Jump to content

Meklēju Sony mehaniku no DDS iekārtas (Sony, HP, varbūt arī citās)


capstan
 Share

Recommended Posts

   Nepieciešams uzcelt vienu Sony PCM-R500 iekārtu. Ir acīm redzams defekts - trūkst piespiedējrullītis (Pinch roller). Bez tā tālāka defektācija nav iespējama. Gandrīz visās iespējamās adresēs manta figurē kā discontinued. Tur, kur it kā ir - tās cena ar piegādi ir kosmoss. Vienā forumā uzdūros risinājumam, kur autors minēja, ka doto štruntu viņš ir atradis HP DDS iekārtā. Modelis gan netika minēts. Līdz ar to arī lūgums atsaukties šādu iekārtu īpašnieku (-us), neatkarīgi no viņu vispārējā stāvokļa. Interesē tikai minētais mezgls (normālā stāvoklī) + tā fiksātors. Diemžēl izmēri man arī nav zināmi, bet liekas, ka diametrs varētu būt līdz ~5mm, augstums ~5 - 6mm.

   Foruma palīdzība ļoti nepieciešama. Gaidīšu PM.

Pielikumā informatīvas bildes ar rullīti un pati mehanika. Cenu nezinu, bet ceru iegulties 15 - 20€ robežās.

post-90215-0-79023500-1461773090_thumb.jpg

post-90215-0-51659300-1461773104_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vienā forumā uzdūros risinājumam, kur autors minēja, ka doto štruntu viņš ir atradis HP DDS iekārtā. Modelis gan netika minēts.

 

Tāpēc, ka vairums hp dds rakstīkļu bija sony ražojuma, dažus pat varēja piespiest lasīt un rakstīt dat kasetes. Par 20 eirikiem šādam senam retumam gan nevajadzētu lolot ilūzijas, ja tas krāms tik svarīgs sakod zobus un pērc ēbrejā to kas pieejams.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...