bamabambam 0 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Tatad kauta man ir sagadījies ka es nevaru izšķirties ar antvīrusu kuršpildītu savu funkcīju un nebūtu uzbāzīgs nebūu jaatjaunina , butu bezmaksas un "skenešanas " nebutu ap 7 - 10 stundu garuma . paldies ;d Quote Link to post Share on other sites
itanium 420 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 (edited) Lūdzu! Tā kā tev interesē bezmaksas risinājumi, esi tik laipns un atrodi sev piemēroto vien pats. Nav viņu nemaz tik daudz. Pēc tam vari arī te noziņot savu izvēli. Edited January 30, 2014 by itanium Quote Link to post Share on other sites
spow 0 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Malwarebytes free versija, ja gribi būt godīgs iedzīvotājs. Quote Link to post Share on other sites
itanium 420 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 (edited) Free versijai ir Real Time aizsardzība? Nav nebūtu uzbāzīgs nebūu jaatjaunina , butu bezmaksas un "skenešanas " nebutu ap 7 - 10 stundu garuma Šis iespārda. Palaid uTorrent, izslēdz automātisko atjaunināšanos un centies sev ieskaidrot, ka tas ir antivīruss. Edited January 30, 2014 by itanium Quote Link to post Share on other sites
100debija 8 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Nebūtu jāatjaunina? Kāda jēga tad vispār no antivīrusa? 1 Quote Link to post Share on other sites
arabs 0 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 (edited) MSE,nav jāatjaunina(dara to pats(laikam)). P.S w8.1 Edited January 30, 2014 by arābs Quote Link to post Share on other sites
CAP 960 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 MSE uzliec un dzīvo laimīgs.. Quote Link to post Share on other sites
Zux 1,349 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Eu džeki (vai kas jūs), es šādam tekstam Tatad kauta man ir sagadījies ka es nevaru izšķirties ar antvīrusu kuršpildītu savu funkcīju un nebūtu uzbāzīgs nebūu jaatjaunina , butu bezmaksas un "skenešanas " nebutu ap 7 - 10 stundu garuma . paldies ;d pat ne vienu vārdu nerakstītu. A jums ka tik iespamot.No tā citāta gribēju izcelt vārdus, bet sapratu, ka tur visi tādi. 1 Quote Link to post Share on other sites
CAP 960 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 @@Zuxters, Tu jau tāds pats spamers esi Quote Link to post Share on other sites
BaGa 0 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 nez...man liekas, ka viss tas smuki socialzējas tavā kompī.... cik pats liels labs cilvēks tik daudz tev vīrusu spieto D_L varētu turpināt šo tēmu ) 1 Quote Link to post Share on other sites
LVArturs 4 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Cik esmu skatījies, Avast atjauno datu bāzes veiklāk nekā MSE. Konkrēti - sīko hakerīšu vīrusu nedetektējamības atjaunojošās fīčas. Mēdz būt situācijas, kad kaudze AV detektē kaut kādu pavecu vīrusu, bet MSE ir starp tiem, kas vēl nav datu bāzes atjaunojis. Un šāds stāvoklis mēdz ieilgt. Un Avast ir ātrs skanēšanas ātrums. Bet BaGa doma arī ir vērā ņemama. Quote Link to post Share on other sites
Firza 183 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Datorviruss ir programma. Varbut labak ir vienkarsi nedarbinat "siko hakerisu" raditas datorprogrammas, un nebus jauztraucas par to, ka tas vai cits antiviruss sajas programmas neredz virusu. 1 Quote Link to post Share on other sites
Zux 1,349 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Nez, kā lai maigāk autoru pasūta dziļi, dziļi?? Quote Link to post Share on other sites
Russo 0 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Kādus gadus 5 dzīvoju bez antivīrusa un nejūtu pēc tiem vajadzību. Vienkārši ir nedaudz jāpiedomā pie tā no kurienes ko velc un ko vispār dari ar PC 1 Quote Link to post Share on other sites
Kaspersky Eksperti 0 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Tatad kauta man ir sagadījies ka es nevaru izšķirties ar antvīrusu kuršpildītu savu funkcīju un nebūtu uzbāzīgs nebūu jaatjaunina , butu bezmaksas un "skenešanas " nebutu ap 7 - 10 stundu garuma . paldies ;d Ja jāizšķiras starp šiem diviem, tad priekšroka vienozīmīgi ir jāatdod Avast, jo tas salīdzinājumā ar Microsoft darinājumu labāk pilda savu pamata funkciju - sargā datoru. Apstiprinājumus tam var gūt jaunākajos testos no AV-Comparatives un Dennis Technology Labs. Microsoft pūliņu rezultāti jau ilgāku laiku ieņem pēdējās rindiņas antivīrusu testos gan maksas, gan bezmaksas versijās. Quote Link to post Share on other sites
atlans 0 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 avg free antivirus pagaidām bezmaksas privātu lietotāju skeneris, nav ko skatīties uz trial reklāmu, firmas lai maksā, ja ir firma lai pērk norton antivirusu. ms esssetials kad veidoju vpn izleca un sāka ēst processoru, laikam tāpēc ka čēkoju kas pieslēdzās. Pārēje divus gadus biju antivir avira lietotājs, vīrusus ķēra liekas ka sēž uz avg datubāzes man tā zinoš cilvēks pastāstija viņi pērk datubāzi un atauno savu antivirusu (gadu biju maksas lietotājs šim antivirusam) Quote Link to post Share on other sites
Vito Ventura 68 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Jā jā, AVG jau katrs kreisais datorspecs uzbāž "klientu" kompjiem. Ka tik antivīruss sēž klusu un lai tur tas zvēru dārzs dzīvojas. Nu, tā mana sliktā pieredze pēc viena tā sauktā datorspeca instalēto datoru dažu lietotāju viedokļiem. Vispār nobrīnījos, ka Kaspersky Eksperti savu īpašo produktu neuzspiež. Quote Link to post Share on other sites
itanium 420 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Bet ir tak iedoti linki, kur Kasperskis ir pirmajā vietā! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts