ervie Ierakstīts Maijs 9, 2017 Share Ierakstīts Maijs 9, 2017 ienācās interese saprast, cik tērauda kubiņš būs neefektīvāks kokteiļa dzesētājs, kā tāda paša tilpuma ledus gabals. t.i. ja 1 grama ledus pāreja šķidrumā dod 334J, bet tēraudam sildīšana par 15C dotu ap 56J uz cm3 (tas būtu 15x 8(blīvums) x 0.466(siltumietilpība) ) tipa kaut kur 5arpus mazāk jēgas no atdzesēta metāla kubika, toties visīts procesa beigās paliek tikpat tīrs kā sākumā? hmm. mož kāds zin, kur Rīgā var iegādāt tos daudzreizlietojamos kokteiļštruntus, bet ar šķidrumu iekšā? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Gemoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronalds Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Ja negribi lai ūdens no ledus atšķaida visīti - var takš ielikt viskija pudeli saldētavā lai atdziest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ervie Maijs 9, 2017 Author Share Maijs 9, 2017 Pirms 15 minūtēm , jema teica: Gemoss točna ir? kā viņiem webveikalā viņi sauktos, nevarēju atrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Pirms 14 minūtēm , ronalds_ teica: Ja negribi lai ūdens no ledus atšķaida visīti - var takš ielikt viskija pudeli saldētavā lai atdziest! Dažreiz vajag tūlīt un tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronalds Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Nu tad šķidrais slāpeklis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Pirms 9 minūtēm , ervie teica: točna ir? Piezvani viņiem! Gadu atpakaļ bija uz vietas. Pirms 10 minūtēm , Racer teica: Dažreiz vajag tūlīt un tagad. Tad dāvinātam zirgam, zobos neskatās! Visu izšķir slāpes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guncha Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Pirms 42 minūtēm , Racer teica: Dažreiz vajag tūlīt un tagad. Ja TIK ļoti vajag, tad parasti nav svarīga ne temperatūra, ne glāzes esamība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Ko tur daudz prātot: http://coolmaterial.com/feature/we-tested-a-bunch-of-whiskey-stones-to-see-which-were-the-best/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Pirms 43 minūtēm , jema teica: Tad dāvinātam zirgam, zobos neskatās! Visu izšķir slāpes! Da nē - tā bij atbilde uz saldētavas variantu. Kamēr ieliksi saldētavā un sagaidīsi, kāda stunda paiet, tāpēc tipiski ieliek ledu, vai klucīšus. Starp citu, vīnam izmantoju šādu devaisu, kas vislaik ir saldēatavā un kad vajag - uzmauc uz pudeles - ļoti noderīgs pasākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 (labots) Neņemt vērā Labots Maijs 9, 2017 - itanium Link to comment Share on other sites More sharing options...
romajo Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Salasi jūrmalā oļus un iemet saldētavā ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 pirms 2 stundām , Racer teica: Kamēr ieliksi saldētavā un sagaidīsi, kāda stunda paiet Es jau pa to pašu, visu izšķir slāpes! Kāda vēl gaidīšana!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Šajā gadījumā labāk būtu ieliet katliņā un lietot kā inhalāciju. Ātrāk dabūsi asinīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 (labots) man kaut kur bija komplekts ar akmens viskija glāzēm - tās iemetot saldētavā - pēc tam var ilgi dzert viskiju no viņām vēsu... Labots Maijs 9, 2017 - osscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Es tajos tērauda kubiņos ļoti vīlos, sūds vien ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usins Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Ledus kubi neder dēļ atšķaidīšanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR's Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Dzer cask strength viskiju, un tad ledus būs tieši laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abi Maijs 9, 2017 Share Maijs 9, 2017 Modes lieta, sekot netaisos, var vēl aizrīties vai zobus uzdauzīt pēc desmitās glāzes. Diez drīz tiks līdz jaunai tendencei - dzesēt ar ledusskapī atsaldētām olām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!