-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 2 Anonīmi, 516 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Mielestapa
-
Biedru statistika
28198
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Karš jau tāpēc notiek, lai atjaunotu padomju valsti, kurā būs tikai čaklie darbaļaudis, bet nebūs visādi spekulanti - resursu tirgotāji un visādi budži, kulaki, pelēkie zemes baroni, komersanti un citi tautas ienaidnieki. Padomju cilvēks nekad necenšas nopelnīt un iedzīvoties, padomju cilvēks ir devējs ar atvērtu, tulznainu plaukstu, bet nav ņēmējs un pašlabuma meklētājs. -
Ak vai! Starp autoriem tiešām nebija neviena dzīva cilvēka ar mazliet plašāku izdomu vārdiem un uzvārdiem? Firmu nosaukumi nu arī izklausās “ļoti ticami”. (Tie otrie divi. Pirmais gan ir sanācis tuvs reālajam Rīgas Riepu Centram.) Un šie teikumi 😂 -
Nu jau kādu gadu lietoju 15m optisko ķīnas brīnumu, nekādu problēmu. -
Klassno sperli (nozaga) ideju no EHR un visu, kas ir viņu mājaslapā. + AI mājaslapa, jo tajā ir viltus atsauksmes. -
Var jau darīt tikai pirmo pusi. Un darīs!😉 -
Viņiem pašiem ir dažs labs uzņēmums ar nosaukuma Sveza, kas uz trampistānu sūta šo produkciju ar atvēzienu un lētāk. Tā kā nē, nebūs tā, ka finieris pirks no krieviem kokus un tirgos par Eiropas cenām materiālu. Tas neies kopā ar EUDR pirmām kārtām. -
A Tev nemaz neienāk prātā, ka karš agri vai vēlu beigsies? 😉 Un pie krievānijas robežām tusēsies pūļi ar pēc resursiem un noieta tirgiem izslāpušiem uzņēmējiem. Es to rakstu bez kāda sarkasma. Nu tāda tā pasaule ir. Vai domā, ka PATA iebūvēja dzelzceļu savā ražotnē bez šīs dziļās domas? Dikten šaubos. Ā, nu ja... un bez Salaspils multimodālā pāļa un nojaucot dzelzceļu uz austrumiem, RB var iebāzt tik dziļi irsā, ka vispār nekad neiznāks ārā. Protams, ja RB vispār uzcels. Domāju, ka ne. Pirmdien uzjautāšu kompetentam avotam. -
O! Kāpēc man vienmēr bija licies, ka viņa ir kaut kāda dārga? Pie buldozera kucēm kuršos neiepērkos, bet ir arī depo, ksenukajā un abc, tik tiešām! Ja nu galīgi nekur neatradīšu Sednu. Kantainums un skrūves nav problēma, vienkārši kaut kas no Sednas man jau ir nopirkts, kur tad to lai liek. Dabā arī nebija. -
Jakutietei nez vai ir kāda idejiskā pārliecība. Ja nu tik vien kā tas, ka kažociņa rāvējzlēdzējiem un pogām jābūt tādiem, lai ērti var uz otru pusi apmest. -
Mums takš viņi jāiekļauj sabiedrībā, sākot jau ar bērnudārzu. Ar ko politika atšķiras? -
ņem asfora sēriju , drusku kantaināka, tik vads ar skrūvi jāpievelk, nav atsperīšu princips
-
Es teiktu, ka ir DAUDZ sliktāka, bet paldies tev arī par šo! 🤝 -
Es esmu tādām dakšām ✅ mīkstajām - griezis nost sānus ar nazi ✅ mīkstajām - griezis nost sānus ar skārda šķērēm ✅ mīkstajām - kniebis nost sānus ar knaiblēm ✅ cietajām - piefleksējis sānus ar fleksi ✅ un arī otrādi - okupācijas režīma b/z rozetēm vāciņiem pārurbis caurumus ar 5mm urbi, lai tur var iespraust ščhükõ. Bet šoreiz vajag džentlmenisku risinājumu. -
Langa nav neko labāka par Kotello. Galējības un tukša idejiskā pārliecība (nav būtiski kreisa vai labēja) ir ceļš uz nekurieni. -
Aha, tad es varēšu dziedāt nevis Es Izjāju Prūšu Zemi, bet Es Izkniebu Vācu Zemi 🥸 Ir, dzeltenas, no Vupertāles caur lidlu pa 2.99, baigi labās. Labi, beidziet zirgoties, man šoreiz vajag tieši to ko rakstīju, vai sliktākajā gadījumā salīdzināmu aizvietotāju. Ir idejas? -
Nesen vienai gadus 50 vecai kontaktdakšai nācās "kniebt" nost sānus, jo nevarēja iespraust normālā rozetē -
-
Precīzi! Tāds jau ir viņu sapnis. Par slimajiem nav labi it kā smieties, bet pie varas ar nevajag laist. -
-
Es gan nezinu kādā veidā HDMI over Eth būtu labāks risinājums par optisko HDMI kabeli
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-