testmeplz Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Laba diena, Liels lūgums palīdzēt un aizpildīt sievas maģistra darba anketu. https://docs.google.com/forms/d/1Rgpxa00jz6ZZP-DPY_t56u1h3m1am-Breamdz6b_usA/viewform Jānoskatās 10 video/vizuālas reklāmas, bet nav tik traki. Ir pat interesanti. Jau iepriekš liels paldies un cookie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars12 Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Varbūt vēlāk aizpildīšu, bet, lai kurā tīklā ielūkojies, visur visiem kaut ko jāaizpilda, termiņi laikam lielai daļai spiež uz darbu izstrādi/nodošanu! Kādas 6gab jau aizpildīju pedējā nedēļā + šī vēl būs jāpaņem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HTC Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Sāku pildīt, apstājos pie reklāmu vērtēšanas un aizvēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazarma Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 (edited) Aizpildiju, bet tas ir diezgan stulbi, tas ko gribi noskaidrot kuras reklāmas ir effektīvākas. Varu teikt, ka reklāmas uz izglītotiem cilvēkiem nedarbojas. Ja man neko nevajag tu man neko nepārdosi, ja vien tas nebūs kaut kas nereāls un kā dāvana, ko neviens bezmaksas nedos. Piemēram optiskais internets privātmājās bezmaksas. Pirms kaut ko pērku un domāju tā dara lielākā daļa šī foruma biedru ir izlasa atsauksmes/apskatus un tad kaut ko pērk nevis skatieties kāds man te ir sūds ietērpts šokolādē nu davai pērkat muļķu bars ieteicams ar līgumu uz diviem gadiem un ar nespēju no pakalpojuma atteikties. Tā bija trekno gadu slimība, ka katram celtniekam bija pa diviem BMW X5 100 kredīti un viss, kas nav vajadzīgs. Tagad lielākā daļa ir izmācīti. Edited May 8, 2015 by kazarma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didzis Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Es arī labprāt palīdzētu, bet kā parādijās, ka man tagad būs jāskatās reklāmas un tās jāvērtē, tā momentāli aiztaisīju ciet. Cik stulbam jābūt cilvēkam lai labprātīgi skatītos reklāmāmu! Nekad neko neesmu pircis pakļaujoties reklāmai. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaids Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Baigais sviests. Man apnika tās reklāmas skatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Kāpēc tikai LTC reklāmas? Kapēc nav Maxima, Rīgas miestnieks un GazProm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIGH-Zen Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Reklāmas neskatīšos, anketu nepildīšu.Bet no malas skatoties esmu ievērojis, ka cilvēki, kas nav ar datoriem uz tu, ļoti labprāt klikšķina uz reklāmām, kas kaut kur tuvumā lēkā.Mani tas izbrīnīja, jo es automātā visas reklāmas ignorēju (neatkarīgi no adblock klātbūtnes) un to reklāmu pat nepamanīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharklasers Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 (edited) Nekad neko neesmu pircis pakļaujoties reklāmai. Turpini vien sev to stāstīt.. Bet par tēmu: Reklāmas neskatīšos, anketu nepildīšu. Edited May 9, 2015 by sharklasers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts