Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   13 biedri, 1 Anonīmi, 90 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• strawberry8
    • HIGH-Zen
    • Msnikss
    • Broox2
    • xxaxx
    • M@R$$
    • MasteR's
    • ggg97
    • kava
    • trakais
    • tu16
    • raiviic
    • jacobs
  • Biedru statistika

27275
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Svarīgi cik liels kaķis, bet nu pamēri.
    • AlCohol
      nu sporta pēc jau jāuzmēra būs uz rīta pusi. pašam pilnīgi pietiktu ar stabiliem 10mbit arī, ko vairāk vajag, lai saņemtu whatsappā kaķu bildes?
    • base7
      Tāpat kā LR2 (104.7).
    • Racer
      Jā, pirms 10 pazuda, tad pāris reizes parādījās ar krietni zemāku līmeni un nu jau ir gaisā.
    • base7
      Vietējie droši vien to nemaz nav pamanījuši Var pārslēgties uz Viesīte 107.6. Līdz Dpilij noķerams.  
    • Legacy Sat
      Tehnisku problēmu dēļ Daugavpilī šodien no apmēram 10 rītā nav dzirdams Latvijas Radio 1. Traucējumu izraisījis bojājums Daugavpils radio un televīzijas stacijas torņa iekārtā, kas atbild konkrēti par Latvijas Radio 1 pārraidi. Tehnisku iemeslu dēļ Daugavpilī nav dzirdams Latvijas Radio 1
    • jacobs
      Nuu, tās celtniecības objektā tā vien gaidīja, lai meistaram sanāktu ar ko salāpīties?😀  
    • 138
      Ja tu vēlies manu papildinājumu tevis teiktajam tā izlasīt, es tev nevaru to liegt     Nezinu, ja gribi, pamēģini un pastāsti. Bet Hilti skrūves betonam, nelietotas, iepakojumos, gan esmu lombardos redzējis  
    • versatile
      @138 klau, a kā ir, pērkot iesāktu loctite viņš aizvien labi šancē?
    • zeds
      138 - tu mani uzskati par idiotu ja , ka es nevaru izlasīt kam kāda līme domāta ?
    • 138
      Tāpēc tās līmes ir dažāda stipruma, pēc grāmatas katra savam pielietojumam.
    • zeds
      Alternatīvas loctite ir , bet pēc ieberziena uz motocikla motora kapitālo remontu es vairs viņas nelietotju. Ticība varbūt ir vienīgi Wūrth vai Permatex produktiem. Starp citu Loctite lieto ne tikai lai skrūves neatskrūvētos, bet arī lai vītne nesarūsētu un varētu pēc tam atskrūvēt. 
    • AndrisBB
      Nu ja vītne jau sen aprauta, tad ko tur uztraukties ka nevarēs atskrūvēt? Galvenais ka turā iekšā. Nez vai Locktite, tur jautko labāku dotu.
    • Mielestapa
      Gaisvadu problemātika Rīgā saistīta gan ar pašvaldības neizdarību, gan ar elektronisko sakaru komersantu vēlmi ietaupīt naudu būvniecībai. Pašvaldība 2006. gadā pieņēma Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas apbūves un izmantošanas noteikumus. Sākotnējā redakcija paredzēja, ka gaisvadus jādemontē līdz 2010. gadam, savukārt pašvaldība apņēmās ielu rekonstrukcijas projektos izbūvēt pazemes trases. 2013. gadā izņēma termiņu, ka gaisvadi jādemontē līdz 2010. gadam, savukārt pienākums izbūvēt pazemes trases palika pašvaldībai. Patiesībā neviens neko nebūvēja, tagad tikai sāk rosīties pašvaldība. Savukārt elektronisko sakaru komersanti izstrādāja tehniskos projektus un nesa tos uz būvvaldi akceptēt. Būvvalde projektus akceptēja, bet to realizācijai būvatļaujas netika izņemtas, jo, pirmkārt, par būvatļaujas izņemšanu bija jāmaksā nodeva, kas varēja būt ievērojama, jo lineārajām inženierbūvēm to rēķināja pēc līnijas garuma. Projektos līnijas garums bija līdz pat 40 000 metriem, kā rezultātā nodeva bija iespaidīga. Otrkārt, pēc būvatļaujas realizācijas objekts bija jāpieņem ekspluatācijā. Lai to izdarītu, bija jāveic izpilduzmērījumi. Ja projektā bija 6000 ēku iekļautas, to bija ļoti dārgi izdarīt, tāpēc nenodeva ekspluatācijā. Ja visi gaisvadi būtu pilnīgi legāli izbūvēti, izmaksas būtu daudzkārt lielākas, attiecīgi, arī tarifi būtu daudzkārt augstāki. Pašvaldībai naudas pazemes trašu būvniecībai nav, tāpēc izmaksas tiks uzveltas ielu pārbūvētājiem. Pašvaldība tiesājas ar komersantiem par gaisvadu demontāžu, bet nav jau kur likt tos gaisvadus, jo nav pazemes trašu. Pa vidu maisās attīstītāji, jo viņiem komersanti nesaskaņo graustu pārbūves projektus, un pieprasa pārvietot pazemē kabeļus, kas sanāk ļoti dārgi. Jautrais trādi-rīdi pašvaldībā turpinās jau ceturto gadu ar neskaitāmām tiesām, sapulcēm, un sūdzībām prokuroram. Pats jautrākais, ka ģenerālprokuratūras ēka Kalpaka bulvārī 6 draud zaudēt Eiropas finansējumu ēkas atjaunošanai, jo Bite neļauj pārvietot radiotranslācijas līnijas un draud ar policiju:)  
    • osscar
      locktite fiksatoram cena kosmoss par mazo iepakojumu neesmu interesējies, varbūt ir cita alternatīva...man ja godīgi arī pēc viņa baigi nav prasījies, ka pēc tam nesanāk ieberziens, ka nevar atskrūvēt    
    • ju
      Par locktite neesi dzirdējis
    • AndrisBB
      Es pielipināju to skrūvi ar superlīmi, pagaidām turās 😂 Nav jau tā ka viņa man tur kautko mainītu, tik cik lai tas "gailīts" nekristu ārā, kad maina ratus.  
    • 138
      Tas ir tas? Lieliski, ja tā.
    • osscar
      Nu skaidrs, ka alumīnijā jāskrūvē prātīgi, uz sajūtām, vēl jo vairāk ja vītni nosmērē ar eļlu/smēri, tad pat ieteicams samazināt Nm.   
    • 138
      Vai liela daļa to kanālu nav būvēta tad, kad vēl tāds Lattelekom nebija?     Jūrmalas domē spēcīgas "sarunāšanas" tradīcijas, ka tik ne tāpēc.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...