Jump to content

Dažadas foto lietas un piederumi


jurkins19702
 Share

Recommended Posts

Sveicināti foto cienītāji.Varbūt kādam interesē vēl no 70-80 gadu foto piederumiem dažādas lietas,foto palielinātajs,fotogrāfiju žāvētājs-glancētājs, foto papīra griežamais, diapozitīvu rāmīši ,rullīši,foto filmu attīstītāji(trauciņi),vanniņas, lampa(sarkanā),fotostatīvi.Rakstiet uz manu e-pastu,vai zvaniet 26739970 ZZ, 26604441 LMT, 26221335 AMIGO.

Link to comment
Share on other sites

Nav vēlmes kakāt jaunu tofiku, tapēc jautāju šeit. Manā īpašumā ir nonākušas kādas padsmit padomju laiku foto un video kameras. Uz nekādu lielo peļņu neceru, taču pašam tās kameras nav vajadzīgas, tikai aizņem vietu noliktavā. Ir jēga mēģināt notirgot, vēlams tepat Latvijas robežās?  Piemēram, ir Kiev 6C ar Vega 12B objektīvu, kas eBrejā par smukām naudiņām tirgojas vai vismaz cilvēki mēģina par tādām pārdot.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Tas ir krievu midformāts ja nemaldos. Attiecīgi būs pavisam cita līmeņa lietošanas izmaksas. Dodies vien uz eBay un tirgo tur. Turklāt tās "smukās naudiņas" ir zem 100 eur ar visu šipingu par mint kondīcijas aparātu. Objektīvs kādi 30 eiro.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...