Jump to content

Dzīvokļa iegāde Rīgā


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

Kaspars12

Hero runā par bēdīgi slaveno Mežciema, Kaivas ielu 50/5, kur citēju: “Dzelzsbetona konstrukcijas riģelis un pārseguma plātne ir saplaisājušas un no riģeļa ir atdalījies betona slānis, kā arī riģelim konstatētas plaisas. Papildus konstatēts, ka konstrukciju deformācijas rezultātā fasādes stiklotā konstrukcija ir deformējusies, piekārtās fasādes plāksnes ir noslīdējušas, nesošās fasādes konstrukcijas novirzījušās, pakļaujoties ēkas deformācijai. Redzams, ka izmainījies logu novietojums, logi ir sašķiebušies, kā arī novērojams iesēdums bruģa segumam. “

“Bojājumu raksturs liecina, ka nav tikusi pilnībā ievērota betonēšanas darbu, kā arī betona vibrēšanas un atveidņošanas tehnoloģija. Atsevišķie betona nodrupumi kopumā neietekmē monolītā dzelzsbetona siju nestspēju.” Slēdziens skan – konstrukciju kustības un plaisas tūlītējus drošības draudus ēkai nerada. Tanī pašā laikā ir skaidrs, ka monitorings un remonts tomēr būs nepieciešams, par ko liecina arī ēkas apsaimniekotāja “Hausmaster” izsūtītais paziņojums visiem mājas iedzīvotājiem."

 

Skumji, ja esi paņēmis krītā pa 80-100k dzīvokli uz 60 gadiem, nopircis pazemes stāvvietu, kuru vairs nedrīkst izmantot + par to visu būs kopīgi jāmaksā, ja iedzīvotāji varēs vienoties, ja nē, sēdēs līdz mājai sēžoties plīsīs loga rūtis!

 

Tādā ziņā lietuviešu projektam viss ir paredzams, iekšējās komunikācijas - ūdens caurules, kanalizācijas čugunniece, gan vēl kādus 100 gadus turēs, Bet vecajā mājā nevarēs vienoties par atjaunošanu, jo puse jau uzskata, ka ir miruši, lai gan daļa vēl nodzīvos 101. gadu.

 

Atgriežoties pie jaunajiem projektiem, par Kaivas jautrāk ir šiem, citēju: "Līdzīgā situācijā vēl 2015. gadā nonāca arī Pūces ielas 49 nama iedzīvotāji.Šajā desmitstāvu ēkā saskaņā ar ekspertīzes atzinumu auto stāvvietas pārseguma izliekums nepieļauj droši ekspluatēt pazemes autostāvvietu. Atzinums skan – mājā ir tehniskais priekšavārijas stāvoklis."

 

Atsauce: http://procesilatvija.lv/lv/epicentra/daudzdzivoklu-majas-bruk-vainigo-nav/

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Te iet runa par projektu Dzimtā sēta, bet Mežavecis runā par Jaunbiķeri.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Vispār jau runas tēma nekur neiet, nav gājusi un arī neatnāks, bet tēmas nosaukums ir "Dzīvokļa iegāde Rīgā" un būtu labi, ka te būtu informācija par dažādām lietām, kam pievērst uzmanību iegādājoties dzīvokli. Bet lielākajai daļai jau ir ļoti sāpīgi runāt par savām nebūšanām, labāk pateikšu, ka man dzīvoklī ir parkets pa 50eur/m2, nekā, ka lietus ūdens jāuzslaika pārdienām!

Labots - Kaspars12
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ir daudz šo te brāķu projektu ir diezgan padaudz. Vislabākā pārbaudītā metode ir pirms pirkšanas aiziet parunāties ar jebkuru kaimiņu. Ja taisa skābu ģīmi, tad jau pirmais signāls, ka kaut kas nav kārtībā un jāsāk vērtēt izvēli. 

 

Vēl viena bēda ir ar apsaimniekotājiem, kur notiek karš starp apsaimniekotājiem un iedzīvotājiem jācieš no tā.  Arī Rīgas Namlaupītājs nav pasaka - ja māja ar problēmām, piemēram, jumts caurs, tad papildus maka atvēršana garantēta. 

