Jump to content

Mac uzradušies konkurenti?

Igelkott
 Share

Recommended Posts

Iekš LTC piedāvājuma viens MAC lapsis bija pat zem 700 Ls.. Tā kā - nav jau vairs nekāda luksusa prece..

Guest Kasparz

Ņemot vērā ka jaunas procesoru ražotnes palaišana mūsdienās maksā ap 2 mljrd dolāru varat paši sarēķināt cik maci ir jāpārdod lai atpelnītu šādus ieguldījumus un cik ticami ir ka Apple spēs pavilkt jauna procesora ražošanu nemaz nerunājot par izstrādi un patentiem...

Bez attiecīgās arhitektūras licences varēsi tikai apakšbikses ražot. Un ar 2miljardiem būs krietni par īsu.

• 2 weeks later...

Biju uzlicis uz sava PC, lai salīdzinātu ar citām OS. Darbojās stabili. Pirmais, kas interesēja, kā ir ar fotogrāfijām. Man tomēr jāatzīst, ka linux šajā ziņā ir labāks. Iphoto ir labs, tomēr es neatradu iespēju, kā normāli apskatīt kādu no saviem CD ar bildēm. Vienīgais, ko piedāvā- importēt. Preview ļauj apskatīt atsevišķu bildi, bet nav iespēja uzreiz pārslēgties uz nākošo. Par līdzīgām problēmām forumā žēlojās arī īstie lietotāji. Bija arī citas neērtības, kas varbūt nav pamanāmas uz ļoti liela monitora 20-22".

• 2 months later...

Man domāt tas apple ir uz roku, jo tagad parādās vairāk un vairāk potenciālo klientu. Viņi var izspēlēt pat reklāmu, ka tie datori nepiedāvā pilnu veiktspēju, ka MAC var vairāk un ta jau parādīsies jaunie MAC lietotāji. Ne velti Apple saka, ka viņu lietotāju skaits ir palielinājies, vienkārši sapērk OS, a ja pērk OS tad skaitās ka pērk kompi līdz, a te pērk tikai OS, tātad MAC datoru lietotāju skaits ir vism par kādiem 1-4 štuk mazāks nekā šie domā...

• 7 months later...
  • 2 years later...

Preview ļauj apskatīt atsevišķu bildi, bet nav iespēja uzreiz pārslēgties uz nākošo.

Nemāki datoru lietot. Protams, ka tāda iespēja tur ir.

Tā versija, ko varēja uzlikt uz mana sen jau mūžībā aizgājušā datora, arī nebija no tām svaigākajām tajā laikā. Tagad man ir pilnīgi vienalga, ir iespēja vai nē. Toreiz vienkārši gribējās tikai mazliet papētīt. Labi, ka paralēli ir vairākas sistēmas. Ir vismaz neliela konkurence, un cilvēkiem ir izvēles iespējas.