Nē, nu es savu iespēju ierakstīties IT palaidu garām jau sen. Tāpēc varu tikai paspriedelēt no malas dīvāna... Pilnīgi pieļauju, ka es neko nesaprotu, bet
"vismaz 4 gadu darba pieredzi IT projektu vadībā – īpaši izstrādes un sistēmu ieviešanas projektos". Nopietni? Kur jūs viņus ņemsiet? Mums te arī viens (ar ārkārtīgi garu krānu) jau pusotru gadu uzņēmumā ievieš IT projektu. Pirms tam esot ieviesis vēl vairākos uzņēmumos. Pasarg dievs!
Labdien biedriem. 30/05/26 dodos uz Latviju un tiru savu skapi, tad varbut kadam interese. Ir 3 gramatas un 4 Linux zurnali. Samainisu pret 2L laba izlejama alus.
Atrasanas vieta Riga - Purvciems, Valmiera, Liepaja - Pavilosta.
---
1. Secure Architecture With OpenBSD (Gandriz nelietota)
2. Adobe Photoshop CS5 Classroom In A Book (Gandriz vai nemaz nelietota)
3. FreeBSD Handbook 3rd Edition. (Lietota, bet nekas nav izplests, tikai stuuris ir pabojats.)
Gramatas ir anglu valoda.
---
Paméģināju šo variantu, pēc tam no diska gribēju pārinstalēt draiverus, bet neļāva, jo nesaderās ar sistēmu (not compability). Pārrestartēju, aizgāja.
Pat šī te konsole sāka strādāt
https://www.la.lv/miljardieris-sola-pieskirt-iespaidigu-naudas-summu-tam-kurs-spes-pieradit-ka-zeme-ir-plakana
Origo varētu pierādīt, bet Spānijā jau Lauku, uij, Latvijas avīzi diez vai lasa
Jā, viņš Spānijā cītīgi strādāja. Nodarbojās ar šantāžu. Viena dāma vienā raidījumā stāstīja, ka viņš nopludināja viņas intīmos video, kuras viņas draugs pēc šķiršanās piespēleja gobzemam.
Jaunie Polijas mūzikas TV kanāli Music 00s, Music 80s, Music 90s, Music Club, Music Hits un Music Live beidzot saņēmuši licensi uz satelītapraidi (Hotbird). Viņi to gaidīja gandrīz pusgadu.
Kam interesē (Man šķiet, ka ir kādi klausītāji no SWH - noteikti ne es): kolēģi atsūtīja ziņu, ka nākamnedēļ plkst. 15:00 SWH Braucamlaiku vadīs Aleksis Vilčiņš.
kaut kur redzēju labu vērtējumu
Bijušais advokāts
Bijušais deputāts
Bijušais premjera amata nominants
Bijušais Aldis Gobzems
Da Tu zini, es nebūtu tik kritisks.
Viņam bija sirds pareizajā vietā. Tas ka gobzems un kompānija viņu tur piesmēja un uzmeta, tas cits stāsts.
Bet, ja būtu guvis mācību, tur kaut kas pat varētu sanākt.