-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 213 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- e = d
- Miervaldis Sarkanabols
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27954
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alfreds123
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tāpēc arī tā spriedelē. Pie tā arī paliksim... -
Nopietni! Joptvai! Piektajā kara gadā?!! Gods un slava Klopienei un progresīvajiem dolbajobiem... Galīgi neesmu tajā tēmā. Nu biku uz pakaļas. p.s. ... un trešajā dienā Asā Acs ieraudzīja, ka šķūnim jumta nav. -
Man dzirdētajā versijā bija Одеколон "Русский лес" no kurienes slaucējai nauda dārgām smaržām... -
Es jau sen teicu, TV3 grupa/All media (vai kā viņi saucas) Baltijas valstīs attīsta šo Radio 3 zīmolu. Un tam nav nekāda sakara ar kādreizējo Cēsu radio 3. Viņi droši vien izvēlējās "3" jo ir TV3, TV3 Life, Go3, 3Play, 3+. Kaut kad sen atpakaļ gāja runa, tas ir kā būs radio ar latviešu mūziku. Nezinu kā šobrīd viņam ar programmas koncepciju. Es runāju Latvijas sakarā. Lietuvā "Radio 3" nespēlē tikai vietējo mūziku laikam. -
-
Uz brīvo frekvenci Ventspilī (FM 95.3) pieteikušies "Skonto LV", "Relax FM" un "Radio 3" (saistīts ar TV3 grupu). Uz brīvo frekvenci Liepājā (FM 102.1) pieteikušies "Skonto LV", "Relax FM" un "Radio 3" (saistīts ar TV3 grupu). -
Tas aņuks bija par smaržām "Meža vējš". Krievulaiku dārgā gala izstrādājums. -
Citā versijā bija asenizators kurš mazgājās ar skuju ekstraktu Pērle. Rezultātā sanāca piedi...sts skuju mežs -
Atgādina vienu pavecu aneCdoti, kad slaucēja aiziet uz kultūras nama balli, sasmaržojusies ar meža smaržām, un prasa deju partnerim, kā es smaržoju, uz ko saņem atbildi - nu tāka pieirsts mežs! -
Velns viņu zina, taču atejā dezodorants komplektā ar īstu sūdu smaku, padara atrašanos tur neiespējamu.😀 -
Es ir šokā, ka tas jau nebija. Ņemot vērā, ka glušilkas mums jau ir stratēģiskas nozīmes prece un to lietošana atļauta tikai struktūrām vecos hospitāļos un velotrekos. Tur tak tie buldozeri smidzina speciālu smaržiņvielu. Citādāk nebūtu iespējams atrasties. Esmu pāris busus kalna galā izlādējis. -
Šitā īstenībā ir nopietna lieta un labi ka pieņēma. -
Kas, kas, Getliņos barības netrūkst. Kaijas ēd da jebko, tavus graudu maisījumus tikai pie ļoti liela izmisuma
-
Mana kaimiņiene, vecā Vilma, būtu varējusi uzvarēt, katru rītu ķērc kā aizkauta, sabļaustoties ar vel vienu kaiminieni. -
Kaiju tur ir dahua, esmu bijis tur pāris reizes ar musarvagonu. Aromāts ir, bet tā nav smirdoņa, varbūt paveicās ar laikapstākļiem. Skats no kalna gala gan labs -
Kurš putnus baro ar gurķiem un tomātiem? -
Kā nu ne, 2 gadu intensīvi treniņi, cik reizes jau muļķa kaimiņi dzīvnieku aizsardzības dienestiem sūdzējās. -
Uz Express (80E) satelīta esošais Krievijas FTA mūzikas kanāls "RUTV" savu nosaukumu pārveidojis kirilicā. Agrāk bija ar latīņu burtiem. Kanāla Baltkrievijas versijas (RUTV Belarus) nosaukums palicis nemainīgi latīnisks. -
Tu piedalījies un saņēmi ka zini precīzu sastāvu? Rīkotājs ir Getliņi EKO ar gurķiem un tomātiem. Kaut kā nav loģikas šādam apgalvojumam. Latvijā nav sācies peidžeru izpirkšanas bums? Otrdien, 21. aprīlī, Ministru kabinets pieņēma izmaiņas, lai varētu izmantot signāla slāpēšanas iekārtas kritiskās infrastruktūras aizsardzībai, informēja Iekšlietu ministrijā.
-
Toties balvā bija pāris kilogramu barības maisījuma (saulespuķu sēklas 90%, auzas 5% un zemesrieksti 5%).
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-