Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   24 biedri, 0 Anonīmi, 76 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• formens
    • base7
    • Anreel
    • Ugis Jekabsons
    • kaads
    • aerobow
    • mafijs
    • biomass979
    • maize
    • martinno
    • raivix95
    • Dils
    • jacobs
    • AndrisBB
    • dainis61
    • Aigars
    • Vito Ventura
    • mickys
    • tu16
    • dkk
    • Igors83
    • Jainit
    • osscar
    • AlCohol
  • Biedru statistika

26796
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Vito Ventura
      Cheat Engine un līdzīgos zinu, bet tie līdz galam nedara to, ko vēlos. Gribu ieviest arī kaut kādu puslīdz jēdzīgu lietotāja interfeisu. Gatavi risinājumi, protams, arī ir, bet interesantāk ir pašam mēģināt un darīt. 
    • Jainit
      Tas ir likumprojekts, nevis pieņemts likums.
    • versatile
      Ar savu esošo? Neko nedrīkstēsi. Tb visu drīkstēsi. A vot ja nopirksi citu un pēc 3 dienām mēģināsi tālāk tirgot, tad nevarēsi. Valdībai zb perekupi, kas nemaksā nodokļus. Ko iegūs? vēl garāku rindu ar idiotiem, kas ar feikiem kauferiem csdd centīsies iestāstīt, ka "pats braucu, pats pirku" un ielidos uz problēmām.  
    • _dunduks_
      Nu skaidrs, ka es kaut kādā citā burbulī dzīvoju, kur pārdošana bija pārdošana. Bet vai kāds vienkāršā valodā var pastāstīt, ko es tagad nedrīkstēšu ar savu auto darīt?
    • Jainit
      atsavināšana ir arī - "Savu tiesību atdošana citai personai; civiltiesībās mantas nodošana citas personas rokās."  
    • maize
      Mhm, reku, arī citāts no pirmās Ceļu satiksmes likuma redakcijas (kaut kad gadsmita sākumā pagājušā gadsmita beigās):   Pārdošana ir pārdošana, nevar pārdot - uzdāvina vai iemaina pret aliņu un likums netiktu pārkāpts.
    • e = d
      To terminu izdomāja mūsu Civillikuma radītāji pirms simts gadiem. 
    • maize
      Krāsa tīri gaume, agrāk vai vēlāk viss no koka paliek tumšāks vēl dzeltenāks, vai pelēks esot ārā, ko darīt varianti ir - dažādu toņu eļļas un lazūri utt.
    • _dunduks_
      Man te kāds nesen aizrādīja, ka jālasa noteikumi. Vai kāds vispār saprot, kas šeit ir pateikts? https://www.apollo.lv/8172814/latvija-pec-registracijas-varetu-aizliegt-pardot-ari-lidz-10-gadiem-vecus-spekratus-lemj-valdiba   Manos laikos ar "atsavināšanu" saprata atņemšanu un piespiedu pārdošanu. Bet kopš kuriem laikiem tā ir kļuvusi par parastu pārdošanu? Efektīvie izdomāja, ka tā izklausīes gudrāk?
    • alusbundza
      Man tas dzeltenums patīk, ja taisa no svaiga koka, tad egle ir gandrīz balta, nekāds skats
    • osscar
      man nepatīk, ka standarta eļļas vai laka iedos to dzeltenumu, laba lieta ir baltā lineļļa, kas novāc dzeltenumu, bet saglabā koka faktūru. 
