Jump to content

Problēmas ar GPS Samsung Galaxy S+


Valoģa
 Share

Recommended Posts

Labdien, jau kādu laiku nomoka neliela problēma manā telefonā. Ļoti bieži telefonā GPS netiek atrasts vai mēdz strādāt ar pārrāvumiem(bet pārsvarā ja nestrādā, tad nestrādā pavisam). Pārsvarā GPS izmantoju Waze un Endomondo. Līdzīga problēma ir arī ar google navigāciju. Vienīgais veids kā man izdodas piedabūt strādāt GPS ir telefona restarts, bet arī tas ne 100% gadījumos palīdz.

Telefona modelis kā jauminēju ir Samsung Galaxy S+, Android versija 2.3.6. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu un zin kā šo atrisināt vai jānes uz remontu būs?

Telefonam vēl joprojām ir garantija, vai šādu lietu varētu attiecināt uz garantijas remontu?

 

Paldies jau iepriekš!

Labots - Valoģa
Link to comment
Share on other sites

Ar GPS saistītās lietas ir ieslēgtas - Lietot GPS satelītus un Lietot sensoru darbību. Vairāk opciju manam Andrītim saistībā ar GPS nav vai es nemāku atrast.

Link to comment
Share on other sites

Novelc no Google Play progammu GPS Test un pārbaudi vai telefona GPS vispār strādā. Bez A-GPS "aukstais" GPS starts var ilgi pat kādas padsmit minūtes. Ja programma arī pēc n minūtēm neredz pavadoņus un nerāda pašreizējā kordinātes, tad telefonam ir kāds dzelžu defekts. Var jau mēģināt atjauntot telefonu uz rūpnīcās iestījumiem, bet maz ticams, ka tas līdzēs.

Ja tas GPS Test redz pavadoņus, bet citas programmas neredz, tad var mēģināt nomest to "citu programmu" iestījumu pa "nullēm". Arī maz ticams, ka tas palīdzēs, bet ja nekas cits nepalīdz tad var sākt nodarboties ar buršanu - sliktā no tā nepaliks, bet kas zin varbūt tomēr notiek brīnums.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Varētu būt ši problēma, bet tik pat labi arī vaina var būt Androīdā.

Sev esmu uzlicis kitkat, un viņš darbojas vienkārši lieliski, bez neviena gļuka.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...