Baigi gribu graveli iegādāties. Šobrīd ir MTB, bet secinu, ka braucu pārsvarā par daudz maz labām gruntenēm un asfaltu. Kāds no jums ir pārgājis no MTB uz graveli un kādas sajūtas - kas kaitina u.t.t.?
Par to datoru iepirkumu... Dace, tā kura ar melnu bārdu:
Ņemot vērā nule publiski izskanējušo informāciju, esmu uzdevusi ierosināt jaunu dienesta pārbaudi. Vienlaikus jānorāda, ka daļa šī iepirkuma organizēšanā iesaistīto vairs nestrādā IZM.
Ideāla atmazačka - sliktie pie mums vairs nestrādā.
Derēs jebkura no ISKRA. Istabas antenu ar garu kabeli nav vērts likt, kabelī būs tāds signāla vājinājums, ka nekāda ieguvuma nebūs. Varu uzdāvināt ISKRA antenu, Atrodas Rīgā, Zolitūdē. Nekādi nevaru saprast, kāpēc nelietot interaktīvo TV.
Lai uztvertu virszemes tv, pašlaik tiek izmantota Philips istabas tv antena, kas uztver tikai vienā istabas stūrī un attēls iefrīzo, kad kāds staigā pa istabu.
Kādu āra antenu jūs ieteiktu man pirkt no Iskara piedāvājuma? Un ar ko tās vispār atšķiras? Varbūt ir jēga šo pašu istabas antenu pagarināt uz otro stāvu, kur pie loga būtu paredzēts stiprināt Iskra antenu? Rīgas tv torņa tiešai redzamībai padsmit metru attālumā no loga priekšā aug Latvijas valsts meži, kas noteikti traucē signālam. Attālums līdz Rīgas tv tornim 35km.
Budžets - jo mazāk, jo labāk, bet būtu labi, ka attēls nefrīzotu. Ne mans tv, ne mana, bet palīdzēt vajag.
Visus protams neatcēlā, bet atcēla pa lielam visus, ko viņš ieviesa (jo viām nebij tiesības tādus ieviest).
Tagad sāksies bezgalīgā tiesāšanās ar atmaksām.
Īsti jau nav saprotams, ka ja jau Republikāņiem pārsvars Kongresā un visi tik ļoti klausa to Trampu, tad ko viņš uzrteiz negāja uz Kongresi prasīt, lai iedod viņam tādu atļauju? Mistērija 🤷♂️
Tad varētu likt kaut 500% tarifus.
Mums ir to bumb un biszāl. Arī to puiš mums ir. Bet par to mēs grib samaks par skaidr dālder - 200 dālder par katr zirg, 100 dālder par par katr puiš, un par to palīdzēšan brīv tirg iekš Rīg ost.
Kaut kā tā.
Nemelo. Visus neatcēla.
Ak nu jā, jāpiezīmē (tā kā leftisti un antifas variet nesākt cepties), ka man nepatika, kā viņš ar tiem tarifiem ņēmās. Vajadzēja, bet krietni savādāk. Tāpt kā daudz ko citu.
Kaut kā pēdējās dienās IZglītības ministrija kritusi nežēlastībā...
https://jauns.lv/raksts/zinas/697145-izglitibas-un-zinatnes-ministrija-starp-valsts-sekretara-vietniekiem-vispelnosaka-karina-caunite-orupe
Valts sekretāram ir pieci vietnieki! P I E C I !
Viņu mājaslapā rakstīts 5 gadu jubileja. protams, Latvijas versijai.
Mūzikas formāts gan atšķiras no Maskavas varianta. Tajā galā vairāk skan jaunāka mūzika (kaut kas līdzīgs Ruskoe radio repertuāram, vai mūsu agrākajam EHR Rus Hiti).
P.s. es vēl atceros Titānija laikus (T/C kurš atradās pretī Rīgas AO), kur šī stacija skanēja 1.stāvā. Tagad pats Titānijs ir nogrimis, bet radio vēl turas virs ūdens.