Jump to content

Par Bite Latvija, trešo GSM operatoru


Guest yoji
 Share

Recommended Posts

Es savukārt, pārgāju no Variants 10(240min) uz Variantu 9(300min). Lats ekonomija un stunda sarunām klāt! BITE IR LABĀKAIS OPERATORS!

Link to comment
Share on other sites

neatradu mājas lapā... cik tam variantam 15 ir GPRS tarifs?

Link to comment
Share on other sites

Kā to var izpildīt? 170,8(3) sms/h Bots?

 

Nu bet tas jau nav daudz ~3 sms minūtē...

Nē - bots noteikti nē.

Link to comment
Share on other sites

pag,tas Mobile Connect ir domāts telefonam?

Link to comment
Share on other sites

skaic,man pat tik daudz neaiziet pagaidām,iztieku ar kādiem 20mb maksimāli.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

lietoju Okarte (9 gadus) un Bifrii (nesen pirkts). esmu apmierinaats. Saakumaa bija taa ar to okarti, tarifi mazliet iezaaģeeja. Kad okarte tarifus nolaida tad bija ok. Plus veel tas ka 20 draugu starpaa sarunas ir par 0,016 jeb pusotrs santiims. ir ok. Bite tarifi ļoti demokraatiski, tikai vietaam zona klibo. Vazaajoties pa visaadiem mežiem un purviem ir taa kaa ir.

 

Runaajot par tiem bifrii termiņiem arii man bija šoks kad izraadijaas ka decembrii esmu pazaudeejis 15 numurus, ko paarvedu pie bifrii. Paspeeju vasaraa visus draugus nodrošinaat ar bezmaksas sarunaam un par sevi piemirsu.

 

Piesleegumu ņemšu kad buus smuks numurs, pagaidaam ne :)

Link to comment
Share on other sites

NIAJ

Iekšējā balss man pasaka, ka patiesais atslēgšanas iemesls varētu būt pat nevis īsziņu daudzums, bet gan saturs. Ņemot vērā, ka ikvienam sērfotajam ļāvi caur savu pieslēgumu sūtīt.

Es balsoju par telekomunikāciju pakalpojumu sniegšanu bez licences.

 

Mēneša laikā ar variants 3 + unlimited sms ir nosūtītas 123000 sms. Šodien bite manu numuru nobloķēja. Hmm...

Rīt jāaizdodas uzzināt iemesli :D

 

Lai šādas kļūmes nerastos, jāapgādājas ar 3-4 papildus šāda veida pieslēgumiem uz dažādu personu vārda. Jaunie kanāli jāiedarbina tikai tad, ja pamatkanāls vairs nedarbojas.

Link to comment
Share on other sites

Es balsoju par telekomunikāciju pakalpojumu sniegšanu bez licences.

Ja licenze būtu probēma... Uzraksti iesniegumu SPRK un licenze ir rokā. Tata liela bēda :D

 

Iekšējā balss man pasaka, ka patiesais atslēgšanas iemesls varētu būt pat nevis īsziņu daudzums, bet gan saturs. Ņemot vērā, ka ikvienam sērfotajam ļāvi caur savu pieslēgumu sūtīt.

Tavai iekšējai balsij ir drusku taisnība. Bite spēlē uz punktu kur rakstīts

Abonents ir novirzījis citu telekomunikāciju operatoru vai pakalpojumu sniedzēju sakaru plūsmas BITES elektronisko sakaru tīklā vai Abonenta ierosinātu sakaru plūsmu caur BITES sakaru tīklu uz citiem tīkliem, vai ir radījis traucējumus BITES elektronisko sakaru tīkla darbībai.

Palūdzu konkrētāku izskaidrojumu - jo plūsmu neesmu novirzījis. Nu jā - atzīstos - es ierosinu sakaru plūsmu caur Bites tīklu ikreiz kad kādam zvanu vai sūtu sms. Diez vai esmu traucējis Bites tīkla darbību ar 3 SMS/min.

 

Lai šādas kļūmes nerastos, jāapgādājas ar 3-4 papildus šāda veida pieslēgumiem uz dažādu personu vārda. Jaunie kanāli jāiedarbina tikai tad, ja pamatkanāls vairs nedarbojas.

