-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 179 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- robcixx
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Aha, no jautājuma jau nojautu ka sagaidīšu kaut ko par šitiem! Varētu jau pamēģināt, ar uzsvaru uz kādreiz. Protams ātrāk, ja piešaujas, bet laikam aktuālāk pie kvadrātmetru simtiem. Ja siena 3 metri un atkal stūris, tad nu tā. Un jācilā visa tā 3kg hantele. Nez. -
jebkurš Pentiums 3 derēs. Kompis jau tur iesaistīts visai maz. Paņem kautkādu .stl failu (kuru eksportēji no sava 3d modeļa), ieimportē Slicerī, kas pēc uzstādītajiem parametriem uzģenerēs .gkodu no tā modeļa. Nu tur mēs runājam zem sekundes piepūli pat mājsaimnieces tosterim. Tad nu aizsūti ti gkodu uz printeri, caus USB, tūklu vai vienkārši ar USB flešku. Nu OK, lai kautko uzmodelētu varbūt plus mīnus mājsaimnieces laptopu vajag, lai 3d softu palaistu. Bet cik nu tur to jaudu vajag kautkam, ko 3d printēsi. -
ceru @martinno neapvainosies , ka neveidoju jaunu tēmu, 3d drukai un to failiem ir kaut kādas specifiskas prasības kompim, vai der nu kaut kas labāks par mājsaimnieces kompi ?
-
-
pamēģini kādreiz 45 vai 50 cm rulli Protams jāiepērk jauns kāts, bļoda utt Protams drusku roku vajag piešaut
-
Zini, ja Tu uzskati progresīvos par kandidātiem uz savu balsi, tad Tev līdz amēbai vēl jāaug. -
Es Tavā vietā nebūtu tik pesimistisks. Atceries, ka pie siles stutējas juļa ar aunāru. Kamēr tai pašā brīdī Hermanis uztirstu tīri pa tēmu visiem, a gobzis, visticamāk, neteiktu neko, ielīstu kādā komisijā, lai paķertu klāt vel kādu 1-2k euro bonusu pie algas un viss, jo man čujs saka, ka ja viņš drīz nedabūs kāpostu kkur, tad no savas Spānijas lidos laukā kā korķis uz citu debespusi. -
trueRMS vai ari aproksimets uz idealu sinusu manam 34401A ir lidz 100kHz josla harmonikam vel ir 121GW kas ir zemas cenas gala
-
Man to stūru nav tik daudz 🤣. Ber co2 balons (gan pārtikas gāze) stāv virtuvē zem galda🤣 pieslēgts pie gāzētā ūdens aparāta. -
cik maksa tas terauds un udeni vai plazmu izgriezt 1.3Ω kadi 20V paliek vados elektrodus kurina teju visi buvuznemumi . elektrodiem ir flusis daudz kas nesmade rusas. ir protams MIG/MAG drate ar flusi ari.
-
Ministrs turpina piegādāt mēmju materiālu: -
Re, ulmaņa taisnās lietas lielākie fani 🌅 nupat nopublicējoši savu priekšvēlēšanu programmu. Cik ironiski, ka tur nu pilnīgi nemaz nav nekā populistiska: -
-
Ulmaņa autoritārais režīms kā risinājums populistisku sīkpartiju pārpilnībai ir kā nodedzināt māju lai novērstu pilošu krānu. Varbūt viņas radinieki nesēdēja cietumā. Pat Staļina laika bērni savu bērnību atceras kā labu, nu tie, kam vecāki nebija nošauti vai gulagā un kurus neskāra golodomors. -
Sižets filmai "Pie bagātās kundzes" ir kā naglai uz galvas, kaut arī tika uzņemta krievu laikos. Var saprast Kārli Ulmani, kam vienreiz tas piegriezās. Tagad runā visādi, bet mana vecāmāte to laiku atcerējās kā labu - skolmeisterienei šujmašīna Singer, jaunākie modes žurnāli un auduma baķi izrakstīti no Parīzes, starp citu, viņa teica: kas ulmaņlaikos bija plikadīdas, tie ir arī tagad, bet visu laiku bļauj, ka viss ir slikti. -
Nu nu, tad te kapeiku nepistu. -
Es arī piemēram MIG aparātu ļoti reti izmantoju, taču balons visu laiku stūrī stāv. Kas tad tur, kādu eiriku mēnesī par nomu samaksāt, bet kad vajag tad ir. Aliņus arī nedzeru, tad jau tai nomai utml. naudas pietiek.😀 -
Mierīgi. Man kaut kāds ķīnietis, gan pirkts tepat LV gadus 8 atpakaļ. Nu tas nebūs par mani... labi, ka gadā pāris elektrodu paciņas piebeidzu. Ik pa laikam jau paskatos uz tiem tigiem aļikā, bet šiem tak gāzi vajag. Nu maniem apjomiem pilnīgs overkils. -
Viņš jau vispār gribēja čupoties ar šo vienubrīd. Bet divi ego giganti laikam būtu katastrofa -
Pričom tur Hermanis, atcerēsimies mūsu mesijas, gaismneša, skolotāja "panākumus" 14. Saeimas vēlēšanās ar savu partiju Katrai un katram vai nu kā tur bija, normāli sev bikses toreiz piekrāmēja.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-