Jump to content

Stiklinieku darbnīca ar CNC?


Gurķis
 Share

Recommended Posts

Nereti projektos nepieciešams izmantot dažāda izmēra iekārtu/mēbeļu fasādes no stikla. Līdz šim lielākoties tās bija vienkāršas 3-5mm biezas stikla loksnes ar krāsotu aizmuguri - tiktāl veiksmīgi sadarbojos ar "Rīgas Stiklu" uz Valmieras ielas - ātri, lēti, laba kvalitāte, kā arī "Glāzeri SIA" uz Matīsa ielas - nav tik lēti, bet izcila kvalitāte.

 

BET - tagad pēdējā projektā bija nepieciešams pāris no minētajām loksnēm uztaisīt kvadrātainus caurumus 30x30 cm izmērā. Rīgas Stiklā CNC darbagalda nav, un viņi ar roku tos caurumus taisot uztaisīja tādu mēslu, ka bail skatīties - caurumu malas ar aci redzami nelīdzenas, stūros nevienādi caurumi izurbti, nu vienkārši drausmīgi - klientam tādu dot nedrīkst. Glāzeros protams viss ir krutāk - viņiem ir labs CNC, bet, par nelaimi - frēzes minimālais diametrs 20mm un mazāku nevarot izmantot, kas nozīmē, ka iekšējo caurumu stūri ir stipri apaļi, kas man diemžēl neder, jo šajos izgriezumus tiek likti touchscreen'i, un apaļie stūri izskatās diezgan slikti.

 

Ņemot vērā, ka forumā ir biedri no dažendažādām sfērām, varbūt kāds pats strādā vai var ieteikt zināmu darbnīcu/rūpnīcu, kur ir CNC stikla frēze, bet ar mazāku diametru (5-6mm)?

Labots - Gurķis
Link to comment
Share on other sites

Ehē, liels paldies par norādi - aizmirsu tak galīgi, ka ar strūklu griež arī stiklus. Varētu kombinēt stiklu izgriezt pie viņiem, un malas aizvest noslīpēt un nopulēt pie stikliniekiem.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, jo ar strūklu malas būs matētas, bet asas. Dīvaini, ka pašiem stikliniekiem nebija kontakti kādai no tām firmām...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...