Link to comment
Share on other sites

Nu komunisms jau tā kā beidzās pirms 25 gadiem. Un par problēmām, ja neesi pret tām apdrošinājies, katram jebkurā gadījumā jāmaksā pašam.

Link to comment
Share on other sites

Lietuvietis 60k... Tad jau tiem, kas tirgo 119. sēriju pa 90k, ir pamatotas cerības :) !

Tikai pēc tam nevajag veco dziesmu, ka bankas vainīgas.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Destructo

Pabakstot tofiku - šodien apstākļu sakritības dēļ iegādājos īpašumu reģionā caur vienu Rīgas kantorku.

 

Komentāri par esošo Rīgas NĪ tirgu no šiem diezgan interesanti - īpašnieki diktē noteikumus, it īpaši budžeta mitekļiem, piedāvājums nereāli mazs. Paši kā NĪ īpašnieki ir pārdevuši atsevišķus projektus, par kuriem pagājušogad pat neviens nav interesējies (Rumbula utml).

 

Kolēģi šobrīd arī meklē 100 m2+ neremontētu variantu centrā, pa mēnesi viens variants bijis, vēlamo cenu nav nokaulējis. Vairāk variantu nemaz nav bijis.

 

Un Salnas 21 arī jau ir gandrīz izpārdots :D 

Link to comment
Share on other sites

Redz, ja aktīvākie tirgus dalībnieki ir vecumā līdz 30 gadiem, tad viņiem nav zināšnu par 08. gada notikumiem, kas liedz objektīvi novērtēt īpašuma cenu. Vienīgais cenu korekcijas mehānisms ir bankas, kas akceptē/neakceptē noteiktu īpašumu vērtību. Jo augstāku akceptēs, jo cenas augs, jo pats patērētājs bremzes nespiedīs.

Ekonomikas cikliskums balstīts uz atmiņas īsumu un jaunu dalībnieku iesaistīšanos tirgū.

Link to comment
Share on other sites

Nu cik var gvelzt par to burbuli. Bankas šobrīd nedod kredītus spekulācijām tirgū. Līdz ar to nekāds klasiskais burbulis nav iespējams. Cenas kāpj tīri objektīvu iemeslu dēļ. 

Link to comment
Share on other sites

Nevajag aizmirst, ka pa 60k eur jau var privātmāju uzcelt! Skaidrs ka vienkāršu, ne pārāk lielu (120-140m2), bez izvirtībām.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Laikam neprecīzi izteicos, nezinu tos visus miestus, kas ir otrā pusē Daugavai. Šite savulaik čomiem bija miteklis un ir būts iekšā. https://www.google.l...!7i13312!8i6656

Dzīvoklis labs, bet, ja vajag sabiedrisko nav tā labākā vietā, bet iespējams nākotnē kaut kas mainās. 

 

Zin, bet ņemt krītā lietuvenē vai kaut kādā paneļmājā jau nu uz 20 gadiem ar nav gudri. Tak tās mājas ir jātaisa. Ja siltināšana, komunikācijas un uzfrišināšana vien jau maksā 10-15k par dzīvokli, tad iedomājos, kas notiek gadījumā, ja jau ir kaut kādas nopetnākas tehniskās problēmas.

Labots - labiitis
Link to comment
Share on other sites

Pierīga ir diezgan stiepjams jēdziens. Ja darbs piemēram teikā, tad no Ogres atbraukt būs ātrāk kā no  Mārupes.

 

Bet piekrītu - pa 60k no nulles tikt pie mājas būs pagrūti. Bet pa 80k jau gan ir varianti.

Es noteikti nemaksātu 60k par 2istabu dzīvokli 40-50 gadu vecā mājā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nav runa par burbuli vai ko līdzīgu, bet gan par preces vērtības apzināšanos. Ja sešinieku ar četrām nullēm ir gatavs maksāt par dzīvokli tehniski un morāli nolietotā mājā ar gana pieticīgu kontingentu, rajonā ar piegānītu apkārtni, bez iespējas novietot auto un citām "privilēģiām", tad tas, manuprāt nav normāli. Bet stāstu par aitām un cirpējiem jūs zināt.

p.s. māju optimistu zināšanai, mājas celtniecības izmaksas ir kā min ap 800eur kvm + zeme, ja esi regulārs pilsonis, nevis celtnieks, kurš vēl piedevām sper materiālus.

