-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 507 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- rooyar
- spameris
-
Biedru statistika
28181
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Šķiet, tev bija daži kaķi, tev labāk zināms, nestrīdēšos! -
Sapratīšu, man arī ir dažas plates, mēdzu paklausīties. Šitie, nu protams viņi griežas un skan, un droši vien skan ne sliktāk par piecdesmitgadīgu Akordu ar sapuņķojušos pjezo adatu un izkaltušiem kondiķiem un rullīšiem, bet viņi ir absolūti sliktākie vinila spēlētāji, ko šodien var jaunus veikalā nopirkt: Piedošanu, cienītā tēma un tās autor! -
Nē, biedriem jāēd vien būs pašiem tās pupiņas un tālāk jātiek līdz testēšanai. Jo kāda šķirba; kaķveidīgā, vai cilvēkveidīgā zarnu trakts?🤔 Lai gan jāsaka, kaķis tādu kafiju spētu uztaisīt stiprāku? Taču iebarot un savākt pupiņas pēc tam, diezin vai būtu iespējams.😀 -
Nez vai, pavisam cits tehnol.. nē, bioloģiskais process. Ja tu parastu kaķi pierunātu apēst zaļus kafijkoka augļus, tad, iespējams, varētu iegūt kaut ko līdzīgu. 💁🏻♂️ -
Nez, ja parastās kafijas pupiņas izvārta parastā kaķa kakās un pēc tam saulē izkaltē, garšo tāpat kā oriģinālais izstrādājums ? -
Nepārbaudīts fakts, bet militārās rūpnīcas slēpj zem zemes jau sen, maskējoties ar civilajiem objektiem. Kad padzīvoju Jēkabpilī, daudz esmu saticies ar tā laika lidotājiem - ofiņiem, pēc trešā polša ne tādas vien lietas izstāstija. -
Īstenībā skan pat labāk, nekā cerēju, bet nu tu nesapratīsi, ka mēdzu paklausīties arī vecās, labās vinila skaņuplates no savas iespaidīgās kolekcijas. Gremo arī CD un un MP3 no fleškas. -
Paga, paga... Tu tagad gribi teikt, ka brazīliešu daiļavas darīja to pašu, ko civetkaķi??? -
Nemācēšu salīdzināt, dzēru to kaķu kaku kafiju, no kaut nosit - nejutu tur atšķirību no parastas Brazīlijas arābikas -
Indiešu rīsi ir apmēram tas pats, kas civetkaķu kafijas pupiņas? -
Man rīt bija plāns pēc Indiešu rīsiem iebraukt, ne salīdzināt ar parastajiem, tagad neko -
Neaplidoju. Un rakstus nelasu. Vairs... dzīve iet uz priekšu 🤣. Bija video, tālāk pat neskatījos. Nezinu, varbūt feiks... ja kas, andris vai zinītis pārbaudīs, viņiem patīk. -
Tu par šo apollo rakstu? Es rakstu neredzu, bet nerādās no ievada ka viņš tā teicis. Tik tas ka varot arī pierādīt ka tas nav noticis. Ir taču vēl liecinieks, baltais vīrietis, ko tas par šo visu saka? https://www.apollo.lv/8514374/varbut-ir-par-daudz-svinets-nesakritibas-gintas-vilcanes-stasta-par-migrantu-uzbrukumu
-
Redz, man šeit visvairāk nepatīk Ruks. "Pasvinējusi"... Mums reāli aizvien ir mentene. Pirms dažām dienām noskatījos pēdējo sēriju "Ņevskij". O jā, džeki, šis krievu policijas(milicijas) seriāls ir foršs. To pilnīgi precīzi varētu pārnest uz Latviju... nedaudz aproksimējot. Un pat attiecīgus personāžus piemeklēt 🤣. Te viendien lasu, ka "policija izņēmusi zirgus..." -
Ir atšķirība, šīs te Gintas lietā ažiotāža sākās uzreiz. Uzreiz! Vēl pirms policijas, pirms iesnieguma bija skaidrs ka lieta būs ļoti skaļa. Un ja kas, galvas ripos. Nav tas gadījums kur ko var nomuhļīt, neredzēt, sarunāt,utt.
-
🤣 Kā es uzminēju, kurš un kādu viedokli izteiks pirmais! p.s. man mere bija ārkārtīgi ērti pa ceļam no darba... es tur ne reizi neesmu bijis. -
Dažiem empātiski liberālpederastiskajiem aizvien liekas, ka Rusiņa lietā policija bija sukas, bet šīs te Gintas lietā ... nu pilnīgi kristāltīri ģēniji. Rusiņš redz bija baltais alfa tēviņš, bet šeit tika aizvainoti netīrie radījumi, oj, cilvēkveidīgie radījumi no tālajiem dienvidiem. -
No šodienas visus Mere veikalus aizklapēja. Un es vēl maijā tur pirku lielo kilogramīgo kapučīno dzēriena paku. Starp citu Izcelsmes valsts bija Vācija. P.s.Visu ziemu vaktēju kad parādīsies 🤭 -
Bet tā kā darbs ir mūsu dzīve, tad maukšu vaļā šajā pašā tēmā. Šodien atklāju interesantu lietu - nācās iedziļināties divu firmu kokgrauzējos. Abiem drošības ķēde rubīja ārā PLC barošanu. Lai gan turpat blakus stāv toleranto un empātiski uzmanīgo eiropiešu iecienītais un pieprasītais safety relay. Kāda velna pēc? -
@strawberry8, šis varbūt priekš tevis. 8€ https://www.andelemandele.lv/perle/15936523/mini-spuldzes-sadzives-tehnikai/ Tā apakšējā kreisajā stūrī, tādas nebija telefoncentrālēm? Vai kam?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-