-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 1902 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
27471
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
MareksLukaševics
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Exiic · Ierakstīts
Sveiki. PALĪDZU PĀRDOT! Lieta tāda. Man labs draugs pagājušā gada novembra beigās nopirka pilnīgi jaunu LG OLED65C51LA 65" TV. Kā šis man stāstīja, ka ilgi uz viņu nevar paskatīties. Ir izlasījis internetā, ka ar lieliem retumiem, ir cilvēki, kuru acis nepanes to attēlu, ko tieši OLED dod. Ar settingiem esot izspēlējies līdz vēmienam. Kopumā mēģinājis risināt problēmu 2 mēnešus. Rezultāts nekāds, ilgstoši uz šo TV viņš nevarot skatoties. Līdz ar to viņš dabūja iegādāties sūdīgāku TV Šo TV clvēks attiecīgi vēlas pārdot, lai atsistu iztērētos līdzekļus. Pirkts uz firmu, tātad garantija vēl 10 mēnešus. Gan jau atsaucoties uz privātuma politiku un aizklājot pircēja datus var nodot uz 2 gadīgo garantiju pa tiešo autorizētajā servisā, ir tā darīts. Cik man zināms neviens serviss nezvana pārdevējam pierādīt vai pirkums ir ledžit. + Ir jau arī apdrošināšanas laikmets, savas šādas iekārtas ik pa laikam sanāk salabot ar SWED mājokļa apdrošināšanu, kas maksā čut virs 10e mēnesī. Kamēr TV tirgojas, varam pamuldēt par un ap šīm tēmām. Tātad uz tirgu gandrīz jauns LG OLED65C51LA 65" TV. Kaste protams izmesta, bet komplektācijā: Pults TV Oriģinālās kājas (šobrīd pie sienas kronšteina stāv) Skrūvju paciņa Strāvas kabelis Respektīvi - viss izņemot putaplastu un kartonu Kā bonusu varu piemest klāt jaunus HDMI kabeļus tik cik skaits ieejām - 3! Čoms pirka par 1329Eur. Atpakaļ cer iegūt 900Eur Čoms labs, nekādu starpnieka komisiju neņemu, TV atrodas Rīgas centrā. Pircējam labāk braukt divatā vai pirms tam vienoties lai ir 2 veči, jo stāvs ir kaut kāds 6. ja pareizi atceros. -
-
<Sazvērestību teorija> Visi šķendēdamies ņemas ap Grenlandi, bet tikmēr aizkulisēs ... (nē, nē, neko nezinu, pat dzirdējis neesmu, vienkārši zirgojos) </Sazvērestību teorija> -
-
Vācijas 15 karavīri esot bez paskaidrojuma šodien pametuši Grenlandi un atgriežas mājās. Droši vien Tramps Berlīnei laipni paskaidroja, ja viņi nepazudīs no salas, viņš visus vāciešus padarīs par lepniem amerikāņu pilsoņiem. -
Var teikt, ka no šī visa nezināju neko. -
Eraserz · Ierakstīts
Mainu Razer Hustsman Elite mehāniko klaviatūru. Darbojās ar diviem USB. Esmu 2 lietotājs . Mainu pret kādu strādājošu datoru vai..... Atrodas Imantā. P.S. nevaru pierast pie mehāniskās klaviatūras. Vairāk info te -
Jā, taisnība. Viena no daudzajām Trampa muļķībām. Mēles melš, ka Sūda Arābija, Emirāti un kas tur vēl esot bijuši ārkārtīgi satraukti, ka Irāna var sabrukt. Vardarbība ģimenē. Kis, kis kauns! -
Nevajadzēja solīt , ka palīdzība jau ir ceļā , tagad tas izskatās , ka Tramps uzmeta . -
Dažādi apstākļi. Kipra ir neatkarīga valsts kas nav NATO dalībvalsts un iebrukums nav NATO valstij. Bet Grenlande, lai arī ar autonomiju tomēr ir Dānijas Karaliste un iebrukums ir NATO valstij. NATO pret NATO nevar karot, jo NATO eksistē tikai vienskaitlī, vienā eksemplārā.
-
-
Kāpēc Tev liekas, ka es esmu uzvilcies? Te viens cits par dročīšanu un lēkšanu no biksēm ārā runā. Pasaulē lietas iet savu gaitu. Tas, ka mums nepatīk, nevienu nejāj. -
ir vajadzība pēc 50 collu tv, lielākam nav īsti vietas, jo tiks novietots telpas stūrī, lai būtu skatītājam tieši pretī, tad tas ir optimālais tv izmērs, (skatos tv kastes ārējos izmērus). Kurus modeļus būtu vērts izskatīt? Bez panorāmas tiks skatīts arī cits neta saturs, gab online, gan no kāda datu nesēja.
-
Pēc tā, cik ātri viņš te ņemās pēdējos mēnešus, ir aizdomas ka bažas par Trampa aizsēdēšanos uz vēl kādu termiņu ir nepamatotas. Drīzāk, pašam jau ir skaidrs, ka jau šo te novilkt līdz beigām diez vai izdosies. Tāpēc tāda steiga ar visiem šitiem sūdu taisīšanas aktivitātēm. -
bedrens · Ierakstīts
Pārdošanā Garmin Vivomove Trend. Stāvoklis ļoti labs. Uz stiklina ir pa skrāpējumam. Komplektā ar oriģinālo lādētāju. 100€ Atrodas Rīgā. -
Nebūtu jau nekas jauns. Grieķija un Turcija joprojām nav Kipras problēmu atrisinājušas, pagaidām gan bez šaudīšanās. -
Maz ticams ka kāds militāri ies tur karot dēļ Grīnlandes. Bet nu bez visas karošanas tās būs NATO beigas, labākajā gadījumā tikai iesaldēta jebkāda NATO darbība līdz nākamajam prezidentam. Lai domā ko citu, pietokoši daudz veidu kā ekonomiski kautko izdarīt. Lai iedod Nobeli Baidenam vai Obamam, tas būs sāpīgāk 😂 Stīvs Banons teica ka viņi izdomāšot kautkādu veidukā Tramps varētu palikt uz vēlvienu termiņu, vai vismaz kandidēt. Ja pievieno Grīnlandi vai jebkuru citu teritoriju, tad maina Konstitūciju. Varbūt tur atraduši kādu 'caurumu', kā Tramps varētu aizsēdēties. Vienmēr jāatcerās ka Tramps nedara neko, ja no tā pašam nav kāds labums. (Nu vismaz sola kautko darīt, reti kad jau kautkas no tās solīšanas tālāk par tukšu muldēšanu tiek - aka. TACO) -
Es nesaprotu - tur karos NATO pret NATO? 😂 -
Līdz Krievijai nonākuši jaunākā Avatars filma, kuru oficiāli nemaz nedrīkst izplatīt RF teritorijā. Spriežot pēc atsauksmēm, filma skatītājiem ne visai gāja pie sirds un vēl tāda cena 🤭 https://www.championat.com/cybersport/news-6320342-uzhasnaya-kartinka-rossijskie-zriteli-pozhalovalis-na-plohoe-kachestvo-avatara-3-v-kino.html -
ieeju istabā, pa radio saka "nevajag liegt viņam darīt , to ko viņš grib. Vajag vienmēr paslavēt par labu rīcību, iedod kādu balvu" ..nu cik var par to trampu, nodomā es ... "un tad beigās izaugs labs un paklausīgs suns" , beidz savu stāstu suņu audzēšanas speciālists.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-