Es aizgāju galējībās varbūt, jā, bet es vērtēju pēc savas vērtību skalas. Ja konkrēto aparātu nenovēlētu savai mammai, nevienam citam arī nedošu mocīties.
Tāds mazliet skarbs salīdzinājums, OP piedāvājums nav ar caurumiem, un nekas viņam netrūkst, lai arī piekrītu tavai domai, ko vēlējies ilustrēt - tavas auditorijas jūzkeisam neder. Kādam priekš kaut kā - varbūt der.
Free bump.
Tā gan ir. Tāpat kā labdarībā neatdod drēbes ar caurumiem, jo "vēl var nēsāt". Labdarība nav bezmaksas izgāztuve, jo īpaši tāpēc, ka visu iztrūkstošo es piepērku pats. Tad nu es pats nevēlos būt tas bezmaksas utilizators.
Šogad vēl neesmu pieķēries, bet jau pērn sanāca labi nosvilināt naudu uz SSD/NVMe un RAM. 🤷 Nezinu, vai šogad vispār būs vēlme, bet laiks rādīs.
P.S. autoram veiksmi pārdošanā.
Jasagaida kamēr "+" un "-" saskaitīs , varbūt bijušais šefs būs ievēlēts , vajadzēs tad laikam ņemt zvaigžņoto un iet ciemos - varbūt par deputāta palīgu paņems
Nu nez.. baigo pārsteigumu nav. Vēlēšanu aktivitāte zema, jo uzticība valdībai zema. Jaunlatviešiem piesitās daudz krievvalodīgie, kas pametuši saskaņas utml. partijas. Kulbergs uzrāva reitingus priekš AS, plus daļa zzs vēlētāju. Vienotībai jādomā jauns nosaukums.. nez.. Patiesā Vienotība? Savienotība? Ar koalīcijas veidošanu būs kumēdiņi.
🤌
AS visvairāk staigātāji, bet loģiski, jo tak Apvienotais Saraksts. Progresīvie droši ka ar varavīksni, stabiņiem velojoslām un lāču ekspertiem piebesīja. Šlesers.. atņēma daļu Gobzemei Jaunlatviešiem un Saskaņām.
Ja tā uz to skatās, un viņš ir paņēmis daļu no buldozera vēlētājiem, tad pat es nevaru teikt, ka man tas nepatīk.
Tik jācer, ka nebūs 42 + 17 koalīcija.
OK, pārfrāzēšu.
Bet te nav nekāda sakara, ar to, ka viņš bija ebrejs. Izraēlu apbrīnoju un normālos ebrejus atbalstu par 100%. Ļoti gribētu, lai Latvija sasniegtu kaut desmito daļu no tā, ko sasniegusi Izraēla.
Tu kaut kādas savas iedomas uzdod par realitāti. Es pats esmu reņģēdājs, bet vismaz pietiek saprāta nepanesties līdzi - kovida potes, Soross, ebreji, labie krievi, mums neko neražo, krievu vēsturiskās zemes, visi zog
Es devu kaut mazāko iemeslu tādām aizdomām? Vēl mmm tfu mmn man piesien.
Manuprāt, šis rezultāts ir izcils. Labāks nevarēja būt. Cerēju uz jenotu atstāšanu zem strīpas. Kas būs tālāk... Nu HVZ
Man gan patīk tā (sazvēretību) teorija, ka jenoti pieturēja un izvilka "bombu" par eņģeli. 🤣 Nezinu cik, bet, domāju, ka deģenerātiem tas atņēma kādu vietiņu.
Nu tāpēc arī vēlētāji liek atzīmes. Vari no saviem augstumiem viņus uzskatīt par reņģēdājiem, bet viņi ieliek to atzīmi. Un šoreiz tā atzīme ir vienkārši nepārprotama.
Es zinu, ka skaita vienu reizi, bet nesaprotu, kāda tam jēga; atceros, ka iepriekš bija nobalsojis divas reizes, tagad trīs reizes, un nākamreiz būs četras reizes....
Tu laikam nesaproti ko gribu pateikt.
Nav nevienā valstī bijušas valdības, kas visus apmierinātu, ir vai nu ko ienīst vai ļoti ienīst un tur huj kādas atzīmes liek.
Šīs vēlēšanas bija diezgan īpašas ar to, ka kā vēl nekad krievi ar tiktokeriem ārdijās pa visām vīlēm, bet nesanāca beigās tāpat, jo, paldies Dievam, tas Kulbergs izlīda no stūra.
Un galu galā, par ko tad bija jāvēl? Austošo sauli bez idejām?
Vismaz tagad kādu laiku būs miers.
Paies divi gadi, nekas nemainīsies (jo nekas arī nevar mainīties). airBaltic būs, kur būs, vilcienu turpinās būvēt, un pie visa vainīga un lielākais ļaunums atkal būs AS ar runātāju priekšgalā, kā jau katru reizi 😂
Tad nāks nākamā "sapņu" partija, kas solīs visu sakārtot un lielās pārmaiņas. AS paveicās, ka tika pie premjera amata pirms vēlēšanām, tad varēja aģitēt uz pilnu klapi. Pirms tam nevienam nebija vajadzīgi.
Nu jā, būs vēl pāris bubuļu partiju, ar kurām "neviens nestrādās".
Šlesers varbūt dažiem, bet Juļka toč nav interesanta tiem kas par JV, ZZS un daļēji NA balsoja iepriekš un tagad iedeva atzīmi. Manuprāt, tie vēlētāji meklēja nišu kā nobalsot par ko līdzīgu un AS bija kā iespējam alternatīva.
NA un P vismazāk cieta, jo tur ir Pārliecības balsotāji bez baigās vērtēšanas, bet JV un ZZS daudziem piegriezās ar aroganci, neizdarībām utt. Tas jau nenozīmē ka būs labāk, bet cilvēki grib pamēģināt.