biivers Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) Labas. Uzpeldēja manās rokās HP EliteDesk 705 G3 Mini. Viss forši, bet barošanas adapteris nav līdzi. Adapteris nepieciešams šāds ((7.4x5.0mm + pin) 65W 3.34A 19.5V) Varbūt kādam ir kas piedāvājams pirms pasūtu internetā? Cenā līdz 20-25EUR? Edited February 8, 2022 by biivers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Thursday at 02:01 PM Share Posted Thursday at 02:01 PM (edited) Par cik jau iekakāts,tad paturpināšu! Tēma gan neatbilst,bet iekārta aptuveni! Kompītis hp elitedesk 800 g1 Izskatās ka šo vienkāršāk pārinstalēt,bet ar šiem mini nebiju ņēmie.BIOSa itkā sakonfigurēju pēc atiecīgā video pamācības-lai boot no fleškas- Legacy! A kautkā apstājās pie šī atēla! Iekš BIOS pie sistēmas ir redzams sistēmas SSD,bet pie BOOT neredz! Kur tad īsti esmu noluņojies? Edited Friday at 06:29 PM by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnis2002 Posted Thursday at 03:34 PM Share Posted Thursday at 03:34 PM (edited) draiverus 7-jam vajag! paga-a kas tas par disku ar 0 ietilpību? Edited Thursday at 03:41 PM by Arnis2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted Thursday at 03:43 PM Share Posted Thursday at 03:43 PM Pirms 8 minūtēm , Arnis2002 teica: paga-a kas tas par disku ar 0 ietilpību? nulldisks 🤣 aka. /dev/null 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Thursday at 05:35 PM Share Posted Thursday at 05:35 PM (edited) 9.01.2025. , 17:34, Arnis2002 teica: paga-a kas tas par disku ar 0 ietilpību? Vot,tur jau tā lieta,bet kad ielieku savu SSD tad vis ir tā kā tam jabūt! Iekšā bija šāds 250GB,bildē redzamais ! Vot šo pieliku paralēli pie sava PC un xren ,mans nelec,iestingst sākumekrānā ,tad jau būs pagalam!? Kautgan šīs atrodoties iekš saviem dzelžiem - ilgi startējas,iestartējas,kā brīžām,brīža kompis atslēdzas! Edited Friday at 06:28 PM by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Thursday at 05:41 PM Share Posted Thursday at 05:41 PM (edited) pirms 2 stundām , AndrisBB teica: nulldisks 🤣 aka. /dev/null Nu jā,pirmo reiz šādi ,Aizmauc uz RD nopirk jaunu,viss kulē! Kautgan dīvaini ar to esošo! pirms 2 stundām , Arnis2002 teica: draiverus 7-jam vajag! Šis ir 10.... Edited Thursday at 06:05 PM by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnis2002 Posted Thursday at 07:08 PM Share Posted Thursday at 07:08 PM tak izmet to value krāmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinch Posted Friday at 01:35 PM Share Posted Friday at 01:35 PM Tur tā kā džekpots salasīts ar norādēm, ka tas SSD ir ārā metams. Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Friday at 04:39 PM Share Posted Friday at 04:39 PM pirms 21 stundām , Arnis2002 teica: tak izmet to value krāmu! Es neizmetu,es ieliku miskastē🤭! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Friday at 05:14 PM Share Posted Friday at 05:14 PM (edited) pirms 3 stundām , tinch teica: Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim. Gribējās izmantot kā blakusvāģi,bet labi,ar izļurkātu padauzi nav pa ceļam..... Edited Friday at 05:19 PM by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Friday at 06:22 PM Share Posted Friday at 06:22 PM (edited) Nebij jau miers - iebakstīju vienā no portatīvā! BIOSa disku redz, bet pie instalēšanas lūk šāds skats,visas nodaļās nulle,izdēst nevar kā arī formatēt! Edited Saturday at 11:14 AM by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnis2002 Posted Friday at 07:09 PM Share Posted Friday at 07:09 PM Nav lemts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted Friday at 08:17 PM Share Posted Friday at 08:17 PM (edited) HP datorus vajag eitanazēt krematorijā. 🤣 Es nezinu, ko viņi tur par sevi iedomājas, bet lai viņi iet nakuj ar saviem uzstādījumiem. Vieglāk ir tos datorus nepirkt. edit: visticamāk, lai kaut ko darītu, vajag nakuj nahrenizēt viņu biosus. Edited Friday at 08:18 PM by Jurkins 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinch Posted Friday at 10:35 PM Share Posted Friday at 10:35 PM pirms 2 stundām , Jurkins teica: HP datorus vajag eitanazēt krematorijā. 🤣 Es nezinu, ko viņi tur par sevi iedomājas, bet lai viņi iet nakuj ar saviem uzstādījumiem. Vieglāk ir tos datorus nepirkt. edit: visticamāk, lai kaut ko darītu, vajag nakuj nahrenizēt viņu biosus. Tik argumentēti. Tik profesionāli. 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted Friday at 10:38 PM Share Posted Friday at 10:38 PM Just now, tinch teica: Tik profesionāli. Nē! Amatieriski. Ir nācies HP datorus reanimēt, compaq arī, tur ir tas pats stāsts. Sen vairs to nedaru un nevienam neiesaku. Bet tas protams ir mans viedoklis. Nevienam neuzspiežu. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted Saturday at 09:10 AM Share Posted Saturday at 09:10 AM pirms 10 stundām , Jurkins teica: Nē! Amatieriski. Ir nācies HP datorus reanimēt, compaq arī, tur ir tas pats stāsts. Sen vairs to nedaru un nevienam neiesaku. Bet tas protams ir mans viedoklis. Nevienam neuzspiežu. 😉 man ir viedoklis, ka tev jājautā mazbērniem pēc ragaviņām dāvanā. kā reiz jau laiks atbilstošs, lai uz mežu ar viņām varētu aizvilkt. bet nu tas tik mans viedoklis. neuzspiežu nevienam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted Saturday at 11:25 AM Share Posted Saturday at 11:25 AM pirms 2 stundām , AlCohol teica: kā reiz jau laiks atbilstošs, lai uz mežu ar viņām varētu aizvilkt. Nevar, sniega tak nav! Globālā sasilšana, pateicoties efektīvajiem menedžeriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted Saturday at 11:30 AM Share Posted Saturday at 11:30 AM (edited) pirms 15 stundām , Jurkins teica: edit: visticamāk, lai kaut ko darītu, vajag nakuj nahrenizēt viņu biosus. Jā,bet es to SSD biju ielicis stacionarajā,iekš viņa ASUS mātesplate,šis uzkarās jau sākum ekrānā!Pēdējā bilde ir no Toshiba portatīvā,tā domāt tie BIOS atsķirās! Tāda sajūta ka bloķē pašu SSD jo iekš tā paša "elitedesk" startējās,bet nenormāli lēni ar abortiem,bet kad iestartējies,operēšana ir ideāla! Protāms pie BOOT šo neredz ne tas elitedesk ne toshiba,stacionārajam UFFI bios... Edited Saturday at 11:32 AM by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted Saturday at 12:13 PM Share Posted Saturday at 12:13 PM pirms 2 stundām , AlCohol teica: man ir viedoklis Super, ka Tev ir viedoklis. Man arī par Tevi ir viedoklis. Bet tas neatbilst šai tēmai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted Saturday at 12:22 PM Share Posted Saturday at 12:22 PM Pirms 54 minūtēm , 138 teica: Nevar, sniega tak nav! Globālā sasilšana, pateicoties efektīvajiem menedžeriem! nepiekrītu. šariks norāva mani horizontāli, kas nebūtu gadījies sasilšanas ietekmē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts