Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 134 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• base7
    • Miervaldis Sarkanabols
    • e = d
    • aoma
    • Gestapo
    • spameris
    • Aigars
    • Ermis
    • HIGH-Zen
    • AndrisBB
    • maize
    • Msnikss
    • pauls
    • Jurkins
    • krabis
    • Jainit
  • Biedru statistika

27693
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Raimis 123
    Newest Member
    Raimis 123
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• aoma
      Nu gan problēma - kas notiks pēc manas nāves. Nekas nenotiks, izslēgs gaismu un viss. Nebūs nekāda gaisma tuneļa galā, nekā nebūs. Esmu to piedzīvojis, pēc tam, ja dakteri laicīgi noreaģē, gaisma atkal ieslēdzas. Tai brīdī par to, kas paliks aiz manis, bija pilnīgs pooo... Faraons...
    • Jurkins
      Ja ukraiņi šauj ar "neļķi" vai "akāciju" (un kara sākumā viņi reāli krievānus atspieda atpakaļ ar 122 un 152mm devaisiem), tad ir ok, ja krievi - vecas miskastes, kuras vispār nešauj. 
    • maize
      Par rašistu spējām jau no viena grāvja otrā, atceroties kara sākuma un pirmās dienas likās, ka visu noslaucīs ar peresevetiem, kindžaliem, ar hiperskaņas lidmašīnām izcelsies desants Ukrainas vidienē un visam gals, vai tur T-90 armāda (tagad smieklīgi). Un gandrīz visi runāja, cerēja, ka rašisteļi jau patiesība grib brīvu no pļutkina, viņiem viss ir apnicis, ir milzīga opozīcija, kura tūlīt modīsies un moskaļā būs revolūcija. 
    • Jurkins
      Redzi, dažiem (arī šeit būtā) ir problēma - pārgudri cenšas analizēt citu galvas, bet par savējo aizmirst. Bet, paldies par mēģinājumu, psihoterapijas supersaprāt.😆   Tieši tāpat. Lai gan neskatos, ir tikai viens tg kanāls, lai salīdzinātu (dez) informāciju. Man gan ne ģimenē, ne radu pulkā, ne vispār burbulī nav jācīnās par : bet ir plūkšanās par to (būtībā tāpat kā šeit), ka krievu raķetes nelido, pga nenotriec vispār neko... bija par to, ka krieviem sāks nākt līķi un tad... tad bija par to, ka krieviem sāks dronus laist virsū un tad... un vēl viss tamlīdzīgs.
    • martinno
    • base7
      Uz Express (80E) satelīta parādījušās virkne nekodētās radiostacijas Novoye Radio, Nashe Radio, Love Radio, Radio Dacha un Kalina Krasnaya. Parametri: 11169, 35007, V, 3/4, FTA P.s. Viņas šeit parcēlušās no 56E satelīta.
    • base7
      Uz ABS (75E) satelīta parādījusies Sibīrijas Trikolora pakete un pagaidām daudzi kanāli FTA. Starp tiem kādi 16 filmu kanāli ar Holivudas filmām (12040, V).  
    • martinno
    • Johny_JK
      Kāda veida tas SSD vajadzīgs? 2,5" SATA? M.2 SATA? Nvme?
    • binary
      Maz jau ticams, bet varbūt kādam krāmu atvilktnē mētājas nevajadzīgs Sigma turētājs priekš BC 10.0 WR (varētu derēt arī no citām sigmām ar CR2032 bateriju)? https://www.bike-discount.de/en/sigma-cable-bracket-2032 Pirkt jaunu par €7+piegāde īsti negribas, vecais turētājs, lai arī salūzis, bet kaut kā vēl turās kopā     Tomēr nevajag. Pagaidām izskatās, ka pārmaiņas pēc sanāca salīmēt.
    • raiviic
      Ir jau visādi, kuri par klienta regulārām iemaksām var saglabāt, BET - pat visums neesot mūžīgs, kur nu vēl visādas firmas.
    • versatile
      nu vot, labs jautājums.
    • AndrisBB
      Albāniju tak ganjau zin, kānekā sapircies tur nstās salas un zemes.
    • Zin...
      Vispār jau jā. Man pāris radi (netieši arī mani vecāki dažos materiālos, kas stāvēs laikam arhīvos kamēr Latvijā pastāvēs) arī ir tādi diezgan ievērojami Latvijas kultūrā. Viņu materiāls glabājas kaut kādos Latvijas arhīvos. Digitalizēti un kā tur vēl.  Papīra formāti ir iestikloti un arī saskanēti.   Par privātajiem ģimenes materiāliem, laikam jau tiešām kāds ārējais nesējs būtu way to go? Vai arī eksistē kādi mūžīgie mākoņi?
    • raiviic
      Nu par foto/video materiāliem - svarīgi jau kas tur ir. Ja tikai kādi pašam un tuvākajiem interesanti materiāli, kuri varbūt tikai kādus pēctečus interesēs, nu kaut vai mājās uz ārējiem diskiem.  Ja kas nopietnāks - es piemēram šo to esmu iedevis  Latvijas Valsts kinofotofonodokumentu arhīvam, ko tur labprāt pieņēmuši.  
    • martinno
      WOOX viedās rozetes, 4 gab. WiFi Tuya. Nelietotas, jaunas, neatvērtā iepakojumā. Pirktas 2025. gada decembrī, čeks, garantija.   Cena: 22€ ar iekļautu piegādi uz pakomātu.   PM vai 28 30 30 60    
    • jacobs
      Varētu vēl piebilst: Nekad neesam bijuši tādā līmenī, vai vairāk neesam tādā līmenī?😉 Lai nesanāk, kā Trampam ar Albāniju un Armēniju, kuras jaucot tas aizbildinās ar aizmiršību. Lai gan viņš nekad nemaz nav zinājis, kur tās abas atrodās.😀
    • vvv
      Ja neko nevar atrisināt, tad neesam... 
    • versatile
      Nezinu, sīcis bija šogad uz šito olimpiādi, tad jau redzēs, kā gāja. 5. klases olimpiādes uzdevumi NAV JĀSPĒJ atrisināt tipiskam piektklasniekam. Tā jau ir visa olimpiādes jēga un būtība.
    • binary
      Un kā tu domā secināt, esam 5. klases skolnieka līmenī vai neesam? Šķiet, reti kurš 5. klases skolnieks var ar tiem uzdevumiem tikt galā. Pat, ja tiem uzdevumiem atvēl 5 stundas (šķiet, apmēram tik daudz laika tika dots tai olimpiādē).   Man 3. uzdevums patika. Dēls gan teica, ka neesot tāda skaitļa, bet nu kopīgi nonācām pie secinājuma, ka tomēr ir.   5. uzdevumu mazliet ciest nevaru. Zinu atbildi, bet man uzdevumi no sērijas "pierādi acīmredzamo" nekad nav padevušies.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...