-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 163 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- kava
- raiviic
- jozhix
- @rmands
-
Biedru statistika
27828
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Edgars_AK
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Settings -> Recovery -> Advanced startup -> Restart now mēģināji? -
-
-
-
Es pat nezinu, ko šeit komentēt... "Valsts ieņēmumu dienestam (VID) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem pārdalīs summu, kas nepārsniedz 1 438 785 eiro, lai nodrošinātu valsts atbalsta saistībā ar Covid-19 izmaksu nodokļu maksātājiem atbilstoši tiesas nolēmumiem, otrdien nolēma valdība." -
-
nu tad beidzot uztaisīta arī njoy radio mājaslapa...tikai neredzu kur solītais klausītāju skaits online (kad var redzēt cik reāli klausās tiešraidē) bet nu ok, gan jau pie tā vēl strādā
-
Politika sākas katrā sādžā. Un pat katrā indivīdā. Ne jau tos politiķus Tramps ar parašutiem no C-17 te izmet. Viņi izaug no mums pašiem. -
Precīzi par 1000%. Es arī nezinu, ko rudenī būs darīt. Cerība, ka pa vasaru kaut kas mainīsies ir nekāda. Atšķirībā no iepriekšējām vēlēšanām šoreiz pat nevaru atrast mazāko ļaunumu, kam atdot balsi. Šī nav opcija. 🤣 -
Kur problēma startējot paspaidīt F11, F8 vai kurš nu tavam biosam dod būtošanās izvēli, un tad norādi no kura diska startēties ? -
-
Ja vajag kaut ko formatēt, vai atgūt, es windowsiem neuzticos, tam man ir fleška ar būtojamiem linukšiem, katram gadījumam savs. -
Anreel · Ierakstīts
Man ir viens m.2 ko es gribu noformatēt, bet uz tā ir windows un dators būtojas no tā, kaut arī biosā boot order ir cits. Es viņu vispār izņēmu no boot order saraksta, bet dators vienalga būtojas no viņa, besī ārā. Google neko jēdzīgu neatradu. -
-
-
Izsoļu topikus liek foruma pārdošanas sadaļā, kur tirgus ir dzīvāks par dzīvu. -
-
Politika nav tikai 100 deputāt un cik tur tei ministri. Politika ir arī augsta kalibra ierēdņu blice ar viedokli.
-
Jādodas vien, vīri, jums pašiem politikā un jāmēģina lauciņu sakārtot? Tā kā mani vienaudži visu spēj tikai sad-irst, kā rāda pasaules pieredze, tad es pats pastāvēšu malā.😀 -
Kaspars12 · Ierakstīts
Sveiki, biedri. Tā kā kaimiņ forums EOZ jau ilgstoši ir lejā un nav pieejams, tad pamēģināsim tur labi iegājušās izsoles palaist te, kas atdzīvinās arī tirgus sadaļu. Ideja ir vienkārša: ja ir kāda tech, elektroniska lieta, bet nevēlies noplēst no biedriem 7 ādas vai nezini cenu, ieliec to izsolē un tirgus pats noteiks cenu. Blakus forumā tās izsoles bija desmitiem, ļoti laba padarīšana, kur biedri savā starpā var atbrīvoties no lietām, kas pašiem varbūt vairs nav vajadzīgas, bet citiem ir tieši tas, ko meklē. -------------------------------------- Piedāvāju izsoles gaitā tikt pie jaunām Roseselsa Cambrian lielā izmēra bezvadu austiņām ar aktīvo skaņu slāpēšanas funkciju. Austiņas atvērtas un notestēsas ne vairāk kā 30min priekš mārketinga materiālu iegūšanas. Austiņas var izmantot gan ar Bluetooth, gan ar komplektā esošo 3.5mm audio kabeli. Austiņas nodrošina līdz 100h darbības laiku, IPX4 mitruma klase, mobilā aplikācija, kas sniedz daudz iespējas, regulēt skaņu, ANC, izmantot iebūvētos baltos trokšņus un citas funkcijas. LDAC protokola atbalsts augstas izšķirtspējas mūzikas atskaņošanai. Galvas loks ar metāla stiprinājumu, lai austiņas ilgi un droši kalpotu. Skan sulīgi, man kā Sennheiser lietotājam, pat bass varētu būt par daudz. Austiņas ir vismaz 2-3x labākas kā tās maksā pret lielajiem brendiem. Komplektā: USB C vads lādēšanai un kvalitatīvs 3.5mm aux vads, iepakojums un pašas austiņas Amazon: https://amzn.to/48cDP2K Ražotāja lapa ar spec un features: https://global.roseselsa.com/products/cambrian-over-ear-noise-cancelling-wireless-headphones Starta cena: 10 EUR Min solis: 1 EUR BIN: 45 EUR Izsoles beigas: 28.04.2026 pl. 22:00 Ja kāds sola pēdejās 5 minūtēs, izsoles beigas pagarinās par 5min! Atrodas Rīgā, Botāniskā dārza apkaime, bet var nosūtīt. Oriģinālais un ražotāja foto:
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-