Jump to content

Ukrainas specoperācija... Putin kaput!!!


alusbundza
 Share

Recommended Posts

pirms 3 stundām , msp teica:

Domāju, ka kļūdies. Lielākā daļa arsenāla ir pagriezts pret Seulu. Un viņiem ir pietiekami jaudas, lai 10 miljonu pilsētu noslaucītu ar lielgaballodēm.

Kļūdies tu. Atnāk viens bāzes kuģis ar entajiem iznīcinātājiem un visu pavadošo floti un tur firepower ir lielāks nekā pus Eiropai.

Link to comment
Share on other sites

Эхо Москвы mājas lapā ir pilns šī likumprojekta teksts, un punkts par amerikāņu "preču zīmēm" nav pat tas trakākais. Viss dokuments ir tāds, ka vērtu domāt, ka to ir rakstījuši teroristi, kuri sagrābuši ķīlniekus, kur ķīlniekos ir paņemta visas Krievijas tauta. Komentāros krievi paši ironizē, ka nu "Beidzot atriebsimies Amerikai un sabombardēsim to Voroņežu".

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Krievu ziņu aģentūras jau informē, ka daļa raķešu ir notriektas pirms sasniegušas savus mērķus.Tas jau bija gaidāms. Sīriešiem bija laiks sagatavoties. 

Krievi arī neizdarīja nekādus atbildes soļus.

Vienīgi nabaga Žirinovskis palika muļķa lomā. Aizvakar vienā krievu sarunu šovā teica, ka līdz pirmdienai nekādu raķešu triecienu nebūšot+ visi trumpji Krievijas rokās.

 

Link to comment
Share on other sites

Citēt

А как же Володькины угрозы сбивать самолеты и топить корабли?

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 20 minūtēm , base7 teica:

Krievu ziņu aģentūras jau informē, ka daļa raķešu ir notriektas pirms sasniegušas savus mērķus.Tas jau bija gaidāms.

86% :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Biagi jocīgi - krievi draudēja, ka notrieks ne tikai ra;ketes, kas lidos, bet arī  iznīcinās palaišanas vietas (lasi, piemēram, ASV kuģus), pēc tam bij drauds, ka neizslēdz arī karu ar ASV. Tramps izspēlēja Trumpi, piesaistot frančus un britus, lai neizskatītos, ka pindosi ņemās. Jāskatās Solovejs... :D

Link to comment
Share on other sites

Visās līdzīgas situācijās raška uzvedās pēc līdzīga scenārija.

Vispirms, noliedz iemeslu, lielās un draud iznīcināt jebkuru, kurš iedrošināsies uzbrukt...

Pretinieka akcijas laikā, klusu mīž stūrī...Pēc tam seko:

1. mūsējie necieta(ихтамнет);

2.Uzbrucēja raķetes, bumbas nemaz netrāpija, vai tās tika lielākoties notriektas;

3. Mūs, mūsu draugus visi abižo, mēs sūdzēsimies ANO... Iegūstot Drošibas padomē pāris balsis, apgalvo, ka ASV visus iebaidījuši...;

4.Tālāk viss atkārtojās, sākot atkal lielīties, ka nākamreiz gan mēs visiem parādīsim, lai tikai uzdrošinās...Un vispār, arī tagad mēs uzvarējam, jo esam par mieru....

Link to comment
Share on other sites

Interesanti, ka Krievijas paziņojumu, par to, ka amerikāņu raķešu uzbrukuma gadījumā Sīrijai, krievi var veikt atbildes uzbrukumu amerikāņu kuģiem: neteica ne Krievijas prezidents, to neteica viņa preses sekretārs, to neteica Krievijas ārlietu ministrs, ne ārlietu ministrijas preses sekretārs, un pat ne pārstāvis no aizsardzības ministrijas - to pateica nevienam nezināms Krievijas vēstnieks Libānā (neņemsim vērā ko "televīzijas cirka izrādes" saka Žirinoviski, vai kāds cits valsts domes deputāts).

Šajā situācijā, vai nu Putins ir izplānojos kārtējo 'многоходовочку" -  it kā Krievija ir piedraudējusi Amerikai, bet ja kas, tad pēc tam varētu pateikt, ka mēs neko tādu neesam teikuši.

Vai arī Krieviju pārvalda nevis viens, visuvarenais Putins, bet gan autonomu valsts ierēdņi radīts haoss ("миром правит не тайная ложа, а явная лажа"), un šie ierēdņi vēl sacenšas savā starpā, ar to kurš no viņiem ir lielāks "gopņiks", un mēģina uzminēt - ko varētu tādu pateikt vai izdarīt, lai tas patikt Putinam.

