Jump to content

Raimonds1
 Share

Recommended Posts

Sanāca misēklis Trampa sievai ar līdzīgu runas tekstu.

 

http://www.nytimes.com/2016/07/20/us/politics/melania-trump-speech.html?_r=0

 

https://www.lsm.lv/lv/raksts/arzemes/zinas/republikana-trampa-sieva-kope-asv-pirmas-ledijas-obamas-runu.a192674/

 

Sanāca kļūda, slinkums rakstīt jaunu runu vai speciāli pacentās?

 

Vai vēlētāji uz to maz reaģēs vai visiem vienalga?

 

Gordonam Braunam arī pirms kāda laika sanāca līdzīgs misēklis.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Racer

    16

  • Raimonds1

    20

  • Inspektors Caps

    12

  • rudis323

    17

Raimonds1

Konteksts ir tāds, ka viņi paši nemaz neraksta savas kaismīgās runas, ar kurām ietekmēt savus vēlētajus, viņu palīgi netur nekādā vērtē vidējo vēlētāju un, pats labākais, vēlētājs to nemaz pārlieku traģiski kā milzīgu kļūdu arī nemaz neuztver.

 

Brauns savā laikā "savā"runā izmanto tekstus, kas reiz jau kaut kur dzirdēti - konkrēti ASV prezidentu runās. Izteicieni bija par ""pārlieku nopietnību"" un to, ka nevar ""neņemt vērā individuālās spējas"". Atklājās, ka runu rakstītājs ir viens un tas pats un nav papūlējies 2000. un 1995.gada tekstu vietā izdomāt ko jaunu.

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

 

 

Konteksts ir tāds, ka viņi paši nemaz neraksta savas kaismīgās runas,

Ak dievs, es būtu ārkārtīgi pārsteigts ja kāds kuram ir tāds daudzums naudas pats rakstītu runas vai neizmantotu kādus 5 palīgus runas rakstīšanā

Link to comment
Share on other sites

Oskars Feldmanis

Smieklīgākais ir tas, ka par šo cepas tā usiešu daļa, kas par Trampu tā pat nebalsotu. 


+ jo ilgāk dzīvojam, un jo vairāk pastāv iespēju dokumentēt visu rakstīto/sacīto un zibenīgi atrast/atsaukt, jo grūtāk būs pateikt, izdarīt, uzrakstīt jebko oriģinālu. 

 

P.S. nekas nerodas tukšā vietā. Bez iedvesmas un piemēriem, pat Bēthovens neko nevarētu sacerēt.

Link to comment
Share on other sites

Nu kāda tur nejaušība, aunu bars! Visi tagad runā par Trampa sievu, free publicity! Tas tieši tā bija domāts, nekādas kļūdas, redz pat no Amerikānijas tālajā Latvānijā cilvēki cepjās par Trampa sievišķa runu, viss notiek kā plānots.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

 

 

viss notiek kā plānots.
 Jā, skumji tikai, ka ir milzīga daļa gudriņu štatos, kas pat pēc šitāda nacionāla apkaunojuma vienalga uzskata, ka nenosvērtais tramps ar savu trophy wife ir nākamā dieva dāvana un liktenīgais prezidents, kas izvilks ameriku saulītē.
  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Oskars Feldmanis

To vēl redzēs, kā tas viss beigsies. Šodienas ziņu teksti, ar to ka Trampam po NATO un Baltijas valstis, gan nav pārāk patīkami...

Link to comment
Share on other sites

Vajag iemācīties lasīt:

If they fulfill their obligations to us, the answer is yes.

Konteksts, lai saprastu, ko viņš domā ar us:

saying he would first look at their contributions to the alliance

Avots: http://www.nytimes.com/2016/07/21/us/politics/donald-trump-issues.html

 

Kurš normāls grib "freeriderus" atbalstīt?

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

un kaa ar sjo teemu tehnikas forumaa? ko, itanium?

Piekrītu, manuprāt, šādai tēmai kopā ar tās autoru te nevajadzētu būt, bet, cik es te esmu manījis, tad šī ir pirmā tēma par Trampu (netieši).

Un tagad foruma meklētājā pameklē "migranti" un apskaties cik tēmas par tiem ir (vai cik ir aizgājušas līdz viņiem).

