Jump to content

Problēmas ar ieslēgšanos.

unnamed.
 Share

Recommended Posts

Sveiki. 

Man vienu vakaru samirka telefons. Tajā vakarā nestrādāja priekšējā kamera, vibrozvans, toutch, un aiz ekrāna bija mitrums. Tiku mājās, telefonu kārtīgi izfēnoju ar fēnu. Ekrānam palika bik labāk, bet  tāpat nekas nestrādāja. Nākamajā rītā sāka strādāt touch un vibrācijas. Es biju laimīgs, bet aiz ekrāna vēl bija mitrums, es izdomāju vēl pafēnot. Kad biju beidzis, ieliku atpakaļ bateriju un slēdzu iekšā. Viņš mēģina ieslēgties, bet tad izslēdzas un atkal slēdzas par jaunu, un tā visu laiku. Uzlādēt arī nevarēja, visu laiku pārtrauca. Tā nu es nodomāju, ka vaina ir baterijā, no ebaya jau bija pasūtīta jauna. Šodien atnāca un nekā, tāpat neiet. 

Garantija vēl ir, bet droši vien viņi netaisīs(pirkts 316.lv). Ko es varētu darīt lietas labā?

DL, uztaisi šo sticky, pie tam vēl normālā valodā, un tev/citiem atkritīs viena un tā paša rakstīšana līdzīgās tēmās. Nav pārāk skaisti ar tādiem apvainojumiem apsaukāties.

itanium, veciit, es taadus klaunus esmu atskatiijies, ka idiota bljitkas pieskjirsjana tiem ir vienkaarsi pagodinaajums...

Pats idiotisks klauns...nevari normāli cilvēkam paskaidrot? 

Par birku man vienalga.

Es tik par to, ka autors ir ne pirmais, ne pēdejais ar tādu problēmu. Atbildes visās šādās tēmās vienas un tās pašas (kā pats teici, dažreiz pat maldinošas). Uztaisi sticky, un, iespējams, nebūs vairs jālamājas ;)

Rezultāta tev priecīgs prāts, ka mazāk "idioti" redzami. Citiem, ka publiskā telpā mazāk rupjas valodas.

Paldies tev!

Dabūsi vēl vienu paldies, kad būsi pienaglojis! :D

P.S. Varbūt pie viena patīri stickyus? 

Mobilie tālruņi, viedtālruņi un planšetdatori

Manuprāt, visi metami

Edited by itanium

Jautājums, ko tajā servisā darīs ar piemirkušu telefonu?

Domāju, mūsu apstākļos nereti būs, ka tāds telefons paspēs izžūt pats no sevis, kamēr tas spēs tikt līdz servisa meistaram

Jaunākos modeļus man nav nācies slīcināt, bet līdz kādam 2005. gadam nokias pietika vienkārši kārtīgi izžāvēt, respektīvi, nolikt sausā un siltā vietā uz saprātīgu laika periodu, nevis pēc pāra minūšu pažāvēšanas ar fēnu slēgt iekšā un iznīcināt līdz galam.
Laikam toreiz vai nu cilvēki nebija tika bagāti, vai arī eksistēja zināma cieņa pret otra darbu, kaut arī tas būtu ķīniets.

IZMEST, idinj.   pareizaa riiciiba: telefons nonaak mitrumaa - NEKAVEEJOTIES iznjemt akumulatoru!!! punkts divi: NEKAADAA GADIIJUMAA NEMEEGINAAT AR JUUSU INDIGIO (riisi, feens, radiatori, tvaiks, kompresors, drocjiisjana) PANJEEMIENIEM NEKO DARIIT!!! TIKAI SERVISS!

Ok, paldies par laipnajām atbildēm no tavas puses. Nu man viss kļuva skaidrs.

Jautājums pārējiem - Kāds nezin, kādas var būt sekas, un cik varētu izmaksāt remonts?

Telefons ir žuvis vairāk kā 2 nedēļas. Tāka labāk vairs nepaliks.

kādas var būt sekas, un cik varētu izmaksāt remonts

Tev jau pateica: izmest. Remonts, nu jau pēc pēdējām darbībām, varētu arī neatmaksāties.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...