Labots - kurmis
Link to comment
Share on other sites

Es savējo hātu uzcēlu pa ~500 eur/m2, tiesa tas bija 4 gadi atpakaļ. Skaidrs ka +zeme. Un neesmu celtnieks. Bet daudz ko darīju pats.

Bet skaidrs, ka celt var dažādi.

Link to comment
Share on other sites

Pag, nu nejaucam rosolu. Māja pierīgā ir forši, bet par šādu budžetu un bez zemes + ja abas rokas kreisās māja nesanāk, tik tālu mēs tikām. Vēl tikām līdz tam, ka pa 60k pirkt LT/paneļu mājā dzīvokli uz krīta ir greizs ieguldījums. Bet kādi vēl ir varianti? Jaunais projekts (100k+) ar vidējiem ienākumiem krītā nesanāk un pat ja sanāk - lūk tas gan ir apšaubāms ieguldījums (protams, katram savs), jo te var likt vienādības zīmi ar mājas izmaksām. Turpināt īrēt? Kāds ir paskatījies cik ādas šobrīd Rīgā plēš par īri? Nu tieši tikpat cik paņemot to LT/paneli krītā - par 3 istabām un dzīvojamā stāvoklī zem 300eur+komunālie jāmeklē ar uguni. Tā nav čīkstēšana, vienkārši varbūt kādam ir kāda spoža ideja - ko šobrīd darīt. Turpināt krāt un gaidīt lielo krīzes bubuli, ar kuru te jau pāris gadus baida?

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Nu tur var vienīgi atlikt cerība, ka nebūsi beidzis maksāt krītu, kā parādīsies labāki pirkumi un ka varēsi atrast kādu, kas tavu paneļu kārbu atpirks no tevis.

Link to comment
Share on other sites

Nu te kā parasti. Cilvēks grib vienu, bet viņam saka ka tikai Audi 80 ar gāzi ir pareizais variants.

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Šodienas TV1 - tas, ka valstij neliels deficīts, nav liela problēma.

Esot jāaizņemas. Strautiņš 7.20

Mums esot 50%

OCD valstīs ap 200%

ja aizņemsimies, radīsim iespējas aizņemties citiem

 

Burbulis laikam atkal būs, ja nedomāsim, ko darām.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

 Ir daļa, kuri nekad nekādos apstākļos nepirks māju jo negrib neko darīt savā brīvā laikā. Pat zāles pļaušana šādiem cilvēkiem ir mocības. Vēl daudziem ir problēma, ka nav sava transporta (arī tiesības) katram ģimenes loceklim, līdz ar to ja nav 2 autiņi ģimenē, no komforta Pierīgā nebūs ne smakas. 

 

Esmu runājis ar daudziem cilvēkiem par dzīvokļiem ar dažādām finansēm. Šobrīd vienīgais reālais ceļš uz normālo mitekli ir daudzpakāpju sistēma. Nopirkt sākumā to, ko var atļauties, izremontēt un pārdot dārgāk iegādājoties vietā jau atbilstošāku mājokli. Bez ieguldītā darba atliks vien ņemt kredītu par pilnu paketi. 

 

Dažkārt kaitina tie kredītu nīdēji, kas saklausījušies basņas par atņemtajiem mitekļiem, tajā pašā laikā mitinās senču miteklī pie mammas, stāsta par ļaunajām bankām. Tie, kas nekad nav īrējuši dzīvokli, nekad nespēs saprast, ko nozīmē par mitekli maksāt. Normāli cilvēki saprot, ka normāli dzīvot nozīmē maksāt par dzīvošanu kredīta vai īres izskatā. Šobrīd kredīta izmaksas ir mazākas nekā īre, kas ir pareizi, turklāt par labu spēlē negatīvais eiribor. Tagad maksāju par būdu kredītā mazāk nekā dažs labs par īres dzīvokli purčikā. Jau 4 gadus no 25 esmu nomaksājis un neizjūtu ārprātīgo diskomfortu vai spiedienu uz finansēm no bankas puses.

