Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 64 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Gestapo
    • strawberry8
    • maize
    • AndrisBB
    • Kazarms
    • DM101
    • kaads
    • Racer
    • raiviic
    • ggg97
    • Athlons
    • jacobs
    • hehe
    • martinno
    • ju
    • oks
  • Biedru statistika

27281
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• strawberry8
      formula neatradu i un L, principa var iemainit ko grib
    • Gestapo
    • AndrisBB
      Brīnums ka nav bļaušana ka 4 miljoni tiek tērēti 😂
    • Kazarms
      Ū un līdz apvedceļam arī. Galīgi nice!
    • DM101
      nu jaa, paliek ''tikai'' 2 varianti  Bet, kursh ir kursh - shauraakais ir nulle, man izdevaas uzmineet  Bet, idejiski veel paliek i un L [i lielais, L mazais], viens un I vai L [mazais]  
    • hehe
      Blakus Q var redzēt ka atšķiras to izmēri.
    • kaads
      jap, bet līdz skolai arī segums noplēsts, laikam liks jaunu tā saprotu   https://www.aprinkis.lv/index.php/sabiedriba/pasvaldibas/62405-uzsakti-velocelinu-buvdarbi-no-ulbrokas-lidz-sauriesiem-un-no-ulbrokas-lidz-apvedcelam-a4
    • DM101
      hipotenuuza 85 graados risina sho probleemu. aliansingi ar fft jaasareizina un jaaizkaapina kvadraataa!
    • Kazarms
      Tip turpinājumu no skolas līdz Knaufam kaut kur? 
    • DM101
      oficiaali var apstiprinaat tikai izmekleeshana, kas ilgs nedeeljaam/meeneshiem, njemot veeraa izmaksaajamaas summas. nu ko, viiri, kas ar chatinju kodee. reku piemeers: appaa jaaievada biljetes kods [nu, lai pulksteni vareetu popupot]. Nee, shis nav Tomorrowland, bet arii liels fests DE. Nu, tad bildee paskatiet un pasakiet: tie ir ooo burti, vai nulles?  un kursh ir oo, un kursh 0?   un veel - ja man biljete noseivota telefonaa [kaa bilde, vai pdf, vai - nav svariigi], tad es nevaru normaali paarswapoties uz bildi/atpakalj uz appu, jo appa menu uzreiz aizveras attieciigi, labi, ka izdomaaju veel hotelii salinkot appu ar biljeti, citaadi festaa es smiltiis to kodu vareetu rakstiit un stukot par o/0  
    • kaads
      Vēl taisa veloceliņu no Ulbrokas līdz Sauriešiem. Vai nu sakarā ar Depo jauno vai hvz. Varbūt ar laiku paturpinās uz kaut kurieni.
    • osscar
      cilvēki ir idioti un nemāk izņemt sludinājumu  
    • kaads
      Taisa, kad būs gatavs, varēs no Ogres līdz Lielvārdes galam ripināt. dotajā brīdī kādu km aiz Ciemupes ir jau asfalts uzliets. Līdz Ķegumam škemba. No Ķeguma līdz Lielvārdei vēl rok, klāj ģeotekstilu utt. Lielvārdē gar Elvi gan liekas nav īpaši izdalīts tas veloceliņs. Bet tālāk atkal samarķēts un var līdz pilsētas robežai mīt.   @Gestapo cik km aplis sanāk ?  pa kādiem 60-70% no tava maršruta ceļiem ir braukts
    • strawberry8
      auto pastiprinatajos tadu shemu (pashoscilejosha IRS20957 D-klase) biezi var redzet. parejie 500EUR par Harman/Kardon uzlimi un spidigu plastmasas korpusu kuram svikas un visus sikos defektus var redzet DSP digitals ekvalaizeris noteikti nekas vairak tur nav megints uz STM32 un excel. FFT aliasinga defekti tad ir tie windowing utt
    • Gestapo
      a kas tur ar to jauno Helmaņa celiņu, var braukt vai vēl nekā? Ta zb LVM takas mizot.   
    • Laxe
      Hmmm kautkur redzēta metodika. Vispirms aizstāvēt tur nabaga minoritātes. tad jau Okupācija. Tik nezkapēc mēs to nevaram nosodīt. Hmmm Hmmm Hmmm Nez     Vismaz demilitarizē no Teroristiem šādiem. tas gan Labi  
    • Edis7
    • 138
      Tas ir drošs inside info? Es lasu, ka tā runā, ka tā varētu būt, bet nav oficiāli apstiprināts.
    • 138
      Pareizi sapratu, tu to par Marin teici? Sludinājums vēl arvien stāv.
    • DM101
      pirotehnikas testu laikaa aizdegaas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...