Kas nu kuram ir normālā pasaule?
Normālā iekļaujoši empātiskā idiota pasaule nav ilgtspējīga. Daba defaultā nav ne iekļaujoša ne empātiska. Jā, apmēram viena cilvēka mūžam varbūt pietiek.
Tak, pļa, slimu cilvēku, nomierinies!
Bet, ja nopietni, tad ceru, ka ar šo Trampa prezidentūras laiku izbeigsies Gazas, Hamasa un Hezbollas vēsture šajā realitātē. Cerēt, ka viņš nolikvidēs ANO es neuzdrīkstos. 🤣
Un nežēlīgais spēriens pa dibenu Eiropai arī ir tā vērts.
Aha! Tu vari kaut apfēcoties, bet man patīk. 😉
p.s. bet nē, nē, es paņirgājos par to kā sasniegumu. Tas nav Trampa sasniegums. Tas ir tvneta darboņu kā pilnīgu niecību raksturojums. Un man patīk, ka viņi ir tādas niecības.
Kuras ir tās labās lietas?
Un tad atnāk tramps un parāda ko īsti nozīmē vārds "sūdi" un tauta saprot, ka tomēr tramps viņus appisa un labāk, lai nāk tomer pie varas "viedie un pareizie"
Tu kaut ko neizstāsti līdz galam. jau gandrīz 40 gadus iekšējā instalācijā neizmanto alumīnija kabeļus. Starp dažādām fāzēm var nestrādāt, vai slikti strādāt.
Zināms ka internets jau kādu laiku ir iespējams caur elektrības kabeli,bet jautājums vai kabeļa tips nevar šo pasākumu sabojāt!....
Lūk kabelis alumīnija... Vai tiešām internets darbojās caur da jeb kura kabeļa paveidu, tur nebij kādi nosacījumi? Plānots vilkst lynkā norādīto kabeli,.- nesanāks aplauziens!?