Krāsot zāli zaļā krāsā, vai asfaltu nokrāsot melnu, tāpēc, ka  pa šo ielu drīz brauks Putins - to viņiem neliek darīt Putins, tā ir kāda valsts ierēdņi personīga iniciatīva.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā baigi nelīmejas kopā tā bilde. Ja Asads skaidri zin, ka ķīmisko ieroču izmantošana izsauks sekas, tad kāda suņa pēc viņam tas bij jādara nenozīmīgā uzbrukumā? Baigi liekas, ka tomēr ir provokācija.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 25 minūtēm , Racer teica:

Baigi liekas, ka tomēr ir provokācija.

+
Gan jau Islāma valsts izspēlēja kārti, viņiem vislielākā jēga no situācijas tagad. 

Link to comment
Share on other sites

Kā teica viens krievu politologs; viss iemesls tai ''zavaruhai'' ir pupu mizas, galvenais, ka jeņķi Putinam kārtējo reizi parādija viņa īsto vietu....Ne viņš var atbildēt uz neseno ekonomisko triecienu, ne militāro...''Slabak on'''...Protams, kolektīvā pašnāvība, netiek izskatīta....

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Par to arī es iedomājos, jo Putinam ir sāpīgi apzināties ka netiek ņemts vērā un Tramps eleganti piesaistīja Franciju un britus, lai parādītu, ka valda Sabiedrotie. Bezspēcībā un dusmās gan var tikt nospiesta Sarkanā Poga, bet ceru, ka tomēr nē.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tas mans pieminētais politologs bija Radzihoskis, cilvēks ar analītisku, bezemocionālu skatījumu uz lietām savā valstī...

 

Link to comment
Share on other sites

Jā, krievus tur visi izmanto...

Gan Asads, gan turki ar irāņiem, pat izraēļiem ir sava vienošanās...

Nezinu, ko tikai Putins tur iegūst, jo ja tā tevi tikai jeņķi ievēro, tad tas taču pakaļai sāpīgi....:biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Pirms 38 minūtēm , drunk_lizard teica:

asads meegjina aktivizeet krievus. tikai nesanaak...

Loģika saka, ka pastulbi, bet, ņemot vērā Asada stāvokli, iespējams ka loģika nav būtiska un jamais ārdās. Miglains viss tas pasākums... 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 41 minūtēm , jacobs teica:

Nezinu, ko tikai Putins tur iegūst

Naftas cena kāpj, un tātad arī Krievijas "efektīvajiem menedžeriem" tas nāk par labu.

Bet tas, ka Asads tur kādu indē vai neindē Sīrijā nāk par labu Krievijas televīzijai. Tā ir vēl vien pateicīga tēma ko "klauniem" apspriest "televīzijas cirka izrādēs". Taču ne jau par smirdīgajām atkritumu izgāztuvēm, vai citām "nenozīmīgajam" Krievijas iekšējām problēmām runāt, jo diskusijas dalībniekus, un televīzijas skatītājus neinteresē tēmas, kurās nevar vainot "liftos čurājošo Obomu", "mūsu - Trampu" un "Ukrainas huntu".

Link to comment
Share on other sites

pirms 6 stundām , jacobs teica:

pieminētais politologs bija Radzihoskis, cilvēks ar analītisku, bezemocionālu skatījumu uz lietām savā valstī...

Pēc Krimas sagrābšanas, viņš gan stāstīja, ka tālāk nekas nenotikšot, bet sekoja Donbass... Kas tur darās putlera galvā, laikam nezina neviens.

Par to, ka Tramps diženo vadoni noliek vietā, protams, taisnība. Un tas viss vēl tieši pirms inaugurācijas ceremonijas. TV būs vēlreiz jāstāsta pasakas, kā krievi tūlīt visiem tur Rietumos atkal sados.

Link to comment
Share on other sites

@Gestapo nav smieklīgi jo krievam ir visas iespējas tās cerības īstenot dzīvē.... Protams ka pēc tam arī Maskava un citas lielās krievu pilsētas izskatīsies līdzīgi.... 

Te ir tikai jācer ka krievs un amerikānis būs pietiekami saprātīgi lai nesāktu trešo pasaules karu, kurā uzvarētāju nebūs.....

Link to comment
Share on other sites

pasaules karš jau sen notiek.. tik tas vairs nav gluži tāds kā pirmie 2vi.. bet notiek. visās sfērās.

Link to comment
Share on other sites

Pašlaik viņi runā, ka vajadzēšot laikam pārdot sīriešiem un citiem arābiem C300. Aktīvākie vanagi turklāt uzsver, ka nevis apgriezto eksporta variantu. Izraēlai sākas konkrētas galvassāpes. Ja sīrieši dabū C300, tad viss, kas lido Izraēlas teritorijā, laikam, sākot no kādu 10-20 m augstuma kļūst redzams (un potenciāli notriecams).

