Jump to content

TP-LINK AC750 Dual Band Wireless Router WiFi Archer C20 vai C20i


vilnis04
 Share

Recommended Posts

Tā sagadījās, ka pasūtīju TP-LINK AC750 Dual Band Wireless Router WiFi Archer C20, bet mājās konstatēju, ka iedots TP-LINK AC750 Dual Band Wireless Router WiFi Archer C20i. Īsumā- C20 ir ar 2 antenām, C20i bez. Ieinstalēju, viss iet. Bet!! Vai C20 ar antenām nebūtu labāks pārklājums ( centra dzīvoklis, 3 istabas). Izskatās , ka 5 GHz ir vājāka zona kā 2GHz. Normāli? Šajā jomā neesmu lietpratējs (esmu profāns), varu lūgt kādu padomu? P.S. Pirms tam lietoju TP Link 740n rūteri (ko deva LATTELEKOM) un tagad jaunais neliekas ne 5 centi jaudīgāks par to...

Link to comment
Share on other sites

nnoname

Gluži bez antenām viņš nedarbotos, šim tās ir iebūvētās. Uz 5GHz joslas zona būs vājāka par 2.4, sevišķi lielākos attālumos no rūtera un ar šķēršļiem starpā, tā ir nepielūdzamā fizika.

Link to comment
Share on other sites

vilnis04
(labots)

Paldies! Bet tad labāk prasīt, lai dod variantu ar ārējām antenām? Diemžēl nav skaidri principi, šeit neir ruņa par puļķiem, bet par ideju.

Labots - vilnis04
Link to comment
Share on other sites

nnoname

Ārējās antenas nenozīmē labāku zonu par iebūvētajām, svarīgāka ir to implementācija - tādam mikrotikšķim šķiet vispār nav rūteru ar ārējām, bet cilvēki nesūdzās. Cik ātri uzmetu aci tam "i" modelim ir 3 gabalas pret ne-i 2, kas globāli varētu būt labāk, tā ka drīzāk tā kļūda ir nostrādājusi par labu tev.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...