abi Marts 24, 2018 Share Marts 24, 2018 tak spalvas svilstot būtu lielāks - tā nebūtu, bet mainīt jau nu nevajaga gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Populārs ieraksts abi Maijs 28, 2018 Populārs ieraksts Share Maijs 28, 2018 Mans veikums Kazanu frontē 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonīms Alkoholiķis Maijs 28, 2018 Share Maijs 28, 2018 Šeit prasās melnais rāmis ar divām bildēm... Kā tev šķiet ko tu dari Kā pārējiem izskatās: 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usins Maijs 28, 2018 Share Maijs 28, 2018 @abi 1. atbalstu par aizdegšanu ar gāzes degli 2. video patīkami mierīgs 3. zālājs mazliet griež acīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Maijs 28, 2018 Share Maijs 28, 2018 pirms 4 stundām , abi teica: Mans veikums Kazanu frontē Paldies, visnotaļ interesanti. Varu tik piebilst, ka man labāk patīk izmantot baltos burkānus - uzbeki iemācīja. Papildus, man patīk taisīt tā, ka burkāni vispār beigās nav - ir izšķīduši, bet rīsi ar nav pļekā. Tur bik jāiespringst. Anyway, nav tāda Uzbeku plova. Pāris reizes tur esmu bijis pēdējo gadu laikā un noteikti varu pateikt, ka Taškentas, Andižānas un Samarkandas plovs ir pilnīgi atšķirīgi produkti, nemaz nerunājot par to, ka katra ģimene uzskata, ka viņiem ir vislabākā recepte. Man vislabāk patika plovs, ko taisījām paši Andižānā dārzā kazanā un no A līdz Z piedalījos un burkāni pazuda. Tad nu tā arī taisu (tiesa, tika 2x esmu izveicis to iekš LV). Samarkandas treknais bij labs ar šņabi, ko ikdienā praktiski nelietoju. P.S. Tā nav kritika, tik dalīšanās ar viedokļiem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usins Maijs 28, 2018 Share Maijs 28, 2018 palīdzēšu dziļākam topika driftam iepr. nedēļas.nogalē ka klasiskajā mangalī ar vāku gaļa nemaz nav jācep UZ oglēm. Var blakus. Ar aizvērtu vāku galā bez oglēm gaisa t ir virs 300C t.i. sakuru apses pagaļu ugunskuru. Kad tas kārtīgi iededzies un pagales labi apdegušas sabīdu visu vienā galā un otrā galā novietoju gaļu un vāku virsū. pēc ~25 min baigi labās kājiņas bija. zināma līdzība ar karsti žāvētu, (vai ceptu konvekcijas cepeškrāsnī) ir pat doma papildus turēt slapjas pagales ko uzmest pa virsu lai papildus dūmo. pagaidām gan mēģināju tikai grozu ar ar vistu stilbiņiem. vistas gadījumā īpaši forši, ka tauki kas pil nedeg, jo apakšā ogļu nav. vēl patika, ka nav jādežurē ar taimeri ik pēc 5-7 min apgriezt gaļu. ieraduma pēc tur pakratu, bet šķiet īpašas nozīmes nav. un vēl vēl patika, ka nav jāgaida labas, cepšanai gatavas ogles, pa laikam tik kādu pagali jāpiezsviež. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Maijs 28, 2018 Share Maijs 28, 2018 Es līdzīgi izpildos ar alksni, tik ar parasto apaļo grilu, šogad plānoju kko labāku iepirkt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abi Jūlijs 17, 2018 Share Jūlijs 17, 2018 Gāzes grills, vienkārši un bez lieka pafosa: 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepy Augusts 19, 2020 Share Augusts 19, 2020 iesakiet lūdzu kādu labu kantori kur izgatavo kūpinātavas budžet līdz 400euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasss Augusts 19, 2020 Share Augusts 19, 2020 Izgriez vecam ledusskapim ānī caurumu, iespraud trubu, un būs haļavnā kūpinatava. 400 rubļi varēsi nodzert kūpinot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pukinens Augusts 20, 2020 Share Augusts 20, 2020 Kas vainas Abas? Nebij vēlme zvanīties un skaidroties pa SS, nopirku iekš Depo mazo, ja pareizi atceros pa 350. Aptuveni reizi pāris mēnešos uzkūpinu cūciņu. Man pietiek un nekādus sliktumus nejūtu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!