Jump to content

Pārdodu projektoru, monitoru, Ps3


eddy3000

Recommended Posts

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • kazarma

    8

  • eddy3000

    8

  • Luke

    9

  • Bomaars/C12

    15

Vai ir kāda starpība kā tu sauc operāciju, ja rezultāts nemainās?

 

 

Operācija: smadzeņu transplants (kas te dažiem būtu vajadzīgs)

vai

Operācija: mazas brūces aizšūšana

 

Rezultāts: cilvēks ir vesels.

 

Ir biški starpība kas par operāciju, vai ne?

 

Tu vari viegli uzlikt Custom Firmware ja tavs PS3 is vecāks modelis ar oficiālo FW 3.55 ļoti, ļoti viegi. Vienk. fleshka iekšā un aidā. Ja tavs PS3 is bišk jaunāks ar jebko kas ir virs 3.55 (būtībā pēdējos 6+ gados pirkts), tad tev būs jātaisa downgrade, ko bez E3 flešera neizdarīsi. Un E3 flešeris jālodē pa taisno pie mātenes klāt.

Labots - darkdex
Link to comment
darkdex

 

Operācija: smadzeņu transplants (kas te dažiem būtu vajadzīgs)

vai

Operācija: mazas brūces aizšūšana

 

Rezultāts: cilvēks ir vesels.

 

Ir biški starpība kas par operāciju, vai ne?

 

 

Nē tāpēc, ka Tu runā par diviem dažādiem kontekstiem.

 

Operācija smadzeņu transplantācija citā cilvēkā un Operācija smadzeņu pārstādīšana citā cilvēkā ir viena un tā pati operācija ar dažādiem nosaukumiem un ar vienādu rezultātu.

 

Bet tomēr par PS3 ir taisnība, pazvanīju čomam šis nesen veica Downgreidu un arī bija vajadzīgs fiziski pārrakstīt PS3 atmiņas čipu uz 3.55. Viņš aizņēmās no vienas paziņas flasheri un to pats arī paveica. Tiesa, ja cilvēks nedraudzējas ar skrūvgriezi būs grūti, BET tas nemaina faktu, ka tas nemaksā 100 €, ņemot vērā ka pats flashers ir lētāks par 100 € ... 

Link to comment

 

 

Viņš aizņēmās no vienas paziņas flasheri un to pats arī paveica. Tiesa, ja cilvēks nedraudzējas ar skrūvgriezi būs grūti, BET tas nemaina faktu, ka tas nemaksā 100 €, ņemot vērā ka pats flashers ir lētāks par 100 € ...

 

ok, tad es saprotu, ka mēs visi varam izmantot tava čoma pakalpojumus un viņš pārflešos par cik - 10? 20?

Link to comment
Bomaars/C12

Nu nē itanium skaistu domu minēja,,tu maini mašīnai eļļu tas vertība pirms nomaiņas ir 2k eiro un pec būs 2k eiro tas nepaceļ vertību, tas jau būs tā ka samaini eļļu un tad pie pardošanas cena 2500 eiro,,,tu teiksim pie pardošanas samuldēsi a man eļļļu pa 500 eiro samainīja(teuretiski eļļas nomaiņa 20 eiro izmaksa) , vai ja tosolu tad mašinai uzreiz tosola vērtība?  :sarkasms:

P.S. Īsāk sakot nevienu neinteresē cik tu taja atkodešāna iztērēji un vai partērēji, 100 eiro vai 500 eiro, jo loģiski domājot ka tas izmaksa daudz letak tikai tu gribēji dargak veršoties pie  tiem kas to dara un par darišanu naudu vel prasa par darbu

Labots - Bomaars/C12
Link to comment

Ē, kur var nomainīt mašiņam eļļu par 20eur? Bomār, iedod lūdzu telefonu!

