-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 1 Anonīmi, 149 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
-
Biedru statistika
27795
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
divero
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ja godīgi, 100% precīzi neatceros, bet vispārināti - pēdējā brīdī nesagājām ar cenām, kādas bija sākotnēji minētas, vai kaut kas tamlīdzīgs, un vēl par šādām tādām nesaskaņotām tehniskām niansēm. Tas pēdējais stāsts bija par alternatora remontu. Lieta tāda, ka ar tehniku tomēr esmu uz tu, un man nepatika, piedāvātais risinājums. Bet ārpus šī mana gadījuma, iespējams, ka darbu padara kā vajag. Kā jau minēju savā postā, vajag sākumā izrunāt detaļas. -
uzplēšot divas riepas, nelīdzētu arī rezerves ritenis... -
Smagi novecojušu? Beidz d1rst Man viņam vel ir 32gb ram un 1TB SSD. Vins izskatās 99% tāpat kā šī gada un ir jaunākais Mac OS vinam virsū.. -
Paveicās. Man dažas reizes ir sanācis uzplēst riepu tā, ka tur nelīdzētu ne kompresors, ne "remonta diegs". -
@Prodigy kamdēļ tieši 17" ? tiešām ir lielie, priekšā/aizmugurē 340/310 mm, bremžu diski? 16" -> https://boot.ritakafija.lv/forums/index.php?/topic/181546-pārdod-pilnizmēra-vag-rezerves-riteni/ -
Uz īsu laiku bija ielikuši pilnu review ar visiem jaunajiem gpu nejauši pārkāpjot atļautos laikus. -
-
tualetes papīru jau arī var otrādāk apgriezt un velreiz novilkt, ne tā? arī esmu 180 pa grants ceļiem lidojis un galā nonācis sveiks un vesels. vai tas nozīmē, ka tas ir droši? galīgi nē, biju pilnīgs pamuļķis un ar to nelepojos.
-
Cik nu gadijies dabūt mīksto (3x) 20 gadu laikā, tad šīs reizes 12v kompresors ir izvilcis pasākumu līdz remontdarbnīcai. Pēdējais gadijums mazliet ekstrēms sanāca, ar mondeo dzimtajām vasarenēm bija ap 125000km/4 gados(ziemā kaut kas noripināts ar ziemenēm) pienākot pie auto pri3kšējā labā plakana. Ar kompresoru uzkačāju, dzirdu kā šņāc. Bet neko, nieka 60km jānobrauc. 4x pa ceļam uzpumpēju un līdz galam tiku. Servisā konstatēja, ka iekšējā malā bija pumpa, kas bija noēsta līdz audiem. Tiešais mērijums katrai riepai šoreiz ar palīdzēja. Un rezerves riteņa nemaz nebija, tik putas(kuras vispar var izmest) un kompresors. Tagad ir cīsiņš bagāžniekā, bet piepirkts klāt kompresors, ja nu….
-
Pragmata vēl pat īsti nav iznākusi, tur TechPowerUp tikai apskatu dabūjuši Ja runā par ekrānšāviņu no faliem - kas tur vainas, ka spēle vecāka? -
Nav apakšbikšu, nav problēmu... Bet topika ierakstus pārlasu, lai gan nezinu vai tam ir pievienotā vērtība maniem mediju lietošanas paradumiem... -
Man vnk ir projektors ar iebūvētu vecu Android, laikam 6 vai 7 un RAM 1 GB, baigā bremze. Tad nu atradu Coreelec ar KODI un būtojas no USB fleša. Kodi ir pilns ar plaginiem - iptv, torrentiem Elementum utt. Tagad lieku vnk Mibox klāt caur Hdmi un miers. -
Nu jā, jāskatās, vai tur passat b8 ir dziļā niša pilnizmēra rezerves ritenim. Var jau arī nebūt. Var arī būt tā, ka tur standarta stiprinājums neder pilnizmēra ritenim, kāda skrūve pa īsu vai tml. Visādi var būt. Man labi, ka toyotai bija dziļā niša, iegāja gāzes balons -
WTF ka benchmark vai veiktspejas paraugu esi ielicis vecu speli no 2016 gada. Vai ari es kur kludos? Un tava karte +/- maksa vienadi ar 5070. -
Ja tas palīdz iegūt pārliecību, tad varu piebilst, ka 2011 gada oriģinālā zapaska uz šosejas perfomēja lieliski arī ātrumos, par kādiem uz Dzimtenes šosejām var tikai sapņot. Nekas nekur ārā nejuka. Bet jau pievērsos meklēt pa sludinājumiem, kur jauc ārā veselas mašīnas, pēc bildēm par ir radusies cerība dabūt "piekto riteni" tādu pašu, kādi tagad ir uz auto. Galvenais, lai ietilpst tam paredzētajā vietā bagāžniekā
-
Par to ilgi stavējošo zapasku... Autiņam rezerves ripulis joprojām ar oriģinālo gumiju, jau pilngadību būs sasniedzis vizinoties bagāžniekā... Izskatās gandrīz kā jauns... Ripo labi un gaisu nelaiž... Retu reizi savajagās... Mūsdienu riepas nemaz tā nedegradējas, ja vien nestāv saulē... P. S. Jā tā nav ziemas riepa... Ziemā veiktspējas kritums būtu daudz jūtamāks... -
MacBook Pro ne veca klaviatura, ne jauna nu nekadi neiet pie sirds. Jauna ir nedaudz labaka par veco, bet iepaliek no Thinkpad. Pedejais Thinkpad kuru lietoju bija P14s Gen1, klaviatura bija joprojam manai lietosanai labaka uz portativa datora. Sobrid ir Dell nu dalitas sajutas. Nelielai rakstisanai ir loti ok, bet ja kas jaraksta un vairakam lapam, tad es nav ta ertaka klaviatura. -
kā jau e = d teica, pieredze ar smagi novecojušu aparātu.
-
ja tā zapaska nostāv N gadus garāžā un tiek izvilkta "saules" gaismā tik, kad kaut kas notiek, diezvai gribētu vīlēt ātrāk par tiem 80-100km/h ar viņu tāpat. bet nu, ja uz riepu maiņu pērc 5 mizas, arī zapasku katru reizi pārbortē, tad jau vispār, gandrīz, stīgā.
-
Jā, bet vai visi dzelži uz Amlogic strādās vienādi labi? Gan jau, ka būs nianses... Man arī Apple TV perfekti derēja līdz parādījās "vēlme pačakarēties". Ja es pareizi saprotu, tad CoreELEC ir OS, kurā bootojas no SD kartes. Tad tur liek Kodi, kurā jau tālāk dzīvojas - liek PlexMod, Youtube addonus? Es sen Kodi nebiju lietojis, pārvarā Lampa un Plex. Bet uz Amlogic jau būs dual boots - Android + CoreELEC ?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-