-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 509 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- e = d
- AndrisBB
- bedrens
- Maris Barlo
- gustavs_v
- raiviic
-
Biedru statistika
27513
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
guntis84
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Jēkabpils dambis šogad pasargās no pavasara paliem vai atkal kaut kādi čangaļi sāks bļaut, ka viss ir slikti un vajag palīdzēt? -
Personigi man ir pilnīgi pofig, ko kāds "privātais investors" dara šajā sakarā. Bet , ja atkal tas "privātais investors" sāks bļaut, ka viņam vajag palīdzēt, jo viss ir slikti, tad var pienākt reize, kad "uzrausies uz FPV drona" (moderni runājot) . -
Viskiju un brendiju var. -
Kaut kā arī tajā neapgraizītajā HBO neatrodu daudzus televīzijas kanālus. LTV1 un LTV7 tā kā būtu obligāti, History, Discovery, Animal planet, vismaz dažu vācu kanālus u.t.t. vajag. Protams Go3 no tiem 70+ kanāliem skatāmi ar labi ja kādi 10, bet HBO to nav vispār (varbūt ir, jo neesmu reģistrējies). -
Kaut kādai vietējajai arī specenē minēts, ka "sargāt no sasalšanas". Ar to Titebond II interesanti, paši līmes aprakstā raksta: Internetos raksta, ka 5-10 ciklus viņa izturot, ja pēc pēc atkausēšanas samaisa. Bet nu vispār parasti izvairos no dažādu šķidrumu saldēšanas (un vispār atdzesēšanas zem 5°C). -
-
No pieredzes gan varu teikt, ka PVA nedrīkst sasaldēt. Nezinu, kādi tur ķīmiskie procesi notiek, bet tad gan negrib strādāt. Vismaz man. -
To arī plānoju darīt (atjaukt ar DHMO), kad būs pārtecējusi babebotā, līdz 5% pat svaigu pēc specenes drīkst. Vai arī sajaukšu ar svaigāku līmi. -
-
Var jau ebeyā atrast 4x lētākus. Ganjau iet arī tikai ar SIM karti. (varbūt neiet) https://www.ebay.co.uk/itm/257335651238 -
Nu tiem @Jainit un @AndrisBB ieteiktajiem gan jau antenas puļķa vietā var pieslēgt labu jumta antenu un to Maxcom Comfort jau nav problēmu nopirkt, un sameklēt labu antenu, bet vai kas sanāks hvz. -
4g desk phone, Fixed 4G phone - viskautkas lec ārā. HVZ, ar ko viņi ērtāki par senioru mobilajiem telefoniem. Man muča 88 gados pārgāja no senioru telefona uz manu iepriekšējo Xiaomi viedtālruni, jo gribēja WhatsAppu. Caur to sazināmies, kad esmu ārpus ES Par 10km diez vai kāds Tev varēs ko garantēti ieteikt.
-
-
Kas šim vainas? https://pasuti.lv/lv/motorola-fw410l-4g-melns -
-
Varbūt mobilo modemu ar tel.līnijas izvadu plus parasto telefona aparātu. -
Esmu kādreiz (amatieriski) daudz līmējis ar diezgan vecu PVA līmi no hermētiska trauka. Ja palikusi biezāka, jāuzsmērē nedaudz uz abām detaļām un nedaudz ilgāk jāpatur, lai paspēj iesūkties. Pēc tam var atkārtot uzsmērēšanu (nevis uzliešanu), bet var neatkārtot, jāskatās pēc apstākļiem un tad jāsaspiež. Stipri. Var pirms līmes uzklāšanas viegli samitrināt līmējamās vietas. Temperatūra, protams, saprāta robežās, ne jau -20, ietekmē polimerizēšanos (vai varbūt PVA to sauc savādāk). Kādreiz (rūpnieciski) veicām (bērza) gan garumā saudzēšanu gan plākšņu līmēšanu. Garumā saaudzēšana notika pie istabas tmperatūras, to rezultāta dēli neaiztika kādas 20 minūtes, kamēr šis tika atstumts līdz krāmēšanas vietai, plāksnes - ap +80, ja pareizi atceros (sen bija), 2 -3 min. un gatavs. rotams, ne jau speciāli lauzt, tas nākamajā dienā. Jā, var 🤣. -
Māšuks · Ierakstīts
Sveiciens biedriem! Tad nu ir radies jautājums par stacionāriem tālruņiem ar 4G tīklu. Senioram laukos visu mūžu ir bijis tāds tālrunis, bet nu mainot dzīvesvietu ir radusies situācija kad TET šeit nav līnijas un pakalpojumu pieslēgt nevar. Tad gribētos zināt vai ir pieejami stacionāri telefoni ar SIM karti un 4G modemu iekšā. Atradu aliexpress ar 3G un SIM bet tie pie mums vairs nedarbojas. Ir kādam idejas kur to varētu atrast? Vēlams ar ārā antenas pieslēgumu jo tiks lietots dziļos laukos ap 10 km no tuvākā torņa. -
Tak redzams bildē, ka nav pie saplākšņa pieķēries... visticamāk tā virsma bija viegli putekļaina vai eļļaina... un derīguma termiņa PVA līmei, pēc novērojumiem, nav... ja vien nav sakaltusi, tad ir lietojama... ja pa biezu, drīkst atjaukt ar dihidrogēnmonoksīdu un mauc tik tālāk... -
Nu un kuram vajadzīgs tāds "apgraizītais" HBO Max ? Tikai filmas un seriāli ? Atkal ķer lētticīgos klientus. Ejiet bekot Go3 !!! No marta jums būs viens klients mazāk ...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-