-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 2 Anonīmi, 367 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
-
Biedru statistika
28003
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
girtsl
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tad padaudz populistu partiju cilvēciņi nebūtu pašlaik dzīvi no Lpv un juljkas partijas -
Vakar palasīju šo rakstu - https://lasi.lv/par-svarigo/brivbridis/krauze-atklaj-jaunus-faktus-par-maestro-raimonda-paula-dzimtas-saknem.41739 Pat nezināju, ka tik daudz kas ir digitalizēts un pieejams onlainā. Droši vien varētu saveidot Latvijas ierēdņu un īpaši (daudz interesantāk) Augstas Raudzes Neaizvietojamo Profesionāļu, kā to nosaukt... amatvirzības 🤣 koku. Žēl, ka esmu slinks un ir interesantākas lietas, ko darīt. 🤣 -
Nē, tas pat nav pizģec. Tas ir daudz, daudz megaparsekus tālāk marasmā. -
Grozos 🤣. Par AS pilnīgi piekrītu. Redzēs, kas būs līdz rudenim, bet pagaidām, jā, tā ir. Pro pilnīgi garām. Ja man būtu REBs, novirzītu ukraiņu dronus uz viņu midzeni. 🤣 Komunistus kā tarakānus, vēlams iznīcināt, kamēr tie ir maziņi. Arī šeit pilnīgi piekrītu. Tikai briškeni, rubesas, gruškevičas, lejnieki,... un grafi ir galvenie šajā sarakstā. Update: Ja tā nav invalidātes pensija (par ko nebūtu jautājumu), tad tā ir slavenā "arodslimības izdegšana", ko VDEĀK savējiem dala pa labi un pa kreisi, par ko visi zina, par ko es esmu brēkājis jau gadiem un par ko neviens žurnālists nez kapēc nav racis. Jo viņi ir "izdeguši", pretstatā ugunsdzēsējiem un mediķiem. Stendzenieka versija. -
Žīdiem ir sakāmais: lai kādam dotu naudu, tai ir jābūt, bet lai tā būtu, to nevienam nedrīkst dot. -
Tas pats attiecās uz populistu efektīvo naudas apgūš.. tfu, zagšanu. Grozies kā gribi, neredzu citu alternatīvu kā AS vai PRO. Vismaz ja šodien būtu jābalso. -
Jā, bet kā spilgtākais, pārējais ir slēptāks bet līdzīgā marasmā. -
Dabīgais Superbezintelekts Kotello?🤣 -
Neaizmirsti par satiksmes pārmaiņām. Vispār jau viņiem nav sliktas idejas. Problēma ir iekš tā, ka nav analītiskas pieejas, bet plika ideoloģija. Vēsture ir pierādījusi, ka cilvēks ir diezgan savtīga būtne un galu galā šāds piegājiens beidzas ne ar ko. Kādu laiku var kā boļševiki vai sarkanie khmeri ( nu lab Ziemeļkorejā vēl sanāk), bet tas beidzās slikti. Nejaukt ar socialdemokrātiem Skandināvijā, kur ir kaut kas līdzīgs, bet izdomāts kaut daļēji. -
Aha, @Zin..., nešaubos, ka ir daudz tādu, kas ieguvuši humanitāro, es atvainojos, izglītību. Visa progresīvā šļura. Svešai naudai, lai cik progresīvi to nepārdalītu, ir nejauka īpašība izbeigties. -
Jo ir pietiekami daudz izglītotu cilvēku Latvijā, iedomājies -
-
-
Jopcik. laikam Maskam izdevās! No vienas puses ...WoW... no otras - piestāstiīs tuvējo kosmosu līdz bezjēdzībai. -
Paldies, skaidra tava nostāja. Vairs jautājumu nebūs. -
Ungārijā tak mainījās tikai vara, ne jau iekārta. Un kas tas par piemēru, no kā aizsargāt? Mājokļus ņiščebrodiem nepiešķīra, bet īres tiesības, tie nekad nav viņiem piederējuši.
-
"Jaunās valdības veidošanas procesā "Apvienotais saraksts" un tā premjera amata kandidāts Andris Kulbergs nav izmantojuši iespēju izveidot valdību bez "Jaunās Vienotības", intervijā raidījumā "Rīta Panorāma" pauda Rīgas domes deputāts, partijas "Latvija pirmajā vietā" līderis Ainārs Šlesers." Šlesers, visticamāk dirš. Bet, ja pastāv, kaut nieka varbūtība, Kulbergam derēja ieklausīties... Šleseru, rūdītu blēdi, turēt pavadā, protams, būtu praktiski neiespējami... Bet jenotības palikšana pie siles būtībā sapisīs visu. Cik garš, tik plats. p.s. jā, kurš nesaprata, tad Šlesers izteicās, ka LPV būtu atbalstījuši (gan jau dirš) mazākuma valdību bez jenotības. Bet, čista teorētiski, ja tāds alternatīvais visums būtu iespējams, tad tajā alternatīvajā visumā Šlesers būtu pelnījis Trīszvaigžņu ordeni... pļa, ar zobenu, ozollapām un sudraba blašķi. -
Es nevienu par nacistu nenosaucu. Tu vairākkārt uzstājīgi deklarēji, ka "tiesiskā paļāvība" - eto naše vsjo. Tāpēc man radās jautājums... ok... došu vēl tiešāku piemēru - krievi okupē kaimiņvalsti, deportē kulakus, viņu mājokļus piešķir savējiem (un vietējiem) ņiščebrodiem. Vai ņiščebrodus arī aizsargā "tiesiskā paļāvība"? Aizdomājos, nu kā tas varbūt, ka progresīvajiem dolbajobiem ir tik liels procents. Velns! Bet tak elementāri. SIFiliss un MAFisms taču ir izplatījies ļoti plaši. Tad vēl visādas martas, skalbes un citi tolerantie perēkļi. Visādas NVO. Visi, kas negrib strādāt, bet vēlas, lai viņiem dotu piķi. Un viņu ģimenes locekļi. Un toleranti empātiskie ķirbju lattes kis-kis kauns, kuriem ir tuvas idejas pārdalīt citu nopelnīto kā jau kārtīgiem marksistiem. -
Pareizi, vajag jau arī tos, kuri ar tevi iet bariņā. Ja tikai tu viens pats nesavāc vairākumu Saeimā. Un jo tu esi odiozāks ar savām idejām, jo mazāk ar tevi kāds tusēsies. Tāpat kā Salašņu Centram toreiz nebija cerības tikai ar saviem krieviem un puskrieviem dabūt vēl kādus savā pulkā. Un atceramies, kā SC nosodīja karu Ukrainā, tā viņiem vēlētāji arī pazuda. Protams, tas ka tu netiec pozīcijā, lai tur sasmērētos, ļauj vēl tev kādus periodus saglabāt popularitāti tautā, it sevišķi to ''mūžīgo vaidētāju'' vidū. -
saskaņa man liekas 2x vinnēja un...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-