Indiešiem baigi atkarīgs no kuras kastas nāc. Esmu saticis un strādājis ar visām espējamā m, tur atšķirības ir kā aptuveni Vairu Vīķi Freibergu NATO samitā un Lieni Šomasi zem 0,7.
Bet nu tā kā pieminu Vairu un Lieni, tad tā arī starp baltajiem cilvēkiem, tikai apjomi Latvijā nav tik lieli ar latviešiem.
Jebkurā gadījumā es labāk gribu sev kaimiņu mājā blakus normālu indieti nevis baltas ādas krāsas ruskij mir pārstāvi, kas saka, ka viss nav tik viennozīmīgi un kādreiz viņa senči šīs zemes valdījuši. Bet toties šis ir balts.
Sen tas bija , es vispār esmu miermīlīgs , kaut gan tagadējā sieva saka , ka pa kopdzīves gadiem esot palicis borrzijs , laikam jau tie krieviskie agresivitātes gēni reizi pa reizei lien laukā .
Pēc diskusijām forumā skatoties, to nemaz tā nepateiksi?😀 Daži citi gan šeit varētu būt ne tikai ar ''lauztiem deguniem'', lai gan vairāk mūsu vēsturi atceroties?
Labi , ka ir apsargi , bet esmu iesaistījies savulaik kautiņos , tapēc ka uzskatīju ka tā vajag , man ir vairakas reizes lauzts deguns , naktīs krācu , bet , ja principā ir jāsitas , tad ir jāsitas .
Atvarai jau nebūtu ne vainas, tikai īstai, bet - pat bez norādes ir skaidri dzirdams ka te ir AI veidota , līdz ar to pa taisno miskastē. Cerams, Youtube kaut kad tomēr sāks šādus "šedevrus" izmest.
A man savulaik patika, vecas leģendas ar daudz dzīves gudrībām, vecā derība vispār viena šausmene, tikai nevajag tam akli ticēt
P.S. Starp citu, talmuds reāli aicina iznīcināt gojus, korāns ir daudz miermīlīgāks.
iesaku paskatīties Sonoff. Jau piecas ziemas/vasaras ārā IP65 kastēs stāv šamējo wi-fi/RF releji, neviens nav nosprādzis. Nezinot kāds Tev tur tas pielietojums, pat pilnīgi iespējams gala ierīcē iespējams iemontēt MINIR4 wifi . Aplikācijā ir inching funkcija ar 0.5s intervālu ,t.i. pēc lietotāja norādītā laika ierīce tiek iestatīta pretējā stāvoklī. Taisam scēnu, ka noteiktos laikos ieslēdzas ierīce , ierīcei iestatām 10s inčing (vvz, kā tas latviski) un uiss.