Būs jāņem ideja vērā, ja nu kas ;)

Link to comment
Share on other sites

Abonents ir novirzījis citu telekomunikāciju operatoru vai pakalpojumu sniedzēju sakaru plūsmas BITES elektronisko sakaru tīklā vai Abonenta ierosinātu sakaru plūsmu caur BITES sakaru tīklu uz citiem tīkliem
Augstāk rakstītais ir tipiska telekomunikāciju operatora funkcija. Lai to legāli varētu veikt, vajag licenci + starpsavienojuma līgumu.

 

Ok, licenci saņemsi pēc iesnieguma, bet starpsavienojums gan nebūs par brīvu. Tādēļ es arī jūsminos par bites apņemšanos par brīvu apgādāt visu pasauli ar īsziņām.

========================

 

Vai Tu mēģināji bitei izstāstīt, ka no savā auto esošā GPS uztvērēja sūtīji īsziņas uz dažiem saviem citos tīklos reģistrētiem numuriem, kas izskaidro lielo plūsmu? Ja saņem atsauci uz īsziņu saturu, tad vari norādīt, ka sarunu noklausīšanos un īsziņu lasīšanu LV teritorijā ir tiesīgs veikt tikai SAB pēc drošības iestāžu pieprasījuma.

 

Aktualizēti bites darbības rādītāji

 

Rīga, 24.marts, LETA. "Bite" grupai piederošā telekomunikāciju uzņēmuma SIA "Bite Latvija" zaudējumi pērn bijuši 15 142 343 lati, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija.

 

2007.gadā telekomunikāciju operatora zaudējumi bija 14 067 475 lati.

 

Zaudējumus "Bite Latvija" skaidro ar ieguldījumiem uzņēmuma attīstībā.

"Bite Latvija" apgrozījums pērn sasniedzis 16 008 464 latus, salīdzinot ar 11 809 194 latiem gadu iepriekš.

 

Uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Mūrniece aģentūrai LETA sacīja, ka, lai atbalstītu uzņēmuma straujo izaugsmi, pieaug arī ar "Bites" uzņēmuma darbības nodrošināšanu saistītās izmaksas, kas iespaido uzņēmuma EBITDA radītāju - peļņu pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas, kas 2008.gadā bija negatīvs un sasniedza 10,9 miljonus latu jeb 15,5 miljonus eiro.

 

Pēc Mūrnieces teiktā, šāda finansiāla situācija "Bite Latvija" bija plānota saskaņā ar investīciju plānu. Tā kā uzņēmums Latvijas tirgū darbojas tikai trīs gadus, tad, lai nodrošinātu pakalpojumiem stabilu pamatu, "Bite Latvija" veic būtiskas investīcijas gan tehnoloģijās, gan jaunu bāzes staciju uzstādīšanā, nodrošinot kvalitatīvu pārklājumu Latvijas teritorijā.

 

Līdz ar klientu skaita pieaugumu pieaug arī kompānijas izmaksas, lai nodrošinātu kvalitatīvu pakalpojumu klientiem.

 

Pēc uzņēmuma pārstāves teiktā, plānots, ka pozitīvu bilanci "Bite Latvija" varētu sasniegt, jau noslēdzot 2009.gadu.

 

Telekomunikāciju uzņēmums "Bite" darbojas Latvijas tirgū kopš 2005.gada un sniedz daudzveidīgus mobilos pakalpojumus. "Bites" tīkls ir pieejams 95% Latvijas iedzīvotāju.

 

"Bite Latvija" 2005.gada septembrī darbību sāka kā trešais mobilo sakaru operators. 2007.gada februārī "Bite Group" no Dānijas telekomunikāciju koncerna TDC nopirka privāta kapitāla kompānija "Mid-Europa Partners".

 

Avots: http://www.nozare.lv/nozares/telecom/item/...1A5DBECF50B7FA/

Link to comment
Share on other sites

Bite uzrāda labāko sekmīgo zvanu savienojumu koeficientu starp Latvijas operatoriem 2008. gadā

 

Bite uzrāda labāko sekmīgo zvanu savienojumu koeficientu starp Latvijas operatoriem 2008. gadā

 

2009. g. 25. marts

 

Kā pierāda Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) publiskotais elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskats par 2008. gadu, Bitei Latvija no visiem mobilo sakaru operatoriem ir labākais sekmīgo zvanu savienojumu koeficients starp Latvijas operatoriem 2008. gadā, kā arī Bitei ir vērojama pozitīva kvalitātes rādītāju tendence attiecībā uz iepriekšējo gadu rezultātiem un pārējo operatoru rezultātiem.