 

Kaut arī manā skatījumā par eļļu tas ir slikts piemērs, pa lielam tā arī varēja būt. Atceros, kā man reiz poļu čoms stāstīja par to, ka Polijā savulaik mazajām Fiat mašīnītēm pārdošanas vērtība tiešā veidā korelēja ar benzīna daudzumu tās bākā. Tā kā.. Ja es pirktu mašīnu, domāju, ka nesenu eļļas maiņu es noteikti uzskatītu kā patīkamu sīkumu (plusiņu) pirms iegādes.

 

A cik tad īsti maksā PS3 atkodēšana? Pasakiet tad, lūdzu, par cik var atkodēt, norādot arī konkrētu atsauci, lai šo informāciju varētu pārbaudīt!

 

Pats atkodēt?? :D Nu es "pats" varētu arī māju uzbūvēt. Tas gan ne būt nenozīmē, ka es to tagad kādam darīšu, vēl jo vairāk pa brīvu.

Link to comment

 

 

Ē, kur var nomainīt mašiņam eļļu par 20eur?

Bez skalošanas daudz kur. Pie Ulmaņa gatves tilta ir šrotveidīgs serviss, kas, ja nemaldos, pat par mazāku summu nomainīs.

Link to comment
Bomaars/C12

 

 

Nu es "pats" varētu arī māju uzbūvēt. Tas gan ne būt nenozīmē, ka es to tagad kādam darīšu, vēl jo vairāk pa brīvu.


Pa 20 eiro vari majas nomainit eļļa + filtra cena, smuku teikumu pateici ja pats nevari tad tu maksā citam !!! Bet tas jau nepaceļ vērtību, tas jau būtu tā ka eļļu var nomainit servisaa pa 100 eiro un blakus servisaa pa 500 eiro nezinadams tu nomaini pa 500 eiro un saki pie pardošanas mana mašīna maksā vairāk par 500 eiro jo es eļļu mainiju pa 500 eiro!!! :grin:  
Link to comment

Ē, varbūt galīgi cenās neorientējos, bet nez kāpēc man atmiņā palicies, ka eļļa vien maksā vairāk par tiem 20eur, par filtriem ne maz nerunājot. Vai tā gadījumā nebūs minerāleļļa. Es tā kā leju sintētisko..

Bomār, Tb Tu gribēji teikt- ja es esmu uzcēlis māju pats savām rokām- tā ne ko nemaksā?Lūdzu linkus- kur var atkodēt PS3 "pa lēto" ne vis te tukši muldi!

Link to comment
Bomaars/C12

NEvis neko nemaksā bet tas nepaceļ tavas majas cenu tā itkā to būtu celuši dievi,majas cena paliek tada tik cik izmaksāja materiāli utt., tas jau būs arī tā piemeriņš...pirms pardošanas es noperku datoram termopastu+ saspiesto gaisu lai uztaisitu apkopi, un tad tu pateiksi to uztaisot mans pc kļūst par 20 eiro vertigāks jo servisā ta apkope 20 eiro maksā?  :sarkasms:

Labots - Bomaars/C12
Link to comment

 

 

Ē, varbūt galīgi cenās neorientējos, bet nez kāpēc man atmiņā palicies, ka eļļa vien maksā vairāk par tiem 20eur, par filtriem ne maz nerunājot.

Es atkal sapratu, ka tu tik par darbu prasi.

Link to comment

Nu bet piemērs bija par to, ka pārdod mašīnu ar "nomainītu eļļu". Vai tad Tu pats savu piemēru iztēlojies tā, ka ir tikusi nomainīta eļļa nevis uz jaunu, bet gan tādu pašu izmantotu eļļu tikai eļļas mainīšanas pēc???

Vismaz man- ja servisā pasaka, ka manai mašīnai ir nomainījuši eļļu, ar to es saprotu, ka manā mašīnā ir jauna, nebraukta eļļa, un, ka es par eļļas maiņu varēšu nedomāt vismaz kādus 10k km..

