Es noskatijos vienu video par zāles pļāvēju un tagad neko citu kā video un reklāmas par zālespļāvejiem man YT, Feisbukā un visur citur nerāda 😂
Ja iepostotu vienu te, tad ganjau tāds pats liktenis būtu visiem Boot lietotājiem.
Pie ātruma, ar kādu attīstās MI video ģenerēšanas spējas, šķiet, ka ļoti drīz pat ar vērīgu aci nebūs iespējams atšķirt ļoti advancētus slopus. Neesmu redzējis paciņu zagļu slopus, bet redzēju "Ukrainas armija atkāpjas no kaut kāda ciemata", nu jā, tur levitējošas nestuves un nedabiskas roku kustības, bet hei, visām rokām bija pieci pirksti. Ļoti drīz tie slopi būs vēl daudz labāki, tātad, sliktāki.
Plus kas to zin cik dienas viņu tur tur tās pakas ielas malā, lai kāds izdomātu nopizģīt.
Cik ilgi Rīgā kautkas nepiesiets nostāvētu pie durvīm 😂? Pat piesiets reizēm pazūd no 3 stāva balkona.
Tur jau ir divi dažādi scenāriji. Zaglis mēģina kautko nozaugt un tu ķerot zagli kautkā viņu savaino. Tas ir legāli.
Bet ja tu uztaisi ierīci, kas sprāgst utt, ar nodomu kādu savainot, tad kautkas tev ar galvu nav kārtībā un var nonākt aiz restēm.
Divas pilnīgi dažādas lietas.
Man bail izdomāt jaunu ekonomiku, bet kā būtu, ja paši uzražojam dronu, rūteri, finieri un pārdodam to un par peļņu nopērkam cukuru par 1€ kg no valsts, kur to to dabīgi sanāk lētāk izgatavot un pašiem vēl pāri paliek par ko vēl sviestu nopirkt?
Tā ir tikai ideja, nezinu vai pasaulē tā ekonomika kādreiz ir strādājusi 😊
Katrā gadījumā, ja nu mums lemts izmirt, tad nākamā saprātīgā rase jau ir tepat netālu... 🤣
https://t.me/nexta_live/106865
Žēl, ka lielākā daļa "civilizētās pasaules" uzskata, ka zagli nevajag nogalināt.
Lielākajā daļā pasaules (ieskaitot ASV) to uzskata par 'booby trap' un pats spridzinātājs nonāktu aiz restēm. Nezvai kāds būtu tik stulbs un liktu tos video internetā, ja tie būtu īsti.
Kautkādu tur krāsu izšaut, tas apmēram tik cik tālu bez problēmām sev var tikt.
Nezinu, vai tu esi pamanījis, ar kādu Beāti bija kopā viens no šl*sera dēliem. Vairs nav kopā, bet Beāte bija Martā jau tad, kad vēl bija kopā. Ko mēs no šī varam secināt? Nezinu. Psc santabarbara.
Cik nu vairs tur brauc. Bet varētu nebraukt, piekrītu.
Es to redzu kā
Rinkijs/V: klau, nacapi, beidziet būt l0hi, varbūt paņemsim nākamreiz koalīcijā n shіt
Nacapi: ok labi, beigsim būt l0hi
Bet es brīnos, kāpēc R izvēlējās opciju nolikt SK kancelēšanu putekļainajā plauktā, nevis opciju izmest to miskastē. Nu varbūt kā burkānu priekš nacapiem.
Rūda iet uz, nevis no! No Dienvidāfrikas, kas ir Āfrikas pašā apakšā, ar kuģi kas pat var izvēlēties pa kuru okeānu. Nav šaubu ka rūda iet kā gāja, tikai pa vidu pelna citi, tikai tā vairs nav Latvija un LDz. Reāli jau nekas nav mainījies, jautājums tikai kurš smejas pēdējais.
+ un - ir visur. Nu, par muldēšanu taisnību, Latvija atrodas brīvajā tirgū un nekas tāds šobrīd nav iespējams, tēma bija par Trampa ASV tarifiem, šis bija tikai piemērs kā tas var strādāt.
Esi bijis kādā jaunā un modernā rūpnīcā/ražotnē bijis? Tur pat nošķaudoties viss tiek aizsūkts, nerunājot par aspirācijām. Tur putekļi parastie uz stāvu ir vairāk nekā cukura putekļi pa visu ražotni kopā ņemot.