Jump to content

Kā atkauties no brālēna? HELP!


Guest shark
 Share

Recommended Posts

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • klf

    5

  • w00t

    5

  • Destructo

    5

ko ir eedis..vienu jogurtinju pa dienu...psc... :shock:

 

pa miegam nomurminu: dari ko gribi man vienalga, liec man mieru, etc. Shis panjem un iesleedz pc...uff, kaa es tad satrakojos :evil:  

 

:lol: shie teikumi vislabaakie :lol:

 

Tik tieshaam - dereetu izveidot taadu, kaa pamaaciibu - kaa ciiniities ar taadaam situaacijaam :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest uguns

Vispār ja pie tevis atbrauc kāds gados jauns rada gabals tad ar šo vajag sadraudzēties "pavazāties apkārt" tad uzreiz atkrīt tā nepatika un tad abi var pēc tam pie tās kastes sēdēt un bazarēt par da jebko nevis tā vietā naidoties.

Bet tā kā es pats esmu jauns tīnis un ja gadās kad ar vecākiem jābrauc pie sen neredzetiem radiem un tur nav ko darīt plus tevi saliek ar kādu 20 gadīgu džekiņu no kura nāk arā tikai negativisms un īgnums pret tevi tad tie nagi niezēt niez vīņam krist uz nerviem.

Link to comment
Share on other sites

Oho, zinu kaa var viegli valjaa tikt no siikiem kretiiniem, njem akmeni un sit tieshi pa pieri, tici man, kameer atjeegsies buusi jau gabalaa :>>>

Link to comment
Share on other sites

Polarbear

Un tad veel valstii mauro, ka slikts dzimstiibas liimenis! Cilveeki laikam ir naakushi pie secinaajuma, ka siikos shmuljus nevajag razhot! Ibio maat, es nezinu, ko es dariitu, ja taads siicis nodarbotos ar manu smadzenju sexu! :twisted:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mozka izejat abi ara un kaut ko aktivu padarat :) lai pec tam vinjs ir noguris un tad uz 3d nevilks samam,est un gulet :idea:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Yarex

13 gados- nav vairs tik maziņš, ka būtu jāžēlo, arī pie manis bija nelūgti ciemiņi (sešgadnieks), spēlēt es atļāvu tikai tad, kad pats negribēju (Šis Moorhuhn Kart Racing2 rukāja)-piebesīja šis man visu kompi nokarināja, visas spēles bija sabeigtas un Windowsam hana. Risinājums- Beidzot viņš ir prom!

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Manu kompi savulaik ekspluatēja radagabali un traucēja man strādāt. Es uztaisīju limitēto jūzeru, n folderiem un progām noņēmu pieeju, grafiku nokonfigurēju tā, ka grafiskās spēles neiet, ininstalēt neko nevar, virkni saitu nobloķēju, visur citur saliku paroles, tādejādi ap manu kompi pēc kāda laika zuda interese.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...