 

SPRK elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskatā uzrādītie Bite Latvijas rezultāti parāda Bite Latvija pozitīvu tendenci un pārsvarā visos kvalitātes rādītājos ir labāki kā deklarētie. Kvalitātes pārskats apkopo visaptverošu SPRK pārbaužu rezultātus, kas ir veiktas visos galvenajos operatoru pakalpojumos, tādos, kā informācijā par balss telefonijas pakalpojumu, īsziņu pakalpojumu un starpsavienojumu starp operatoru tīkliem.

 

Bites grupas ģenerāldirektors Freds Renčaks norāda: „Mēs esam gandarīti, ka pētījuma rezultāti apliecina Bites sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti, ko mēs piedāvājam saviem klientiem. Mēs šo rezultātu panācām veicot nozīmīgas investīcijas un izmantojot jaunākās pasaulē pieejamās elektronisko sakaru iekārtas, ko piedāvā Ericsson. Tas ir īpaši būtiski šobrīd, kad tik daudz Latvijas iedzīvotāju izvēlas pievienoties Bites tīklam.”

 

SPRK pārskatā secinājusi, ka balss telefonijas pakalpojumu sniedzēju pakalpojumu kvalitātes līmenis ir apmierinošs, izņemot pozīciju par nesekmīgo savienojumu koeficientu publiskajā mobilā telefonu tīklā. Bitei no visiem operatoriem šajā pozīcijā ir vislabākais rezultāts, kas salīdzinājumā ar 2007. gadu ir uzlabojies, kamēr pārējiem operatoriem kvalitātes līmenis salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem ir pasliktinājies.

 

SPRK pārskatā redzams, ka Bites īsziņu pakalpojumu kvalitātes rādītāji savienojumos savā tīklā atbilst noteiktajam kvalitātes standartam, un ir labāki par gaidītajiem rezultātiem. Salīdzinoši LMT nesekmīgi nosūtīto SMS koeficents savā tīklā uzrāda 10 reizes sliktāku rādītāju nekā Bitei.

 

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija uzrauga elektronisko sakaru komersantu sniegto elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitāti un informē par to sabiedrību katru gadu publiskojot elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskatu. SPRK kvalitātes pārskatā apkopots Komisijas mērījumu rezultātu salīdzinājums ar pašu operatoru deklarētajām pakalpojumu kvalitātes parametru vērtībām. Lai noteiktu pakalpojuma kvalitāti publiskajos mobilo tālruņu tīklos, veikti 94770 izsaukumi mobilajos tīklos un nosūtītas 3006 SMS, vienmērīgi sadalot starp mobilo elektronisko sakaru operatoriem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

K@sparz - uzmanīgāk lasot, var saprast, ka sedz max 50ls :) Tiem, kam mazcennieka līgumsods 50ls> un vēlas pāriet.. tiem ar būs izdevīgi.. kam vairāk palicis.. tam gan ne.. :)

Link to comment
Share on other sites

es nezinu kādi ir līgumsodi pie LMT un Tele2, bet vai tad tik lieli, piemēram, ja atlikuši 10,12 mēn. ? Nav jau tas domāts , ka noslēdz līgumu LMT, paņem telefonu un uzreiz ej uz Biti, lai viņi visu nosedz :D

Labots - K@sparz
Link to comment
Share on other sites

Nav jau tas domāts , ka noslēdz līgumu LMT, paņem telefonu un uzreiz ej uz Biti, lai viņi visu nosedz :D

 

Kāda tad ir šī priekšlikuma jēga, ja ne uzsaukt topošajam abonentam mazcenas datoru?

 

P.S. Ievērojāt, BITE ar grāmatvedību ir "uz Jūs": līgumsodiem nepiemēro PVN. :D

 

Ja līdz līguma termiņa beigām atlikuši 10 vai vairāk mēneši, tad Bite nosegs Ls 50 (ieskaitot PVN).
Link to comment
Share on other sites

Joprojām izmet naudu pie cita operatora?

