-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 519 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- hehe
- maxisl
- e = d
- SQL
- M@R$$
- base7
- Arnis2002
- sounDDesign
- 138
- Jurkins
- AndrisBB
- Kaspars12
-
Biedru statistika
28181
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Redz, man šeit visvairāk nepatīk Ruks. "Pasvinējusi"... Mums reāli aizvien ir mentene. Pirms dažām dienām noskatījos pēdējo sēriju "Ņevskij". O jā, džeki, šis krievu policijas(milicijas) seriāls ir foršs. To pilnīgi precīzi varētu pārnest uz Latviju... nedaudz aproksimējot. Un pat attiecīgus personāžus piemeklēt 🤣. Te viendien lasu, ka "policija izņēmusi zirgus..." -
Ir atšķirība, šīs te Gintas lietā ažiotāža sākās uzreiz. Uzreiz! Vēl pirms policijas, pirms iesnieguma bija skaidrs ka lieta būs ļoti skaļa. Un ja kas, galvas ripos. Nav tas gadījums kur ko var nomuhļīt, neredzēt, sarunāt,utt.
-
🤣 Kā es uzminēju, kurš un kādu viedokli izteiks pirmais! p.s. man mere bija ārkārtīgi ērti pa ceļam no darba... es tur ne reizi neesmu bijis. -
Dažiem empātiski liberālpederastiskajiem aizvien liekas, ka Rusiņa lietā policija bija sukas, bet šīs te Gintas lietā ... nu pilnīgi kristāltīri ģēniji. Rusiņš redz bija baltais alfa tēviņš, bet šeit tika aizvainoti netīrie radījumi, oj, cilvēkveidīgie radījumi no tālajiem dienvidiem. -
No šodienas visus Mere veikalus aizklapēja. Un es vēl maijā tur pirku lielo kilogramīgo kapučīno dzēriena paku. Starp citu Izcelsmes valsts bija Vācija. P.s.Visu ziemu vaktēju kad parādīsies 🤭 -
Bet tā kā darbs ir mūsu dzīve, tad maukšu vaļā šajā pašā tēmā. Šodien atklāju interesantu lietu - nācās iedziļināties divu firmu kokgrauzējos. Abiem drošības ķēde rubīja ārā PLC barošanu. Lai gan turpat blakus stāv toleranto un empātiski uzmanīgo eiropiešu iecienītais un pieprasītais safety relay. Kāda velna pēc? -
@strawberry8, šis varbūt priekš tevis. 8€ https://www.andelemandele.lv/perle/15936523/mini-spuldzes-sadzives-tehnikai/ Tā apakšējā kreisajā stūrī, tādas nebija telefoncentrālēm? Vai kam? -
Man vairāk par autoklāviem patika variants ar ķīniešu vakuumsūkņiem un vakuumkamerām. Izmantojot parasto streču varot iegūt diezgan pamatīgu rentgena starojumu. Pat ar tādu varot lēnām nogalināt. Paši ziniet kurus. p.s. štukoju, ka derētu nopirkt un paeksperimentēt. -
Autoklāvus, Arni, kā sprādzienbīstamas iekārtas, mājsaimniecībām neizgatavoju principā.🙂 Uzņēmējiem, jau kādu esmu uzbūvējis, bet arī tiem vairāk neņemos. Šāda iekārta, kā tavā piemērā, ir izgatavota rūpnīcā un darbnīcā nav tiražējama, kā arī cena būtu cita, ja arī tādu no AISI 304, tomēr izgatavotu. Tāpēc pērc vien to pašu. Ja kaut ko vajag sīkāk uzzināt, tad varu savam draugam, augšminētā v-la īpašniekam pajautāt. -
Sony GP-VPT2BT par 50€ https://www.andelemandele.lv/perle/15793375/sony-rokas-stativs-ar-pulti-gp-vpt2bt/ -
Atslēgas vārdi! 🤣 Krieviem ir arī M-trīsstūris un Djatlova pāreja. -
-
Nē, ne gluži. Matemātika piektdienai: No kā seko: 1) Tā kā pārbaudīti ir 148 vietējie, ja pieņem, ka visi 3 ar ☘️ ir vietējie (nav minēts), tas ir 2% pārbaudīto. Bet tā kā tas nav norādīts, viennozīmīgi varam secināt tikai, ka tie ir robežās no 0 līdz 2%. Un tā kā izņemta ir tikai ☘️, tātad visi 3 par narko ir par ☘️. 2) Pārējie 22 administratīvie pārkāpumi ir ne par narko. Šis nozīmē tikai to, ka 20 pārkāpumi ir tādi, kas nav (Indijas pilsoņu)∩(par vadīšanu bez tiesībām). Tie var būt vietējo vai jebkādas ne-Indijas pilsoņu veikti jebkādi, vai Indijas pilsoņu veikti jebkādi citi, ne par transporta līdzekļu vadīšanu bez derīgas vadītāja apliecības. Un vēl man tur patīk šis: Vai šie divi ir nesaistīti apgalvojumi, vai arī, ja saistīti - ar kādu pamatojumu persona būtu no hosteļa jānogādā uz patversmi? Mhm, kursiki un resorsiki! Nu kāpēc jālamājas? Varbūt nezin, varbūt zin. Tikpat labi, tu varbūt nezini, cik garšīgs ir putina pinpis. Nu nekas, es arī nezinu! -
Esmu bijis pavisam nenozīmīgā radio štruntu rūpnīcā, bet vietējie baumoja, ka apakšā esot vismaz septiņstāvīga pazemes rūpnīca, kur ražojot kaut ko militāriem mērķiem, pa naktīm armijas lielie vilcēji esot braukājuši šurpu turpu. WW2 fričiem tā bija ierasta prakse, nu i vaņka iemācījās. -
Nu redzi, kodol... vēl kaut kas tamlīdzīgs jā, bet citādi gan padumjie krievi gan tagadējie rīkojās pēc scenārija: 1. Mūsu visu lielo teritoriju neviens nekad neapšaudīs. 2.Ja nu tomēr, tad ar konvenciālajiem neko īpaši neizdarīs. 3. A ja ar atomu, tad no tā tāpat visu nenoslēpsi. 4. ņemot vērā iepriekšējos punktus - bezjēdzīgi dārgs pasākums. Tāpēc ukraiņiem ir tik daudz militāru rūpnīcu krievijas pilsētā, pa ko šaut. Bet ok, nestrīdēšos. Neesmu bijis Južmaša pazemes stāvos. -
Sievas taisītie konservi un zaptes stāv ilgāk bez nekādiem autoklāviem, priekš tam ir cepeškrāsns 90 grādu t, jāseko, kamēr burkas sāk mainīt krāsu. Par pamuļķi Andri pat neizteikšos, viņš nezin, cik garšīgi ir mājās gatavoti konservējumi. -
Nopērušies te tā kā pliki pa nātrēm - ja es radio klausos labu mūziku, nekādos displejos neblenžu -
Autoklāvā apstrādāti konservi vai tad nevar pat vēl ilgāk stāvēt? Inženieru un pārtikas tehnologu kungi - kā tur ir? -
Daugavpils radio "Alise+" (FM101.6) atjaunojusi mājaslapu un tagad viss latviešu valodā+ iespējams lejupielādēt viņu klausīšanās aplikāciju. Iet laikam līdzi. -
Rakstīts sankcijām pakļautas personas. Ieceļošanas liegums IR sankcijas. Ja rakstīts tā ka krimināli sodīta persona nevar kandidēt, tātad nevar. Nav tur svarīgi par ko sods, kur izcieta un vai vispār izcieta. Sodāmība ir un ietilpst viss.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-