Slēgsi arī šo? Nav iebildumu! :)

 

 

ja tev pietruukst gribasspeeka neliist teemaas, kas tev nepatiik, man tevis zjeel

Paldies, tā man tik tiešām ir problēma, vismaz kamēr šīs tēmas vēl ir jaunas.

Kad aiziet entie simti komentāri, tad gan sanāk nelīst! Gan labprāt tās vispār neredzētu pie jaunajiem rakstiem.

 

Vispār ļoti laba atruna pret kaut kā jauna ieviešanu - tad jau konkrētu biedru ierakstu ignorēšanas iespēju arī nevajadzēja.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
rudis323
Kurš normāls grib "freeriderus" atbalstīt?

 

 

Jā kapēc ir tādas valstis kas grib lai viņus aizsargā bez maksas ? Kas ir Latvija Amerikai ? - nekas. Kādu labumu Latvija vispār dod - nekādu. Jo te cilvēki tikai eksistē..

Palasiju komentārus LV ziņu komentāru sadaļā, un sapratu, ka LV dzīvo tik daudz deģenerāti... Viss ko izlasa ir LV ziņas un propaganda iebarota.. Tas ir līdzīgi kā ar BREXIT, LV visi pret to ir negatīvi noskaņoti, protams ka LV tas nav izdevīgi, bet tas ir izdevīgi UK.  Kapēc latvieši neatbalsta neatkarīgas nācijas bez kaut kādām savienībām? Salīdzinat Vējonu ar Trump, kurš te ir līderis kas grib satīrīt savu valstī un salabot visu ? Un kurš ir pakalpiņš vergs, kurš kaut kur slepjās tikai un klausa EU pavēlēm ?

 

BTW tikko pameklēju google "klintone e-pasti" "skandāls" LV ziņās pilnīgi nekas nav par šo tēmu... Var redzēt, ka LV valdība ir pavēlējusi rakstīt pro-Clinton rakstus un anti-Trump rakstus kā jau tas ir redzams...

 

Un jā, TRUMP gatavojas savā valstī deportēt 11 miljonus nelegālos meksikāņus un salabot 19 triljonu parādu, viņam Amerika ļoti rūp tagad, jo ir sapratis, ka tā ir pēdējā iespēja salabot to, tapēc nejauksies citu valstu darīšanās ("The United States has to fix our own mess before trying to alter the behavior of other nations.")

 

Ieteiktu paskatīt ko viņš izdarija ar NYC Wollman ice rink un daudzām citām lietām, palasiet arī grāmatu "The Art of The Deal" (Ja PM, varat dabūt audio book)..

 

Ja būs Klintone WW3 ir garantēts..

Kā arī šādas lietas varat gaidīt bieži, kā nekā Rietum-Eiropa ir diezgan pret homo..

Barack Obama tells African states to abandon anti-gay discrimination

https://www.theguardian.com/us-news/2015/jul/25/barack-obama-african-states-abandon-anti-gay-discrimination

Ja pareizi atceros, tad ari Crooked Hillary 2013 gadā bija LV un teica LV, ka vajag "equality" un "diversity"...

 

 

Un par to , ka kāds no LV valdības nesen teica, ka "saistības pilda" : 

Just Five of 28 NATO Members Meet Defense Spending Goal, Report Says

 
 
Arī video no vienā no pēdējiem "rallijiem" viņš par šito NATO un pārējo valstu aizsardzību runāja, Amerika aizsargā arī Japānu un Saudi Arābiju.
 
ZOG organizācijām ir izdevīgi, ja Trumps nevinnē, jo tad viņi var turpināt ISIS darbību. Bet ja Dons būs prezidents tad sadarbosies ar Putinu un sakaus ISIS..

 

 

Ieteiktu visiem normālajiem pievienoties , laba vieta kur parunāt par to visu... Kā arī varat izplatīt savu "agendu"lol  saistībā ar LV problēmām... Freedom of speech tur allowed, tā kā var droši par visu runāt...

Labots - rudis323
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Neko Trumpis jaunu nepasaka! Tas viss no viņa mutes, ir kā Gēbelsa propoganda vienkāršai tautas masai, lai savāktu punktus!

 

5.pants ir, bija un būs spēkā! 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

marrtins

Tas piektais ir spēkā, kamēr nekas nav jādara :lol:

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet ja Dons būs prezidents tad sadarbosies ar Putinu un sakaus ISIS.

