Pārvadātāji neesot izturējuši Švinku-Švanku demagoģīju, piecēlušies un aizgājuši. Beidzot! Vai tiešām bizness beidzot sāk apzināties, ka nav obligāti laizīt pakaļas idiotiem, kas nonākuši ministru krēslos?
Varu vēlreiz atkārtot, ir vēl cits variants kā pazaudēt vietu. Ka aktīvs Vienotības vēlētājs kļūst neaktīvs, ka draudi par amēbām un krieviem ilgtermiņā nenostrādās, kas faktiski ir vienīgais viņu trumpis-Mēs vai krievi. Zaudēt ierasto ir sāpīgi un pat pāriet uz ko jaunu, potenciāli labāku ir grūti un prasa laiku un vilcināšanos, tomēr kaut kādā brīdī arvien tuvāk tuvojoties bankrotam saproti ka zaudēt jau nav ko un kļūst vienalga.
Zini, īstenībā diezgan maz (tas ir slikti) interesējos par politisko dzīvi LV. Nezin vai mums ir daudz runātāju, kas runā (vismaz runā) jēdzīgas lietas. Bet te arī - runāt ta runā, pat ir daudz tuvāk politikai nekā mēs visi, bet, kad piedāvā pašam iet un darīt, tad ... ai nē, nu es nē.
Palasīju šodien par progresīvās kultūrministres sarunām ar Rēzeknes varzu. Tas ir 3.14ģec.
Pardon, man viņi jūk.
Kā jau teicu, idejas fundamentāli nav sliktas, bet tie pārvēršas par tupiem lozungiem un saukļiem, jo viņa "komanda" sastāv no amēbām, kam uzdevums tāpat būtu atsēdēt un pareizos parakstus uzlikt, lai šīs idejas beigās kalpotu Šlesera un krievu kabatām.
Ir jābūt mazohistam, lai gribētu Šleseru kompānijā ar kādu jaunlatviešu blici pie šprices pamēģināt. Un kā ķirsi uz kūkas varbūt arī Helmani ar mārtiņu krustu. Tad iestātos singularitāte.
Fundamentāli jau Šleseram idejas nav sliktas, bet tas viņa novāktais dream team apkārt nespētu par līdz 100 aizskaitīt, tā kā nezinu kā viņš pat plānoto teorētiski spētu izpildītu ar "saviem cilvēkiem".
Nu kā skatās uz kuru pusi ir "uz priekšu", "dzīvosim draudzīgi" un būt vēl vienai Gruzijai/Ungārijai, jā, arī tā var audzēt IKP, bet vai tas ir uz priekšu? 🤷🏻♂️
Varu piekrist.
Nu viņiem reizēm izdodas nobremzēt vai izgāzt kaut ko, bet es tā sekas sauktu par "ne tik labi, kā varētu būt bez viņu kaitniecības", nevis "tikpat slikti vai vēl sliktāk". Kādu alternatīvu tu piedāvā? JV+Pro+AS pēc pašreizējiem reitingiem ne tuvu nesavāks 50%. Tu gribētu redzēt koalīcijā šleseru, s vai sv? Tā būs labāk?
Nezinu, kā tajos klientu centros ko tādu ir iespējams "izsist". tur kaut kas klienta labā notiek tikai tad, ja iesaista bez tabu vai ko tamlīdzīgu, lai gan paši tos ir pareizi apmācījuši visu novelt uz pašu klientu.
Es ceru, ka janvārī būs jauns līgums ar jaunu 31 dienu termiņu, kurā varēšu atteikties.
Ir divas partijas, kas vienīgais ko dara ir velk valsti atpakaļ. Šlesers, protams, ir pilnīgs dalbajobs un nesaprot, ka viņa idejas varbūt bija dzīvotspējīgas pirms 20 gadiem, bet vismaz citādi viņam gribas vilkt uz priekšu. Arī lielai daļai pārējo puskoka lēcēju. Bet ZZS un NA pat neizliekas, ka gribētu iet uz priekšu. Kamēr šīs te divas vai kāda no tām tiek likta valdībā, būs tikpat slikti vai sliktāk.