Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• jacobs
      Atceros vēl tos senākos laikus, rūpniecības iekārtu servisa biznesā. Dažas "kolēģu" brigādes žēlojās, ka nopietnāki pasūtītāji nemaz nav laiduši šos jaunceļamajā ceha pie dārgajām iekārtām ar viņu arhaisko, krievu laiku aprīkojumu. Acu priekšā stāv gadījums, kad Cēsu alū vatņiku brigāde ar elektrodu griežot metālu, sadedzināja plato jaunā konveijera transportlentu. Speciālisti zinās, ko nozīmē tādas nomaiņa, remonts.
    • _dunduks_
      Ja kādam ir laiks klausīties, tad šeit ir tiešreide par sludinājumu tirgu. https://www.tvnet.lv/8436352/tiesraide-konkurences-padome-informe-par-parkapumiem-tiessaistes-sludinajumu-tirgu   edit: preses konference gan bija īsa. Konference beidzās 7 minūšu laikā, lai gan rezervētas bija 60 minūtes. long story short - ss portāls dzēsa sludinājumus no sava servera, ja pamanīja tādu pašu sludinājumu konkurentu portālā. Un tas viss tika darīts "profilaktiskos nolūkos".
    • versatile
      Ir loģisks pamats. Ja remontē ričukus, nobildē vismaz savu darba vietu - stendu, galdu, instrumentus.
    • Daiļais
      Kā kuram. Mani šīs MI bildes vienkārši atgrūž, nepiesaista nemaz, es šādu servisu neizvēlētos, kaut tam jau nav nekāda loģiska pamata
    • Tuubijs
      Tramps ir jaudīgi apstāstiies ar visu, nu tas ir fakts! Amīši ir pasaules policisti?! Nop, varbūt kādreiz bija, tāpat kā krievs plātījās ar saviem nano bio eko šmeko ieročiem un raķetēm, tāpat Tramps ar amīšiem reāli ir apstāstiies ar to savu bravurību. Tikmēr ķīnietis ar savu “maigo varu” turpina savu uzvaras gājienu. Nebūtu ukraiņiem tāda korupcija, tad jamie ar savu karu un reālo pieredzi karā tagad būtu vadošā valsts pasaulē. Un te amīši ar britiem var iet norauties podā ar visu afgānas laiku.
    • ju
      Es neatceros, šķiet jau piedāvāju, iesvēršu visu ko no RRR utt. pret 200g tumšo šokolādi ar veseliem riekstiem. Vajag? Vismaz redzams, ka pats kaut ko no tā visa salabosi kas labojams.
    • 138
      Kādam tā likās laba doma.          
    • oxygen
      Nu ko tur runāt par Trampu- vecums nenāk viens. Tik žēl ka uzkāpis lielvalsts ''tronī'' . Vispirms nozākā Eiropas valstis un gatavs pat ar varu sagrābt Grenlandi bet pēc brīža brēc lai nākot palīgā jo ne visai labi veicās ar Ormuzas šaurumu kaut piecas minūtes atpakaļ no tribīnes stāstīja ka visi sakauti un tikko karu vinnējis. Šoreiz Eiropa šo pieklājīgi, bet stingri, pasūtīja ''trīs mājas tālāk'' nevis mēģināja pielabināsiet. Nu uzvedās Tramps kā mazs bērs smilšu kastītē kurš nesaskata cēloņu un seku sakarību. Dievs dod mums pārdzīvot šo kam pienākusi veco ļaužu plānprātība. Ka tik vēl nesāk palīdzēt putinam  tipa varens vīrs un ko jūs viņu apbižojat. Man ar viņu mega dīls.
    • Zin...
      Man patīk spageti briesmonis   Bet tā: https://www.delfi.lv/46713439/arzemes/120111215/asv-izlukdienestu-secinajumi-pretruna-trampa-teiktajam-par-iranas-kodolprogrammu    
    • Zin...
      Smejies vai nē, bet tieši man viens paziņa no diezgan "augsta" valsts amata aizgāja uz Maximas "augstas raudzes" amatu. Jo alga lielāka un stress mazāks.
    • 138
      @msp, šo es, skaidrībai, neapstrīdu - jā, 7. oktobris notika. Nav feiks. Nav Holivuda.   Par šo es neesmu racies dziļāk, nesaku ne jā, ne nē. Atstājam to interpretāciju kategorijā, bet tas arī nav tik būtiski.   Bruh.     Kā arī:   Festivāla pārcelšana uz lokāciju tuvāk robežai - ok, varētu būt sagadīšanās, bet pat tad: vismaz noziedzīga specdienestu bezdarbība to ne-nepieļaujot.   Un vēl viens fakts, kas man šķiet būtisks kontekstam: izraēla izauklēja Hamas - septiņdesmitajos un astoņdesmitajos tā atbalstīja islāmistu grupējumus, no kuriem vēlāk tas izveidojās, kā opozīciju PLO. Te gribas jautāt - vai tas bija A) neplānots feils, cerot uz draudzīgāko iespējamo kaimiņu scenāriju, B) aprēķināts 4d šahs, C) cits variants?      Ēe... šis bija tests uz vērīgumu, apsveicu, tu izturēji! 🤝
    • base7
      Uz Express (80E) satelīta aktivizēts jauns transponders, uz kura parādijušies nekodētie Krievijas telekanāli "Krik TV", "OTV Екатеринбург" un radiostacija "Cеребряный дождь" (Silver Rain).  Parametri: 10991, 4773, H, 1/2, FTA P.s. Viņi pārcēlušies no 56E pozīcijas.   
    • aoma
    • Jurkins
      Apkārtceļus? Cik tur tas peles vads maksāja?🤣 Tūlīt! Viņš bērza tāsi sāks pizģīt.
    • e = d
      Tu pie sevis cehā viņu ņemsi? Ne tak . Nu cilvēkam īsti izvēles nav kā atkal iet kādā valdē sēdēt. Ēst ta gribās. 
    • Jurkins
      Aha. Maksimas valdē kāds ņems darbā Augstas Raudzes Neaizvietoajamo Profesionāli 🤣. Baidos, ka privātais tādam miskasti iznest neuzticētu.   Fiška ir nevis tur, ka meklē un atrod citu darbu, bet tas, ka šie mēsli riņķo pa valsts un pašvaldību silēm.
    • AndrisBB
      Nu jā Maksimas valdē jau gan varētu. Bet ja paskatās profilu, tad viņš Lattelekoma/LMT valdēs bij jau sen. Lattelekomā gan direktors, ne valdē. https://www.linkedin.com/in/anrileimanis/details/experience/
    • jacobs
    • e = d
      Vēlēšanas tuvojas, valdība spiež uz termiņiem, iepirkumu likumi un EISa noteikumi parāda, ka legāli termiņos iekļauties nespīd. Tad nu nākas meklēt apkārtceļus 😁
    • AndrisBB
      Nu un ko tad tu domā kāds darīs, kad pamet amatu? Ies Maksimā strādāt? Loģiski ka meklēs darbu citā valdē.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...