Jump to content

Steam čats


smg
 Share

Recommended Posts

Sveiki, kārtējā problēma, bet šoreiz vēl nebijusi un googlē neko daudz vai kas līdzētu neatradu.

Problēma ir vienkārša, sarakstoties steam čatā draugi neredz linkus kad iekopēju, vispār visa ziņa izdzēšas ja vēl kaut ko pierakstu klāt, man rādās, ka čatā ir, bet draugs nesaņem. Sākās pavisam nesen, bet vēl jāpiemin tas, ka daži linki, ļoti ļoti reti tiek nosūtīti...

 

Un otrs jautajums butu, kas jau ir sen atpakaļ, bet pēdējā laikā sāk krist uz nerviem- čatos spiežot uz linkiem browserī automatiski neatver viņu, tas ir visur steam, skype utt. Skatijos guglē izmēģinaju dažus variantus, tā ari nekas nepalidzēja, varbut kāds ar šo ir saskāries. 

 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

Sanāca salabot savu otro problēmu, ka nevēras linki browserī no čatiem vienkārši uzspiežot uz tiem! Varbūt kādam noderēs...

Piemēram skype- proporties/compatibility jāieķeksē run this program in compatbility mode for un Windows xp sp3! Un tas jaizdara manuāli visām programām kam tie linki nestrādāja... OS man ir win7!

 

o MK_ diemžēl tas topiks neko nepalīdzēja, tas plugins arī neko nedeva vēlporjām nespēju nosutit linkus, kaut gan skype ar tiem linkiem problēmas nav, tātad tas ir kkas ar stīm filtru! anyone else?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...