Uz Astra (28.2E) satelīta nekodētais Lielbritānijas mūzikas telekanāls "That's Christmas" kaut kad ne parāk tālā nākotnē mainīs savu atrašanās vietu un no Eiropas stara pārcelsies uz britu, kā rezultātā Latvijā vairs nebūs pieejams.
Jaunie parametri: 11343, 27500, V, 2/3, UK stars, FTA
Vecie parametri: 11567, 22000, V, 5/6, E stars, FTA
Piezīme. Liela bēda gan nebūs, jo tur reklāmas pauzes ir vairāk nekā videoklipi.
Normāls vai nenormāls, bet naudu kampaņai vajag. Tātad sponsorus vaig. Bet ja ir sponsori, tad viņiem arī kaut ko vajag. Un tā uz riņķi. Nelolosim cerības, ka var būt savādāk. Kamēr sponsori un deputāti neizaugs no savtīgiem šuļeriem līdz cienījamiem tautsaimniekiem, nekas nemainīsies.
Vispār tas ir iemesls kāpēc daudzi normāli cilvēki izvairās no iešanas politikā. Līdzko esi deputāts tā automātiski tiek piekārta birka ''zaglis un milzu algu saņēmējs''. Nu tad arī brīnāmies kur tur bieži tādi kas vai nu ... vai ... .
visi vini ir sudi. nekalpo ilgi
skanas kvalitate funkcionala it seviski BT 2.0 jo bitu paraides atrums nepietiekams
nesaudzigi apejoties .. saule lietus smiltis partikas atliekas .. var sabojat atri
usb ligzdas SMD bez enkur punktiem... stepselis biezi iznak ar visu ligzdu lauka
JBL uc tas pashas problemas . vienai JBL ladeshanas mikroshema japrogramme bija jo atstats izladeties . tas TI BMS chipa programmators ~100EUR bija
butiba miskaste ~200EUR pec ~2gadi
varetu domat ka butu verts ieguldit programmatoros utt bet skiet vinas no modes izgajushas laikam vai ari sapratushi cilveki ka naudas izmeshana
butiba pateretaj klasses elektronika dizaineta ~2gadu kalposhanai vai paris kilo stundas ciktur bija var interneta atrast(taka padomj laikos bija 1 2 3 armijas uc klase)
Es neprasīju Tev, dabas kļūda, par ko balsot, jo Tava izvēle visiem ir skaidra. Bet Tava slimā apsēstība ar “nacikiem” gan ir uzjautrinoša.
p.s. ja es balsotu par Hermani - es būtu naciks vai cits progresīvo izstrādājums?!?
Īzī - par mazāko ļaunumu. Katrs pēc savas subjektīvās skalas. Nu, es iebalsošu "komunistus", tu iebalsosi "nacīšus", vēl kas iebalsos jenotību, tikuntā tas būs mazāk dіrsā nekā ja kartupeļi un vate iebalsos savus elkus tik, ka viņi varētu uztaisīt koalīciju.