 

Pašu celtās mājas ir skaista vīzija, bet tā ir vismaz 5 gadu katorga, jo būdas celšanai vajag naudu, tas nozīmē vairāk strādāt darbā un pēc darba. Es reāli zinu ļoti maz cilvēkus, kas šādi spētu izturēt.  Var protams algot celtniekus, bet tas atkal noved pie tā, ka vajag kapāt darbā dubultā, lai pietiktu nauda. Diez vai uz ģimeni tas atstāj labvēlīgas sekas. 

 

Pašreizējās cenas būs vēl ilgi, jo īres cenas un mazais dzīvojamais fonts īres tirgū spiež uz augšu, bet to vērtība jau tuvu jaunu mitekļu cenām. Neredzu arī pamatu burbulim, jo īsti nav ar ko spekulēt, ja vien pievākt neremontētos dzīvokļus un pacelt to vērtību, bet bieži vien viss apstājas uz to, ka māja ir nesiltināta, kāpņu telpas piekakātas, mansardā dzīvo bomzis. 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Kredītu burbulis Latvijai viennozīmīgi bija negatīvs. Īpašumi pārmaksāti 2 un 3 reizes, banku nosacījumi pieļauti visneizdevīgākie kredīta ņēmējam, banku atbildība par vieglprātīgi piešķirtiem kredītiem praktiski nekāda, daudzu projektu tehniskā kvalitāte vismaz šaubīga, valsts iesaiste iedzīvotāju aplamo lēmumu seku dzēšanai pēc tam ietekmēja visu ekonomiku.

 

Parādoties pirmajām pazīmēm, ka atkal tik stimulēta aizņemšanas ir tikai dabiski, ka {liela} dala cilvēku neklusēs un stāsies pretī informācijas ierobežošanai, sagrozīšanai un meliem par nupat piedzīvoto krīzi.


https://www.makroekonomika.lv/nekustama-ipasuma-tirgus-attistibas-noturigums-diskusija


https://www.makroekonomika.lv/nekustama-ipasuma-tirgus-bums-un-ta-ietekme-uz-tautsaimniecibu

Link to comment
Share on other sites

Pašu celtās mājas ir skaista vīzija, bet tā ir vismaz 5 gadu katorga

 

Nevajag jau pārspīlēt! Es ziemā sāku elektrības papīrus kārtot un pēc 2 gadi vācos iekšā! Nē nu nesaku ka viegli bija, plus man darbs tāds, ka varu laiku pats plānot, kad celt māju un kad braukt pie klientiem. Bet nekas neiespējams tas nav! Nē nu protams - ja abas rokas ir kreisās..... 

Labots - ronalds_
Link to comment
Share on other sites

Ko tad darīt tiem tiem kam pašiem sava īpašuma nav un mājai nedz sanāk, ne ir vēlēšanās un vajadzībā pēc tādas? Turpināt raudāt par burbuli un maksāt par īri vēl turpmākos 20 gadus? Tad labāk nemt kredītu (ja sanāk) un dzīvot dzīvoklī jau tagad nevis visu mūžu krāt, lai vecumdienās nopirktu tieši to pašu dzivokli, tikai tad jau vel tuvāk sabrukšanas robe;zai.

Man pašam ir sava māja, bet kad biju vel LV tad parsvara tikunta dzivoju dzivokli un maja bij īrnieki, jo pašam diezko nepatīk tā krāmēšanās, varbūt kad palikšu vecs un citu nebūs ko darīt :D 

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

ronalds_

Pašceltās mājas ir mūžīgs nepabeigts projekts un nestāsti, ka pēc 2 gadiem var zvilnēt dīvānā un baudīt vasaru pludmalē. 5 gadi ir tas minimums, kad visas telpas ir izremontētas un teritorija ap māju nav būvlaukums. Tas ir fakts. Protams, ja mēnesī pelni >5k EUR, tad arī var 2 gadu laikā visu iespēt.

