-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 0 Anonīmi, 397 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- 138
- raiviic
- pikox
- V.S.
- kurtka
- Miervaldis Sarkanabols
- Johny_JK
- Dils
-
Biedru statistika
27586
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Vai tiešām? Biju pamanījis, ka šī autore mēdz būt tendencioza, bet nu šis līmenis ir pieklauvēt Lapsam un Brēmanim no apakšas. 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ Pētīt un vētīt jokainas iepirkumu procedūras - slavējama lieta, bet varbūt to var darīt nepataisot sevi par muļķi? -
Tikvien tāds dienišķais atgādinājums par citēto tevis izteikto patiesību, kuru daudzi kaut kā grib neredzēt. Prievīšlatvieti tu, es burtiski iepriekšējā postā (citā tēmā) šausminājos par dažiem prokrieviskiem ākstiem. Viss skaidrs viņam. -
Es šim piedāvāšu dārgāk nekā veikalā...Kā lombardā senlietas-būs autogrāfs! -
domā te ar pirkstu ražotie apgrozas, ka arī neseko līdzi tirgum? konkrēti par RAM.
-
kādreiz šādas lietas fāterim prasītu, bet nu, @jacobsbūs tev šī foruma fāteris. smird mazāk, vai vairāk. kāda starpība. iznes ārā šķūnī, kad nožūs, tad nes atpakaļ.
-
https://rilak.lv/products/ur-294/ 50 gadus jau tur tās ražo. Pārbaudīta vērtība.😉 -
midix · Ierakstīts
Nokrāsojām tualetes un vannasistabas durvis ar dzeltenīgu Vivacolor akrila krāsu, vidēji matētu. Kopumā labi, taču pēc pusgada pamanījām, ka zem rokturiem ir vieta, kur visiem kaut kā gribas pieķerties ar roku, un tur krāsa atmiekšķējas un nodilst. Kam ir pieredze ar krāsotu durvju lakošanu - kādu variantu ieteiktu, lai ātrāk nožūst, nesmird (jo nav iespējas uz laiku izvākties) un kopumā iztur ilgāk? Negribētos neko spīdīgu, taču ir dzirdēts, ka spīdīgās lakas un krāsas tomēr esot izturīgākas. Mākslīgais gandrīzintelekts man ieteica ūdens bāzes poliuretānu. Ķibele - e-veikalos piedāvā ūdens bāzes laku, taču ne vienmēr uzraksta, vai ir poliuretāna. Dažas lakas, ko tirgo Depo, nevar pat atrast ražotāja mājas lapā (piem. Eskaro Satellite - nav viņu lapā tāda Satellite). Negribas nopirkt laku, kas aptaustīšanas ietekmē atmiekšķēsies un nodils. Vispār tādas tīri PU lakas vietējos veikalos (ne Rīga) pagrūti atrast. Pagaidām ticamākais variants ir Capacryl PU-Satin, kas ir krāsa, bet ja ņem caurspīdīgo, tad varbūt derētu arī lakas vietā? -
-
Jā, katrai nelaimei var atrast arī kādu pozitīvo piesitienu.😉Vai tad komplicēts lūzums, kur operācija nepieciešama? -
Šodien salauzu roku , varēšu beidzot salīdzināt UK un LV operāciju kvalitāti un iedot atskaiti ironiski, ka to pašu varēs izdarīt mans palātas biedrs, kurš no UK 🤣 -
Tak par 138 ir skaidrs, par ko fano. Esmu ievērojis - ja jauktajās ģimenēs sieva ir krievene, tad visi par puķku, nav starpības, kādas tautības vīrs. Esmu izdzēsis veselu kaudzi no kontaktiem, pirms kara likās it kā normāli cikvēki... 😕 -
Tur taču nekur nav rakstīts kādu tieši to Capital Gauja piedāvāja. Varbūt pilnīgāko nīkuli, varbūt ko jēdzīgu. Un tas HP bij krietni labāks piedāvājums. -
PAr 84 eiro noteikti var nopirkt labu bezvadu peli. Gan jau var nopirkt arī ļoooooti 😁 labu peli ar vadu. Tajā visā interesantāk šķiet tas par to kompāniju, kuras lauvas tiesu apgrozījumu vairāku gadu garumā veido izm pasūtījumi. -
-
pēc divu mēnešu dīkstāves likās baigi smagi mīt parastais diapazons likās grūts -
Šodien visur pavasaris. Pie manis saulains un kautkādi +15 grādi. Visur narcises zaziedējušas. Domāju izbraukt ar veļuku vai uzkāpt kalnā. Beigās izdomāju ka iesākumam neliels pārgājiens būs labāks. 886m kalns (Pen y Fan) pievarēts. -
https://www.facebook.com/share/r/183J3FKTzu/
-
šodien gandrīz pavasaris neizturēju - pirmo reizi ričuku izvilku paņēmu to kuram riepas bija ok spiediens, slinku,s pumpēt, a šim laikam standarta kameras tās tur gaisu - pārējiem extra vieglās, tās pamīkstas pa pāri mēnešiem. Nācās ar slikiem vizināties. Gribējās beņķi notestēt (aizmirsu pedējā sūtījumā m-wave beņķi pasūtīt, tapēc paņēmu līdzīgu no aļika, man tāda forma der.) Vēl arī lukturus patastēju : Nr. 1 - lēts, bet ūdeni netur, viens izbeidzās, kā sausā laika lukturis - ok gana spilgts. varbūt izjaukšu un sasilikonēšu Nr.2 dārgākais no aļika kas man ir (ap padsmit eur +-) - usb c, automātiski ieslēdzas pie kustības uz mirgošanu, kad bremzē - spīd pastāvīgi, ja nekustas 20 sek - izslēdzas. alumīnija korpuss, izskatās nopietns. mīnuss ka nevar horizontāli nolikt (ja liek uz bagāžnieka piem., bet gan jau ar citu gumijas stiprinājumu var to izdarīt jo turas pie stiprinājuma uz klipsi). nav mikro led kā citiem bet gan 5 apaļie, gana spoži un laikam ir arī auto spožuma regulācija pēc apgaismojuma. Nr.3 - garš, konstrukcija ok, spilgts, var uzlikt visos virzienos un horizontāli estētiski der starp bagāžnieka reliņiem) nav usb-c. Nr.4 - force, baigi vecs jau - gadi 3 +- tur visus laikapstākļus, salīdzinoši mazs darbības laiks, un ja viņu lādē - nespīd, kas ir mīnuss garos braucienos. pārējos var lādēt un izmantot vienlaicīgi. Dārgāks - ap 20 eur +- alumīnija rāmītis. Nr. 5 Led + laser Led ( nezinu vai tumsā tas lāzers kaut ko baigi dod) ūdeni tur ok. ilgi spīd LED režīmā. Nav baigi spožs.un gana liels. -
Tikai nez kur tās peles aizgāja JO - ar tiem HP 255 G10 datoriem atnāca bezvadu peles, kuru vērtība internetveikalos - 2 EUR. Lūk šāds veida brīnums Gembird | Mouse | MUSW-4B-04-BG Nosprāgst ļoti ātri. Chromebook gan peles ar vadu.
-
Šajā februāra mēnesī izrādās savu 5 gadu jubileju nosvinējis radio. Nevis parasts radio, bet "Autoradio" (FM103.2). Starp citu, viņa formāts atgādina kaimiņzemju stacijas "Дорожное радио" un "Радио Дача".
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-