-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 0 Anonīmi, 332 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Zin...
- osscar
- sounDDesign
- jacobs
- uldise
- ggg97
- inteens
- TasEsmuEss
- aoma
- raiviic
-
Biedru statistika
28190
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Rolands Strautmalis
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Drusku cita lieta, ka jaunieši savā gaumē mēdz būt kategoriski, bet vēlāk var gadīties atskārst “hmmm, kāds man šitais kādreiz likās sūds, bet patiesībā nemaz nav sūds” - ja varbūt to tu domāji ar “izkļūšanu no mūžīgā jaunieša vecuma”. -
Jaunībā smadzenes vieglāk saglabā informāciju nekā vēlāk, tāpēc daudziem ļaudīm visu mūžu cepī tāds muzons, kāds tiem iecepīja jaunībā. Tas ir dabiski, bet komiski izskatās tas, ka cilvēki savu smadzeņu aktivitātes dabisko kritumu cenšas racionalizēt ar “mūsdienu mūzika ir sūds, stulbie jaunieši neko nesaprot, kad mēs bijām jauni, tad gan mācēja labu mūziku taisīt” - un tas tā ir katrai paaudzei, katrs “mūsdienu sūds” pēc daždesmit gadiem ir “vecais, labais”. -
Nu apmēram tas pats, kas golden shower. Vācu filmās varbūt esi redzējis! -
-
Jauniešiem: mans sencis, 7-gadīgs puika, 4 gadus okupācijas laikā vairāk dzīvojās pie vāciešiem, nekā mājās. Kopš viņu atceros, vienmēr mīlēja vācu maršus, šlāgerus un pūtēju orķestri. Es reizēm ieņirdzu, jo man toreiz bija disco um hard roks. Tagad vecumgalā, ļoti labi viņu saprotu un paklausos labprāt. Do dies jums saprast, ka bērnībā un jaunībā viss liekas un skan citādi, bet ne visiem smadzenes spēj izkļūt no "mūžīgā jaunieša" vecuma. -
Bet priekš kam? Iedomājies, Tu panikā skrien uz tuvāko bumbu patvertni, bet viens skūterists ar klapēm uz acīm un implantiem ausīs ar uzhakotu programmatūru Tevi nones tā, ka neviens dakters vairs nelīdz -
Vecīt, ne par to ir stāsts kārtējo reizi. Ne es lepojos ne nelepojos. Vienkārši es viņu nezinu. Un nezinu lielāko vairumu. Torīt Skonto arī runāja par to atcelto konci un kā izrādās skanēja viņa dziesma... nu tāda pati kā simtiem un tūkstošiem citu. Ja kāds čurā napalmu, nekāda naida. Bet es par sevi - man būtu jāpielāgojas vairākumam, ja man tā lieta ir vienaldzīga? Jā, nu lai kādam uzlabotu sestdienas vakara noskaņojumu, varu pastāstīt, ka nezinu, kas ir Golden circle. -
Naki... man pietiek izlasīt no rīta ukraiņu Reaļna Vijna un tur ir tas pats, ko Naki stāsta veselu stundu. -
Sūda delfi, tikko tas bija bezmaksas raksts, neizlasīju tālāk par virsrakstu, tagad vairs nevaru izlasīt. Kas tur ar viņām? Orgi ne tikai met pakaļ CK biļetes Pitbull biļešu atmaksas vietā, bet prasa piemaksāt lai Pitbull golden circle biļetēm ietu uz CK golden circle? 🤡 -
Par Golden circle biļetēm, jā.. Tas vienkārši parāda, ka finansiāli tur viss nav jauki -
Tu par šo runā? https://www.delfi.lv/kultura/174/music/120128630/ptac-kalvina-harisa-koncerts-neaizstaj-tiesibas-uz-naudas-atmaksu Neatrodu, ka viņi būtu sajājušies ar pašu koncertu kā tādu. -
Tā jau ir. Ņemot vērā tikai YouTube un Spotify rādītājus, Pitbull ir savācis vairāk nekā 40 miljardus skatījumu un klausījumu. Pieskaitot pārējās straumēšanas platformas (piemēram, Apple Music, Amazon Music un Deezer), viņa kopējais klausījumu un skatījumu skaits pārsniedz 50 miljardus. Nav arī mans mūzikas tips, bet es nezinu vai ir jālepojas, kas viņu nezin. Visticamāk daiļradi noteikti ir dzirdējuši visi šeit. Ka arī par ļoti ticu, ka tas koncerts būtu vareni jautra ballīte Ar rīkotājiem gan kipišs , jo ar Calvin Harris koncertu šie arī jau sajājušies (jā, jā, zinu, kā arī neviens cool kid šeit nav dzirdējis pasaulē pelnošāko DJ) -
Nu bet tak BBC video vienkārši pacēla ratu un iemina un tad skatās spidometrā. -
A kas ķīniešu EV vainas? Jaecoo 7 un daži citi jau kādu laiku pirktāko auto topā UK. Vienu brīdi bij pat pirmajā vietā. -
Man principā pietiek agregācija no Naki , bonusā vēl šo to palkausos . -
Mūsa Motors šodien bija pie Hanzas Perona sarīkojuši komiski greznu prezentāciju diviem ne sevišķi labskanīgiem Ķīnas EV brendiem, kurus viņi tagad tirgos. -
Viens franču žurnāls izveidojis reitingu ar labākajiem Eiropas izlūkdienestiem. Sarakstā ir arī Latvija. Nez kāpēc krievi nav iekļauti. -
Tur, Holandē, ir drusku vienkāršāka klasifikācija - visi tie, kas mums ir “pašgājējvelosipēdi”, tur klasificējas kā mopēdi, un mopēdiem ir līdzīgas prasības kā te (numuri, apdrošināšana, AM kategorija). Ir throttle virs 6 km/h - tātad mopēds. Ir vairāk kā 250 W - tātad mopēds (un nez kā tur ar aliexpress uzlīmēm, ja “nokritusi”). Uz tāda stenda taču var triviāli redzēt, vai motors atslēdzas virs 25, vai nē. Tam, ka ar kājām var uzmīt vairāk, nav nozīmes. -
Analogās TV laikā viss bija daudz vienkāršāk. Visiem bija vienāda bilde. Un neviens internetā nevarēja novilkt labāku kvalitāti. -
A iedomājamies situāciju. Krievijai tomēr kaut kad izdodas iekarot Ukrainu vai vismaz Kijevu. Maskava uzreiz izveido sev lojālu valdibu un tiek pie Patriot rakešu ražošanas. Jūs Trampa vietā arī sāktu apsvērt visus + un - riskus.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-