Jump to content

Kā uzstādīt HP Laserjet 1000 printer driver uz windows 10


torrr
 Share

Recommended Posts

NOTE: 

HP does not provide Windows 10 drivers on HP.com for HP computers sold prior to August 2013. Microsoft has made most of the component drivers for these products available via Device Manager once the product is running Windows 10 with an active Internet connection. To see if your HP computer was tested to work in Windows 10, go to HP Products Tested with Windows 10.

Piespraud klāt pie datora, ja windows atrod, uzliek kādu standarta draiveri, tad priecājies. Citādi, pēdējais laiks pirkt jaunu.

 

OK, var arī izdarīties tā, ka uzliek virtuālo mašīnu uz W10, tur ieliek Windows XP, tad no turienes arī drukā.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģinu jema ieteikto, ja tomēr nesanāk - Googlē iemetot "hp laserjet 1000 driver for windows 10 64 bit" padomi kaudzēm, bet vai darbojas, hvz.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 44 minūtēm , ju teica:

OK, var arī izdarīties tā, ka uzliek virtuālo mašīnu uz W10, tur ieliek Windows XP, tad no turienes arī drukā.

 

Protams, ka var iesnas caur dupsi ārstēt, bet vai vajag?

Link to comment
Share on other sites

tas lj1000 gadienā nav windowsprinteris? (kautkur hp dziļumos izlasīju ka viņam pcl5e "in dos box under windows")

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Parasti palīdz Get device information from internet. Ir bijis līdzīgi un nekādi draiveri no neta neaiziet, bet pēkšņi pēc restarta uzliekas automātiskie un printeris sāk strādāt.

 

Runājot par HP printeriem, esmu novērojis darbā citu problēmu. Vecie HP kombaini (5500DN) vairs nestrādā ar Windows 10. Uzlieku lapas izmēru A4 gan printerī, gan draiverī, gan Advanced draiverī, gan Wordā, gan pat tik tālu ka reģistros. Nu neiet ne traks. 2 dažādi datori un 2 dažādi "kombaini". No Windows 7 un 8.1 viss strādā ideāli, bet no Windows 10 tiek ignorēti jebkādi settingi un uz printeri nosūta Letter papīra izmērus, līdz ar ko printeris uzkaras. Vēl ir tā, ka dažkārt vienkārši dokuments pazūd - printerī nerādās ka kaut kas tiek saņemts, bet izdruka netiek veikta un no print rindas Windowsā tas dokuments pazūd.

 

Negribēju taisīt jaunu tēmu, bet varbūt kāds zina - kas par ***? :) Uz dažiem pilnīgi jauniem Canon MF līdzīgas problēmas kaimiņu objektā. Ir izēģināts tiešām viss, un skaidrs, ka vaina nav printerī vai draiveros (tie izmēģināti visādi), jo uz cilvēcīgām OS nav tādu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , TasEsmuEss teica:

Negribēju taisīt jaunu tēmu, bet varbūt kāds zina - kas par ***? :) Uz dažiem pilnīgi jauniem Canon MF

Ar Canon servisa speciem pakonsultējies? Viņiem zināmi daži knifi. Mums darbā visi W10 un pajauns Canon ploteris un lāzerkombains. Viss strādā atbilstoši viņu ieteiktajiem scenārijiem.

Link to comment
Share on other sites

Ar tiem HP draiveriem ir kā ar bitēm. Piemēram man P2055 nu nekādīgi nebija iedarbināms pie W10. Beigās iespraudu USB3 ligzdā ( nu dators vecs, ieliku cita iemesla dēļ  USB3 karti) un brīnums - atpazina un iet ka nemetās tas printeris. Bet par tēmas autora  HP - klīst baumas ka varot 1005 draiveru . Dabūnami šeit .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...