Link to comment
Bomaars/C12

 

 

Atkodēšana NAV apkope! Sāc varbūt beidzot saprast vienkāršas lietas!


Crivis jejbogu paliek cirvis, a saspiestais gaiss un termopasta ar maksā!!!...BĻ* Es nopērku zelta instrumentus(par 100k naudiņām) lai salabotu savu mašinu(mašīnas vērtība 10k), pie pardošanas...mana mašina maksā 110k jo es nopirku intrumentus ar ko salabot to un to????(lai gan intrumenti paliek pie manis)

Saproti atkodēšana pašam maksā teiksim 60 eiro (par to darbariku ar ko var atkodet) bet tas darbariks jau nav vienreizigs un paliek tev tāppec vien sanak ka tu jau nevari prasit par savu darbu un flasheri kurs paliks pie tevis par flashera+ps3+ darba summu, tas ka maksā kadam lai to dara tava vietaa arii ir cits stasts un nepacel vertibu


 
Link to comment

Bomārs, es ceru, ka Tu 4. oktobrī uz vēlēšanām neiesi! Jei bogu!

 

Oho, izrādās, ka tagad jau atkodēšana sākusi maksāt veselus 60eur. Iepriekš viens apgalvoja, ka tā vispār nemaksā ne ko! :D Kur atsauces??

Nu un tagad pats galvenais, ko Tu nesaproti; Atkodēšana, imho, lieta, kuras rezultātā tas aparāts var to, ko iepriekš tas nevarēja. Tb, tas nav kā mašīnai putekļus noslaucīt, bet gan, piemēram, ja runājam par mašīnām, es PS3 atkodēšanu salīdzinātu ar chiptūningu. Nočipots mašīnas motors "var" to, ko nevar nenočipots. Par to es arī kā pircējs būtu gatavs maksāt, lai es varētu līdz 100 ieskrieties nevis 10, bet gan 7 sekundēs. Bet Tev to, diemžēl, nesaprast..

Labots - Luke
Link to comment
Bomaars/C12

Tur jau nav ko iet, vai balsot,

Tatad īsak sakot PS3 vērtība 100 eiro flashera veritba 60 eiro(summas saucu par piemeru lasīt taču vajag mācēt) ja beigas pardot flasheri un ps3 par 160 tad viss ok nevis ja tu versies pie kada pec palidzibas un par to maksāji un ka par tadu summu pieauga vertiba :D

Link to comment

Manuprāt, ar to PS3 atkodēšanu ir tāpat kā ar gāzes iekārtu vieglajam transportam:

  • citiem tas ir plus, un viņi ir arī gatavi par to maksāt papildus (PS3 gadījumā - pirāti)
  • citiem tas nav plus, jo grib ielikt paši, piemēram, labāku/jaunāku gāzes iekārtu (tāpat pirāti)
  • citi uzskata, ka tas bojā motoru, ir jūtama gāzes smaka u.t.t. Viņiem tā gāzes iekārta 100 gadus nebūs vajadzīga (pēc idejas normāli PS3 lietotāji)

Ņemot vērā, ka šis forums it kā neatbalsta pirātismu (vismaz publiski), ir tikai saprotams, ka par cenu tiek sprēgāts.

Labots - itanium
Link to comment
Bomaars/C12

cilveks no kāda aizņemas flasheri un paraksta visu vajadzīgo viņam tas tak neko neizmaksā, ja tu tā nevari un versies pie tadiem pakalpojuma sniedzējiem tad loģiski tu maksā lai sev dzivi atvieglotu, bet vertibu tas nepacēļ par tādu summu kadu atdevi kantori

Labots - Bomaars/C12
Link to comment

Bomār, izlasi vēlreiz manu tekstu. Ja tad vēl nesaproti- vēlreiz. Ja tad joprojām nesaproti- sāc iet skolā!

Nē, nu sorry, man pietrūkst pacietības.. Vienīgais, kas interesēja- Bomār, Tavs laiks un darbs ir bez maksas?

