Ar šito ķini izskatās ka ir sanācis līdzīgi kā ar 12 krēsliem - galvenais varonis tiek parādīts kā sliktais, bet krietna daļa publikas viņu redz kā baigo malaci.
Mārketinga daļai kaut kā maizīte jāpelna. Varbūt tas “efekts” skaitās tas, ka viņš neuzsūc; nav teikts, ka neslapinās.
Šoreiz nolēmu ka gribu pazīstamu -> prognozējamu procesu un rezultātu un paķēru no plaukta CE40 (viņu, jo esot gludāks par Supercolor, tā robots teica). Bet tālāk darba kārtībā man ir arī grīdas šuves, tās (un flīzes) ir tumšas, tur varētu arī paākstīties ar Fuga Fresca. Paldies par iedvesmojošo pieredzi!
A kā viņš dzīvē izskatās? Nav nejēgā spīdīgs, neizskatās acīmredzami pēc krāsas?
Vannas istabā grīdas, sienas nošuvoju ar Mapei Ultracolor Plus. Rezultāts nepatika, gribēju uz sienām tumšākas šuves. Nopirku to pašu "fuga fresca", nokrāsoju, ir OK. Pie reizes šuves vēl kaut kādu nebūt ūdensnoturību dabūja. It kā jau tas Ultracolor Plus skaitās "ar ūdens atgrūšanas un pretpelējuma efektiem", bet es laikam neprotu šuvot, nekādu ūdens atgrūšanas efektu "tīrām" (ar fuga fresca neapstrādātajām) šuvēm neredzu.
Protams, YMMV.
Es te vienu dienu braucu cauri Viesītei un tur no vietējā torņa kā zināms divās frekvencēs klausāms "LR1".
RDS uzrāda LR-1 (107.6) un LR1 (91.1). Es kā pedantisks cilvēks uzreiz pamanīju, uz 91.1 uzradās "LR1 bez "-" zīmes. Laikam tādēļ, lai atšķirtu parasto no Latgales versijas.
Es gan abas nesalīdzināju,bet uz "LR2" vienu brīdi bija dzirdamas Sēlijas ziņas.
Kāds šobrīd neskatās F1 no Go3 Extra sport ? Izvēloties latviešu val, runā igaunis, leišiem leitis, igauņiem tas pats igaunis. Izmēģināju visādi, uzrakstīju Go3 - tur viņu AI saka - tikko varēsim, atbildēsim. Varbūt, bet visticamāk tad jau brauciens būs beidzies . Nu klausos leiti, kādus 20% jau var saprast .
A40 laba tajā ziņā, ka ir maināma baterija. Lētajām baterija ir iebūvēta. Kād tā pēc dažiem gadiem tā izbeidzas, tad arī maskas mūžs izbeidzas. Baterija ir domāta dežūrrežīma uzturēšanai. Kad metina, tad no elektriska loka starojuma darbojas gaismas elementi. Ja visu laiku darbojas ar TIG, kuram loks ir mazāks, baterija var izbeigties ātrāk. Es emu plēsis ADF korpusus vaļā. Vislabāk ir nopirkt baterijas turētāju un pielikt ārēju bateriju. Parasti visgrūtāk ir atrast kādu vāciņu lai to piesegtu.
Diemžēl, bet pēdējā laikā delfinārijs/tvnet/apollo palikuši diezgan nelasāmi, jo visur cenšas slaukt.
Es itkā visu saprotu, bet tomēr...
P.S. Izskatās ka TV24 arī labi neklājās, jo ir pazudis arī apraktais suns.
Laikam vietējie komercmēdiji cīnās par eksistenci, un ne visiem sanāks...
Kungi, ir viedoklis par produktu “flīžu šuvju atjaunotājs”? Man 20 gadus vecas, vairs ne tik baltas šuves (nav epoksīda) vajag dabūt atkal baltas, gribēju drusku pakasīt un uzsmērēt virsū jaunu šuvotāju - esmu tā darījis, sanāca - bet skatos, eksistē šāds:
https://buvniecibas-abc.lv/lv/veikals/flizes-un-flizesanas-materiali/flizesanas-materiali/izsuvosanas-maisijumi/mapei-fuga-fresca-nr-100-flizu-suvju-atjaunotajs-142863
Nav pilnīga hu1ņa? 🤷🏻♂️
Rezultāts būs labāks vai sliktāks nekā ar vienkārši šuvotāju?
Tā kā viņš būtībā ir krāsa - kā viņam ar adhēziju? Nevar sākt lobīties?
Flīzes atrodas uz sienas blakus vannai, un arī horizontālā plaknē ap vannu, kura ir iebūvēta. Nav baseins, bet ūdens tām virsū tecēs.
Varbūt arī kāds ieteikums par šuvotājiem parastajiem? Roboti saka, ka Ceresit CE40 un Mapei Ultracolor Plus pa lielam ir vienlīdz legit. Tā ir?
Epoksīda brīnumi šobrīd nav aktuāli, jo 1) ir lasīts ka viņus ir jātne iestrādāt, un 2) šaubos vai var smērēt virsū uz vecā, bet pilnīgi kasīt ārā veco ir nulle vēlmes.