Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 336 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Arnis2002
    • Lcs006
    • base7
    • sounDDesign
    • Tuubijs
    • jacobs
    • Gordons
    • Mielestapa
    • Eraserz
    • tu16
    • gustavs_v
    • Gestapo
    • osscar
    • trakais
    • kukkuru
  • Biedru statistika

27448
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MareksLukaševics
    Newest Member
    MareksLukaševics
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Šodien kara 1418.diena. Tieši tik ilgi norisinājās Otrais pasaules karš. Šķiet, šī krieviem ir visu laiku ilgākā SMO operācija pasaulē. 
    • tu16
    • e = d
      Realitātē jau šis forums arī ir nomiris labi sen, tas kas ir pašlaik ir tāda kā zombiju versija . Palikušas daždesmit mūmijas un simtiem botu ir vienīgie jaunpienācēji. 
    • Gestapo
      Labi, ka mēs vēl atceramies vecos laikus.  
    • M@R$$
      Hehe līdzīga situācija man.  Gribējās tāka apgreidoties, ieraudzīju cenas, uzreiz velme pazuda
    • Mielestapa
      Šādas ziņas tagad bīstami izpaust. 64GB RAM un 4TB NVMe Samsung Pro 990 cenas jau pametušas Saules sistēmu un sasniegušas galaktiska apmēra līmeni. Var gadīties, ka misters Tramps atsūtīs specvienību pēc tā datora, lai nodrošinātu ASV tehnoloģisko balansu un spēku samēru Visumā.
    • Gestapo
      Nu nebaries, konkrētais HP ir piedzīvojis ļoti skarbus laikus, bija reiz darba pienākumos katru gadu no septembra līdz novembra sākumam augu dienu vizināties mašīnā ar šo portatīvo uz ceļiem un strādāt, tūkstošu tūkstoši km pa grantenēm un meža ceļiem ,karstums, aukstums, putekļi, vibrācija, kritieni. Man bija tādi vairāki, pusi dienas vilka bača, tad mainīju datoru, vēlāk, lai būtu mazāk čakars ar 2 datoru datu sinhronizāciju, mainīju tikai bateriju, velāk jau ieviesa mašīnās taisngriežus un tas čakars atkrita. HP vecajos laikos macēja ražot labas, izturīgas lietas, tagad ikdienā lietoju paviljonu, mēdz gļukot at to, ka kaut kas iefrīzo ik pa laikam, hvz kas, slinkums meklēt iemeslu, bet nu nav ar salīdzināms EB tomēr bija augstais gals, paviljons tāds nav   System Manufacturer    HP System Model    HP Pavilion Laptop 15-eh1xxx Processor    AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics, 2100 Mhz, 6 Core(s), 12 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM)    8.00 GB   Pāris gadus stāvēja skapī, savajdzējās tagad šad tad būtībā monitoringam izmantot, piešķīlu, iet kā puķīte  
    • inteens
      Nogriezt skābekli tāpat kā yandeksam, odnokašņikiem un nekontaktam. Savulaik piereģistrējos 4pda un abos monitoros, esmu aizmirsis gan nikneimus, gan paroles. Rakstīt tur kaut ko nav bijis vajadzības. 
    • kurtka
      Labrīt.   Varbūt ir interese par šādu? Sludinājums joprojām aktuāls.    
    • Jainit
      Šim modelim jau ir opcija ar dubultuzsitienu ieslēgt-izslēgt ekrānu.
    • ezis666
      Šitas viss ir gandrīz precīzi arī par mani, reģistrējies esmu daudz kur, nerakstu praktiski neko...
    • MakeMeGoAway
      Labrīt. Vēlos iegādāties procesoru uz AM4 platformas, sākot no Ryzen 5 5600 un ņiprākus. Modeli, kam ir vismaz 32MB L3. Pievienoju ekrānšāviņu ar to, ko nu AMD ir saražojis.   Rīga/Tukums/Talsi/Pakomāti. Whatsapp: 25 seši seši seši 811  
    • Jurkins
      Kur Tu redzēji kaut ko par loģiku 😁. Nostradamiem jau nevajag loģiku. Tik pārliecību. Tās viņam gana.