 

Vēl ar mājas celšanu ir tāda bēda, ka kaut kur ir jādzīvo, kamēr top jaunais miteklis. Nevar dzīvot laukos Latgalē pie vecākiem, būvēt māju pierīgā un strādāt Rīgā. Vai nu tad šos gadus jādzīvo kādā konkrētā ūķī, kas maksā pietiekami maz, vai arī atkal jāstrādā vairāk, lai varētu atlicināt vairāk naudiņu. 

 

Nu ne visiem veicas ar mantojumiem, radiem, kur var dzīvot tad, kad nav kur dzīvot. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Šobrīd kredīta izmaksas ir mazākas nekā īre
Mežaveci, tāds sīkums, ka vajadzīga pirmā iemaksā. Pieņemu ka vismaz 20% būtu vajadzīgi, attiecīgi, taisnība, ka tādam lietuviešu projektam ikmēneša krīta maksājumi butu mazāki par īres maksu + 12 000 eur...

 

 

Nē nu protams - ja abas rokas ir kreisās....
Nu un ja esi gatavs, ka ģimene 2us gadus redz tevi tikai vēlu vakarā vai agri no rītiem.

 

 

Tad labāk nemt kredītu (ja sanāk) un dzīvot dzīvoklī jau tagad nevis visu mūžu krāt,
Jā, tā ir labāk, neaizmirstam ka dzīvoklis paliek īpašumā, un arī daļēji izmaksāts tā ir vērtība ar kuru var operēt, atšķirībā no īrēšanas.
Link to comment
Share on other sites

Der atcerēties, ka, piemēram, paņemot 50k kredītā, pirmajos gados maksāsiet 1000+eur gadā procentos. Tātad īpašuma cena, ko būsiet samaksājuši par to vairs nebūs 60k, bet gan 65k pēc 5 gadiem.

Link to comment
Share on other sites

Mežaveci, nē nu skaidrs ka viss 100% pēc 2gadi nebija pabeigts. Bet visi visi netīrie iekšdarbi bija pabeigti, tik daži sīkumi bija palikuši , kā lampiņas, grīdlīstes - mierīgi varēja zvilnēt dīvānā (Ko arī pa ziemu arī darīju un priecājos par minimāliem komunālajiem maksājumiem)  ;) 

Uz celšanas laiku var noīrēt vienistabas dzīvokli piemēram. 

Es jau nesaku ka uzcelt māju ir viegli, bet tik traki un neiespējami, kā apgalvo Mežavecis arī nav! 

 

Bet skaidrs ka ka katram savs. Bet nu ņemt kredītu uz gadiem 20 priekš lietuviešu projekta... Tur pastāvs reāls risks, ka māja dēļ apkopes un remontu trūkuma būs avārijas stāvoklī tad, potenciāli vēl īpašniekiem par saviem līdzekļiem būs jājauc nost..... Esmu dzīvojis dzīvoklī - zinu ka vienoties par kādu remontu vai renovāciju ir praktiski neiespējami. Tik Rīgas namsamnieks par pāris štukām lampiņas šad tad nomaina! 

Link to comment
Share on other sites

Dzīvojot "savā" dzīvoklī tu tomēr vari investēt remontā, labiekārtot kā vēlies, iekārtot dzīvi "rajonā" jo sīkajiem skolu/bērnudārzu tik veigli nenomainīsi, ja nu pēķšni saimnieka plāni mainās.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis
androidz

Pirmā iemaksa 20% ir padomju dzīvoklim. Ja pērc īpašumu no bankas meitas uzņēmuma, tad var arī 10% dabūt, bet tur jau jau vairākus gadus atpakaļ izsmelts sakarīgs piedāvājums. Jebkurā gadījumā no kaut kā ir jāatsakās, lai tiktu pie mitekļa. Pirms dažiem gadiem bračka pirka padomju laika dzīvokli un redzēju, kā tas notiek - aizņēmās naudu no visiem, no kuriem varēja aizņemties, paralēli pats to dzīvokli remontēja un diezgan padaudz strādāja. Tagad beidzot pa lielam 2 istabu dzīvoklis izskatās civilizēti, pirmās iemaksas parādi atdoti un maksā kredītu ~100 EUR/mēn. Tagad var domāt par kaut ko labāku.

