Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   12 biedri, 0 Anonīmi, 372 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Arnis2002
    • Long John
    • lexxx
    • tinch
    • dzincha
    • Zin...
    • Racer
    • Net
    • Jurkins
    • M@R$$
    • ridao
    • jlopatko
  • Biedru statistika

27520
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Un Tu jau tagad sabiezini krāsas. Par tiem geto, piemēram😁. Viss ir vienkāršāk. Kaut vai nelaimīgais RB... ir izpļekarēts neiedomājams daudzums piķa (tūlīt atskries kreisais "anglis" un bļaus, ka ES nauda😁), nekompetence nekompences galā, jeb drīzāk apzināta kaitniecība ar mērķi tikt pie piķa pašam (un Sašam). Brēmaņi, šleseri un tās, kā viņas tur, protams, bļauj ka "viņi visi sukas" a mēs nekad... Un ko? Varbūt nevajadzēja pļekarēt? Ak jā, un tad šīm te pilnīgi objektīvajām lietām var piekārt klāt kaut ko nedaudz par "geto". Un tad ej ar viņiem cīnies gadu gadiem, kā ierasts mūsu Temīdai. Un beigās bez rezultātiem. 
    • Racer
      Nebrīnos ka nesaproti to, ka kara laikā propoganda ir no abām pusēm...
    • Jurkins
      Nu kāpēc visiem pacelt algas? Kādai noteiktai sociālai grupai. Vistīrākā manipulācija.     
    • Zin...
      Pliks solījums pacelt algas visiem nav tīša manipulācija. Manipulācija būtu - krievvalodīgos Latvijā drīz liks geto, daļa jau ir ielikta,  tādēļ apsolam, ka tā nenotiks, ja izvēlēsiet mūs. Vai arī Kariņa režīms nonāvēja 400 000 cilvēkus, tādēļ mēs parūpēsimies, ka katra pote būs tautas referendums un atzīts zinātnieks no Šveices, par kuru neviens ārpus tiktok nav dzirdējis, ir teicis, ka tā ir lieta no kā bigfarma baidās. Atšķirību jūti?
    • dzincha
    • Jurkins
      Jā! Par šo + Tikai nevis izmantojot mūsu neierobežoto (dodiet piķi) NVO kapacitāti!
    • Jurkins
      Neko nezinu par olimpiju. Gaudas visādas esmu dzirdējis. Bet jā, piedalīšanās olimpijā ir tupa, ja tur piedalās krievi. Un nē, neizplatu un negaudoju. Bet tas ir mans viedoklis.   atbilst ikvienam priekšvēlēšanu solījumam, burtiski ikvienam. Līgava nevar būt drusciņ stāvoklī. Aha, zinu, ka pasaule nav melna un balta, bet kurš tad būs tas viedais un pareizais, kurš noteiks, kurā brīdī pelēkais kļūst melns un kurā balts? Mūsu deģenerētā tieslietu sistēma?
    • kurtka
      Jā. Klasisks gaslighting. Bet kāds gan tur brīnums - kur vate, tur gāze.
    • Tuubijs
    • 138
      Tā ir tava greizā interpretācija. Būtībā viss, ko es esmu teicis par Palestīnu, ir, ka es uzskatu, nu kā lai tā pieklājīgāk pasaka - par maldos dzīvojošiem ļaudis, kuriem "Krievija bumbo Ukrainu, šausmīgi, #standwithukraine" galvā sadzīvo ar "Izraēla bumbo Gazu, vaiciklabi, eto drugoje, tur nav civiliedzīvotāju, tur visi teroristi, ak nabaga pieci ebreju ķīlnieki, #standwithisrael". Par marksismu, ja reiz pieminēji - šķiet, jau biju šeit izteicies, ka manuprāt tas viens Maiznīcas čalis kurš grib nebūt čalis un tiktokā stāsta cik lieliski un pareizi viss esot bijis padomju savienībā (kad viņš vēl nebija uztaisīts un visticamāk viņa tēvs vēl zem galda staigāja) liek Maiznīcai izskatīties slikti un man patiktu, ja Maiznīca distancētos no šādiem uzskatiem; vai varbūt viņi tur visi tādi, es nezinu. Un kamēr tev prievīte un višivanka no aļika nav nodegusi, varbūt vari arī pa tēmu atbildēt, kā tev šķiet, cik objektīvi un nemanipulatīvi ir Ukrainas oficiāli mediji?
    • Zin...
      Nav jāierobežo, bet jāiemāca saprast un arī praksē jāievieš atbildība par sarunāto. Par tīši sarunāto manipulācijas nolūkos. Kā piemēram tagad krievi aktīvi gaudo par Latvijas piedalīšanos olimpiskajās spēlēs un cik tas ir bezjēdzīgi un aktīvi izplata šo naratīvu visur soctīklos un tā vietā bērnudārzu būtu cēluši.
    • Racer
      Nezinu, es skatos tikai XXX kanālus. Ar AI ieviešanu neesmu manījis izmaiņas ritmā un intonācijā...
    • Racer
      Smird pēc degošas vates. Nebrīnies - viņam arī palestīniešu spridzinātājs ir moceklis. Iekļaujošā izpratne par dzīvi jaunmodīgi, bet pēc būtības marksisms un pajolisms, nerēķinoties ar vēsturi un to, ka tas tā nestrādā...
    • Arnis2002
      jā-tas tikai aplikācijā strādā! paldies!
    • Dexs
      Jā, tas Multiview labs - paejot pultij pa labi/kreisi var uzlikt skaņu tieši tam kanālam, un ar vēlvienu OK pogu - pārslēgties uz full screen. Bet tas pie HBO Max appā, nez, vai arī Go3.
    • Jainit
      Tāpat kā jebkuru citu straumi/tiešraidi.  VVZ, no kā tas atkarīgs. HBO Max aplikācijā uz Android TV OS, Google TV OS, Android 15 iet bez problēmas. 
    • Arnis2002
      kā var palaist to multiview straumi? vai tas atkarīgs no televizora?
    • AndrisBB
      Bet nu skatīties filmas ar tulkojumu tas tāpat pazaudēt pus jēgu no konteksta, ar AI vai bez. Kautkādas komēdijas utt, joki, humors utt, vienkārši nav tulkojams.  
    • AndrisBB
      Viena lieta uztrenēt modeli iztulkot uz tekstu, kautvai burtisku. Pavisam cita tam piedot vēl katkādu intonāciju un ritmu atkarībā no konteksta. Maz jau ticams ka kāds vispār kautcik nopietni trennē modeli uz latviešu valodu. Tas tak maksā miljonus, bez kautkādas iespējas atpelnīt. Mēs pērkam 'pakalpojumus' modeļu trennēšanā visādiem gadžetiem, pat pavisam sīki modeļi (balss komandām) ar pāris teikumiem, izmaksā bezmazvai 100k.   
    • Jainit
      kā franču/dāņu/korejiešu valodās būtu "Audi 80 ar gāzi"?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...