Jump to content

Pērk: HP EliteDesk 705 barošanas adapteri

biivers
 Share

Recommended Posts

Labas.

Uzpeldēja manās rokās HP EliteDesk 705 G3 Mini. Viss forši, bet barošanas adapteris nav līdzi.

Adapteris nepieciešams šāds ((7.4x5.0mm + pin) 65W 3.34A 19.5V)

Varbūt kādam ir kas piedāvājams pirms pasūtu internetā?

Cenā līdz 20-25EUR?

Edited by biivers
  • Patīk 1

• 2 years later...

Par  cik jau iekakāts,tad paturpināšu! Tēma gan neatbilst,bet iekārta aptuveni!

Kompītis  hp elitedesk 800 g1    Izskatās ka šo vienkāršāk pārinstalēt,bet ar šiem mini nebiju ņēmie.BIOSa itkā sakonfigurēju pēc atiecīgā video pamācības-lai boot no fleškas-  Legacy! A kautkā apstājās pie šī  atēla!  Iekš BIOS pie sistēmas ir redzams sistēmas SSD,bet pie BOOT neredz!      Kur tad īsti  esmu noluņojies?

WhatsApp Image 2025-01-09 at 15.36.21.jpeg

Edited by biomass979

9.01.2025. , 17:34, Arnis2002 teica:

paga-a kas tas par disku ar 0 ietilpību?

Vot,tur jau tā lieta,bet kad ielieku savu SSD  tad vis ir  tā kā tam jabūt!  Iekšā bija šāds 250GB,bildē redzamais ! Vot šo pieliku paralēli pie sava PC un xren ,mans nelec,iestingst sākumekrānā ,tad jau būs pagalam!? Kautgan šīs atrodoties iekš saviem dzelžiem - ilgi startējas,iestartējas,kā brīžām,brīža kompis atslēdzas!      959388012_WhatsAppImage2025-01-09at19_28_13.thumb.jpeg.25ab8f99ef6a8ab57a5f9e23707d29e1.jpeg

Edited by biomass979

pirms 2 stundām , AndrisBB teica:

nulldisks 🤣

aka. /dev/null

Nu jā,pirmo reiz šādi ,Aizmauc uz RD nopirk jaunu,viss kulē! Kautgan dīvaini ar to esošo!

pirms 2 stundām , Arnis2002 teica:

draiverus 7-jam vajag!

Šis ir 10....

Edited by biomass979

Tur tā kā džekpots salasīts ar norādēm, ka tas SSD ir ārā metams. Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim.

pirms 3 stundām , tinch teica:

Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim.

Gribējās izmantot kā blakusvāģi,bet labi,ar izļurkātu padauzi nav pa ceļam.....

Edited by biomass979

Nebij jau miers - iebakstīju vienā no portatīvā! BIOSa disku redz, bet pie instalēšanas lūk šāds skats,visas nodaļās nulle,izdēst nevar kā arī formatēt!2019640594_WhatsAppImage2025-01-10at20_19_47.thumb.jpeg.a0f7c285739592e28f69c63948666afc.jpeg

Edited by biomass979

HP datorus vajag eitanazēt krematorijā. 🤣 Es nezinu, ko viņi tur par sevi iedomājas, bet lai viņi iet nakuj ar saviem uzstādījumiem. Vieglāk ir tos datorus nepirkt.

edit: visticamāk, lai kaut ko darītu, vajag nakuj nahrenizēt viņu biosus.

Edited by Jurkins
  • Patīk 2
  • Haha 2
  • Kādas šausmas! 1

pirms 2 stundām , Jurkins teica:

HP datorus vajag eitanazēt krematorijā. 🤣 Es nezinu, ko viņi tur par sevi iedomājas, bet lai viņi iet nakuj ar saviem uzstādījumiem. Vieglāk ir tos datorus nepirkt.

Tik argumentēti. Tik profesionāli. 👍

• Patīk 1

Just now, tinch teica:

Tik profesionāli.

Nē! Amatieriski. Ir nācies HP datorus reanimēt, compaq arī, tur ir tas pats stāsts. Sen vairs to nedaru un nevienam neiesaku. Bet tas protams ir mans viedoklis. Nevienam neuzspiežu. 😉 

pirms 10 stundām , Jurkins teica:

Nē! Amatieriski. Ir nācies HP datorus reanimēt, compaq arī, tur ir tas pats stāsts. Sen vairs to nedaru un nevienam neiesaku. Bet tas protams ir mans viedoklis. Nevienam neuzspiežu. 😉 

man ir viedoklis, ka tev jājautā mazbērniem pēc ragaviņām dāvanā. kā reiz jau laiks atbilstošs, lai uz mežu ar viņām varētu aizvilkt. bet nu tas tik mans viedoklis. neuzspiežu nevienam.

• Haha 1

pirms 15 stundām , Jurkins teica:

Jā,bet es  to SSD biju ielicis stacionarajā,iekš viņa ASUS mātesplate,šis uzkarās jau sākum ekrānā!Pēdējā bilde ir no Toshiba portatīvā,tā domāt tie BIOS atsķirās! Tāda sajūta ka bloķē pašu SSD jo iekš  tā paša "elitedesk" startējās,bet nenormāli lēni ar abortiem,bet kad iestartējies,operēšana ir ideāla! Protāms pie BOOT šo neredz ne tas elitedesk ne toshiba,stacionārajam  UFFI bios...

Edited by biomass979

Pirms 54 minūtēm , 138 teica:

Nevar, sniega tak nav! Globālā sasilšana, pateicoties efektīvajiem menedžeriem!

nepiekrītu. šariks norāva mani horizontāli, kas nebūtu gadījies sasilšanas ietekmē.