Negaidi līguma beigas un nāc uz Biti! Mēs nosegsim iepriekšējā operatora līgumsodu!

Tu vienmēr varēsi runāt un sūtīt īsziņas Bites tīklā par 0 santīmiem! Kaut ko tādu piedāvā tikai Bite.

Tas ņemot jebkuru tarifu plānu? Ja jā, tad rīt pāreju ar savu LMT mazcenas telefonu :p Ja nē, tad laikam tik un tā pāriešu, tad tik jāizdomā ņemt parunāsim vai variantus vai bite 5 :p

Labots - elxnis
Link to comment
Share on other sites

elxni, bezmaksas zvani un sms Bites tiklā ir Parunāsim

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Parasts
(labots)

daži jaunumi ar prepaid vmc http://www.bite.lv/lv/pc/mobinternet/prepaid

 

divi tarifu plāni, lētāks sākuma komplekts, var nopirkt arī tikai SIM (bez modema), bišku labāki bonusi(var naktīs kačāt :D , arī ja tikai par 2Ls papildināji )

Labots - K@sparz
Link to comment
Share on other sites

Pakļāvos reklāmai un pārgāju no LMT pie BITEs un nenoželoju ne grama...Baidījos par uztveramības zonu un varu pateikt,ka nekur,kur man ir gadījies būt,nekādu problēmu nav bijis...Pieslēdzu "Bite Parunāsim" un rēķins ir uz pusi mazāks,nekā LMT...

Link to comment
Share on other sites

Lai vienkāršotu operatora nomaiņas procesu cilvēkiem, kas vēlēsies ar savu numuru pārnākt uz „Bites” tīklu, „Bite” turpmāk piedāvās jaunu pakalpojumu – numuru portācijas pieteikumu. Zvanot uz bezmaksas tālruņa numuru 80001601 būs iespējams pieteikt šo nomaiņu un saņemt jauno SIM karti ar tiešo piegādi mājās vai ofisā. Šis pakalpojums būs pieejams visā Latvijas teritorijā, norādot vēlamo SIM kartes saņemšanas adresi. Jaunā „Bites” SIM karte tiks piegādāta bez maksas 2 darba dienu laikā pēc pieteikuma veikšanas.

Kā tur īsti notiek, viņi atved to SIM karti, bet kurā vietā un laikā tiek noslēgts un parakstīts līgums?

Link to comment
Share on other sites

Larijssene

Tur tak rakstīts ka ''būs iespējams'', tātad vēl nav un neviens drošvien par to nezin, bet nu līguma parakstīšana noteikti notiks svinīgajā SIM kartes pasniekšanas brīdī! :)

Link to comment
Share on other sites

Larijssene
Pieslēdzu "Bite Parunāsim" un rēķins ir uz pusi mazāks,nekā LMT...

 

 

Man gan bišku savādāk, bet nu tāpat izstāstīšu.. Pārgāju no Zelta Zivtiņas uz BiFri (nav jau pēcapmaksas, bet nu tāpat Bite tīklā vien skrien) un esmu pat vairāk kā apmierināts! Salīdzinājumam: lietoju BiFri jau kādu mēnesi apmēram un esmu kredītā iztērējis tikai 70 santīmus, kad tajāpašā laikā zivtiņā man aizgāja apmēram 20ls mēnesī. :)

Link to comment
Share on other sites

drakonz

Hmmm, ir doma paķert Nokia 5130 no Bites, bet ir divi jautājumi:

1) Pie tarifu plāniem (konkrētāk - pie "Bite Parunāsim") tiek reklamēts, ka šī konkrētā truba 15Ls maksā, bet, uzspiežot uz sīkāku aprakstu, rāda, ka 29Ls. Kuram ticēt?