Jā, un  nevajag nenovērtēt ienaidnieka (krievu) tehnikas iespējas. Ne ar C300, ne ar C400 neviens nav sastapies reālos apstākļos. Tieši pirms (laikam) 55 gadiem aprīļa sākumā Z-korejieši dabūja palīgos "ķīniešu"pilotus Ļi Si Cinu, Si Ņi Cinu un citus ar tolaik jaunākajiem krievu MIG-15 un amerikāņu uzlidojums (48 gab. B-29 )pārceltuvei, pa kuru īstie ķīnieši gāja palīgā kaimiņiem beidzās ar 12 notriektiem cietokšņiem un vēl dažiem "sābriem". Ļoti līdzīgi, tikai ar toreiz jaunākajām krievu zenītraķetēm notika Vjetnamā. Nav jau runa par to, ka tās sistēmas nevar apslāpēt un iznīcināt, bet ir jautājums, cik ir pieļaujamais zaudējumu līmenis, lai to izdarītu.

Link to comment
Share on other sites

superKrona
pirms 5 stundām , Ronalds teica:

lai nesāktu trešo pasaules karu, kurā uzvarētāju nebūs

Krievi vislaik lielās, ka otrajā vinnēja!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , superKrona teica:

otrajā vinnēja!

Krievi lielīdamies aizmirst, ka ne viņi vienatnē vinnēja. Vinnēja Sabiedrotie. Otrajā pasaules karā krievi bez Sabiedrotiem... vēl paskatītos, kāda tur vinne sanāktu.

  • Patīk 1
  • Atbalstu 2
Link to comment
Share on other sites

superKrona
Pirms 9 minūtēm , vvv teica:

Krievi lielīdamies aizmirst, ka ne viņi vienatnē vinnēja

Nav runa, kurš uzvilka karogu Reihstāgā, bet gan pēc kategorijas "uzvarētāju nebūs",

tobiš, var gadīties, ka kāds pufaikā saskrandušu trikoloru uzvilkt varēs arī uz baltā nama karkasa, diez vai kāds ticēs, ka tā ir uzvara.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 6 minūtēm , superKrona teica:

(..), diez vai kāds ticēs, ka tā ir uzvara.

Kāds jau ticēs - izdzīvojušo mazmazmazbērni un viņu mazbērni.

Ir tak cilvēki, kas kaut ko dara ne tāpēc, lai viņus tagad kāds cienītu un godātu, bet gan lai nokļūtu vēstures grāmatās.

Labots - binary
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, ieleja teica:

pieņemsim, ka lokatori kaut ko redz, bet notriekt tāpat spēj tikai kādu ierobežotu skaitu mērķu

Nu jā, bet, ja ienaidnieks tevi redz līdzko tu pacelies gaisā , tad mērķis ir identificēts un potenciāli jau pirksts ir uz raķešu starta pogas. Un ar masu jau var paņemt da jebko. To krievi pierādīja 2. pasaules karā - var ar saviem kautķermeņiem aprakt kaulzāģi.

Būtu interesanti dzirdēt par to C300 no "pirmajām rokām".

Link to comment
Share on other sites

Krievs nekad nav cilvēkus taupījis! Žukovs pat esot teicis ka nafig cilvēkus taupīt - бабы наражают нових! 

Un lai cik tas ciniski neizklausītos - viņam bija taisnība....... 

Un no ww2 kaut ko ieguva tikai krievs! Kontroli pār pusi Eiropas!  Ja nebūtu asv ar uk otro fronti atvēruši krievs būtu visu eiropu savācis - principā tāds bija viņu plāns! 

 

  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 27 minūtēm , Ronalds teica:

Un no ww2 kaut ko ieguva tikai krievs! Kontroli pār pusi Eiropas! 

Un atpalicību uz 50 gadiem ^_^

Kā arī principā visas apkārtējās valstis kā ienaidniekus vai vismaz klusībā ienīdošus

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Pirms 51 minūtēm , snukurins teica:

Un kurš vainojams pie tā ka mēs joprojām atpaliekam?

Valsts 1938 1990
Somija 3589 25500
Dānija 5762 25100
Austrija 3559 21000
Latvija 4048 7500

Valstu IKP. Vēl kādi jautājumi?

 

Un ja kas, Krievam ar savām dabas bagātībām Latvijai ekonomikas ziņā ūtu jaizgriež pogas vismaz 2x ja ne visas 3x. Realitāte, kā zinām, ir pavisam savādāka..

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • Zin... changed the title to Ukrainas specoperācija... Putin kaput!!!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...