-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 170 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- INTRASERVERNET
- spameris
- binary
- pikox
- Juris.160687
-
Biedru statistika
27589
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Juris.160687
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Mājsaimniecību parādu apjoms apmēram pirms-2008. gada līmenī un iekrājumi zemākie kopš pasaules kara. Diezgan liela varbūtība ka iestāsies līdzīga kā 2008.gada kredītu krīze. Sāpēs atkal visiem. -
Nekas īpaši nekaitina. Skaties izmēru lai stūre nav par tālu vai zemu. Nu vismaz man tā parasti problēma. Tiem rāmjiem kam tuvāk, parasti arī zemāk. Tapēc man 20mm rise in ar relatīvi īsu reach. Apmēram tādas https://www.geneticbikes.com/shop/products/handlebars/road/driser-16-bars/?srsltid=AfmBOop5bbogB89pANL9AkYv7LjT_LmWOZiSPVtgItB1vsxSxQm4p-GR -
Pardodu sakara ar jauna iegadi Dell Latitude 7410 Procesors-core i7 16GB RAM 512GB SSD uzinstalets win 11 Datoram svaks akumulators,tur tik darba rezima 40-45 minutes gribetos 80 naudinas Bet var runat
-
Baigi gribu graveli iegādāties. Šobrīd ir MTB, bet secinu, ka braucu pārsvarā par daudz maz labām gruntenēm un asfaltu. Kāds no jums ir pārgājis no MTB uz graveli un kādas sajūtas - kas kaitina u.t.t.?
-
Preču tirdzniecības importa/eksporta deficīts ASV ar sasniedzis pēdējo 50 gadu augstāko atzīmi 🤣🤣 plāns kā māja -
Par to datoru iepirkumu... Dace, tā kura ar melnu bārdu: Ņemot vērā nule publiski izskanējušo informāciju, esmu uzdevusi ierosināt jaunu dienesta pārbaudi. Vienlaikus jānorāda, ka daļa šī iepirkuma organizēšanā iesaistīto vairs nestrādā IZM. Ideāla atmazačka - sliktie pie mums vairs nestrādā. -
Derēs jebkura no ISKRA. Istabas antenu ar garu kabeli nav vērts likt, kabelī būs tāds signāla vājinājums, ka nekāda ieguvuma nebūs. Varu uzdāvināt ISKRA antenu, Atrodas Rīgā, Zolitūdē. Nekādi nevaru saprast, kāpēc nelietot interaktīvo TV. -
_dunduks_ · Ierakstīts
Lai uztvertu virszemes tv, pašlaik tiek izmantota Philips istabas tv antena, kas uztver tikai vienā istabas stūrī un attēls iefrīzo, kad kāds staigā pa istabu. Kādu āra antenu jūs ieteiktu man pirkt no Iskara piedāvājuma? Un ar ko tās vispār atšķiras? Varbūt ir jēga šo pašu istabas antenu pagarināt uz otro stāvu, kur pie loga būtu paredzēts stiprināt Iskra antenu? Rīgas tv torņa tiešai redzamībai padsmit metru attālumā no loga priekšā aug Latvijas valsts meži, kas noteikti traucē signālam. Attālums līdz Rīgas tv tornim 35km. Budžets - jo mazāk, jo labāk, bet būtu labi, ka attēls nefrīzotu. Ne mans tv, ne mana, bet palīdzēt vajag. -
Te nav nekāda reljefa. Tikai nelieli pakalni un nedziļas ielejas. -
Pordon, piemirsu ka Jēkabpilī Zeme ar reljefa izvirtībām izpildās savādāk... 🙄 -
Ne pa lielam. Nu, ar viņu daudz kas nav saprotams. Bet varbūt viņu vajag uztvert kā kohereru. -
Visus protams neatcēlā, bet atcēla pa lielam visus, ko viņš ieviesa (jo viām nebij tiesības tādus ieviest). Tagad sāksies bezgalīgā tiesāšanās ar atmaksām. Īsti jau nav saprotams, ka ja jau Republikāņiem pārsvars Kongresā un visi tik ļoti klausa to Trampu, tad ko viņš uzrteiz negāja uz Kongresi prasīt, lai iedod viņam tādu atļauju? Mistērija 🤷♂️ Tad varētu likt kaut 500% tarifus. -
Mums ir to bumb un biszāl. Arī to puiš mums ir. Bet par to mēs grib samaks par skaidr dālder - 200 dālder par katr zirg, 100 dālder par par katr puiš, un par to palīdzēšan brīv tirg iekš Rīg ost. Kaut kā tā. -
Galīgi neesmu Šlesera fans, bet nevar nepiekrist, ka no tās izrādes āža kāja lien ārā vēl ne tāda. Jā, bet vērsties KNABā... -
varbūt gaidīja,ka atbildēs pats priekšnieks,a te kkāda vietniece
-
Nemelo. Visus neatcēla. Ak nu jā, jāpiezīmē (tā kā leftisti un antifas variet nesākt cepties), ka man nepatika, kā viņš ar tiem tarifiem ņēmās. Vajadzēja, bet krietni savādāk. Tāpt kā daudz ko citu. -
Tu arī tagad sāksi šito tuftu dzīt?🤣 Vai tomēr domāji - apaļa kā paplāte? -
Kaut kā pēdējās dienās IZglītības ministrija kritusi nežēlastībā... https://jauns.lv/raksts/zinas/697145-izglitibas-un-zinatnes-ministrija-starp-valsts-sekretara-vietniekiem-vispelnosaka-karina-caunite-orupe Valts sekretāram ir pieci vietnieki! P I E C I ! -
Es nesaprotu, ko viņš gaidīja un tagad baigi raud par to.
-
Baterijas arī nopirki? Vai tās mājās jau ir? Varbūt ar PC var kaut kā caur bluetooth saslēgt.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-