2)Cik saprotu, tad lētākais pieslēgums ir tieši tas "Bite Parunāsim"? Tātad minimums, kas būs jāmaksā, ir 2Ls/mēnesī? vienkārši operatoru nedomāju mainīt, gribās tikai trubu pa lēto ar lētu mēnešmaksu :D

Link to comment
Share on other sites

+ klāt 2 vai 3 Ls mēnesī par subsidēto tālruni

Link to comment
Share on other sites

Nu tad es ar beidzot pārgāju pie bites. Ar 2 numieriem lētāk nekā ar vienu pie lmt, žēl tik,ka Valmierā nebija BB tālruņa, sms ta bezmaksas tagad :D

Link to comment
Share on other sites

Šodien dabuju tadu BITE lapinu, Bite parunāsim pa Ls 1 mēnesī

it ka i-neta vinu lapa ir Ls 2 par pirmo gadu !!!!???

post-73511-1242914421_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Parasts
Šodien dabuju tadu BITE lapinu, Bite parunāsim pa Ls 1 mēnesī

it ka i-neta vinu lapa ir Ls 2 par pirmo gadu !!!!???

 

izskatās esi dabūjis specpiedāvajumu

Link to comment
Share on other sites

Ta ka logiski nakamais solis pec tendencijam 0.99 Ls ab. maks. + 0 par sarunam un SMS sava tikla VIENMĒR bez 24 m. līgama - gaidam :-D

Link to comment
Share on other sites

Kā man patīk bites papildpakalpojums sms bezmaksas. Btw pirmdien gaidāmi nopietni jaunumi no bites. :)

Link to comment
Share on other sites

Adihash

ņjāā, atkal ārzemnieki apsteidz letiņus in tehnology! ;)

Link to comment
Share on other sites

„Bite Latvija” ir spiesta pakļauties PTAC lēmumam un pārtraukt reklāmas translēšanu

Telekomunikāciju operators „Bite Latvija” 25. maijā ir saņēmis Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) lēmumu par reklāmas „Nāc uz Biti. Mēs nosegsim līgumsodu” apturēšanu. „Bite Latvija” uzskata, ka lēmums reklāmas apturēšanai nav pamatots un reklāmas solījums nav atzīstams par maldinošu, tāpēc „Bite Latvija” iesniegs lēmumu apstrīdēšanai Administratīvajā rajona tiesā un sūdzību par PTAC lēmumu Ekonomikas ministrijā ar lūgumu šo lietu pārskatīt.

http://www.bite.lv/lv/about/media/pr/2009/show/1201

Link to comment
Share on other sites

saprotams ka nevari teikt kas par jaunumiem, bet ar ko saistiti vismaz?

 

Ar jauniem Blackberry pieslēguma veidiem, piedāvā arī jauno blackberry curve 8900, parējiem blackberry simpātiskas cenas.

Link to comment
Share on other sites

Специфика работы терминала с почтой подразумевает непрерывный опрос почтового сервера с частотой раз в секунду?

 

Neko tādu neesmu manījis.

 

Kamēr gaidu savu blackberry, lietoju paziņas curve 8900 ar tarifa plānu blackberry 500. epasts zibenīgi pienāk, bet to ka kkur piesleedzas rez tikai tad, kad saak laadeet epastu

 

 

eem..droši, ka ari latrvijaa ir serveris http://mobileemail.vodafone.lv

Labots - bide
Link to comment
Share on other sites

Vai kāds no jums var pateikt, cik ilgi darbojas tā bites akcija ar līgumsoda daļēju segšanu?

 

Zvanīju uz šamo apkalpošanas centru, bet līnijas aizņemtas - apnika gaidīt :nea:

Link to comment
Share on other sites

Parasts

Jau otro mēnesi „Bite“ uzrāda augstākos mobilo tālruņu numuru portācijas rezultātus

 

http://www.bite.lv/lv/about/media/pr/2009/show/1241/

 

Lai vienkāršotu operatora nomaiņas procesu cilvēkiem, kas vēlās ar savu numuru pārnākt uz „Bites“ tīklu, „Bite“ piedāvā jaunu pakalpojumu – tiešo piegādi. Zvanot uz bezmaksas tālruņa numuru 80001601 ir iespējams pieteikt esoša numura portāciju un saņemt jauno „Bites“ SIM karti ar tiešo piegādi mājās vai ofisā. Šis pakalpojums ir pieejams visā Latvijas teritorijā, norādot vēlamo SIM kartes saņemšanas adresi. Jaunā „Bites“ SIM karte tiek piegādāta bez maksas 2 darba dienu laikā pēc pieteikuma veikšanas.
Labots - K@sparz
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...