Tāk uzdod kārtīgi ar smilšpapīru, tāka noņem mazliet materiālu un pamēģini 'iebraukt' atpakaļ.
Nez diskiem kā tādiem nekad broblēma nav bijusi, parasti jau kluči pie vainas.
Tad vieglāk jaunus uzlikt, kā mēģināt 'salabot' vecos.
Nav lēti, tiko pirku - 20 15 pa pāri. Bet nu ja reizi pavasarī, tad jau nav pasaules gals.
To slīpēšanu laikam iesaka ne tik daudz pret eļļām kā pret "pārstiklojušos" ("glazed") virsmu vai nevienmērīgu nodilumu.
It kā nekas piededzis nav. Kluči gan bija spīdīgi, bet pēc spirta tas spīdīgums pazuda.
Par "pierīvēšanu" - laikam jāpamēģina… Netālu no mājām kā reiz ir 200-300 metrus garš lēzens nobrauciens. Kaut kādus video paskatījos, kur minēja, ka tā "pierīvēšana" aizpilda mikrospraugas diskos… Varētu būt, ka, tīrot diskus, tas "aizpildījums" izmazgājās?
Tas tāpat kā tikai 30+ gadu vecumā uzzināju ka izrādās man ir bijis rada gabals, kurš 16 gadu vecumā nosities ar moci.
Neviens nekad par viņu nerunāja, uzzināju pavisam nejauši.
Tagad jau visu bildējot grūtāk ko tādu noslēpt.
Kātad, cik nu muldēt.
Arī Banglodešā ganjau īpaši neraud ja kāds nomirst un taisa jaunu. Tas jau nenozīmē ka tur ir labāk.
Statistika ir statistika, ja tu neko neredzēji tas nenozīmē ka tā nebij.
Tapēc arī mirušie no simībām ir izcelti atsevišķi, kur atšķirība ar šodienu ir vairāk kā 20 reizes.
Nez no kā tad viņi nomira tajos negadījumos? Zemi pārēdās? Varbūt nenoslīka, bet no kāda cita negadījuma jau gāja bojā.
Lietas būtību jau tas nemaina.
Un galvenais, ierobežot visādu jau pašu invalīdu un pēdējo nodzērušos deģenerātu, tāpat veco onkuļu nepārvarāmo tieksmi vairoties, ar devīzi; lūk, es arī varu, vai vēl varu, arī savu potenciālo dārzeni radīt.😏
Vispirms, nevajag domāt par tādām lietām. Vienīgais, ko iegūsi - sapistu psihi.
Nu un, cik noprotu, tad tagad ir ļoti daudz advansētu medicīnisku iespēju diezgan agrīnā stadijā uzzināt iespējamās problēmas un tad pieņemt pareizos lēmumus.
Nezināju un negribēju tev ticēt, bet interneti saka jā, ja uz rotora ir "uzcepums" ko šķīdinātāji neņem, 120-180, 120 man tomēr šķiet brutāli, 180 varbūt, es mēģinātu varbūt 240, pat 320, un arī tikai tad, ja skaidrs, ka ir attaukots cik iespējams un problēma nav arī klučos.