Globāli jā, bet Dievzemītē vai tad ir kaut kas vairāk par Nila Konstantinova kritiku par T+ un Amunas Dāvja kritiku par +? Neko citu neesmu pamanījis. Mozaīka, šķiet, ir gatava iekļaut visu alfabētu, tik padodiet viņiem jaunus burtus. K burts reāli nupat ir tur ielīdis. Vai varbūt Mozaīkai kaut kāds kašķis ar maizniecēm?
Nu UK to pašu redzēju. Parādes notika, bet nevienam īsti nep*SS vairāk. Izgāja savu parādi, tāpat kā jebkuru citu parādi un viss.
Mazāk pievērsis uzmanību, mazāk visāda politikas spēle ar šo būs.
Piķis iet uz nākošo trendu un tā uz riņķi. Nebūs geji, būs, es nezinu, sievietes, tad vīrieši, tad krāsu vienlīdzību, jebkas, kas uzkurina politisko bonusu. UK piemēram kurināja ar to, ka pārāk maz sievietēm tiek maksāts šovbiznesā, tas kādu laiku bija trendīgi, vai arī, ka pārāk maz sieviešu DJ bija.
Latvijā visiem LGBT ir pietiekamas tiesības pašlaik, tā kā nav interesanti . Pabļaus migrantu kārti, pēc 4 gadiem būs kas cits
Un no kurienes tu to izzīdi? Tieši nest uz Tolmetu nav jēgas, jo vairāk pa divīti nedabīut.
Ja vien nu pastaigas pēc varbūt vai atkritumu šķirošanas/pārstrādes vārdā.
Tur jau tā esence - pēdējos gadus vairs īsti neprotestē gandrīz neviens un piķis viņiem iet mazumā, jo mazāk apspiesti. Papildus - viņi tur savā starpā plēšās lgbt ar un bez plusa, tad vēl kvīri, transi utt. kurš ir īsti apspiestais un kurš īsti nē. 🙄
Es paņēmu vagu uz Saulkrastiem kā katru gadu, lai nav tas cirks jāredz.
vērbālai caurejai nav žēl?
tā arī šī vietne nomirst. cilvēks grib labu- atdod kaut ko, uzreiz uzmetas virsū vīlētāji + andža, ka atdot par velti nebūs īsti izdevīgi, jo lokālais tolmets tev tik divīti iedos. katrā ziņā paņem kurpju šņori un nosveries.
bija jautri te pabūt visus šos gadus, bet šoreiz paceļu cepuri. visu labu.
Kādas ir? Es uzkniebju vidēji vienu vadu gadā. Man ir kaut kādas par piecīti. Knipex man nevajag. Būtu vēl vienas, būtu vieglāk tajā vienā reizē gadā atrast kur esmu nosviedis vienas no viņām. Redundancy 💁🏻♂️
Karlsonus nevajag. Burtu žēl.
Man nevajag, bet norādīta lokācija būtu labi. Nez vai tu viņus gribi ar omnivu sūtīt no D-pils uz V-pili vai otrādi.
Stangas varu iemainīt pret alu, ja Rīgā centra tuvumā.