    • alusbundza
      Galdiņa virsma apstrādāta ar cieto vasku eļļu 2x, manu prāt ļoti labi izskatās
    • Oskars Feldmanis
      Ha ha, nē. Es ar homeopātiju nenodarbojos (humors). Pat pie ideāliem apstākļiem, pieņemot, ka ķēde starp avotu neietekmē gala rezultātu (mūziķu izpildījums studijā, tad ieraksta iekārtas, tad pultis/filtri, tad processings/producēšana, tad medijs, tad atskaņotājs, signāla pastiprināšana, signāla pārvešana uz skaņas reproducēšanas iekārtu... piem. austiņas), skaņa, tā pat kā redze, ir tik subjektīva lieta. Kas patīk vienam, nepatīk otram. Beigās pat telpa, kur ieraksta ietekmē beigu skanējumu...  Ņemot visu šo vērā - es šo visu redzu kā izvēli - kam tu pievērs uzmanību. Saturam vai transportam, kas to tev atved. Pieņemu, ka esmu tajā grupā, kam saturs ir svarīgāks par formātu... smadzenes ir fantastisks rīks, kas var kompensēt daudz no šī.   Atgriežoties pie jautājuma minidisk gadījumā, skaņa ir identiska streaming servisam ar default bitrate... ko var sadzirdēt, ja esi ieguldījies augstākas klases hardware, ko šim nelietoju... attiecīgi - man skan tā pat   P.S man tēvs ir mūziķis un visu bērnību esmu pavadījis viesistabas studijā klausoties mūziķus spēlējam, un bija pieejams tēta mūzikas atskaņotāj komplekts + kolekcija. Jā, tas radīja specifiskas vēlmes, ko sagaidu skaņas ziņā no austiņām un tumbām (skandām  ), bet izrādās ar iekārtas cenu, tam nav sakara. Beigās man laba grāmata ir laba arī vecos, padomju nobružātos vākos.      Rant over  
    • Legacy Sat
      Pirmais multipleksu pārslēgšanas posms uz Astra 1P notika naktī no 2025. gada 13. uz 14. janvāri, aptuveni no pulksten 3:30 līdz 4:00. Tas ir, laikā, kad televīzijas stacijām parasti ir viszemākais skatītāju skaits. Par to raksta vietne Digital Fernsehen. Tomēr multipleksu pāreja no viena satelīta uz otru, saglabājot sākotnējos uztveršanas parametrus, nav tik vienkārša, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Vispirms tiek izslēgta pārraide uz vecā satelīta, pēc tam pakāpeniski sākas pārraide tajā pašā frekvencē no jaunā satelīta. Tātad skatītāji uz dažām minūtēm burtiski zaudē signālu,  pirms tas atkal parādās no cita satelīta. Pirmā posma 7 multipleksu pārvietošanai uz Astra 1P satelītu ietvaros tika atlasītas mazākas reģionālās televīzijas un televeikalu programmas. Tagad mērķis ir pārbaudīt reālu uztveršanu un tās stabilitāti pārklājuma zonā no jaunā satelīta. Astra 1P pārklājuma kartes vēl nav pieejamas. Astra 1P at 19.2°E
    • osscar
      biku labāki kadri , grauzējs būri biku apgrauzis, laikam piesalis bija vāciņš    
    • DM101
      puse, jo lietots? bet citaadi - tavi lombardu posti un craps, ko tajos/lombardos esi atradis, pacelj sho soliido maajaslapu jaunos auKstumos.
    • binary
      Man lāzerniekam bija "demo" kārtridži… Nav gluži tā, ka būtu ātri izbeidzies - pirkts 2016. gada nogalē, kārtridži (ne melnais, ne krāsainie) joprojām nav mainīti. Pēc specenes melnais "demo" kārtridžs bija paredzēts 700 lapām, krāsainie - 500. Oriģinālie konkrētajam printerim paredzēti 2x lielākam apjomam.
    • 138
      Bose Companion 2 series III, 37€ https://vitalombards.lv/product/bose-series2-845307/
    • 138
      Philips Pocket Memo DPM7000, NOS/mint, 215€ = ~puse veikala cenas https://veikals.banknote.lv/p/769712-philips-dpm7000
    • 138
      Grundig Yacht Boy 80, 18€ https://veikals.banknote.lv/p/771043-grundig-yacht-boy-80
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...