 

Link to comment
Bomaars/C12
Tavs laiks un darbs ir bez maksas?

 

Teurētiski nevienu tas neinteresē gribi maksā speciālistam lai viņam ir peļņa gribi dari pats pa vakaru un fiziski man no kabatas uzreiz neizlec 100 eiro 

 

Es tev vēl jautāju ja nomainu eļļu un man no kabatas izlec 50 eiro iebraucu super servisā un par nomaiņu(ta pati eļļa filtri utt) samaksāju 500 eiro tad mašīnas vartiba paaugas par 500 eiro?

Labots - Bomaars/C12
Link to comment

Bomār, kad Tev vairs nebūs 17 gadi, tad, cerams, tādi jautājumi Tev atkritīs, ibo kur Tu izlasīji kaut kur, kur runa gāja par 500eur? Vēl, ja puslīdz normāli par kaut ko izmācīsies, sāksi strādāt un pelnīt puslīdz normālu piķi, sapratīsi, ka Tavs darbs MAKSĀ.

Labots - Luke
Link to comment

 

 

cilveks no kāda aizņemas flasheri un paraksta visu vajadzīgo viņam tas tak neko neizmaksā, ja tu tā nevari un versies pie tadiem pakalpojuma sniedzējiem tad loģiski tu maksā lai sev dzivi atvieglotu

 

Bomār, tad mēs visi varam arī pie tevis, ne tikai Kazarmas vērsties, lai pārflešotu to sasodīto konsoli? Cik tad galu galā tas mums izmaksās kāds no jums var atbildēt vai nē?

Link to comment

Bomār, problēma ir tā, ka jāsaprot ir Tev nevis man!

Tu laikam iedomājies, ka bikses, kuru cena veikalā ir 60 eur, patiesībā ir tikai 30eur vērtas, jo tik maksā audums. Nē, nu nestrīdos- Tu vari nopirkt audumu un pats tās bikses uzšūt. Būsi ieguvis 60eur vērtas bikses, samaksājot par tām 30 eur. Tb, kāpēc gan maksāt 60 ja var to pašu ar nelielu piepūlēšanos dabūt par 30eur. Es gan labāk aizeju vienkārši uz veikalu un nopērku bikses par 60eur..

Link to comment
Bomaars/C12
Bomār, tad mēs visi varam arī pie tevis, ne tikai Kazarmas vērsties, lai pārflešotu to sasodīto konsoli? Cik tad galu galā tas mums izmaksās kāds no jums var atbildēt vai nē?

 

Nu es nesmu nekāds citiem par brivu fleshotājs, bet lõģiski ja pie kada tu versies pats nejedz tad maksā ragā ta iekartots, bet ja es specukam samaksāšu 500 eiro tas nenozime ka mans ps3 cena uzleks lidz 600eiro(jo 100eiro ps3 vertiba) 

Labots - Bomaars/C12
Link to comment

@@Bomaars/C12, Tevi ir ļoti grūti saprast, vajag izteikties skaidrāk. Naher te daudz kasīties par atkodēšanu? Es teiktu, ka par tiem sūda 200€ var nopirkt lietotu PC(vai salasīt lietotas daļas), kas būs daudz labāks tam mērķim, kādam PS3 ir paredzēts.

 

edit: ak jā, un nemaz nevajadzēs kasīties forumos par atkodēšanas izmaksām.

Labots - Emilz
Link to comment

 

 

nu nebūs gan.
 

 

Lietots setaps ar kādu nu pentiumiem uz h61(piemēram, kaut kāds G860 vai 850) un kādu HD 6850(vai ko tamlīdzīgu) spēlēs daudz smukām par ps3, un pavisam noteikti iekļausies EUR200.

 

Ja esi pārāk liels akriss, lai to pats spētu saprast, negaidi no manis tālāku diskusiju ar tevi.

