Knipex Cobra ir izcils instruments , nepērc pakaļdarinājumu. Man tādu ir bijis vairāki laika gaitā - atšķirība ir kosmiska.
Savu knipex sargāju kā acuraugu. Depo mēsls var degt elles ugunīs.
Pēc kāda Keyworda var atrast to fake knipex?
Nesen pazaudēju Savu īsto Knipex, Izcils Instruments bija...
Kvalitāte Fake ir tāda pati kā 3eiro Depo nopērkamajiem vai arī normāla?
Paziņa pasūtīja bezvadu klavieri. Pārsteigums bija diezgan nopietns, kad atbrauca huiņa >4 mazāka par normālu klavieri 🤣. Bet jāpiezīmē, ka strādāja. Tikai bija grūti trāpīt uz pareizā taustiņa.
Iedeva man uz remontu Bioptron , lai izjauktu vajadzēja secure torx . Nolēmu paņemt kaut kādu lēto skrūvgriežu komplektu un lai ierakstītos desmitniekā piemetu klāt lēto ķīniesu Knippex Cobra analogu . Kā skatījos kā nē , bet secure torx komplektā nebija ( līdzi nākošaja aprakstā arī tāds nefigurēja , laikam pārskatījos ) . Rorene - platāka , ļurīgāka un rūsēt sākusi .
Man ļoti daudz ko nevajag , bet es iepērkos dažādus tehniskos sīkumus piemēram bullet konektorus motociklam utml
Temu ir iekļauta Eiropas muita un piegādes laiki ir daudz ātrāki.
Temu aplikāciju gan es noinstalēju nost. Man ir vlom meklēt tehnisko source bet izlasot par mobilo aplikāciju - koda sideloading un pilnīga spiegošana par tālrunī notiekošo man likās pietiekams iemesls.
Hvz, nopirku pa trīnīti tur sev karšu turētāju, salasiju klāt sīkajām matu gumijas n shit, lai ierakstītos tai dvacārā. Karšu turētājs uzdevumu pilda, sīkās gumijas padirš tik pat ātri kā Latvijā pirktās pa kosmosu.
Tagad plāns ir nopirkt kkādu lēto 24V degvielas sūkni, lielas cerības nelieku uz kvalitāti, bet iesākumam derēs, lai paspēlētos.
Neveidojot jaunu postu. Toshiba TV, pults CT-8564. Izmeklējos bet neatrodu. Ir tādām pultīm kaut kāds key lock, lai sīcis nesaspaidītu TV. Citādi vislaik bačas jāņem ārā.
Šķiet, ka baisā s*du bodīte tas temu, atkritumu ražošanas fabrīka. Bet es esmu no tiem cilvēkiem, kas arī aļikā ir iegrābies totālos tehnikas s*dos, tāka...