 

Šito šitu vari krievu portālos dzīt. Krievi baigi sacerējušies uz Trampu. Bet ēzeļa ausis viņiem.

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Kanibaals

Ja piektais netiek iedarbināts, tad tas automātiski iedarbina NATO iziršanu, jo tāda savienībai vairs nav nozīmes. Ja mēs būtu ko mācījušies no vēstures, tad bija jāveido Baltijas militārā savienība ar Poliju. Izskatās, ka NATO ir par lielu, lai ātri reaģētu.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tas taču sen zināms. Kad pavasarī jādedzina kūla, tad atbalstītāju netrūkst un izdomā pekstiņus par sentēvu metodēm, lai tikai slinkumu attaisnotu. 

 

LV dzīvo tik daudz deģenerāti

 

Un to arī par tevi var pateikt, tikai propaganda nāk no youtube un attiecīgiem anonīmiem kanāliem. Visa tā Trampa (vai jebkura cita) kampaņa ar paziņojumiem ir viens liels balagāns, jo pēc vēlēšanām vienmēr viss notiek kā parasti. Pietiek vien jebkuru citu mūsdienu demokrātisko vadoņu solījumus salīdzināt ar reāliem darbiem, lai saprastu, ka solīts makā nekrīt.  

 

Viss ko izlasa ir LV ziņas un propaganda iebarota

 

Ieteiktu tomēr palasīt vēsturi, kāda bija ASV loma atmodas laikā un tagad. Pašlaik izklausās pēc tvnet vai delfi atgremotu viedokli.  Protams, ka iedzīvotājam parastajam nekāda labuma nav un nebūs jebkurā pusē. 

 

Kas ir Latvija Amerikai ? - nekas
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Es speciāli izvēlējos demokrātu terminu, jo demokrātijā parasti viens cilvēks limitēti var lemt par globāliem jautājumiem, līdz ar gaidīt mega solījumu izpildi  ir bezjēdzīgi, muļķīgi, stulbi utt.  Aiz tā vienmēr būs cilvēku grupa partijas vai citu veidojumu izskatā, kas diriģē parādi. 

Link to comment
Share on other sites

rudis323
Kas ir Latvija Amerikai ? - nekas

 

 

Tā arī ir. Te ir vasaras trenniņu nometne NATO kaujiniekiem, ir jau arī labums, tad vismaz kaut kā var pabaidīt krievus, bet jēga no tā nekāda, ja viņi pirmie neko nav sākuši vel, es saprastu ja vel krievi ar kādu tanku nejauši iebrauktu lv, tad iemesls būtu tādiem trenniņiem un pret-raķešu izlikšanai... Bet tā kā to visu jau NATO dara pirms laika, tad arī krieviem ir iemesls taisīt kara bāzes gar robežu.

 

 

BTW diezgan labi pazīstami cilvēki ir DT un Natalie Gulbis, bet viņa gan par LV neko daudz nezin (ja zinātu tad varētu ietekmēt kādā veidā, piem par to kapēc ir svarīgi lai EU ir tagadējās robežas, utt), viņa piedalijās The Apprentice, un spēlē viņa golfa laukumos, tā kā tiekas diezgan bieži.. (http://www.golf.com/tour-and-news/natalie-gulbis-donald-trump-i-know)

 

Vel ir interesanti tas , ka Donalda meitas vīrs (((Jared Kushner))) tagad aizstāj Corey Lewandowski (kuru atlaida, jo sagāja naidā ar DT meitas vīru) un ļoti lielā mērā tagad ietekmē viņa pro-Israel politiku...

 

DONALD TRUMP’S SON-IN-LAW EMERGES AS A SILENT FORCE BEHIND THE THRONE

 
 
 

 

Tensions between Donald Trump’s campaign manager Corey Lewandowski and Jewish son-in-law Jared Kushner reportedly were behind Lewandowski’s departure announced Monday by the campaign.

 

 

 
Kushner, the scion of a real estate family and publisher of the New York Observer, is handling the hiring of a transition team should Trump, also a real estate magnate, win the presidency. Kushner, who is an Orthodox Jew, has been instrumental in shaping Trump’s positions on Israel.