Link to comment

ps3/xbox kontrolieris vien maksā savus 30 EUR, autors ielicis netipiski augstu cenu, mierīgi arī pa 150, 160 var dabūt, atskaitam no tā kontroliera cena, paliek 120-130 EUR. un tad izstāsti, kā salikt kompi pa 120-130 EUR, kas ar 30 fps uz 720p izšķirtspējas vilks GTA V.

 

gaidu.

Link to comment
Bomaars/C12

Njam loģika fascinējoša spēlēsim Konsoli bez kontroliera, bet jā man nekad nav bijusi konsole un nebūs tā ir domāta tiem kam tā patīk, man galīgi nepatīk, pc vismaz visu tu pats kontrolee nevis aimi hujaimi


 

 

ar 30 fps uz 720p izšķirtspējas vilks GTA V.


Tomer atšķirība ir vai meslaina grafika 720p uz 30fps vai pc pat low labaka grafika  
Link to comment

 

 

Tomer atšķirība ir vai meslaina grafika 720p uz 30fps vai pc pat low labaka grafika  

jā ir liela atšķirāba vai PC mēslaina 800x600 uz 24fps, vai mazliet labāka konsoles

 

un konsolei parasti nāk līdz kontrolieri. 

Link to comment

@@akriss, atvaino, bet es tiešām nevarēju noturēties neatbildēt tādam dauņam kā tu. Tu taču saproti, ka šeit mēs runājam par konkrēto PS3, kura cena ir nolikta 200€, nevis 150€ vai 120€. Tev ir problēmas lasīt, uztvert vai varbūt koncentrēties pietiekami ilgi, lai izlasītu tekstu līdz galam? Vajag iet ārstēties.

 

 

 

autors ielicis netipiski augstu cenu, mierīgi arī pa 150, 160 var dabūt, atskaitam no tā kontroliera cena, paliek 120-130 EUR
 

 

Tu tiešām esi tik stulbs? Saprotu, ka riktīgs neesi, bet nu tiešām? Šeit neviens jau sen nerunā par to, ko var dabūt par 150 vai par 160. Un izstāsti man arī, kā īsti tu spēlētu bez kontroliera? Ak jā;

 

 

un konsolei parasti nāk līdz kontrolieri. 
 

 

Bet tad atkal:

 

 

atskaitam no tā kontroliera cena, paliek 120-130 EUR
 

 

Nu tad ko galu galā? Atskaitam vai tomēr nāk līdzi? Savācies taču vienreiz.

Link to comment

 

 

Nu tad ko galu galā? Atskaitam vai tomēr nāk līdzi? Savācies taču vienreiz.

tevi bērnībā bieži sita, ka tāds pastulbs esi?

 

ss.lv lētākie sakarīgie ps3 maksā 150-160 EUR, komplektā jau visi vadi un kotrolieris. pieslēdz un spēlē.

ja taisās izmantot PC kā konsoli pie TV, jāpērk klāt kontrolieris.

Link to comment
Bomaars/C12

Beztam akriss, neviens pc nedomaja likt pie tv tā būtu izvirtiba pretīga, jo pats stulbakais konsolu geimingaa arii ir tas ka jaspele ar kontrolieri, Normali kontrolieri blueto.... maksā sakot ar 10 dollariem, 20eiro salasas tikai uz orginalajiem ps un xbox kontrolieriem

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
viesturs0711

Te jau vairāk izskatās pēc gribu spēlēt un gribu pa 50 euro. Bija man te nesen viens cilvēks prasijis portatīvo spēlēm. Jautāju kāds ir budžets un ko grib spēlēt (Tildes Karogam pietiks arī ar pentium 2). Šis man saka, ka budžets ir aptuveni 60 euro un spēlēt grib to un to. Lieki būtu piebilst, ka budžets ar spēlēm kopā negāja! :D

Link to comment

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!

×
×
  • Izveidot jaunu...