-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 1 Anonīmi, 228 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- inteens
- codemen
- dainis61
- DM101
- Aigarsclp
- RudeWolf
- Lin
- Long John
- Mielestapa
- Racer
- Rudiger
-
Biedru statistika
27290
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Droši vien kādi tipiskie 10 - 20% no 'retail' cenas. Nu tā parasti ir tādiem masveida produktiem, lai vai kāds tur ražotājs, tā tas vienkārši darbojas. Ir mums piemēram produkti, kur BoM nav pat 5%, bet nu tur tirgus mazs un visa nauda reāli aiziet iekš R&D. Ja tīri copy/paste masveida produkts no jau gatava dizaina, tad ganjau var arī virs 20%.
-
nu, apkopojot, es bi noformuleetu: daagras [taadas, kas maksaa simtus vai 4 ciparu summu] ausis var skaneet labi un ljoti reti - pat izcili. Leetas ausis [taas buus dinamiskaas, paardesmit naudu kategorijaa] skan - un tas jau nav maz. Jaa, var sanaakt, ka arii leetaas [peec buutiibas/satura] ausis iemochii pusdaargu/daargu kategorijaa un [ar labu maarketingu] paardod. Shis buus raksturiigaak maziem razhotaajiem, kas savu vienu/vieniigo/nedaudzo modeli iipashi maarketee. Nu, i nobeigumaa - ja skrieshanai, vai vienkārši ''skan labi'' arii paardesmit naudu ausis: man tikai prieks. Nav te jaastreso par kaut kaadu mikrodinamiku, virtuaalo soundstage...
-
Es būšu krāns un jautāšu pretī - a cik maksā pārdot vienu šādu austiņu unitu? BOMs jau ir maza daļa no širpotreba elektronikas cenas. Te uzreiz gan jāsaka, ka oriģinālā cena šim kankaram bija ierastie daži simti un Huawei bija spiests kapitulēt. Uzražoti tie Meze jau ir šiki, bet nu visiem ir lielākas vai mazākas blusas. Es pat teiktu, ka lētajam galam tās blusas vieglāk pieciešamas. Nu neskries cilvēks krosus ar atplīvuroto Susvaru galvā un resnu ampu mugurenē. Cita lieta, ka pat tās slēgtās dinamiskās ausis var savākt līdz daudz klausāmākam stāvoklim, jo visos Qualcomm BT čipos ir tīri ok DSP.
-
Huawei audio shtrunti ir tīri ok priekš cenas. Man ir Huawei BT skaļrunis kaut kāds. Par to naudu neko pielikt neko atņemt. Un milzīgs akumulators. Draudzene arī iemainīja savas earfun pret Huawei brīnumiem, jo patīk labāk. Nav nekāds haiends, bet budžetiekiem built quality un skaņa ir ļoti ok
-
es savaa blogaa esmu rakstiijis - prieksh manis kas klausaams ir tikai orto/izodinamika un/vai statika. Ja par shiim, tad padomaajam. Durvis shiis austinjas atstaaj pa kaadiem 5..10 poundiem. Es teiktu: 5. 5 maarcinjaas ietilpst viss - korpuss, elektronika, akumulators, iepakojums. Luuk, te ir elektronika 0.99 USD veertiibaa. Nu, tas tss/tss/puk DAC. Izstarotaajs 0.99 USD veertiibaa. Attieciigi - nu, te jaapriecaajas, ka vispaar kas skan. Ja skan labi, apskauzhu. Tev nevajag teereet daudz naudas skanju tehnikai! nu, ir vieniigi kaut kaadi mazrazhotaaji, alja Meze, piemeeram. Kaut arii vinjiem, piem., ie Alba, kas maksa kaut kaadus ]tikai] 150 USD. Es driizaak palieku pie teemas: patiess open/back, orto/izo. Un taadas maksaas simtus, pat masveidaa stanceetas [njemam kaut hifiviira XS]. Un taadaam ausiim vajadzees jaudiigu [lielas I] ampu.
-
Man šķiet, ka par 30 mārciņām labu labais pirkums, ja neņem vērā fast fashion ekoloģisko aspektu. Mans rūciens lielā mērā par ausīm, kas gozējas vairāksimtu segmentā, kur man arī ir prasības attiecīgas. Ja par hiend, tad tādu austiņu kompāniju nav. Arī hifivīram ir saražoti sūdi, tāpat kā jebkurai citai kompānijai.
