Jump to content

Amiko Viper Combo


lipka
 Share

Recommended Posts

Ir parādijies jauns linuksveidīgais budžeta klases sat dekoderis ar iebūvētu DVB-T2 uz E2 bāzes.Iekšā stāv OpenATV 6.1 versija bez EMU.Ir pieejamas arī citas versijas,bet pagaidām neatrodu informāciju kā varētu pāršūt.Arī EMU nav atrodami un caur pluginiem arī nepiedāvā.Vai ir kādam bijusi darīšana ar šādu kasti?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jā, ir bijusi darīšana. Pēc iegādes pāršuvu uz OpenPli un manuāli saliku visas nepieciešamās fīčas. Pāršūšana caur usb kā ierasts. Bildes kvalitāte subj. mazliet sliktāka kā Vu+ zero. Ielāde notiek aptuveni 45 sec. Programmas pārslēdzas žiperīgi.  Nepatīk tas, ka šim verķim, tāpat kā viesiem pārējiem testētiem DVB-T  uztvērējiem attēla kvalitāte atpaliek no jebkura "normāla" ražotāja  TV attēla kvalitātes. Kombinācija Vu+ zero & Usb DVB-T (RTL2832U) naudās sanāk gandrīz tas pats . Taču izvēle ir katra paša rokās :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Patestējot Amiko ViperCombo parādās nepatīkamas lietas.Virsū ir uzlikts OpenPli-6.2 un kādu laiciņu skatoties kodētus HD kanālus,tas sakarās.Līdz tikai štepselis.Novērots vairākkārt.Testēšanai pa nakti atstāju uz nekodētā kanāla un šis nesakārās.Varbūt vēl kāds ir novērojis ko līdzīgu?

Link to comment
Share on other sites

Amiko ViperCombo, uzlikts OpenPli-6.2 nekādu papildus pluginu un ādiņu, tikai wicardd un nekādu uzkārienu ne uz vienu no pieejamiem HD kanāliem . Max testa laiks uz vienu kanālu 18st. Pavēro konsolē ar top kas notiek , varbūt kkas "piedzen" pilnu atmiņu. Var pamēģināt eksperimenta veidā palaist crond, lai periodiski  attīra cache .

Link to comment
Share on other sites

Nometu OpenPli 6.2 pa nullēm un tukšā imidžā,bez emu ieliku tikai dažus brīvos HD kanālus no Astras.1-2 stundas un sakarās.Izskatās,ka vaine dzelzī,jo tas pats notiek arī uz OpenPli 6.1 un arī uz VTI.Griezīšu atpakaļ pa garantiju uz apmaiņu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Dekoderis ir samainīts un jaunais nekarās.Lietoju OpenPli un viss pa lielam darbojas,tikai gribētos ka uz displeja atainotos kanāla numurs nevis pulkstenis.Pulkstenis der izslēgtā režīmā.Novilku no fīda vienīgo VFD display pluginu,bet tas neko nespēj.Liku visādus ipk variantus caur tmp,bet tos neņem pretī.Vai ir kādi varianti?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...