 

Labots - rudis323
Link to comment
Share on other sites

rudis323

 

 

ak jaa, pid@r, pie viena izskaidro, kaapeec latvijas cietumos seezj 86% krievvalodiigo? un ne jau politieslodziitie, mhhhh
 

 

Es neesmu krievu fans, bet tas ir redzams ka rietumu pasaule iet pret krievu pasauli pagaidām...

Un jā , tie kas sēž cietumos ir pārsvarā okupantu bērni kas uzauguši nabadzīgos apstākļos, tagad jau vispār Rīgā uz ielas var dzirdēt tikai krievus.. 

 

 

Bet vajag arī atcerēties, ka te ilgu laiku ir bijusi Krievu impērija (1710–1917)..

 

cDqnG3V.png

Link to comment
Share on other sites

marrtins

paklau, siikais meesl! izskaidro, kaapeec nato maaciibaas tiek imiteeta aizstaaveesjanaas, bet tavas daargaas krievijas brunjoto speeku maaciibaas uzbrukums?

 

Putins jau sen teica - jūs būvēsiet lielāku aizsardzību, bet mums "lētāk" ir attīstīt niknāku uzbrukumu :D

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

 

 

un ja, veel te vati propogandees
 

Varētu propogandēt :D Re kur pat Vates TV par šo tematu.

 

 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

rudis323
veel te vati propogandeesi

 

 

Ko es propagandēju ? Es saku kā ir, rietumu pasaule ir pret Krieviju, kaut vai tajā pašā homosexuālisma nozarē... Visi tik skrēja rakstīt anti-krievu rakstus jo ruslandē homosexuāļus liek cietumā...

 

Es nēesmu krievu fans, it īpaši to kas ir LV (tie kas dzīvo savā nativaja zemē un kautvai integrējas tur kur dzīvo - viss OK), labprāt parakstītu petīciju par deportāciju, tie kas vispār nesaprot LV valodu un velkā georga lentes, riebjas, ka tie okupanti 65 gadu laikā nevar nevienu vārdu iemācīties latviski... Bet ko tad paši latvieši salaiduši krievus valdībā ? (Tak lielākā daļā par Ushakoffu nobalsoja) Un tagad baigi brīnas un uztraucas par ko ka krievi valda pār LV... Saeimā ja labi atceros lielākā daļa sastāv no krieviem, vai 2 lielākā daļa, kas neko daudz neatpaliek no partijas pirmajā vietā... Un btw kapēc tik daudz latvieši seko Ushakam @ facebook un twitter ? Tādā veidā viņi pataisa Ushaku vēl populārāku... 90 K twitter followers....

 

 

 

 

Vispār šitā situācija ar LV un bijušajām RUS teritorijām ir ļoti sarežģīta, nav tā kā LV būtu tīra valsts ar Latviešiem, tas pats ar Lietuvu, bet tā kā te ir tik daudz krievi, tad viņi ir iefiltrējušies visur, tajā pašā armijā un citur, skatijos algu sarakstus valdībā un citur (vid) un filtrēju arā uzvārdus ar "*ovs" utt.. ļoti daudz krievi. Nez kurā pusē viņi tad karotu, ja piemēram arī ir tā kā jūs te sakat, ka krievi iebruks... Ja defaultā valoda viņiem ģimenē ir krievu, tad vai viņi karos pret krieviem kas iebruks ?.....

 

Viņiem nav nekāda motivācija mācīties vispār LV valodu, ja viņi zin, ka te var iztikt bez LV val. zināšanas (dēļ lielās krievu populācijas) un lielākā daļa arī latviešu saprot un adaptējas ar krieviem un runā krievu valodā kad vajag...

 

 

 

Varētu propogandēt Re kur pat Vates TV par šo tematu.

 

 

Vispār neko nesaprotu tur...

Labots - rudis323
Link to comment
Share on other sites

Tu tai savā populācijas bildē ukraiņus esi salicis vienā katlā ar krieviem. Pēc 2014 gada marta-aprīļa tā darīt vairs nav korekti. Blakus poģika kaimiņam sabraukuši ukraiņu radi, mašīnai ukraiņu numurs, uz paneļa Ukrainas karogs.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Es saku kā ir

 

Beidzot pie mums forumā ir kāds, kurš saka kā ir :D Klau, Tev gadījumā nav kāds pasaules glābēja sindroms vai kas tml? Labi, vari neatbildēt - objektīvi atbildēt nevarēsi.