    • Jurkins
      Aha, nu jā, es reģistrējies esmu tehniskos visvisādos, bet pārsvarā, lai meklētu infu kādreiz, postojis esmu tikai vegalabā un par savu risinājumu vai arī uzdevis pa kādam jautājumam par kaut ko interesantu. Tagad atbildes daudz ātrāk un vieglāk dabūt čatiņā. Nu bet  BOOT ir īpašs 😉. 
    • Zin...
      Tagad stilīgāk ir Volvo braucējus aprunat nevis audi ar gāzi 
    • Exiic
    • rubb
      Šī diskusija atkal pierāda klasisko BOOT ekosistēmu: sākam ar gāzes sprādzieniem, aizpeldam līdz industriālajām iekārtām, pa ceļam iemetam politiku, un beigās kāds ieliek video, kas nav pat attālināti saistīts ar tēmu. Stabilitāte, kā saka.   Diskusiju dinamika arī nemainīga: viens zina labāk, otrs zina vēl labāk, trešais zina, ka abi ir idioti, ceturtais jau runā par kaut ko citu, un piektais noteikti iemetīs kārtējo “Audi ar gāzi” stāstu — jo kā gan bez tā.   BOOT ir Latvijas mikrokosmoss miniatūrā: tehnika, politika, filozofija, haoss un obligātais Audi ar balonu. Katls turpina vārīties. Un pat pārvārīties, jācer ka neizvārīsies sauss,  un nebūs ugunsnelaime   Gadi iet, platformas mainās, bet BOOT paliek BOOT. Tas pats vecais katls, kas burbuļo neatkarīgi no tā, vai apkārt ir 2004. vai 2026. gads. Un, godīgi sakot, labi vien ir — sterilie forumi mirst, bet šis te turpina dzīvot pēc saviem likumiem.  
    • rubb
      O, 4pda   Registrējies esmu jau gandrīz 19 gadus. Pa visu šo laiku esmu uzrakstījis tikai vienu postu. Esmu arī daudzos citos forumos — gan ļoti specifiski tehniskos, gan tādos, kur runā par visu ko. Un tendence visur ir viena: mana aktivitāte ir minimāla. Man nepiemīt vēlme visu laiku kaut ko atbildēt tikai tāpēc, lai kāds domātu, ka esmu gudrākais čalis bariņā.   4pda šeit ir tikai piemērs — līdzīgi ir visur citur. Parasti piereģistrējos, lai varētu precīzāk sekot konkrētām tēmām, nevis lai “spamotu” un krātu postu skaitu.   Kāpēc tik maz rakstu? Tāpēc, ka ikdienā, meklējot informāciju, gandrīz vienmēr atklājas — viss jau kādreiz ir bijis. Kādam tā pati problēma jau ir gadījusies, kāds to ir aprakstījis, un risinājums parasti ir tepat vien atrodams.   Ja nu tomēr gadās jautājums, kuram šķietami nav atbildes un viss izskatās unikāls, tad parasti tas nozīmē ko citu: nepareizi meklēts vai nepareizi formulēts jautājums. Pareizi uzdots jautājums jau pats par sevi satur daļu atbildes.   Tāpēc arī man sanāk maz rakstīt — vairāk meklēju, lasu un salieku kopā informāciju, kas jau ir pieejama.   Un secinājums ir pavisam vienkāršs: gudrs cilvēks māk atrast atbildes uz saviem jautājumiem, bet muļķis — vienkārši uzdod jautājumus, cerot, ka kāds cits tos beidzot uzdos pareizi un vēl arī atbildēs.
    • tinch
    • jema
      4pda patsmit gadus esmu, nu bet kurš tur runā par politiku, jūs ko, esmu desmitos tehniskajos forumos, piederību neapsrpriež!  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...