-
Lūk, mainot projektus, aizmrisu ieslēgt 'agent full access' - sods, 42x spiedu 'run this time' , jo izvēlēties 'run every time' neko nemaina. Tas ir gaidot atbildi uz vienu jautājumu. Šo viņš prasa katru reizi kad lasa/raksta izmantojot powershell. Iespējams, varot samainīt windows powershell pret citu, tur esot kāda neatrisināta problēma.
-
tas strādā, Codex iekš Cursor. bet nu smagi man iet. Tagad vajadzēja pārslēgties uz citu projektu. Lokāli projekti tiek izvēlēti kā File - open folder. Ļoti vienkārši un saprotami. Bet pēc tam kamēr atradu kā tikt pie codex extension chata loga - tas gan aizņēma vairākas minūtes. Sadaļas 'extensions' atvēršana nelīdz. Tur tas ir redzams, var tikt konfigurēts, atinstalēts, bet ne atvērts. Kaut kur citur atradu kā atvērt
-
Es visu to saprotu, bet nemsim vera ka ne sony ar savam xm5, apple ar savam airpods max utt ari nav nekadi high end.
-
Draugs, būsi tēmās apmaldījies. Kaut kādas casual ofisa austiņas būs ĻOTI, ĻOTI tālu no high-end lol.
-
Tāks... es, laikam, sapratu... teksts par mp3 attiecas uz "legālo" centrāltirgus disku... pašam jau materiāls ne mp3... tāpēc jau tika cepts no jauna...
-
-
Ir jau arī kaut kas labāks veikalā pieejams...
-
Kaut kad man kripters pārstaigāja pāri. Laicīgi uzķēru, bet ja nebūtu uzķēris, arī rezerves tīkla kopiju būtu parāvis līdzi. Kopš tā brīža pieturos pie likuma 3 kopijas, divas vietas, viens nav tīklā.
-
kāpēc, gan ne?... ja vien tā nav vienīgā kopija, kas pats par sevi ir nav pareizi... es neko par tādu nezinu... mazgāju rokas nevainībā...
-
Bērnu foto video es vazāju līdz no vecajiem diskiem uz jauno datu disku datorā. Man tā materiāla nav nemaz tik daudz. Bet krietni vairāk, kā no manas bērnības 70, 80-to sākumā
-
Neieteiktu gan. Pirms dažiem gadiem man paziņa atnesa kādus 10 DVD, kur sarakstīti video ar viņa bērnu dzīvi gandrīz no dzimšanas. Nelasot. Tiesa, ne Verbatim, bet kaut kādi, hvz kā rakstīti Intenso. Nočakarējos ar visādiem softiem un lasītājiem, bet tikai no 4 izdevās atgūt info. Pašam gan paveci BASF, Verbatim - tie visi vēl lasās, gan CD, gan DVD.
-
paskaties rutracker , tur ir pieejama albuma versija flac formātā.
-
Intereses pēc izvilku no plaukta 2005 gada DVD-RAM disku . Nu lasa. Iespējams ka tiem tik tiešam ir garantija 20 gadi kad var rakstīt/lasīt. Īpatnējs formāts kad vari rakstīt/dzēst kā parastajā diskā(disketē). Nebūtu tik lēns ( ātrums 3x) , būtu labs arhīviem kad vienreiz ieraksti un pēc 20 gadiem mierīgi viss lasās. Man mētājas kādi 8 tukši diski. Būs jāsaņemas un jāuztaisa visu manu datora unikālo failu kopija. Ir kādi 16 Gigi. Salīdīs trijos diskos.
-
papapapa... lejup jau es dabononu to pašu veco ogg vorbis ar 320 kbps... tas ka viņiem tur kaut kur kaut kādiem VIP ir pieejams flac testa režīmā man neko nedod... manuprāt neviens vairs necer, ka šprote pāries uz lossless "apraidi"... cenu pacēla, tas gan... nē, neuzskatu, ka dārgi, bet Tidal ir lētāks, turklāt lossless... un nē, es nereklamējos, bet man apnika gaidīt... es šajā pasaulē mazliet nokavēju, lai būtu saslimis ar vinilu, vai lentām... kompaktkasetes un diski ir mani formāti...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-