Jump to content

Micro SD karte internal storage?


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

INTRASERVERNET

Jautaajums zinoshiem cilveekiem. Ieliekot Micro SD karti telefonaa tiek piedaavaats veidot kaa Internal Storage vai atstat kaa SD karti. Kaads var izskaidrot priekshrociibas un miinusus tam ja SD karte tiek veidota kaa internal storage.

Link to comment
Share on other sites

 Drīkst atbildēt arī nezinošiem cilvēkiem? :)

 Es meitas telefonam karti veidoju kā ārējo atmiņu. Viņas lietošanas paradumiem tā labāk, jo viņa bieži karti ņem laukā no telefona, liek datorā, pievieno failus, pārvieto failus «ar karti». Internal Storage gadījumā tā vienkārši nepadarbosies. Plusi Internal Storage, telefona atmiņa tiek «saaudzēta» ar kartes atmiņu, uz kartes bez problēmām saglabājas saturs, lielas programmas uz kartes utt., ja karte ātra, pavisam labi viss strādās. Toties tādu Internal Storage karti tā tupa nevarēs raustīt iekšā ārā no telefona kā ārējās atmiņas gadījumā. Jāatceras, ka veidojot Internal Storage karti, tā tiek formatēta, ja, piemēram, karte ar kaut kādu saturu no vecā telefona tiek likta jaunajā telefonā, un to saturu gribi paturēt kartē, tad jāatstāj kā SD karte.

 Katrā ziņā tā Internal Storage funkcija ir laba fīča, tā parādījās ne pārāk sen, var noderēt daudziem.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Nezinoshi cilveeki arii driikst atbildeet. Un apjuku pie shii ieliekot karti. Bet ja kaa internal karti izmantoju, iznjemot aaraa un ieliekot ieksaa telefons atpaziis ka taa bija internal vai taadas manipulaacijas nav? Gribeetos vairaak vietas telefonam bet kaa sd karte nezinu. Ieksheejaa atminja telefonam ir 64Gb un muuzikai nav vietas. Jo atlikushais apjoms ir 33Gb. Muuzika aiznjem ap 40Gb un video kaadu kur apjoms ir ap 20Gb.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Chewie

Cik zinu, vari atstāt kā parastu SD karti un kameras iestatījumos noradīt, ka saglabāt uz SD kartes, tāda gadījumā datorā varēsi droši aiztikt savus foto, video un mūziku neuztraucoties par to.

Link to comment
Share on other sites

Tavā gadījumā Internal Storage ir tieši tas, kas vajadzīgs. Ja tava SD karte ir ar lielu ietilpību un, galvenais, ātra, būsi ievērojami palielinājis telefona atmiņu un viss darbosies pa smuko. Karti ārā varēsi izņemt, tik jāievēro kartes izņemšanas procedūra, ārējās atmiņas gadījumā tupa izraujot karti nekas traks nebūs, Internal Storage kartes tupa izraušana var kaut ko pabojāt, svarīgi «atvienot» karti pirms izņemšanas, bet kāpēc tev tā karte būtu jāņem ārā, lai tā karte stāv telefonā un strādā.

Pirms 7 minūtēm , snukurins teica:

neņemot ārā karti bet pievienojot telefonu pie datora

Protams. Ieskaidro šo manai meitai. Ta vadiņš ar ko pievienot nav pa rokai, viņai vieglāk šķiet izņemt karti no telefona un ielikt datora karšu ligzdā, ir viņas datoram MicroSD karšu ligzda.

Link to comment
Share on other sites

Vai arī caur mākoni...

Link to comment
Share on other sites

Pirms 7 minūtēm , snukurins teica:

zilais savienojums bez vada.

Tu par bluetooth? Kā reiz bluetooth viņas datoram nav.

Link to comment
Share on other sites

Man šķiet, ka prātīgāk autoram atstāt kā parastu SD karti, jo iebūvētās atmiņas 64GB ir gana daudz andrīša softu vajadzībām un ir ātrāka. Vnk mūzika, bildes un video ir jāglanā uz SD. 

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
(labots)

Kuru karti ieteiktu ar labu rakstiishanas, nolasiishanas aatrumu? Pashlaik atradu Sandisk Extreme Pro 128Gb, bet neiebraucu vai man njemt Micro SDXC vai Micro SDXC II?

 

 

Pashlaik ielikta ir veel 64Gb Samsung Pro+ karte, bet nu ar to buus par mazu taapeec skatos uz lielaakas ietilpiibas. Aaraa nenjemshu. Doma ir ielikt lielo karti un aizmirst. Bet kaa veelaak ir ar backup vai recovery. Andrim tas ir pieejams, bet neesu nekad izmantojis.

 

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...