Jump to content

OEM vai OA aktivizācija


maiss
 Share

Recommended Posts

Labvakar.

 

Pirms gada iegādājos Toshiba laptopu ar preinstalled OS. Protams OS bija pilna ar to saucamo Bundled software.Tika uzlikts "tīrs" windows.(Loģiski formatējot visu HDD).Tagat pēc gada esmu veco hdd vispār izņēmis ārā un ielicis SSD. Gribu aktivizēt windows ar savu preinstalled atslēgu.Biju nokačājis tīru home premium un atslēgu neņēma pretī.Lasot forumu uzzināju ka vajag sazinaties Oficiālajam izplatītājam un viņi iedošot iso ar man vajadzīgo OS.

 

Tātad ir trīs jautājumi.

 

1.Vai pēc šī SSD upgrade ir iespējams aktivizēties ar veco atslēgu?

2.Vai iso ko iespējam var iegūt no viņiem arī būs pilns ar bundled software? Ja jā tad vai ir kāds taujājis pēc tīras OS?

3.Šis ir viss jocīgākais jautājums. Oficiālie Toshiba dīleri Latvijā( kur tos meklēt).Es ieeju Toshibas Europa majslapā un uzspiežu uz sadaļās kontakti. Tad man liek izvēlēties valsti (http://www.toshiba.eu/eu/Contact/

) , loģiski izvēlos Latviju. Un sveiki gauja error code 505 :) Labi izdomāju meklēšu caur google un latviski un atradu divus e-pastus uz kuriem varētu meiģināt kontaktēt:

 

1. http://www.viss.lv/?p=124316

2.http://www.toshiba.lv/distributors/index.html

 

Protams sūtot viņiem epastu izlec paziņojumi ka šiem epastiem nevar neko nosūtīt.

 

Pie microsoft laikam nav jēgas vērsties http://support.microsoft.com/SelectPID

Labots - maiss
Link to comment
Share on other sites

Iisumaa OEM atsleega straadaa arii ar Retail installeetu sisteemu. Taatad tev ar "tiiro" installaaciju nav kaartiibaa. Otrkaart nomainot HDD var izmantot OEM atsleegu. Cita runa ir ja tu runaatu par maatesplates nomainju. Meklee seit pat forumaa ir officiaali Windows 7 linki uz iso leejumu.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Zvans uz Microsoft latvija 67852152. Izstāsti viņiem savu bēdu un viņi tev palīdzēs. Kā nekā esi legālas programmatūras lietotājs un supports tev pienākas.

 

Preinstalētā atslēga ko izvilki, noteikti bija ražotāja "vienreiz lietojamā", ar to tu vairs aktivizēt nevarēsi savu produktu.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Tabulu izlasiju, bet par to ražotāja vienreiz lietojamo, man paši Microsoft mēģināja iestāstīt.

Link to comment
Share on other sites

Kā atceros, tad OEM licences arī ar neoficiālo iso var tikt cauri - vismaz mans piegājiens Windows 7 un Vista gadījumā (tagad varbūt ir iespējams daudz vieglāk dabūt OEM diskus, bet kad es savam vecajiem Asus mēģināju dabūt bija lielas grūtības) ir uzinstalēt tīru OS un aktivizēt izmantojot Windows 7 Loader tajā nodefinējot serial key manuāli un izvēloties OEM licenci kādam ražotājam tu gribi, lai uzrāda. Gala rezultātā windows aktivizēts kā OEM versija un serial checks out kā o.k. kad to pārbauda.

 

P.S. mēģinot aktivizēt OEM licenci caur Phone un uz Microsoft pazvanot tev teiks (vismaz man jau pāris reizes tā teikuši), ka par OEM licencēšanu atbild ražotājs kā dēļ arī datora instalācijai jāizmanto datora ražotāja instalācijas disks. Cik reizes aktivizējama OEM licence var būt dažāds - citreiz var būt tā viena reize, bet citreiz tās var būt divas, trīs. Gadījumā, ja online aktivizācija neizdodas vienmēr pie rokas ir command prompt ar 'slmgr' un manuālu aktivizāciju, ja serial ir valid.

Labots - ķeblis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...