Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 100 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ggg97
    • jacobs
    • tinch
    • krabis
    • latscrap
    • 138
    • AndrisBB
    • Lietotajs93
    • buldogs100
    • DM101
    • raiviic
    • jozhix
    • e = d
    • versatile
    • Zin...
    • Msnikss
    • dainis61
  • Biedru statistika

27244
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    karburators007
    Newest Member
    karburators007
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Neesmu eksperts, nezinu no galvas visu vēsturi detaļās, bet ja tu runā par Izraēlas valsts izveidi un divu valstu plānu un visu to, tad kontekstā, ka Izraēlas armija šobrīd apšauda bēgļu nometnes, tas, pirmkārt, ir vatabautisms, un otrkārt, iedomājies kā būtu ja Izraēla būtu izveidota Kurzemē, pēc tavas loģikas mēs tad būtu "antisemīti", jo mums nepatiktu ebreji, "tas, ka viņi tur ir".
    • DM101
      un kaapeec ne, piemeeram, SSM2212? lielaaks kristaals vareetu ka buut saistiits ar plashu SOA? Bet, ko nu es saprotu...
    • versatile
      Kā, kuros?! Tev jau nu nekas nebūtu jāstāsta, tu tak mums pāļesķīnas eksperds.
    • 138
    • versatile
      Un kāpēc tur vajag tos punktus? Ko? Kas nepatika britu piedāvātajos plānos? Pareizi, ebreji. Tas, ka viņi ir.  Saki, ka nav sakara ar antisemītismu?
    • e = d
      Tak viņu tur tāpat vēl baigi daudz. Šitas cipars ir uz statistiskās kļūdas robežas. 
    • 138
      Pasaules mediji visu pēdējo mēnesi ziņo, ka Izraēlas un ASV veidotajos "palīdzības punktos" Gazā katru dienu vai pārdienas tiek nogalināti cilvēki, kopējais nogalināto skaits šobrīd ir ap 600, un viens no lielajiem Izraēlas laikrakstiem nupat publicēja pētniecisko ziņojumu, kurā Izraēlas armijas karavīri liecina, ka viņiem ir pavēlēts šaut pa neapbruņotiem pūļiem, bet auditorija, kas seko tikai LSM, neko par to nezinās, un dzīvo alternatīvajā realitātē, kurā nav saprotams, kāpēc tik daudz cilvēku uzskata šo armiju par monstroziem noziedziniekiem, un ka tam nav nekāda sakara ar antisemītismu. https://xcancel.com/slikts/status/1939759579753251124#m
    • osscar
      gan jau ka L Par stūrēm - man tās nav tik platas (apm 680mm) un ari biku rise ir. Man ir ok ar ragiem, jo pašam plats tvēriens tas baigi individuāli.
    • ju
      Gan rokas, gan pēcpuse parasti sagurst braucot pa kaut ko diezgan plakanu, ja ir kaut kas interesantāks, tad nekas nenogurst.
    • 138
    • AndrisBB
      Nu stunda pārāk īss laiks, lai kautkas īpaši nogurt.
    • 138
      Atkarībā cik stūre taisna. Flat stūrēm backsweep parasti ir cik, nezinu, 2 grādi, uz tādas stūres un parastiem gripiem man nogurst, bet riseriem parasti backsweep lielāks un kombinācijā ar ergonveidīgiem bezragiem man ir ok.
    • Racer
      Decimetros varēja ar 2 rombu antenu Ņevzorovu no Ļeņingradas paskatīties.
    • Aigus
      Atceros LTV kanāliem bija kkādā dienā "profilakse", un TV rādīt škiet sāka no 16:00. Ko tajā "profilakses" laikā tur darīja? Ostankinas TV tas bija tas pats, kas ORT krievu kanāls?
    • 138
      Ja man cimdu izmērs ir 9, tad kāda izmēra ergon man vajag?
    • strawberry8
      tpc pargajushi uz 2x 2SC5200/2SA1943 tikai kristals 3x lielaks MAG6332/MAG9412 , kas tur baigi labaks .   Man liekas kkads pasaule labakais D klases vareja sacensties ar ok HiFi. tam LC ir fazu nobides utt ka tik tam krutajam nebija gandriz ~10MHz taktsfrekvence
    • RudeWolf
      Nu kā to ņem. Man te uz testu atvilkts arī ir viens D-klases ķēms, kas izejas pakāpē brūķē gallija nitrīdu. Un jāsaka, ka visai labi skan!
    • Jurkins
      Mja... nu kā jau viss labais jau ir vēsturē. 😟
    • RudeWolf
      Šķiet, ka MAG6332/MAG9412
    • Jurkins
      Kas šim galos stāv? Skatos, ka tikai viens pāris.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...