Jump to content

Pērku Apple earpods austiņas (MD827ZM) ~5-8 eur

viesturs0711
 Share

Recommended Posts

viesturs0711

Sveicināti godātie biedri! Pērku Apple earpods (MD827ZM) austiņas! Varbūt kādam ir koplektā ar aifonu nākušas un viņš nelieto! Cena nu 5-8 euriki!

Pateicos!

post-75980-0-05032600-1457206737_thumb.jpg

viesturs0711

ir pilnīgi jaunas, varu pa 20e atdot 

Pa desmitnieku varu paņemt! 

Kas tāds īpašs tajās austiņās? Izskatās tādas lētas, plastmasīgas.

apple kā vienmēr taisa huiņu un ar parastām austiņām nevar kontrolēt telefonu (pārslēgt dziesmas, pacelt telefonu)

ir jaunas no ipoda, nezinu vai tām ir kontroles pogas un ir mazliet palietotas no iphoniem. 

viesturs0711

Kas tāds īpašs tajās austiņās? Izskatās tādas lētas, plastmasīgas.

Iipash varbuut ar nekas nav, toties man patiik forma (ausis ar gumijaam, jeb in ear laikam, man kaut kaa ne visai) un skanja ar ir tiiri taa neko, prieksh taas cenas. Protams smuka balta kraasa un tas janciigais paskats ir tiiri ok. Man taas ausis vairaak telefonsarunaam, kaa hands free vajag.

apple kā vienmēr taisa huiņu un ar parastām austiņām nevar kontrolēt telefonu (pārslēgt dziesmas, pacelt telefonu)

Ko nu pļūti - lieliski kontrolēju sesto īPoni ar ar parastām Bose austiņām. 

Vispār jāsaka, ka Earpod'i ir vienas no labākajā ne-in-ear austiņām, ko esmu dzirdējis. Tiesa, jebkuras noslēdzošās in-ear - Philips, Sony, pat daļa ķīniešu, skan daudz labāk. Bet ja, kā augstāk Viesturs raksta, gribās lai nav noslēgta auss un lai var dzirdēt skrējiena laikā fūri aiz muguras, noteikti arī rekomendēdu Earpod'us - vienīgi jāskatās, vai nekrīt ārā. No manas pieredzes tas ir 50/50 - pusei aptaujāto Earpodi der ideāli, pusei krīt ārā pat sēžot krēslā un nekustoties.

Edited by J.Reinis

Ko nu pļūti - lieliski kontrolēju sesto īPoni ar ar parastām Bose austiņām. 

bose noteikti nav parastas, un tev noteikti ir modelis priekš ios ierīcēm. man ir xiaomi pistons v2 un v3, abas ideāli kontrolē android, bet ios neko vairāk par pauzi nevar. 

bet ios neko vairāk par pauzi nevar.

Manas v2 un v3 pat uz Android vairāk par pauzi (ok, nospiežot 2x, pārlec uz nākamo dziesmu) neko neprot :/

Edited by itanium