Jump to content

Navigacija programma marsruta planoshanai.


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Labs biedriem. Virsraksts jau vairak, vai mazak norada kas mani interese. Visu laiku ieprieks lietoju Google Maps, vai Here WeGo. Bet vairums gadijumos no abam programmam, kaut ka neprotas noradit to pashu celu atpakal. Izveloties atpakal marsrutu parasti gandriz visos gadijumos ved pa citu celu. Plus, minus uz noradito gala merki cels vairak vai mazak to un ir skaidrs, bet atpakal, ir svakak. Mekleju programmu telefonam, kas prot ari piedavat primari esoso marsrutu ari atpakalj. Protams, domajams normali katra sevis cienosa navigacijas programma ir POI, DUS, Cameras, P utt. Un loti liels plus butu programma noradit ari kur nolikta masina, vieglak pec tam atrast. Jusu ieteikumi, vai pieredze, ko labak izmantot marsruta planosanai un cela, kas palidzetu vienkarsak noklut.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Es izmantoju TomTom Go. Viniem ir web marshruta planotajs.

 

Esu vairakas reizes iekritis braucot kautkur talak, ka panjemu defaulto marsrutu no applikacijas un neparbaudu. Biezhi vins iepano marshrutu pa visadiem B celjiem (tadi ka knapi 2 mashinas var izmainities) un kad tiek uz tadiem kadas 50 judzes pabraukt, tad nav diezko liela laime, it ipashi ja tur nav braukts un nav ne mazakas nojausmas kas aiz likuma. Kad brauc kautkur uz Velsas kalniem nekurienes vidu, tad tur tadu daudz. Google Maps ta pati problema.

 

Taja planotaja planotaja var izveleties atpakal marsrutu (vienkarshi apgriezhot otradak). Cik izskatas ka ja vien tas ir iespejams, tad izvelesies to pashu celju. Cits jautajums ja izvelas tikai "Drive Home" applikacijaa, tad viskautkas tur var nakt ara. 

Jabut uzmanigiem ar visadiem "atrakajiem" celjiem, jo lai vai uz tiem pieminetajiem B celjiem atruma limits ir 60mph, reali tur atrak par 40 nepabrauksi un mazliet lielaks likums uz 70mph pa shoseju sanak uz pusi atrak. Tas pats ja korkji kautkur, parasti atsledzu automatisko parplanoshanu, lai neizdoma ka kautkur ir atraks marsrurts.

 

Ja brauc pa shosejam, tad jau vienallga.

 

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Tagad tiku pie TomTom Android Auto beta versijas, kas atvieglo dzivi, jo pirmstam vajadzeja kautkur telefonu stellet prieks navigacijas vai ari izmantot Google Maps. Google kautka negribigi pret citam navigacijam ieks AA, officiali atljauj tikai Google Maps un Waze, kuri man ne parak patik.

Pirmstam bij viens vecaks iPhone tiri prieks navigacijas, bet nomira vienu dienu. Laikam nepatika ka muzhigi stav mashina. Brinums ka Apple tadi "atverti" un nespiez par visam varem izmantot vinju kartes. 

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Vari iemest no vinu lapas screenshot, ka planotajs strada? Respektivi sinhronizejas ar iericem, ja iestata datora ieprieks? Cik bija bezmaksas Tomtom Go navigacija judzes, kilometri. Esmu ar mieru maksat uz gadu £15, bet ne pa tukso, ja no manis velamam lietam tas nav pieejams.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Panemot kautkadus random punktus sanak kautkas lidzigs sim.

Man liekas ka tur bij 50 judzes bez maksas izmeginasanai. Ganjau kilometros kautkas lidzigs.

Jaa, marsruti sinhronizejs ar iericem ja saglaba zem "my routes".

 

 

Screenshot from 2020-11-06 14-14-10.png

Izskatas ka Riga ari parada kur ir korkji, bet kas to lai zin cik precizi.

 

Screenshot from 2020-11-06 14-22-16.png

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Pateicos. Man jautajums uzskreju Sygic navigacijai. Realview strada normali, vai tas ir kaut kads meginajums uz tjapljap varianta iesmeret lietotajiem, kas reali nestrada.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...