Jump to content

GOOGLE PLAY pieejamās programmas planšetdatoru akumulātoru enrģijas taupīšanai


banans47
 Share

Recommended Posts

Žaks Noriss

Root + Greenify

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Svarīgi, par kādu ierīci ir runa. Ja pr lētā gala planšeti/telefonu ar vienu, diviem kodoliem, tad tur nekāda enerģijas taupīšana diži nesanāks, jo jaudas tur ir tikai tik, cik visu to fufēli uzturēt pie dzīvības. Savukārt, ja ir runa par aparātu ar 4 kodoliem, tad var padomāt un pameklēt, kāds softs realitātē vislabāk prot iemidzināt neizmantotos kodolus un samazināt tiem frekvenci.

Cik esmu noeksperimentējies, tad viedoklis ir tāds, ka 3rd party aplikācijas reti kad dod kaut kādu ievērojamu labumu. Tas attiecas arī uz autora minētajiem softiem. Vislabāko efektu esmu redzējis un panācis uz Lenovo telefoniem, kam ir savs dzimtais enerģijas taupīšanas (vadības softs) Lenovo Power.

Mans viedoklis kopumā tāds: Ja aparāts, normāli lietojot, novelk pilnu dienu/sutku vai divas, nav jāmāžojas ar visādiem softiem. Enerģijas taupīšanai vislielākā jēga ir standby režīmā, tāpēc vajag softu, kas prot iemidzināt proci un atslēgt ierīces. Savukārt, lai tas notiktu efektīvi, vajag konkrētajam dzelzim paredzētu optimizētu, specializētu risinājumu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...