Link to comment
Share on other sites

rudis323
Tu tai savā populācijas bildē ukraiņus esi salicis vienā katlā ar krieviem. Pēc 2014 gada marta-aprīļa tā darīt vairs nav korekti. Blakus poģika kaimiņam sabraukuši ukraiņu radi, mašīnai ukraiņu numurs, uz paneļa Ukrainas karogs.

 

 

Nu es nekad Latvijā Ukraiņus kas runā Latviski nēsmu redzejis, pārsvarā  visi ar uzvārdiem "*enko" runā krievu valodā... Kapēc lai viņi kas te emigrē no Ukrainas runātu Latviski, ja var izdzīvot te arī nemācoties latviešu valodu.. ?

Labots - rudis323
Link to comment
Share on other sites

Tātad, secini, ka Latvijā Ukraiņi Latviski nerunā? Tieši šī jau arī ir problēma - nevērtē faktus objektīvi, labāk būtu aizvēries un vairs neko nebūtu teicis.

 

Tikai infai - pazīstu kā minimums divus Ukraiņus, kuri Latviski runā, un pat ļoti labi, un tas ir mazā pilsētā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu es nekad Latvijā Ukraiņus kas runā Latviski nēsmu redzejis, pārsvarā  visi ar uzvārdiem "*enko" runā krievu valodā
 

 

Pēc 2014-tā ukraiņu kaimiņi ar maini sveicinās latviski. Tas tiesa, līdz 2014 viņi visi bijā slāvi - brāļi ar krieviem, uz uz latvisko pārslēgties īpaši necentās.

 

 

 

Kapēc lai viņi kas te emigrē no Ukrainas runātu Latviski,

 

 

Kaimiņu radi šeit atbrauc tikai pa vasarām.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

rudis323

Tad sakat, ka pēc boot standartiem ukraiņi un baltkrievi ir augstākā prioritātē nekā krievi ? Gēnos gan viņiem visiem ir slāvu asinis un kultūra. Ar gadsimtiem viņi ir mixējušies kad tur bija Krievu impērija.. Man kaimiņos dzīvo baltkrievi un apakšējā stāvā ukraiņi, kuri dzimuši LV, un naturalizējušies 2000 gadā.. Varu tikt teikt, ka viņi mēģina parādit, ka viņi ir pārāki par ne-krievu valodā runājošajiem, speciāli dara tādas lietas lai ieriebtu, apiet likumus, utt..

Link to comment
Share on other sites

LVArturs

Pirmkārt, no 10 (šeit laikam pat tik piemēru nesalasās) vai pat 100 tautības pārstāvjiem nevar neko objektīvu pateikt par visiem. Otrkārt, latviešu valoda (maz runātāju, Latvija nav diži attīstīta valsts, valodai nav līdzīgu vērtīgāku valodu, piem., kā igauņu un somu) reāli ir diez gan bezjēdzīga. Lai gan ir arī sliktāki varianti. Tomēr es arī citu vietā neiespringtu uz latv. val. mācīšanos (bet tas mani nepadarītu par automātiski nelojālu vai necieņu izrādošu. Valodu mācīšanās ir grūta un laikietilpīga).

Tā filtrēšana pēc "*ovs" arī smieklīga. Man arī krieviska galotne uzvārdam. Dzimtā latviešu. Angļu valodu zinu labāk par krievu. Kaut kādi neobjektīvi kritēriji.

 

rudis323, kāpēc domā, ka pro-Klintones raksti un anti-Brexit ir kaut kāds valdības diktāts un klajākā propaganda? Lasu The Economist regulāri, norvēģu ziņas un biznesa laikrakstus, šad tad arī kaut kādi New York Times, Washington Post u.c. raksti patrāpās. Visi avoti masveidā par Demokrātiem ASV un pret Brexit. Lai gan, salīdzinot ar vietējiem medijiem, ir nedaudz plašāks viedokļu atspoguļojums vērojams, bet domāju, ka tas vienkārši ir preses kvalitātes, ne cenzūras, jautājums. Starp citu, vēl viena bezgalīgi interesanta lieta - The Economist tieši bija raksts, kurā tika apskatīta Brexit situācija caur Trampa "uzrakstītās" grāmatas "The Art of the Deal" prizmu. Jautri.

Morāle: Klintone (Timotijs Keins, starp citu, ir fantastiska izvēle), Bremain, LGBT, saprātīga un pakāpeniska globalizācija (un ES dziļāka integrācija tuvākā nākotnē), NATO spēku izvietošana vienkārši ir loģiski optimālākās izvēles.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711
Tomēr es arī citu vietā neiespringtu uz latv. val. mācīšanos

Tādā gadijumā jau prasītos pēc - Чемодан, вокзал, россия!

 

 

 

Bet vajag arī atcerēties, ka te ilgu laiku ir bijusi Krievu impērija (1710–1917)..

Te tikai no 1783.gada un tika tāpēc, ka pirms tam Poliju sadalija, kā ari Kurzemes hercogam pret Raškas ienākšanu dižu iespēju iebilst nebij!

 

Un vispār Raškas ienaidnieki ir Latvijas draugi!

Labots - viesturs0711
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
Neko Trumpis jaunu nepasaka!

Bet ko jaunu ir pateikusi valsts noziedzniece un citi l1berasti?

 

P.S. Uzbūvēt sētu un izsūtīt nelegālos imigrantus kā reizi ir kas jauns!

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Леший

 

 

Uzbūvēt sētu un izsūtīt nelegālos imigrantus kā reizi ir kas jauns!

Mhm, jo pirms tam neviens redneks nav neko pateicis par imigrantu izsūtīšanu.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
Pietiek vien jebkuru citu mūsdienu demokrātisko vadoņu solījumus salīdzināt ar reāliem darbiem, lai saprastu, ka solīts makā nekrīt.

Jau minētais Orbāns un Ungārijas partija Fidesz, Polijas partija PiS un jaunais parlaments. Vispārīgi pat Lukašenko, Putins, Asads ir demokrātiski vēlēti un pilda savus solījumus savām tautām! Tā kā ķirzakam ir taisnība - tieši l1berasti ir uzmešanas līderi.

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Леший
Vispārīgi pat ..., Putins ... ir demokrātiski vēlēti un pilda savus solījumus savām tautām!

Es atvainojos, bet tu galīgi neko nerubī. Starp putina solījumiem ir izpildījies tikai tas, ka viņš solīja, ka viņa banditi slēpsies aiz Donbasa sievietēm un bērniem.

 

 

putina "veiksmes stāsts" ir vienkārši naftas cenas izmaiņu atspoguļojums.

Labots - Леший
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

@@Леший, es zinu, ka libtardiņam grūti to savā galvā pieņemt, bet Krievijā tiek atjaunota ražošana. Izpēti reālos faktus, nevis atbezdi te Sorosa skolnieciņu vemstekļus.

 

Es atvainojos, bet tu galīgi neko nerubī.

Un izlasi demokrātijas definīciju, dižais "rubītāj"...

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Inspektor, krievijā atjauno ražošanu? Tu to nopietni? Kiseļovs teica?

Īstenībā fakti ir tieši pretēji. Un vēl tāda lieta, ka pat lielos valstij piederošos uzņēmumos darbiniekiem regulāri kavē algu izmaksu, samazina sociālās subsīdijas, pensijas utt Protams, zombētāji saka, ka viss ir OK un frāze "Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья!" ir tikai pārpratums.

Link to comment
Share on other sites

Леший

 

 

Krievijā tiek atjaunota ražošana. Izpēti reālos faktus

Pirmkārt, Krievijā NEatjaunojas ražošana. Otrādi - darba vietas tiek likvidētas esošās rūpnīcās, jaunas rūpnīcas netiek veidotas. Otrkārt, emigrācija sasniedz rekordus. Treškārt kapitāla nopludums sasniedz rekordus. 23% Krievijas iedzīvotāju dzīvo aiz nabadzības sliekšņa. Ekonomiskas prognozes ir tikai negatīvas. Pozitīvākā prognoze ir tajā, ka varbūt pietiks naudas dadzīvot līdz 2020. gadam, kurā viss būs labi.

 

Bet ja skaties krievu kanālus, kur stāsta, cik putins ir labs un cik labi ir krievijā un cik slikti Eiropā ar gejiem un migrantiem, tad laikam būs tāds viedoklis kā tev.

 

Paskaties labāk kaut ko citu, patiesību, daudzveidībai:
https://www.facebook.com/begemot.media/videos/1196444787041525/

Link to comment
Share on other sites

 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...