Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   12 biedri, 0 Anonīmi, 130 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• djamber
    • Net
    • lexxx
    • kaut_kaads
    • KebabMaster
    • versatile
    • Zin...
    • jacobs
    • M@R$$
    • maize
    • HIGH-Zen
    • Racer
  • Biedru statistika

27730
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Tuubijs
      Vispār Jurkins jau pareizi saka, līdz ar Trampa nākšanu pie šprices visa lgbt hujņa, melno sniegpārsliņu kultivēšana, etc izbeidzās kā ar roku noņemts, ok, lv gadijumā dolbajobi ar Stambulu iznesās un somiņu slampa uznāca savā piecminūšu slavas zenītā. Bet tas arī ir viss, ko par labu var uzskatīt Trampa uznākšanu (Stambula un somiņa neskaitās!). Tālāk no Trampa puses ir sekojuši visādi fiasko, 7 dienu,  14 dienu termiņi, sapistas attiecības ar visiem, mistisko karu izbeigšana un tagad kā ķirsīts uz kūciņas - Irāna ar visām izrietošajām degvielas cenām. Pat putleru nemaz nerunājot. Pat tagad skrien gan Orbānu slavināt, brauks uz Pekinu un Kims brauks pie Trampa ciemos, te es jūs visus arī apsveicu.
    • kaut_kaads
      Ievadiem vēl visur principā liek alumīniju. Pašam stāv 4x16 alumīnijs no skaitītāja līdz ēkai. Vilkts relatīvi nesen, ~ 6 gadi.   Ja ir iespēja, es arī liktu atsevišķu tīkla vadu, ja nē var meģināt šitos adapterus, bet cik ir dzirdēts jo lielāks attālums, jo mazāka iespēja, ka kaut kas tur vispār darbosies..
    • ju
      4x10 jau neliek iekšējā instalācijā. Nē nu var būt ikešējā arī, kaut kur starp lielajām sadalēm. Pieļauju, ka doma ir dabūt uz kādu otru ēku elektrību un internetu.  Jā, arī pa alumīniju strādās. Jābūt uz tās pašas fāzes gala ierīcēm. Tālu arī tas pasākums neies. Ja jau rok elektrību, tad kāpēc blakus neierakt arī datukabeli? Tur tad arī būs labi līdz kādiem 100m.
    • Edis7
      Kungi, WTF Donny uzprēgāja pret savu tuvāko kaimiņvalsti ar muitas tarifiem pret CA? Ar ko tas beidzās mērkaķītim ar granātiņu rociņā? Ne ar ko. Vienīgi ar sabojātām attiecībām ar savu kaimiņvalsti. Karā pret dvieļgalvām Donny pajās visu. Taj sk. savu US prezidenta krēslu, jo viņš ir debils un ar impulsīviem motīviem neviens "lĪderis" neko nav sasniedzis.
    • strawberry8
      Varu panemt kadu paris kg vadus visa veida bez nikela vai alvas galvaniska parklajuma
    • Jurkins
      Ak tad beidzot saprati, ka tas bija joks? Vai pajokoji, ka saprati?
    • AndrisBB
      Kā lai nomierinās, kad šitādus jokus te plēš 🤷‍♂️
    • Jurkins
      Kas nu kuram ir normālā pasaule?  Normālā iekļaujoši empātiskā idiota pasaule nav ilgtspējīga. Daba defaultā nav ne iekļaujoša ne empātiska. Jā, apmēram viena cilvēka mūžam varbūt pietiek. Tak, pļa, slimu cilvēku, nomierinies!
    • AndrisBB
      Nu ja jau lielākais sasniegums ir karogi TVnetā, tad jau nebūs no kā atvilkt to elpu 😂
    • Zin...
      Domāju, ka visa normālā pasaule atvilks elpu. Un smels sadarīto vairākus gadus
    • Jurkins
      Nu priecājies! Varēsi atkal justies starp savējiem.
    • Zin...
      Kaut kā čābigi sanāk šim ar to vēstures likvidāciju 😕 Laika ar maz palicis, līdz novembrim.
    • Jurkins
      Varbūt. Stulba progresīvā leftista aizdoma.
    • AndrisBB
      Kautkāda aizdoma ka Gaza, Hamasa uz Hezbollas pārdzīvos vēl visus te esošos un vēl vairāk, nemaz nerunājot par Trampu 😂
    • Jurkins
      Bet, ja nopietni, tad ceru, ka ar šo Trampa prezidentūras laiku izbeigsies Gazas, Hamasa un Hezbollas vēsture šajā realitātē.  Cerēt, ka viņš nolikvidēs ANO es neuzdrīkstos. 🤣 Un nežēlīgais spēriens pa dibenu Eiropai arī ir tā vērts.  
    • Jurkins
      Aha! Tu vari kaut apfēcoties, bet man patīk. 😉   p.s. bet nē, nē, es paņirgājos par to kā sasniegumu. Tas nav Trampa sasniegums. Tas ir tvneta darboņu kā pilnīgu niecību raksturojums. Un man patīk, ka viņi ir tādas niecības.
    • AndrisBB
      A ko tad es saku, kur vēl lielāks un vērtīgāks sasniegums 😂
    • Jurkins
      Andri, Tu esi uzvarētājs! Nu jāatzīstas, ka es paredzēju, ka tas būsi tu! 🤣🤣🤣
    • AndrisBB
      Vau, tas nu i sasniegums 😂 (tas laikam būs šīs nedēļas labākais joks)
    • Jurkins
      TVNets noņēma "LGBT vēsturi Latvijā" tūlīt pēc Trampa ievēlēšanas. Pat inaugurāciju nesagaidīja. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...