Jā, taisnība. Viena no daudzajām Trampa muļķībām.
Mēles melš, ka Sūda Arābija, Emirāti un kas tur vēl esot bijuši ārkārtīgi satraukti, ka Irāna var sabrukt.
Dažādi apstākļi. Kipra ir neatkarīga valsts kas nav NATO dalībvalsts un iebrukums nav NATO valstij. Bet Grenlande, lai arī ar autonomiju tomēr ir Dānijas Karaliste un iebrukums ir NATO valstij.
NATO pret NATO nevar karot, jo NATO eksistē tikai vienskaitlī, vienā eksemplārā.
Kāpēc Tev liekas, ka es esmu uzvilcies? Te viens cits par dročīšanu un lēkšanu no biksēm ārā runā.
Pasaulē lietas iet savu gaitu. Tas, ka mums nepatīk, nevienu nejāj.
ir vajadzība pēc 50 collu tv, lielākam nav īsti vietas, jo tiks novietots telpas stūrī, lai būtu skatītājam tieši pretī, tad tas ir optimālais tv izmērs, (skatos tv kastes ārējos izmērus). Kurus modeļus būtu vērts izskatīt? Bez panorāmas tiks skatīts arī cits neta saturs, gab online, gan no kāda datu nesēja.
Pēc tā, cik ātri viņš te ņemās pēdējos mēnešus, ir aizdomas ka bažas par Trampa aizsēdēšanos uz vēl kādu termiņu ir nepamatotas. Drīzāk, pašam jau ir skaidrs, ka jau šo te novilkt līdz beigām diez vai izdosies. Tāpēc tāda steiga ar visiem šitiem sūdu taisīšanas aktivitātēm.
Maz ticams ka kāds militāri ies tur karot dēļ Grīnlandes. Bet nu bez visas karošanas tās būs NATO beigas, labākajā gadījumā tikai iesaldēta jebkāda NATO darbība līdz nākamajam prezidentam.
Lai domā ko citu, pietokoši daudz veidu kā ekonomiski kautko izdarīt. Lai iedod Nobeli Baidenam vai Obamam, tas būs sāpīgāk 😂
Stīvs Banons teica ka viņi izdomāšot kautkādu veidukā Tramps varētu palikt uz vēlvienu termiņu, vai vismaz kandidēt. Ja pievieno Grīnlandi vai jebkuru citu teritoriju, tad maina Konstitūciju. Varbūt tur atraduši kādu 'caurumu', kā Tramps varētu aizsēdēties.
Vienmēr jāatcerās ka Tramps nedara neko, ja no tā pašam nav kāds labums.
(Nu vismaz sola kautko darīt, reti kad jau kautkas no tās solīšanas tālāk par tukšu muldēšanu tiek - aka. TACO)
Līdz Krievijai nonākuši jaunākā Avatars filma, kuru oficiāli nemaz nedrīkst izplatīt RF teritorijā.
Spriežot pēc atsauksmēm, filma skatītājiem ne visai gāja pie sirds un vēl tāda cena 🤭
https://www.championat.com/cybersport/news-6320342-uzhasnaya-kartinka-rossijskie-zriteli-pozhalovalis-na-plohoe-kachestvo-avatara-3-v-kino.html
ieeju istabā, pa radio saka "nevajag liegt viņam darīt , to ko viņš grib. Vajag vienmēr paslavēt par labu rīcību, iedod kādu balvu" ..nu cik var par to trampu, nodomā es ... "un tad beigās izaugs labs un paklausīgs suns" , beidz savu stāstu suņu audzēšanas speciālists.
OO jā, vēl Kameronam izdevās 3 ar astīti stundas piesaistīt uzmanību ar skaistu izrādi zem nosaukuma Avatars Nr.3, kas jau ir savākusi virs jarda.
Bet nu jā, bēdīgi ka tauta notrulinās tiktokā, es savam sīcim piešķīru tajā atkritumu bedrē tikai 40 minūtes.
Es saprotu, ka sētnieki un pārdevēji būs vienmēr pieprasīti, bet ne jau tādā apjomā...