jā tā piezīme par 500m, uzlabo manu plānu !
nu man pēc dāžādiem datiem ap 336 km +- bet gan jau kaut kur novirzīšos, tā ka domājams Būs pāri 340..bet benzīna tanki ar baigi daudz nav manā maršrutā, vispār laikam nav ok veikals ir liepnā un misso EST...gan jau vēl kaut kur
Velomens pasākuma dienā nekad nepiedalās, vismaz cik gadus jau
Tagad ir laba opcija benzīntankos paēst arī, bet lauku miestos tie dažreiz nestrādā 24/7 bet no kādiem 05:00-24:00 vai tuvu tam
Tā ir, kad grib kādu km ietaupīt 😂
kuri divu dienu laikā pieveic vismaz 340 km distanci pa paša plānotiem mazajiem Latvijas ceļiem
Nez kā šis ietekmē maršrutu, būs jāpapēta. Iepriekš piebildes par 500m nebija, cik atceros
Jā šogad izskatās ka maz ēstuves būs pa ceļam, ok kaut kādos ciemos/mazpilsētās gan jau kāda bode būs. Viss atkarīgs no laika kurā tur būšu
nu un to A2 šķērsot man tur pāris varianti, cerams reāli
Velomens Velorealitāti nebrauks. Zinu no drošiem avotiem 😅
īSākais ceļš ne obligāti ir ātrākais ceļš 👨🏫
Pirmajā VR, kad bija briesmīgas trepes un smilšu vannas, kāds pamanījās pat ar šosejnieku iekļūt top 10 💪
Velorealitātes braucēji - ko esat atkoduši maršruta plānošanā, kur nelīst? Kur pielikt līkumu, lai ceļš labāks sanāk?
Man 359km sanāk pagaidām, Velomens gan solīja 340
Biju Maskavā, pāris reizes gadus 2 atpakaļ. Mašīnas tur ir, jā, arī Flinstonos bija mašīnas. Ok, nav tur tik traki kā flinstonos, bet salīdzinot to metropoli ar to pašu Rīgu, esam joni priekšā. Bet nečurā karstu, arī tai pašā Rīgā netrūkst smuku auto ar mežonīgu krītu azotē.
Platums ir svarīgs...slaidas garas laivas neder..reti kuram ražotājam ir wide opcija...tāpat kā xl-l kad ir drēbes krekli ,jakas ar pagarinātām piedurknēm..nevis xxl kas ir kā maiss...
Bez pielaikošanas nesūtīšu neko...punkts