Jump to content

Pērku mediaplayer (KODi,openelec) vai daļas priekš HTPC


Dundurs
 Share

Recommended Posts

Vēlos uzmeistarot mājas mediju centru tādēļ meklēju variantus, derētu gan Raspberry Pi, gan androīd veidiskie mediacentri. Vairāk gan gribētos dabūt kādu mini-itx komplektiņu ar kādu atom vai celeron, ideāli, ja vēl ar visu korpusu. Izskatīšu visus piedāvājumus. Mērķēju cenu kategorijā no 40-60 EUR, viss gan atkarīgs no piedāvājuma, paldies.

Link to comment
Share on other sites

Ja nu kādu interesē, tad piedāvāju Pipo X7s ar nonestu Android (Windows 8 vai 8.1 only - neatminos, kura versija), pasīvā dzese - 70 EUR.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Varu piedāvāt Intel Compute Stick BOXSTCK1A32WFCL ar visu oriģinālo Windows 10. Cena 90 eu. Pirkts pirms 2 mēneši. Tā iepatikās windows kā HTPC sistēma, ka domāju būvēt jaudīgāku fanless sistēmu. Šis sticks, kā htpc darbojas gandrīz ideāli, tikai man mazliet traucē vieglā propelera sīkoņa. Tā ir gan klusāka par mana kompja 100mm ventilatoru, kas griežas ar 800apgr/sec, bet vakarā, klusumā, tomēr ir dzirdams. Citādi interneta brovsers, video atskaņotājs, HD youtube, kodi, attēla kvalitāte ir ļoti laba. Ar ķinas 2.5A 5V lādētāju velk USB hubu ar 4 portiem, pie kuriem pieslēgti 2 gab 2.5collu ārējie HDD un natec air mouse. Oriģinālais 2A vienu hdd nevilka.

Link to comment
Share on other sites

Yup, Android kastēm priekš HEVC ir HW dekoderis (kurām ir).

Es atkal sapratu, ka Windows kā OS priekš TV ir slikta izvēle. A krāmēt virsū vecu Android versiju uz šī bokša būtu grēks.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Man gan laikam labāk patiktu windows vai bubuntu variants ar kodi, androidiskie sķiet ir lagaini un ar diezgan aprobežotām iespējām. Pagaidām pie TV stāv pieslēgts PC, taču tā kā mājās ir vēl lapsis bez pielietojuma, tad plānoju savu datoru atdot radiem un piejūgt mediaplayer. Pa lielam nekādas ūber prasības jau nav, FullHD video, pa kādam stream, mūzikas kolekcijas (mp3, flac klausīšanās) Doma ir uztaisīt mājas tīklu, un nošārēt ar mediaplayeru. Paskatīsimies, kādi vēl būs varianti, jo no rītdienas uz 2nedēļām izbraucu no Rīgas, kad būšu atpakaļ tad lēmums būs pieņemts. Katrā ziņā itanium variants izskatās tīri simpātisks, lai gan no otras puses Intel Compute stick viegli vazājams līdzi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...