā Star FM dienvidi. -
Pamēģini arcam ierīces,mi saka ka filips arī derot Tiem nav IR diodes Tel .man iestatīts arcam audio/video resīvers, bez modeļa. Ligitech pultī jaskatās. 100 gadus neesmu pie pc viņu slēdzis,brt gan jaunkāds integrētais CA pastūzis no saraksta jo c500 tur toč nebija -
-
Ja tev telefonam ir IR diode. Tā ir tikai dažiem Pamēģini arcam ierīces -
tinch · Ierakstīts
Ja jauni un ar papīriem, tad maksāju pilnu veikala cenu. -
Izmēģinaju veselu čupi cambridge kodus - neiet . Ja arī pocim būtu beigts motors tik un ta skaļumam vajadzētu ar pulti mainīties. uz c500 diode mirgo bet nekas nenotiek . Kuru app iekačāt telefonā ? Mēģināšu tādā veidā .
-
Vajadzētu gan protesta akciju, pret redīsiņiem, kas ar zemu cenu vinnē iepirkumu un pēc tam nevar par to cenu sniegt pakalpojumu. -
Man tāds ir, viņam tak tikai skaļumu var regulēt. Redmi poco xiamomi tel. IR appā Arcam jebkurš devaiss viņu māk vadīt. Universalaja puktī šķiet jebkas no arcam cambridge audio pastūžiem vai av produktiem der,man ligitech universālā pults. -
It kā 16.septembrī vairāki autobusu pārvadātāji sola rīkot protesta akciju. Starp tiem arī Nordeka. Tagad man kā vēsturniekam kļūst skaidrs, kādēļ VDD pēkšņi aicina darbā miesassargus valsts augstākajām amatpersonām. https://vdd.gov.lv/aktualitates/jaunumi/vdd-aicina-darba-miesassargus-augstakajam-amatpersonam -
joko41 · Ierakstīts
Palīdziet . Nopirku cambridge audio c500 priekšpastiprinātāju bez pults . Domāju piekodēšu pats jo mājās ir gan Superior Freedom , gan RCCreator . Iemaņas arī ir . Tikai piedavātie kodi kuri it kā no oriģinālajam pultīm nestrāda . AI sap...sa prātu pamatīgi ar savām teorijām - finišā paziņoja,ka jāprogramē tikai 2 pogas atsevišķi skaļumam ( tā arī ir ) jo pārējie pārslēdzēju mehaniski . Variants pirkt gatavu uzkodētu pulti remotes.com tikai nav garantijas ka ies .
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-