Jump to content

Interesentiem - foruma statistika, Jūnijs-Oktobris.


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labadiena forumiešiem!

 

Nupat iedomājos, ka varbūt kādam būtu interesanti uzmest aci foruma aktīvajai statistikai par pēdējiem pieciem mēnešiem (kopš foruma pārejas uz IPB platformu). Lai nebūtu tikai sausi cipari, mazliet tos papildināju ar interesantiem sīkumiem, kā arī vizuālo materiālu tabulu paskatā. Kā tad īsti mums pa šo laiku ir gājis varam redzēt zemāk izvietotajās tabulās. Ērtības labad tabulas sagrafēju pa nedēļām/mēnešiem, nevis dienām.

 

Vidēji dienā forumu apmeklē 560 unikāli lietotāji. Caurmērā lielākā lietotāju aktivitāte ir ap pulksten 21.00 vakarā, un ap šo brīdi vidēji online'ā ir ap 110 biedriem. Zemākā aktivitāte forumiešu vidū, kā jau iespējams paši iedomājāties, ir pulksten 4.00 no rīta (laikam saistīts ar to ka daži no mums šad tad arī guļ - kas to būtu domājis.. :D).

 

Caurmēra lielākā kopējo lietotāju aktivitāte ir novērojama pirmdienās, trešdienās un svētdienās (par vidēji 10% vairāk rakstu/apskašu kā citās nedēļas dienās). Vēl darbīgāki forumā mēs esam mēnešu trešajās nedēļās (gandrīz 20% augstāka aktivitāte kā mēneša sākumā/beigās - laikam ar algas dienām saistība.. :D). Visgausākie lasītāji/rakstītāji esam piektdienās un sestdienās (tas pamatā ir pašsaprotami - šīs nedēļas dienas parasti vairāk veltam atpūtai).

 

Vidējais statistiskais foruma lietotājs parasti forumu apmeklē 4 reizes nedēļā. Viņa foruma sesija (laika posms no ielogošanās - izlogošanās) ir caurmērā 1 stundu un 9 minūtes gara, un šajā laikā lietotājs vidēji apskata 27 pavedienus, ieraksta 4 atbildes, aizsūta divas PZ. Vēl caurmēra lietotājs šajā laika posmā 19 reizes izmanto funkciju "Apskatīt jaunos rakstus", kā arī veic 0.6 meklēšanas operācijas (tagad nebrīnos, kapēc tik bieži lietotāji veido atkārtotus topikus.. ;)).

 

Kopumā forumam mēnesī vidēji pievienojas 266.4 jauni biedri, vidēji forumu mēnesī pamet 22 lietotāji. Vidēji nedēļā tiek aizsāktas 377 jaunas diskusijas. Kā redzams otrajā tabulā, kopš septembra vidus ir novērojama tendence pieaugt jauno diskusiju skaitam. Vidēji nedēļas laikā forumā tiek iesūtītas 3066 atbildes. Protams, proporcionāli pavedienu skaitam, pieaug arī atbilžu skaits (pēdējās nedēļas postu skaits nav provizorizēts, bet pieņemu, ka tas turpinās progresiju).

 

Tālāk statistiku ilustrēs attiecīgas tabulas:

 

Foruma sadaļu apskašu skaits (kopš 1.Jūlija).

tab-4-1.jpg

tab-4-2.jpg

tab-4-3.jpg

tab-4-4.jpg

tab-4-5.jpg

 

Jauno foruma lietotāju skaits pa mēnešiem, sākot ar Jūniju:

tab-1.jpg

 

Pavedienu skaits pa nedēļām, sākot ar Jūlija pirmo nedēļu:

tab-2.jpg

 

Atbilžu skaits pa nedēļām, sākot ar Jūlija pirmo nedēļu:

tab-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...