Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 123 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• msp
    • DeKrumba
    • jema
    • _dunduks_
    • ju
    • maize
    • AndrisBB
    • vekio
    • inteens
    • base7
    • TOoMoOT
    • Gestapo
    • Kazarms
    • Fitz
    • KebabMaster
    • AlCohol
    • spameris
    • erikonkulis
    • jacobs
    • ggg97
    • Lin
  • Biedru statistika

27302
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• msp
      Jautājums tik par to, kas būs tālāk? Ieliks savu administrāciju apgabalā, kur ir nebeidzams naids un nebeidzamas provokācijas no "partizāniem". Var jau būt, ka viņi ir izskaitļojuši, ka tas ir mazākais ļaunums.
    • Kazarms
      29" rati vienkārši labāk ripo pāri visiem nelīdzenumiem un tehniskos kāpumos "nepakarās" uz pirmās saknes. Pa lielam galvenais iemesls kāpēc 26" ir izgājis no modes.   Citādi, ja tam ritenim būtu mazāks rāmis un drusku mazāka cena (pie noteikuma, ka viņam viss ir +/- kārtībā tehniski), manuprāt laba bāze mazāka auguma braucējam, kam nav aktuāli maukt pa takām, bet gluži pa asfaltu arī neripināsies. 
    • Net
      Tas jautājums ne man, bet gan @_dunduks_. Man po ..
    • Ghost_az
    • Aigars
      Sakarā ar to, ka Eiropas valstis pilnas ar musulmaņiem, pastiprinās spiediens uz Izraēlu, ieskaitot ekonomiskās sankcijas.
    • Kazarms
      DC7 jau ir "šķūnis" pļavas vidū, neko nekur nevajadzēs nest. Kad nesen braucu garām, karkasu bija sastellējuši.     Kleisti vai tik kādreiz nebija kāda veca telefoncentrāle, kas tagad pielāgota datucentra vajadzībām? Vismaz tāda sajūta radās tur viesojoties.   
    • ju
      Info jau internetā it kā atrodama.  Viss vienā stāvā, tad jau nekas nebūs jāstiepj Tet datu centra DC7 projektēšana un būvniecība - Citrus Solutions   Bet tā kā Evika arī savu ķelli pielikusi tur, tad jau tūdi būs.
    • Racer
      Es mazliet nesaprotu adekvātumu šiem salīdzinājumiem. Kopā sajauktas divas lietas salīdzinot - tv attēlošanas plusi un mīnusi un dekodēšanas iespējas. Korekts tests lai saprastu kā tv spēj attēlot melno, utt., būtu paņemt ārējo dekoderi, kurš pareizi māk dekodēt failus. Novilkt testa failus no kādas vietnes, kur cilvēki ar to ņemās un tad pētīt. Tad būtu apmēram skaidrs par tv niansēm.  Pēc tam var tos pašus failus pa taisno barot tv un saprast ar ko tv iebūvētā dekodēšanas sistēma tiek galā un ar ko nē.  Tad jau var domāt tālāk.
    • zeds
      Sveiki!   Sakiet lūdzu vai kāds ir bijis Tet DC7 vai ir kaut kur vairāk bildes redzamas? Man vienkārši kā izbijušam speciālistam ir interesanti - vai atkal ir uzbūvējuši kārtējo DC bez normālas iekraušanas rampas?  Savā Kleistu ielas DC  Tet lielāku aparatūru cēla ar pacēlāju, mazāko vajadzēja nest pa divām trepēm uz parasto liftus. (pielikumā foto). Man vienkārši kā cilvēkam kuram divas reizes dzīvē ir bijis amats "datu centru eksperts" un ir nācies uz daudziem no viņiem stiept aparatūru ir interesanti kāpēc mums spītīgi būvē šitādus brīnumus. Attēlā redzamais vēl nav sliktākais variants.  
    • Zin...
      Nākošgad ap šo laiku par kādu orangutānu varbūt nedzirdēsim 🥹 (nu ok, tas būs uz novembri)
    • Jurkins
      Gribas cerēt, ka tas, kas sākās šodien no rīta, ir fundementālāks kā viss, kas bij līdz šim. Un nākošgad ap šo laiku mēs neko nedzirdēsim par Gazu, palestīniešiem un tamlīdzīgiem sūdiem. Vispirms plānveidīgi iznīcinātas visas augstceltnes. Un, cik noprotams pēc skopajām ziņām, lēna  buldozera tehnoloģija.
    • Gestapo
      Kas norāda par beigām? Tur viņus vēl ilgi dzenāt pa tuneļiem varēs, nav jau protams Afganistānas kalni, bet tomēr.
    • Zin...
      Vispār mazliet izbrīna, ka netiek skatīts oriģināls Blu-ray no 50 000 vērta pleijera.   Bet tā, slinkums meklēt, vai 83" modeļu variantiem matrica nebija sliktāka par "mazākiem " Samsung variantiem? 
    • RudolfsP
      Nav samaksāts ganjau atkal 
    • M@R$$
      Šovakar interesantu bildi zīmē - The domain has expired. Is this your domain? 
    • jacobs
      Tad jau pilnīgi tukša runa, ja mums nav pieejams tieši tas viņa brūvējums? Lai gan kāda jēga katru 💩 mēģināt spēlēt, ja no, piemēram rutracker paņemami 10 varianti šīs filmas.
    • Jurkins
      Pļa, te tāds cepiens... būtu man TV, es arī pamēģinātu 🤣.
    • AndrisBB
      Nav jau nekur minēts kāda viņam tur tā filma. Varbūt ar jebkādiem parametriem.
    • Jurkins
      Gaza sāk beigties. Kopā ar Hamasu. Ja būtu pērtiķiene Kamala, tad beigas neredzētu.
    • biomass979
      Tieši tā!   Aizputē "saimniecības preces" nopirku elektronisko sienas pulksteni pa 20 eirām-aļikā tads pa 9 eirām! Tur vēl palika  ko var nopirkt pa dārgo ,kā piemēram  tas  auto spogulis ko uzkabin uz esošā--ķipa kā reģiatrātors uz abām pusēm!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...