Jump to content

Neveiksmīgs tests


binladens
 Share

Recommended Posts

Baroklis jau tā bija norakstāms jo bija atgriezts no miroņiem (ar venta maiņu) tad nu šodien saliku kasti viss iet (p4 2,6 presscot) tad domāju jāsašķiro "metamās" plates....... Pārbaudīju vienu gigabyte - Auksta

 

Domāju pieslēgšu otru (arī gigabyte) . Atradu uz plates kontaktus power switcham (itkā) pieslēdzu, piemetu barokli (paldies dievam uz plates NEKAS neatradās tikai plate) ierubīju špannungu slēdzu iekšā un bāms kautkas melns baroklī uzsprāga un ostatki no tā izlidoja pa barokļa venta spraugu.

 

Jautājums kas var tā sprāgt jo firewerks bij smuks vismaz attaisot neizskatās ka pat drošinātājs jo tas ir balts aizvērtais', rīt izjaukšu apskatīšos kas tad pašķīda bet tomēr interese kas tā varēja pašķīst vai arī kas platei var būt nosvilis kas izsauktu šādu reakciju jo pirms ~2 mēnešiem testēju ka negāja, bet biju aizmirsis piemest 4 pin 12v un gribēju pārliecināties ka tiešām neiet :/

 

Visticamāk ka aizgāja 12v stabilizators (laikam) jo uzliekot "ostatku" uz zoba kautkas keramisks :/ :( nu žēl rīt jānes uz musaru un kaste paliek bez barokļā :mad:

Link to comment
Share on other sites

paskaties vai mazais slēdzītis nebija uzlikts no 220 uz 110, tad tā var gadīties, ka uzsprākst kāds no kondensatoriņiem. Pats pārbaudīu :mrgreen: :shock:

Link to comment
Share on other sites

binladens

Nē es tak rakstīju ka kompizīts materiāls ne tākā kondieriem un bija točna kā firewerks ugunis dzirksteles un bums pa resti izlido melni sudi... (kadi 2) siki gabali.. nu visticamak ka stabilizators jo platei kaukas ari bija :(

Link to comment
Share on other sites

Ja barbloka ventilātora maiņu diez vai var uzskatīt par " barokļa atgriešanu no miroņiem", tad elektriskās shēmas remonts tiešām ir uzskatāms par miroņa atdzīvināšanu. Pasaulē viss ir ļoti vienkārši iekārtots. Ja pats no elektronikas neko nerubī, tad meklē jaunu bloku, bet ja elektronikā labi orientējies, tad Tu labi pelni un atkal pērc jaunu barokli, jo Tev ir pietiekoši daudz naudas un ar Tavām zināšanām nav vērts tērēt laiku remontam.

Link to comment
Share on other sites

Jā, pusvadītāji tā mēdzot sprāgt. Diodes/tranzistori/stabilizatori - patiesībā jau tas ir gandrīz viens un tas pats. Tāpēc arī sprāgst līdzīgi. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...