Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 332 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• xp
    • Koala
    • Aigars
    • maxisl
    • Eraserz
    • aoma
    • locoone
    • Zin...
    • e = d
    • djamber
    • ggg97
    • osscar
    • dainis61
    • Arnis2002
    • 138
    • sounDDesign
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

28187
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    Alabamahate
    Newest Member
    Alabamahate
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• aoma
      Kāds varbūt varētu saņemties un viņu likvidēt? (neaicinu uz vardarbību, varbūt kāja aizķeras uz trepēm) Reizēm patīk pafilozofēt - intelekts mūsu pasauli ir atvedis līdz šodienai, bet, zinot vēsturi, brutāls spēks izrādās stiprāks, nolīdzina visu līdz ar zemi, un atkal viss jāsāk no jauna...
    • 138
    • Zin...
      Tur daži tie genderi labāk varētu nonarkoties un miers no tiem friii paljestiin
    • 138
      Man liekas, ka tas bija apzināti ar mērķi slay/patrollēt konzervus, jo tas ir spīdoši izdevies, konzervi cepās 🔥 Saprātīgākiem konzerviem, kā @Racer, gan gribu norādīt, ka kā jau ikvienā mītiņā, atsevišķa dalībnieka vēstījums nav visa mītiņa kā iedomātas homogēnas masas vēstījums. Neesmu bildes skatījies, nezinu kas ar to karogu atnāca, pieļauju ka kāds no Maiznīcas vai Protesta, bet varbūt arī ne ar vienu organizāciju nesaistīts indivīds. Jā, protams ne pa tēmu, bet man šķiet, ka ir kruta, ka mēs tā varam atnākt uz mītiņu ar plakātu vai karogu ne pa tēmu un netikt sapakoti.
    • Zin...
      Cerams kāds nākamgad Sabilē kāda grupa parādīs kā krievs iet garām, nozog tualetes podu, apmīž stabu, nespēj izlasīt trīs vārdus latviski un bļauj - ZA chtooooo naaaaas, miii postriljiii vsjooo zdjees, pochemu zdjees njeetu vsjo po domashnjemu. Un tad brēkmanis un pārējie teiks - redz kāds lielisks melnais humors un smieties vēderu turēdami par latviešu humoru. Aizdomas, ka tad gan tā nebūs.
    • e = d
      Mākslu Latvijā neviens nesaprot, kamēr mākslinieks dzīvs. Reku mūsu laiku slavenākais mākslas cilvēks Brekte, tak lielākā daļa viņu tikai nogānīt spēj. 
    • raiviic
      Tikai tāds sīkums - cik ir cilvēku, sevišķi pēc kādu 40 gadu vecuma, kuri dzird tos 20kHz? Un tagadējā jaunatne ar savām mūžīgi ausīs iebāztajām austiņām pat 10kHz pēc dažiem gadiem nez vai dzirdēs.  Protams, man praktiski visa mūzikas kolekcija ir flac vai wav un tikai daži seni, labāk nekad neeksistējoši ieraksti (Bellacord plates u.c.) kur vispār labi ja 10kHz var izspiest ir mp3.
    • Jurkins
      Bet progresīvie parazīti iespārda. 🤣 Intelektam ir jābūt gaismas gadus tālu kosmosā, lai atnāktu uz tusiņu par "pisonisko sabiedrību" ar paļistīnas lupatu.
    • AndrisBB
      Principā nav jau nekāda īpašā litija iztrūkuma, tikai neviens negrib to litija iegūšanu pie sevis. Pārāk piesārņojošs viss tas pasākums, ja izmanto pašreizējās metodes.
    • Racer
      Par mani gluži nē, bet par Ēķi taisnība - viņš ir izkodis kurā minūtē un kam jābūt, lai piķis nāktu. Es neesmu ne par, ne pret, bet viņu saprotu.
    • aoma
      Es saprotu gan Tevi, gan Ēķi, Jurkins teiktu piķis pāri visam Es nesaprotu ļautiņus, kas skatās jaunās Holivudas filmas  
    • Racer
      Man pagājušgad bij viens projekts ar Ēķi, papļāpājaām Cinevillā. Nēparmet viņam - viņš vienkārši ir paņēmis klasiku kā taisīt kino un naudu pēc Holivudas standartiem. Māksla tur klusi uzpīpē stūrī...
    • aoma
      Tagad, kad drīkst filmēt ko grib, latviešu kino ar tādiem tirliņrežisoriem kā Ēķis ir aizgājis pilnīgā pakaļā. Labi, attaisnojums ir kases ienākumi, bet par tādām "komēdijām" var smieties tikai tādi, kas neko labu nav redzējuši - pilnīgi pusanalfabēti, kas dzīvi vada caur interneta prizmu. Man, par piemēru, topā ir Dienvidāfrikas "Dievi sajukuši prātā", tur nevar patiesāk  
    • maize
      Nupat, vai tie paši sapņi, kas pirms vairākiem gadiem? Šitie jaunie bateriju tehnologi netrūkst, tik pagaidām neviens līdz rezultātam nav nonācis. Pēdējais ko zinu bija viens soms, kurš lielijās un tagad jau vajadzēja būt pārdošanā, tik izrādījās pilnīgs bs.
    • biomass979
      Dzirdējat pat to ukrainas karu- ka izgāzies-viss veltīgi ! Kur ukrainā tas litījs -to tagat varot iebāzt  tur kur saule neiespīd-kā nu kuram!      Vācietis uzcepis jaunu baču kura  neaizdegās,tur augstas un zemas temperatūras,litija tur ne smakas !  Turot  12000 + uzlādes,kvalitāte krītot ļoti minimāli! 
    • Racer
      16 kHz apraidē toč ir, dažiem vairāk. Mainījušies ir studiju verķi ar kompresoriem utt. Šobrīd var dabūt augstāku frekvenci ar ierobežotāju studijā. Zinu, jo  apstākļu sakritības pēc mēru fm stacijām deviāciju un MPX. Bitreits tikai teorētiski ierobežo zemfrekvences augšējo slieksni. Ja paskatāmies tos pašus mp3 kodekus, tad Lame un Fraunhofer, tad pie 128 kbit/s varēja definēt arī frekvenci. AAC ir pielaidīgāks pie zemākiem bitreitiem un frekvences sliekšņiem. Anyway - es neko negribu pierādīt, vnk gribu teikt, ka tipiski FM apraidē noteikti nav sliktāka skaņa kā interneta radio.
    • biomass979
      Jā -Knīpas un kanauķi,Dzeguzīte,Lienītes banda!😁
    • Athlons
      Pa pa pa pa pa... Kopš kura ta laika FM nav apgriezts virs 15k? Pilotka ta 19k...  Savulaik internāta stacijas bija drastiski ierobežotas savā bitreitā, pārsvarā, ar 128 kbps, citreiz tik 96... Un bieži vien ar nepareizu kodeku bez AF nogriešanas... Rezultātā "ļoti baudāms skanējums" ar spektru pārklāšanos un "zvanīšanu"... Nezinu, varbūt tagad kaut kas mainījies, sen neesmu interneta radio mēģinājis klausīties... 
    • rooyar
      Varbūt arī labi, ka tā Tā gan ir, un tagad jau arī to ļoti labi var redzēt, ka visur bāž iekšā, un nekas patiesībā nav mainījies.
    • Racer
      Es jau toreiz ierakstīju - vētra bļodas ūdenī.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...