-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 233 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- binary
-
Biedru statistika
27961
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
martins.a
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
martins.a · Ierakstīts
Sveiki! Vai varētu palūgt ielūgumu uz manija.net? mans e-pasts kakis7675@gmail.com. man bij konts manija, bet manu kontu izdzēsa laukā. Paldies jau iepriekš! -
Dubults neplīst. Ir gadījies, ka no rīta liekas, ka ok., bet šis saka nē - bišku vēl ir -
Viņš diezgan uzstājīgi sāk pieprasīt kalibrāciju (kaut kādu paziņojumu izmet), kad ir izdzītas kaut kādas reizes. Ja nevizinies uz riska robežas, tad jau kāpēc izmantot? -
aoma · Ierakstīts
Manējam šomēnes beidzas kalibrācijas sertifikāts. Cik liela varētu varētu būt kļūda, un vai ir vērts vest sertificēt. Uzreiz teikšu, ka pie stūres nesēžos, kamēr nav pilnīga nullīte. Policijas klases, ar maināmām trubiņām. -
@ju, kā jaunietim veicas ar trenēšanos? Ja ziedojumos neaizies, tepat kāds pircējs arī var atrasties. Pats nevaru izlemt - ņemt Pocket, Boxer vai abus tagadējo Turnigy 9x vietā. -
15.maijā viena no vecākajām radiostacijām Latvijā "SWH" (FM105.2) svinēs savu 33.jubileju. -
-
-
-
Paskaties kā strādā GPON un kur setupojas profili/ierobežojumi.. Pēc līguma noslēgšanas tālāk notiek "service provisioning", kur, ja viss ir pareizi, atbilstoši noslēgtajam līgumam GPON sistēmā uz OLT tev tiek piešķirts nepieciešamais profils. (vai to dara ar rokām vai ar kādu orķestrācijas pārvaldības rīku - atkarīgs no MSP). Vienīgais, kā tu vari dabūt vairāk nekā tev pienākas pēc līguma, ja kādas kļūdas gadījumā ir "nolidojis" tev uzstādītais profils. DSLiem tā gadījās kādreiz. Atsevišķos gadījuumos ISP atļauj izmantot PIR/MIR virs noslēgtā abonementa, ja viņiem korē ir brīvs BW. (bet, cik man zināms, TET to neļauj). PS: un tagad tiešām teorija - tikai iespraužot vadu tavā sfp, nekas nestrādās uzreiz. Tev vajag OMCI vendor profila atbalstu, jāklonē SN/LOID, jāizn vlan konfigurācija, utt. Nozīmē, ka vajag vai nu tikt esošā ONU managementā, vai arī robu Tetā, kas to pasaka priekšā. -
Igaunijas vietējā mūzikas TV kanālā "Vantage Music" parādijušās mūzikas bloki zem nosaukumiem Party Zone un Chill Out Zone. Tādi savā laikā bija iekš Vācijas "MTV Germany". https://vantagetv.eu/ -
-
Kādu laiku atpakaļ varabungas komentos kāds absolūts idiots, kurš identificēja sevi kā juristu, sāka spriedelēt, cik likumīgi būtu medniekam šaut uz zaļo, pieklājīgo cilvēciņu. Tas nostiprināja manu pārliecību, ka juristi ir viens no pasaules ļaunumiem. 🤣 Šeit saskatu konkrētu sakarību. -
Pārdodu jaunas AirPods Pro 3, neatvērtā iepakojumā, 180 EUR.
-
Itālijā pirmo reizi telekanāli HD versijā ir vairāk, nekā parastajā (SD). Attiecīgi 130 pret 93. Starp citu, Itālijas tirgus ir piesātinātākais Eiropā. Piemēram Francijā un Spānijā VTV ir 27 programmas, bet itāļiem to ir vairāk kā 100. Turklāt valstī plānots kopējo MUXu skaitu palielināt līdz 11 (citās ES valstīs vidēji 6-7). -
kompresors · Ierakstīts
Pērku mikrofonu vai vairākus ДЭМШ-1А. Orientējoši ap 5 eiro. -
Sveiks kads Tev pašlaik rūteris un kuru gpon sfp domā pirkt ? -
Tāpēc arī tā spriedelē. Pie tā arī paliksim... -
Nopietni! Joptvai! Piektajā kara gadā?!! Gods un slava Klopienei un progresīvajiem dolbajobiem... Galīgi neesmu tajā tēmā. Nu biku uz pakaļas. p.s. ... un trešajā dienā Asā Acs ieraudzīja, ka šķūnim jumta nav. -
Man dzirdētajā versijā bija Одеколон "Русский лес" no kurienes slaucējai nauda dārgām smaržām...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-