Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 1350 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• krabis
    • camel
    • spameris
    • jlopatko
    • TasEsmuEss
    • TOoMoOT
    • Dundurs
    • raiviic
    • AndrisBB
    • Igors83
    • Anreel
    • trakais
    • jema
    • uldise
    • MasteR's
  • Biedru statistika

27467
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MareksLukaševics
    Newest Member
    MareksLukaševics
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• StaRkiJs
      Pie motora pastāvīga N (1), pastāvīga L (2), no plates L (3). šādi pieslēdzot vajadzētu būt tā, ka padodot L3 aktuators izbīdās; noņemot L3 - ievelkās. 
    • versatile
    • base7
      Oriģinālais skaņas celiņš pieejams TV3group kanāliem (izņemot 3+), abiem LTV, STV Pirmā, 8TV.
    • Brainless
      Es pēc pieredzes varu pateikt - sūdu tur ietekmē, ja vien nespēlē 8600gt uz 1024x768. 
    • jlopatko
      Jā, wired, te būs sīkāk - Apex 3 TKL (US Layout)
    • versatile
      Uff. Tātad, vēlreiz - milzu paldies @Aigars par aizvirzīšanu pareizā virzienā - jaunā plate mājās, vēl jāpabeidz pieslēgšana, bet ekrāns ir, uz devējiem reaģē, galvenais tagad kaut kādu luni nenolaist. Un jācer, ka ar defaultajiem parametriem strādās, man tiešām nav ne jausmas par to, kādi tie parametri man tur bija startā. Paldies arī @StaRkiJs par jau kuro iesaistīšanos nu jau 6+ gadu garumā manā apkures sāgā - nebija Lemonā uz vietas RS232-USB, bet sadabūšu un pamēģināšu, varbūt veco izdodas atdzīvināt, būs rezervē.  Un paldies arī pārējiem, kas te piedalījās. Tieši nesen bija te saruna par to, vai forums ir miris - forums ta varbūt ir miris, bet tā dalībnieki, locekļi, biedri, sauciet kā gribat - par dzīvu dzīvāki.   Par to motoru, kuru nesapratu, kā pieslēgt - man tur ir tāds īpatnējs motors apakšā, kas darbina izbīdāmu mēli. Nav tā, ka baigi viņu vajag, bet tomēr. Pieslēguma shēma un dati šādi: Pieslēgts iepriekš šamais bija uz plates pozīcijas FC - Fan Cleaning. Man gan tur ne gluži ventilators.  Zvanot vadus, nekādu skaidrību nedabūju. Tikai sapratu, ka viens vads bija pa tiešo pie fāzes pieslēgts, bet kā pārējie? Un vai starpība, kurš L pa tiešo pie fāzes, un kurš caur izeju uz plates?   Principā, šo nemaz nelietoju, bet saprast gribētos. Vēlreiz visiem paldies!!! No telefona grūti visus uzskaitīt, bet tiešām, aš uz sentimentu paķēra pie mīnus padsmit auksta māja raisa emocijas laikam. Jāiet pabeigt un tad ieliet glāzi konīša.
    • base7
      Tas esot pagaidu risinājjums. Viņiem, kā jau mēs zinām, pēdējā laikā lielas problēmas ar elektrības padevi visā Kijevā. Uz nenoteiktu laiku satelītā šīs programmas nebūs pieejamas. Šo kanālu vadība atvainojas visiem saviem skatītājiem, kuri 25 gadus ir viņus vērojuši izmantojot satelīta signālu. Kā uzlabosies situācija, viņi atgriezīsies uz 4.9E Astras.
    • Gestapo
      Uz kastes taču rakstīts....
    • Prodigy
      Klaviere ir ar vadu?
    • guntis1234
      TV6 rāda "Kobra 11" tur var pārslēgt uz oriģinālo vācu valodu vai arī LTV1 "Mīlas Viesulis" arī var pārslēgt uz vācu. (Verners,Hildegarde un Alfons vēl ir dzīvi :D)
    • MakeMeGoAway
      Spēlēm.   32MB L3 kešatmiņa būtiski ietekmē FPS, ja salīdzina ar 16MB L3 kešatmiņu.
    • INTRASERVERNET
      Ja drikst zinat, kapec tik specifisks noteikums pie CPU iegades ka 32Mb cache?
    • INTRASERVERNET
      Varbut uz paralelo ir nodedzis kapacitators un vajag parlodet. Ja CPU vai chipsets dabuja, tad toch tur nav verts dzivinat. Nezinu ka tur ir, varbut kirzaka vel nemas ar shim lietam.
    • binary
      Ja nodedzis, tad nesanāks. Ja tikai "nodedzis", tad varētu arī sanākt.
    • Arnis2002
      nu ja nodedzis tad ar fēnu nesanāks!
    • binary
      Ir zināms, kas konkrēti ir nodedzis? Kaut kā vizuāli redzams? Gandrīz vai gribas pamēģināt atdzīvināt līdzīgi kā pirms gadiem 15 tika darīts (ar celtniecības fēnu)…
    • INTRASERVERNET
      Vai, tad apaksa nav serijas numurs, SKU numurs?
    • Daiļais
      Nosprāga vienā momentā, bez brīdinājuma. Kaut kas nodedzis, ko nav finansiāli izdevīgi remontēt. Akumulators varētu būt labs. Atmiņa ir izņemta. Baroklis nav. Modeļa nosaukumu nekur nevarēju atrast.
    • MakeMeGoAway
      Labdien!   Iepriekš nebiju ievērojos noteikumus par cenu un pazuda mans sludinājums.   Vēlos iegādāties AM4 procesoru. Ryzen 5 5600X cenā orientējoši 60-80 EUR Ryzen 7 5700X cenā orientējoši 80-90 EUR Varu piedāvāt arī maiņā Ryzen 5 5500 ar piemaksu no manas puses. Interesētu arī cits vairants Ryzen 5000 sērijai ar vismaz 32MB kešatmiņu, ja kādam ir piedāvājumā.   25 seši seši seši 811   Rīga/Tukums/Talsi/Pakomāti
    • versatile
      Baroklis 5V 1A pieslēgts - šaubos, ka vajag vairāk Nav ne jausmas. Jāmēģina. Labākas opcijas man īsti nav
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...