-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 1 Anonīmi, 240 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- oks
-
Biedru statistika
28348
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Šitie DSP rādžiņi pārsvarā uzbūvēti uz divu firmu mikrenēm. Mikreņu sērijas Si un TEF. Tur tās modifikācijas katrai vairākas. Atšķiras firmwāre, kādus parametrus aktivē.
-
Reku ir, bet vecie esot labāki https://www.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/mp3-players/dhgfx.html -
Mežaparks. Netālu no Mauriņa klīnikas. Radioaparāts bija novietots dienvidu pusē uz lodžijas. Kaut kad tuvākajā laikā būtu rūpīgāk "jāpačeko" ēters. Toreiz es visas stacijas nepiefiksēju, tikai stiprākās. -
-
No kurienes tad tāds termins - tetrapaka? aka. Tetra Pak -
Bet es šitādu esmu dzēris un kefīru arī, nez vai ārpus PSRS tāds cundurs bija. Zviedru izgudrojums..? -
Nop. Mani senči, kā jau esmu piemīnējis, bija izglītoti, ar plašu mājas bibliotēku, kas tai laikā pārspēja oficiālo ciema, ar nieka 6K sējumiem Nav vairs tā garša, varbūt tiešām kļūstu vecs P.S. Nekad dzīvē neesmu provējis zāli, ar to arī lepojos. -
Aiz ko tāds vērtējums? Manā piparbodē nopērkams 3 veidu - oriģinālais, un 2 ar kautkādām garšām. Nu jā, agrāk zāle bija stiprāka.. -
-
Hmmm. nez kādas grāmatas Tu lasīji. Tikai nesaki, ka obligāto literatūru.🤣 -
Jaunieši... Par to, ka ir ārzemēs kaut kāds punšs, skolas laikā zināju tik no grāmatām -
Savulaik diezgan labas atsauksmes dzirdētas par Degen uztvērējiem. Šat tad SSā parādās. Ir kādam bijis lietošanā? -
Nuu, tajos laikos jau skolniekiem bija domāts, piemēram Ābolu vai Plūmju punšs🙂, bet pomerancis jau bija priekš onkuļiem. -
O, kādreiz presē ir arī labas ziņas: Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs apžēlojis izgudrotāju Raimondu Skurulu, kurš tika notiesāts par izspiešanu saistībā ar Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) informācijas tehnoloģiju (IT) sistēmā atklātu drošības ievainojamību. Valsts prezidents uzskata, ka sabiedrības ieguvums no Skuruļa rīcības ir bijis ievērojami lielāks nekā viņa nodarījums. -
Tas nav "diezgan" labs, bet patlaban labākais pārnēsājamais aparāts. --- Pavāji rezultāti 11. stāvam. Līdz ar to interesē, kurā ielā, gatvē vai bulvārī tas stāvs atrodas. Precīzu adresi nevajag. 73!
-
Piezīme vietā. Vēl nav VISU sajājuši. Vēl ir atlicis tik daudz kā, ko sajāt! -
Pirmais stiprais, ko pagaršoju kādā 6. klasē, bija Van Tallin, 45% alkohola, kādu laiku atpakaļ sieva atveda no ceļojuma - nu jau samazgas. -
Nu kā tad tā - ja jau atceries, tad gan jau vismaz pamatskolā jau mācījies, varēji arī ko nomēģināt . Pats kādā 5. klasē ar pārējiem čaļiem sametām vienam pomerancim (bija tad tāds) - nu neteikšu ka sevišķi garšoja. -
Daini, ko aizmirsi LR6? Tagad tūkstošiem Nabas klausītāju jūtas aizvainoti 😄 Saku to kā šīs stacijas īslaicīgs klausitājs. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-