personīgai rekords vienā turnīrā. nekas neizšķiras, bija palieli mīnusi. pēdējā rokā ienāk - 3 trumpes (kaut kādi Q, J, J), 2 dūži ar 9niekiem, 1 pliks dūzis. ZOLE! Apauguši 2 dūži apgāja pa 25 un plikais pa 15. nometu kārtis, pietiek - 65.
@Racer, a davai labāk nenorādīt mani kā autoru tēmai ar analfabēta izdomātu nosaukumu?
Ja reiz @Jainit tik ļoti gribējās atsevišķu tēmu, tad lai arī pats ir tēmas autors.
Es cenšos sargāt displeju no negaidītām dzīves traumām un tādēļ parasti meklēju "grāmatiņas" tipa vāciņus. Note-8 laikā bija pieejami glīši dabīgās ādas verikāli verami vāciņi. Tagad man Note-10 un šāda dizaina un kvalitātes vāciņus vairs nevaru noķert- tikai ādas imitācijas vertikālā tipa vāciņi no vietējiem pārdevējiem. Bet- toties displeju ar tādiem vāciņiem pa pārdesmit gadu nesaudzīgas lietošanas nav nācies mainīt.
Ja mūsu platuma gŗādos šāda veida IPTV mēnesī maksātu 20EUR, tad tādām biedrībām kā piemēram, "Par legālu saturu" nākto pašlikvidēties. A tā vismaz cilvēkiem ir darbs.
Nu tad jau vēl vairāk to nelegālo skatītāju, kurš tad ies un atzīsies 😂
Its spring 2026 survey found that almost one in ten households in Denmark, Finland, Norway and Sweden had access to illegal IPTV. Sweden has the highest number of affected households, at around 465,000.
Pricipā mēdiju tirgus izpētes kompānija, acīmredzot zin par ko runā
https://mediavision.se/
Nekāds brīnums jau nav. Te pie manis Sky maksā ap 50 - 70 mēnesī, Netflix ap 15 utt.
saskaita kopā un nopietna summa, ja nelegālie piedāvā to pašu pa 10 - 20, tad jau skaidri redzams kapēc cilvēki izvēlas.