viesturs0711 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Sveicināti godātie biedri! Pērku Apple earpods (MD827ZM) austiņas! Varbūt kādam ir koplektā ar aifonu nākušas un viņš nelieto! Cena nu 5-8 euriki! Pateicos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbaworld Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Man ar pa piečuku droši var piedāvāt Edited March 5, 2016 by Imbaworld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Tās nav orģinālās ābolausis, jūs kapeiku pisēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zalic Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 ir pilnīgi jaunas, varu pa 20e atdot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adihash Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Zalic, neesmu nekāds spamotājs, bet vismaz paskaties internetā veikalu cenas, pirms tur raksti tādus murgus - http://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/apple/acc_apple/apple_earpods_with_remotemic Link to comment Share on other sites More sharing options...
viesturs0711 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 ir pilnīgi jaunas, varu pa 20e atdot Pa desmitnieku varu paņemt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markei Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Kas tāds īpašs tajās austiņās? Izskatās tādas lētas, plastmasīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donkeyhot Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 A kā jāizskatās? Cilvēkam vienkārši vajag , lai būtu komplekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Kas tāds īpašs tajās austiņās? Izskatās tādas lētas, plastmasīgas. apple kā vienmēr taisa huiņu un ar parastām austiņām nevar kontrolēt telefonu (pārslēgt dziesmas, pacelt telefonu) ir jaunas no ipoda, nezinu vai tām ir kontroles pogas un ir mazliet palietotas no iphoniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viesturs0711 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Kas tāds īpašs tajās austiņās? Izskatās tādas lētas, plastmasīgas. Iipash varbuut ar nekas nav, toties man patiik forma (ausis ar gumijaam, jeb in ear laikam, man kaut kaa ne visai) un skanja ar ir tiiri taa neko, prieksh taas cenas. Protams smuka balta kraasa un tas janciigais paskats ir tiiri ok. Man taas ausis vairaak telefonsarunaam, kaa hands free vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Reinis Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) apple kā vienmēr taisa huiņu un ar parastām austiņām nevar kontrolēt telefonu (pārslēgt dziesmas, pacelt telefonu) Ko nu pļūti - lieliski kontrolēju sesto īPoni ar ar parastām Bose austiņām. Vispār jāsaka, ka Earpod'i ir vienas no labākajā ne-in-ear austiņām, ko esmu dzirdējis. Tiesa, jebkuras noslēdzošās in-ear - Philips, Sony, pat daļa ķīniešu, skan daudz labāk. Bet ja, kā augstāk Viesturs raksta, gribās lai nav noslēgta auss un lai var dzirdēt skrējiena laikā fūri aiz muguras, noteikti arī rekomendēdu Earpod'us - vienīgi jāskatās, vai nekrīt ārā. No manas pieredzes tas ir 50/50 - pusei aptaujāto Earpodi der ideāli, pusei krīt ārā pat sēžot krēslā un nekustoties. Edited March 8, 2016 by J.Reinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Ko nu pļūti - lieliski kontrolēju sesto īPoni ar ar parastām Bose austiņām. bose noteikti nav parastas, un tev noteikti ir modelis priekš ios ierīcēm. man ir xiaomi pistons v2 un v3, abas ideāli kontrolē android, bet ios neko vairāk par pauzi nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruzz Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Pārdod man vienas pistons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) bet ios neko vairāk par pauzi nevar. Manas v2 un v3 pat uz Android vairāk par pauzi (ok, nospiežot 2x, pārlec uz nākamo dziesmu) neko neprot :/ Edited March 8, 2016 by itanium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruzz Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Tad kurš no jums abiem .irš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Dažādi ražotāji (Android telefonu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts