-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 171 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- inteens
- AndrisBB
- Kitai
- jacobs
- Jainit
- M@R$$
-
Biedru statistika
27941
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jānis T.
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Kā tur krievi šodien uzvedas? Esmu 1500 km no Korfu uz DA un te grupu ar krievu durām redzēju, kuras ar armijas laiviņām galvā staigā -
Nīderlandes tirgū atgriezies leģendārais mūzikas telekanāls "TMF" (Total Music Factory). Viņš būs pieejams OTT platformās. Tajā varēs vērot *digitalizētus apmēram 35 000 stundu mūzikas video no 90/00 gadiem. *To veiks kompānija InnPicture, kura ir atjaunojusi klipu bāzi arī citam mūzikas kanālam "192TV". Pats "TMF" savu darbību uzsāka senajā 1995.gada 1.maijā. Tā mērķis bija piedāvāt holandiešu alternatīvu angļu valodas "MTV Europe". Kamēr "MTV pamazām pārgāja uz realitātes šoviem, "TMF" palika uzticīgs mūzikai. Tiesa, 2002.gadā viņu tomēr iegādājās kompānija MTV Networks un viņš sāka zaudēt popularitāti, kamēr 2011.gadā viņa vietā tika palaists bērnu auditorijai domātais "Kindernet". -
https://www.president.gov.ua/documents/3742026-59389? -
Esmu Korfu, kas ir Grieķija, te mazliet savādāk ar orku kanālu skatīšanās leģitimitāti. 😎 -
Bļin, pagājušo nakti atkal tas brīdinājums nostrādāja neīstajā brīdī. Vispirms paziņojums atnāk, kad viss jau beidzies, bet tagad- kad nekas vēl nav sācies. Tāda sajūta, it kā to dronu piloti arī saņem šīs ziņas par apdraudējumu no gaisa. -
@Raceres ceru, ka tev šo bildi atsūtīja mīļākā no tā gala, jo to aizliegto kanālu, pie tam oriģinālo, Latvijā it kā nedrīkst skatīties -
Jā, šis gājiens bija labs. Pie tam bezjēdzīgi tērēt dronus mēģinot ielidot pga pārsātinātā rajonā būtu muļķīgi. -
Man priks ka Zeļenskis ar Dekrētu atļāva parādi sarkanajā laukumā. Peskovs sarka un bālēja par šo, bet nu labi, esot Korfu tomēr paskatījos ko gnīda norunāja uzrunā - švaki. -
Viskomiskāk bija aizslēgt skolas un bērnudārzus. Un pašvaldību iestādēm likt "strādāt"attālināti. Bet vislabākais, ka Sprūda prombūtnē šamo aizvieto Švinka.. -
uz cik ilgu tā atpūta domājama tāda līmeņa barterim?
-
Emocijaacii · Ierakstīts
Hey. Tātad.. Mana "maiņas valūta" šobrīd ir iespēja atpūsties kupolā pie dīķa ar karsto burbuļu kublu ,grilu,ugunskura vietu ( un daudz citi jauki sīkumiņi) Atpūtas vieta atrodas Krogsilā,starp Rīgu un Ķekavu. Pretim vēlos palīdzību ar robotiem. Ir dažādas idejas, viens robotiņš jau ir pasūtīts un tam gadu būs komplektā par velti Premium pieslēgums īpašam jaunās paaudzes al. Bet pēc tam...ir idejas, vajag palīdzību:) ( palīdzība ar Open al sistēmu , ar Raspberry Pi untt:) Ar mani var sazināties Watsap 25614035:) -
Vai arī uz ikviena mūsu eksperta galvas.🙂 Droši vien, no malas ukraiņiem, jā arī krieviem, mēs tā komiski izskatāmies? Lai gan tā būtu jebkurā nekarojošā valstī pasaulē. -
Tas drons vai droni varēja nojobties zemē kaut kur Lūznavā, armijas bāzes teritorijā. Varu saderēt, būtu pavisam cits efekts. -
Ko neteiksi? Kas ta uzbruka? Ceru, ka jau esi esi pie mājas izracis ierakumus un gatavs mest granātu Ukrainas virzienā. -
Lasiju vai dzirdēju, neatminos vairs, bet kāds NBS pārstāvis teica, ka baigi ilgi un smagi iet ar visādu ieroču un aizsardzības lietu iepirkšanu. Viens ir cena, otrs - nejēgā lielā birokrātija. -
-
Nē, nu es savējos nejaucu ārā. Iespraudu un atstāju. Tad jau redzēs... -
Ja plikus štekerus varētu pasūtīt aliexpresī, tad jau to arī darītu. Bet no turienes var pasūtīt tikai štekerus ar plastmasīgiem 3x0.375 diedziņiem, kuri, pēc atsauksmēm spriežot, pēc kāda laika sāk izrādīt savas iekšas (t.i., izolācija gluži vienkārši pārplīst). "Čatiņa" minētais ar standartiem tik vien kā lika saprast, kāpēc tos štekerus nekur nevar atrast. Nēnu var alibabā, bet arī - bez "korpusa". Gribētos jau ja ne 3x1.5, tad vismaz 3x1.0, turklāt tādus, ko var bez bēdām arī locīt pēc vajadzības. -
Tak nesip Bobi.Pofig uz tiem standartiem. Sūti aļikā. Man atnāca tās 90 grādu pārejas. Lieliskas. Tieši tas, ko vajag. edit: neizlasīju pēdējo teikumu 🤣.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-