 

 

kurmis

Alternatīvas:

1. Īrēt bezgalīgi un pēc 5 gadiem būt turpat

2. Krāt un 45-50 gados tikt pie sava mitekļa

3. Dzīvot čuhņā kaut kādā ūķī

4. Dzīvot zem tilta

Link to comment
Share on other sites

 

 

Pirmā iemaksa 20% ir padomju dzīvoklim.
Jā un tie ir 12 tūkstoši jevriki. Ja to var sakrāt, aizņemties, apķilāt ko citu, tad labāk pirkt. 
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Patulkojot nesenā nekustamo burbuļa sakarā

 

1. Īrēt no kāda 2006. gada līdz kādam 2012. gadam un 2012 gada nonākt pie tirgus ar reālām cenām

2. Krāt un treknajos gados pierauties komfortā īrējot, bet iekrāt pārdesmit stabus

3. Ņemt kredītā kārtīgu dzīvokli, ko var atļauties pēc trekno gadu algām un pēc tam par to maksāt vēl gadus 10-20, redzot apkārt tādus pašus īpašumus, kuri maksā pusi no cenas vai pat mazāk

4. Ņemt kredītā ne tik lielu dzīvokli, ko var atļauties pēc trekno gadu algām un pēc tam par to maksāt vēl gadus 10, redzot apkārt tādus pašus īpašumus, kuri maksā pusi no cenas vai pat mazāk, bet reālais maksājums un pārmaksa nav tik lieli

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ronalds,kad maajai buuvalde uzliek plakaatu kad maaja ir avaarijas staavoklii, tad cilveecinji sarosaas pat ljoti.

Nevienam lietuvietim taads plakaats nav redzeets un ja to suudaino lietuvieti veel pareizi nosiltina, tad taa buuda staavaees ilgaak par taveejo...

Link to comment
Share on other sites

 

 

un ja to suudaino lietuvieti veel pareizi nosiltina

 

Šeit galvenais vārds ir "ja"!

Esmu dzīvojis dzīvoklī un mēģinājis panākt lai daudzzīvokļu māja tiek pareizi apsaimniekota! Reāli neko panākt/sarunāt nav iespējams! Labi ja 10- 20% no dzīvokļiem kaut kas interesē. Nevar pat kvorums 50%+1 dzīvoklis uz sapulci savākties, ko tur vēl runāt par kāda lēmuma pieņemšanu! Vismaz 50% viss ir pie kājas, ka tikai lieks santīms nebūtu par ko jāmaksā.

Jumts tek - 5 stāva problēma, ūdens gāžas pa paneļu deformācijas šuvēm iekšā  - gala dzīvokļu problēma. Pagalmā tādas bedres, ka bailes riteni auto nolauzt, saberam kaut šķembu bedrēs - poh - man nav auto, ejot kājām vēl var bedres apiet! utt, utjp! Notika tikai rīgas namsamnieka organizētie remonti - nekvalitatīvi un pa 2-3x uzpūstām tāmēm......

Link to comment
Share on other sites

 Dzimta sēta (jaunas projekts) brūk, okupācijas laika mājas kaut kā turas kopā... Bet jā no skata un kontingenta pabaisas.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Paneļu mājas diez vai sabruks tuvākos 20 gadus, cita lieta ir dzīves kvalitāte, kādi renovācijas pasākumi veikti.

 

Par Hrušķova vai Brežņeva būdām, kas veidotas no silikātķieģeļiem, nebūtu tik drošs, ka tās stāvēs ilgi.

https://www.cityreal.lv/info/dzivoklu-projekti/brezneva-laika-projekts/?no_cache=1

https://www.cityreal.lv/info/dzivoklu-projekti/hruscova-laika-projekts/?no_cache=1

Link to comment
Share on other sites

Bet kapeec Liepaajaa bilde ir savaadaaka, cauri braucot redzi visas iespeejamaas padomju seerijas nosiltinaatas.

Cilveeki uznjeemiigaaki Liepaajaa, vai Riigas Nilam cita viizija?!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...