-
Jaunākie Ieraksti
-
1. Ja svarīgi ir dati, tad recovery mode neko nespied. 2. Izklausās pēc stulba ieteikuma, bet nopietni izmēģini - uzsit vairākus stiprus knipjus pa ieslēgšanas un skaņas pogām. Man bija Poco F3 4 gadus un pa to laiku divas reizes bija tāda pati problēma kā Tev. Pirmajā reizē visu ko gudrāku mēģināju darīt, līdz nonācu pie knipjiem un tas visu atrisināja -
Kā izpaužas "Recovery mode neko nevaru iesākt,neviena no pozicijām nestrādā"? Tai video neviena pozīcija nemaz netiek izmēģināta. Man Redmi Note 5 savulaik aizgāja nepārtrauktos restartos ik pēc kaut kādām 10sec vai tml, jo bija nolietojusies ieslēgšanas poga. Kā pagaidu risinājums bija telefona izjaukšana un tās ieslēgšanas pogas fiziska likvidēšana (nokniebšana ar knaiblēm). Šķiet, pēc tam telefonu varēja ieslēgt, veicot kaut kādas tamburīnu dejas ar skaļuma pogām un lādēšanas kabeļa piespraušanu/atvienošanu (sen tas bija, precīzi neatceros). Kā ilgtermiņa risinājums bija jauna skaļuma regulēšanas un ieslēgšanas pogu plate no aliexpress. Par poco x3 internetos raksta, ka varot restartēties, ja "cietais disks" aizpildīts. -
Oj, nē, stulbumu es cenšos no ļaunprātības nodalīt. -
-
Ja godīgi, par tev līdzīgiem pasažieriem, kas pie noteiktām mēness fāzēm, un viņu lietderību forumos, man ir viedoklis, kas ne obligāti saskan ar administrācijas viedokli. Bet, protams, kā būtu, nezinām. Esmu gana daudz nomirušus forumus pieredzējis, šis ir tikai viens no tādiem. Un visu beigu sākumu iezīmē līdzīgas tendences. Ir, protams, robežas, kuras nevajag pārkāpt. Bet šai pašā diskusijā ir vairāki kadri, kurus es ne tikai nobanotu naskuj, bet pašrocīgi iesniegumu VDD uzrakstītu. -
Ja garlaicīgi, tad pasīvie ienākumi nekādi nav garlaicības cēlonis.
-
par to jau nekāda satraukuma,varu atļauties nopirkt jaunu trubu,vienkārši daudz kas paliek,ko vajadzētu pārnest uz jauno trubu. -
nu, kaa buutu, ja tev buutu magjiskaa bana poga, to mees varam tikai mineet saki - pisec, milziigs truukums/apkaunojums/defets, kad/ja esmu no forumiem banots? nekad vairs nebuushu cieniijams pasazhieris?
-
Nesatraucies, lombardā, droši vien, ka par kādiem 50,- atradīsi vietā.😉 -
Nezinu, ne jau manis dēļ tev tie n-tie segvārdi bija jāievieš. -
saki - epiteti taa sit pa aknu, ka nevar tureet?
-
Ukrainas pilsoņi vēl nenozīmē ka ukraiņi. Nākotnē ārzemju ziņās figurēs Latvijas pilsoņi, kad pienāks termiņš šeit esošajiem Ukrainas pilsoņiem pieteikties Latvijas pilsonībai. Un nezinātāji tieši tāpat domās, ka latvieši. Kāds tur pamatojums, sankcijas, stiprākais ko grib to dara. Te nu bija konvencijas. Iestājies, iztērē dalības maksās un beigās bāz sev vienā vietā to papīrīti.
-
formens · Ierakstīts
Mans lieliskais tālrunis Pocox3,kuru iegādājos aļikā 21g februārī laikam beidz savu dzīvi.vienkārši paņemot rokās pats sāka pārstartēties.Recovery mode neko nevaru iesākt,neviena no pozicijām nestrādā.Žēl,baterija kalpoja ļoti labi.Kāds varbūt var ko ieteikt lai glābtu šo telefonu, 581768746_VID_20260109_2249071.mp4 -
tapēc es nemaz nelasu, tie komentatoru (mēdiju, ziņu kanālu) meģinājumi racionalizēt trampa un putina izgājienus ir absurdi, tik pat bezjēdzīgi kā racionalizēt kautkādus maniakālus slepkavotājus un izvarotājus, vienīgās ziņas ko skatos ir the daily show -
Ah, beidzot skaidrs, kur epitetus forumu biedru apzīmēšanai smelies, kas tev tos banus sapelnīnuši. -
Šeit man uzreiz nāk prātā Rača teksts dziesmai par diviem plānprātiņiem:😀 Vai tur rīts vai vakars vēls Smejas tēvs un smejas dēls -
Jā, protams, dzīves ritms uzliek savas prasības. Tev taisnība - nav iespējams neiespringt, būt līmenī un vērot saulrietus. Bet nospļaujamies uz līmeni. Dzīvojam šodien. Nav obligāti jābūt UK un jārauš piķis, lai vērotu saulrietus. To var darīt arī šeit. -
Citāti bija no wiki un medijiem (ir kāda kļūda?), "tā un tā, vai es kļūdos?" no galvas un tāpēc jautājuma formā, čatiņš nav iesaistīts. Novērtēju, ja tu zini un vari pastāstīt kaut ko, ko es nezinu vai par ko man ir kļūdains priekšstats, bet palieku pie sava, ka tavs sākotnējais "šl nojauca vairākas līnijas, jo lobēja autobusus" neiztur manu triviālo faktčeku, kamēr tu man neesi paskaidrojis, kādi tur bija tie neatgriezeniskie konceptuālie lēmumi vismaz par vienu - Ērgļu - līniju. -
Vismaz manos gados galvenais ir dzīvot saskaņā ar sevi. Un ja vēl veselība turas. Un ja vēl grūtā brīdī ir uz ko paļauties. Un priecīgā brīdī ir ar ko ar to prieku padalīties. 🙂 -
ha, nu Tu arii - no vienas galeejiibas otraa man, piem., skjiet baigi/forshi/romantiski iedomaajoties lauku seetas dziivi. Forshie saulrieti, nesteidziigie riiti - nu, kaa Jaunsudrabinja dailjradee. Bet, realitaatee - ja ir kaadi lopi, taa ir nenormaali smaga kapaashana. Pat, ja lopu n shit nav, taapat ir mega daudz smagu lietu, kas ikdienaa jaadara. Ja veel visu to dari taapeec, ka patiik - viena lieta. CIta, ja vienkārši jaasitaas katru dienu liidz pagurumam, lai tikai to seetu uztureetu esoshajaa liimenii. Un jaaciinaas par izdziivoshanu, jo visu laiku budzets ir par iisu. Ja ir saakuma kapitaals, uznjeemiiba, iekaariens, talants un izdodas pacelt lielaaku saimnieciibu, kur pasham nav 24/7 jaadara skagie darbi: super. Bet, visa muuzha garumaa ciiniities par izdziivoshanu... Tas nav viegli.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-